Anonimen
|
Morgen Nasa noc je bila boga,tamala ni spala,ves cas en jok in stok,pa kamilice je pila pozno zvecer,sem ves cas preverjala,ce je pokakana,se sanjalo se mi je .Nosek je imela zamasen,malo je hropla...sem sestri narocila da mi prinese kapljice,pa kak aspirator...bo povprasala kaj sploh imajo.Prevrela sem vodo in sol,da ji to v nosek spricam,namazala z Justom po podplatih,po prsih kar ne upam,zaradi reakcije .............je kera mazala in kako je bilo? Kako se ze cebulo da...samo preprazit pa v plenicko in na pljucka,je tko prav.Imam napisano na svojem leptopu,pa ga imam doma. No saj,upam da ne bo hujsega,rajs preventiva kot kurativa. BS,saj ne zameris,ker sem se mal vrinla Sofija,kolk je ze zrasla ,pa tooolk oblecena...ali vam je kamin sel v maloro . Samsa,hellou,te dregam ,pa hvala za zajtrk...koooncno . Beyba za avto.Pa drugac,kako kaj tiger ? Lunca,kje se potepas,ni nic vec slikovnega gradiva...za vas . Didlinaa,kle hodis????????????????????????????????????????? Tina,kje si bla vceraj,pa ne da si zacela s kuram spat hodit ? RMRM,AS,Anamor,Ninny,Sasa,Mtinca,Nya
|