|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
19.3.2009 9:45:29   
lunca14
aja pa lepo,da so se ene spet oglasileuser posted image user posted image .........samsa,didlina,marjetica,beyba,saška.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
19.3.2009 9:46:27   
lunca14
user posted image po dolgem času.....................

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
19.3.2009 10:05:03   
babysolza
Lep pozdrav še z Notranjske!

Čakam, da se Sabinči zbudi, da greva mal ven. Spi že več kot urco in pol. user posted image  Jaz sem pa vmes utegnila mal pospravt, tako da greva lohk pohajat zdej.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
19.3.2009 10:08:40   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Se opravičujem za vprašanje ampak - se je kaj pomembnega zgodilo zadnje dni? Sem bila čist lumpa in nisem nič brala, sam se pa spomnim na moje junijčice vsak dan in mislim na vas. Sam je bil tak sonček, da sva bili fuuuul zunaj in pol pač zmanjka cajta. user posted image

Lonapo je v bolnici z Žigatom, ker ima hujšo obliko noric.

Slovenka gre ta vikend predavat v Portorož. Družino bo vzela s sabo, me pa držimo pesti za lepo vreme.

Imamo nekja novih zobkov-ampak ne me vprašat koliko jih ima kdouser posted image .

Kleo je trenutno v Slo.

Lunca je peljala Maja v bolnišnico na operacijo mandljev. Fant je z očkom tam prespal, tik pred operacijo pa spil sok in tako je operacija do nadaljnega odpadla.

Nekaj novih pregledov pri 9-ih mesecih,.

Nekaj smo razpravljale o sajenju rožic, čevelčkih za mlačke, poganjalcih.

Sedaj me bo katera na user posted image , ker sem jo spustila (takih bo več).

Hvala AS! Joj joj, teh novic o bolnicah nisem pa čisto nič vesela. Upam, da je Žiga že bolje. user posted image user posted image user posted image

Čeveljčki - jaz sem jih Sabini kupila ravno to soboto - cicibanove, balerinka stil. Ful cotkane, Sabinči se kr občuduje, ko jih ji dam gor (bolj malo, mi prakticiramo največ nogavičke, za ven pa tiste visoke z kao usnjenim podplatom).

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
19.3.2009 10:11:27   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

babysolza - pretežko vprašanje zame user posted image !

kako pa kaj Sabina, vas že kaj jezi al je še vedno pridkana?

Sabinči je itak moj cukrček in najbolj pridkana na svetu, čeprav najbolj razgraja, ko gremo z ostalimi mamicami z vozički ven.user posted image  Ne vem no, meni se zdi pridna, je pa vedno bolj zvedava, firbčna in vedno rabi, da se ukvarja z nečim. Jo pa zna kaka stvar ful pritegnit, potem ne j... pol posto nič drugega. user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
19.3.2009 10:17:53   
babysolza
Lana in Sofija user posted image user posted image user posted image

Anaj  - uf, Jaka je pa že pravi korenjak user posted image user posted image

Evo, jaz slišim eno pogovarjanje iz Sabinine sobice. Grem, pa še pofotkat jo moram za 9. mesecev. Sej bi se kr zjokala no, kako gre hitro. user posted image user posted image

Dopust - jaz mam tudi še neki lanskega, bom šla najbrž delat s 1. junijem, potem bom pa še proti koncu poletja kaj doma, pa kaj bom še za drugo leto mogoče prišparala. user posted image

Čawčaw, lep dan!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
19.3.2009 10:18:29   
babysolza
Aja, pa zdej nič čvekat, ker sem zakupla to stran. user posted image user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3782
19.3.2009 10:35:12   
*anamor*
babysolza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 3783
19.3.2009 12:04:55   
Anonimen
Morgenuser posted image

Nasa noc je bila boga,tamala ni spala,ves cas en jok in stok,pa kamilice je pila pozno zvecer,sem ves cas preverjala,ce je pokakana,se sanjalo se mi jeuser posted image .Nosek je imela zamasen,malo je hropla...sem sestri narocila da mi prinese kapljice,pa kak aspirator...bo povprasala kaj sploh imajo.Prevrela sem vodo in sol,da ji to v nosek spricam,namazala z Justom po podplatih,po prsih kar ne upam,zaradi reakcijeuser posted image .............je kera mazalauser posted image in kako je bilo?
Kako se ze cebulo da...samo preprazit pa v plenicko in na pljucka,je tko prav.Imam napisano na svojem leptopu,pa ga imam doma.
No saj,upam da ne bo hujsega,rajs preventiva kot kurativa.

BS,saj ne zameris,ker sem se mal vrinlauser posted image
Sofija,kolk je ze zraslauser posted image user posted image user posted image ,pa tooolk oblecena...ali vam je kamin sel v malorouser posted image .
Samsa,hellou,te dregamuser posted image ,pa hvala za zajtrk...koooncnouser posted image .
Beybauser posted image user posted image user posted image user posted image za avto.Pa drugac,kako kaj tigeruser posted image user posted image user posted image ?
Lunca,kje se potepas,ni nic vec slikovnega gradiva...za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Didlinaa,kle hodis?????????????????????????????????????????
Tina,kje si bla vceraj,pa ne da si zacela s kuram spat hodituser posted image user posted image ?
RMRM,AS,Anamor,Ninny,Sasa,Mtinca,Nyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
19.3.2009 12:13:19   
Samsa
oj Kleo.. če boš TUKAJ kaj našla

Drugače pa vsem, ki rabite user posted image user posted image user posted image , vam jih pošiljam nešteto.

Čimprej se vsi - vse pozdravite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
19.3.2009 12:20:17   
Anonimen
HVALA Samsauser posted image ...samo zdaj ne vem,cebulo preprazit,al surovo v pecico,pa s cim naj zalepim?
OBKLADKI (prsni)
Kamilični: na malo olja prepražimo vsaj 2 pesti suhih kamilic, da malo potemnijo in močno zadišijo. Stresemo na krpo, zavijemo, vsaj v dve krpi. Položimo na prsi neposredno na kožo. Naj bo čim bolj vroče, koliko se še prenese. Ko se ohladi, najlažje ponovno pogrejemo v mikrovalovni pečici.
Čebulni: originalni recept, in tudi najučinkovitejši, so obkladki iz prepražene čebule (enako kot kamilični), le da so precej smrdeči.
Na drobno nasekljajte čebulo in jo zavijte v bombažno gazo, zatem pa za nekaj minut postavite v pečico, ki ste jo prej ogreli na 200°C. Topel obkladek položite na prsi, ga pritrdite s lepljivim trakom in pustite delovati čez noč.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.3.2009 12:22:15   
Samsa
hmmm... to pa pojma nimam user posted image user posted image

Jaz bi poskusila s svežo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.3.2009 12:24:51   
lunca14
user posted image evo me kleo,malo raziskujem v naravi....

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.3.2009 12:33:00   
Anonimen
Res so cudno napisali...tako kot kamilice,pol pa razrezi in daj v pecicouser posted image
Bo sestra v lekarni vprasala,ce je kaj pametnega za polaganje na prsi,kaka vrecka in nekaj za zalepituser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca,kaj raziskujes...isces sneguser posted image pri nas ze pada.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
19.3.2009 12:36:33   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Res so cudno napisali...tako kot kamilice,pol pa razrezi in daj v pecicouser posted image
Bo sestra v lekarni vprasala,ce je kaj pametnega za polaganje na prsi,kaka vrecka in nekaj za zalepituser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca,kaj raziskujes...isces sneguser posted image pri nas ze pada.
kleo, kaj pa če daš kamilice ali tisto čebulo v nogavico, jo oviješ okoli prsnega koša, povrh pa en manjši bodi---no,, ne premajhen in ne tak, da vse švedra naokoli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
19.3.2009 12:49:39   
Anonimen
AS dobra ideja,ce sestra nic ne prinese bom to sprobalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3791
19.3.2009 12:52:59   
lunca14
O,kaj pri vas že sneži,mi smo imeli dop.še sonce,zdejle pa je oblačno,ampak vsaj ne piha,je pa bolj hladno,kot je blo včeraj,ko smo imeli 15 stopinj..........kaj raziskujem?..............kje se skriva enejuser posted image user posted image ..........samo pogledam stran za 5 sekund,in ga lahko iščem pri sosedovihuser posted image user posted image user posted image .
Pozdravljena tudi as.no enega sem spravila zdejle spat in pravkar se je zbudil lun,jaz samo pojem,pa dirkava še malo ven,predno bo sneg ali dež.......aja,kleo,upam,da bo meri kaj kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...............mi sedaj bruhamo,samo bolj sluz,tako,da upam,da gre proti koncu,čauči

Neposredna povezava do sporočila: 3792
19.3.2009 14:09:14   
babysolza
EVo mal user posted image user posted image  za Meri in Luncine škrate. user posted image

Jaz kuham kosilo, danes sam za Sabino. Moj bo prišel sit, sebi sem pa neki bolj na hitro spacala. Sem izkoristila 'luknjo' in raje zlikala en kup cunj.

Nya, zdej pa menda imaš ZS. user posted image

Kleo, da nisi mene mislila s tigrčkom? user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
19.3.2009 15:03:42   
Anonimen
Dan. Pri nas spimo, končnooooo.  Mamo probleme za zaspat, ker se tamala sama usede in spanja skoraj ni.user posted image Zvečer je največja muka.user posted image Grem stran od nje, čez par minut pokukam, tamala grabi nalepke po steni, dosega zaveso...skratka, luštno.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3794
19.3.2009 15:41:02   
inetbike
Potem pa ti otrok smrdi še 14 dni, he he he user posted image , pa seveda mami ne more spat ko se ji golaža lušta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
19.3.2009 16:03:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: inetbike

Potem pa ti otrok smrdi še 14 dni, he he he user posted image , pa seveda mami ne more spat ko se ji golaža lušta user posted image

Blond.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inetbike)
  Neposredna povezava do sporočila: 3796
19.3.2009 16:43:19   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Blond.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...........sva že dve,sem iskala tud škrata,pa mi tud ne gre skupiuser posted image user posted image user posted image ..........vljudno prosimo za prevod besedila v rr jezikuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
19.3.2009 16:57:04   
lonapo
ojla drage junijke

Mi smo jkoooooooonnnnnčččččnnnnnnnnnoooooo doma.
Žiga se je medtem ko smo bli noter zarad noric okužil z rota virusom. Je driskal, bruhal, skor dehidriral.
Driska še vedno ampak bolj gosto, jest je začel s tekočino se pa matramo.

smo glih dobr pršli, se jutri kej javim

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
19.3.2009 17:22:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

ojla drage junijke

Mi smo jkoooooooonnnnnčččččnnnnnnnnnoooooo doma.
Žiga se je medtem ko smo bli noter zarad noric okužil z rota virusom. Je driskal, bruhal, skor dehidriral.
Driska še vedno ampak bolj gosto, jest je začel s tekočino se pa matramo.

smo glih dobr pršli, se jutri kej javim

Sam da ste domaaaaaaaa.user posted image

Naša je tud prej imela mal driske.user posted image Res, da bomo dobil v kratkem 4 zobke, ampak je blo tolk smrdeče. Ponavad se pokaka tako tekoče par dni, preden prodrte zobek ven. No, sem ji dala magični lonček, polhen soka, zdej pa flaše iz sebe ne da.user posted image user posted image user posted image Se jezi, ko jo vzamem.user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
19.3.2009 17:22:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

...........sva že dve,sem iskala tud škrata,pa mi tud ne gre skupiuser posted image user posted image user posted image ..........vljudno prosimo za prevod besedila v rr jezikuuser posted image

user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?