Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:00:58
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jaz se poslavljam.Tamala je jokala,ma kaj jokala,drla se je...sem se tko prestrasla,sem mislila,da ima cisto zamasen nosek,da je zbolela...veter . No,se ji je zgleda zamasil zaradi dretja,jaz pa brez kaplic.Navadnih slanih mi je ravn vceraj zmanjkalo,druge sem pa doma pozabila . zavri vodo, not vrži mal soli, prevri 5 minut in evo fiziološka - sam ne pretiravaj s soljo a katera ve, koliko časa se lahko doma narejena fiziološka uporablja. Meni jo zmanjkuje, pa ne vem, al naj grem v lekarno, al sama nardim. če jo daš v stekleničko in je zaprta, ne bi smelo bit panike - sej je prekuhana Meni so še za kupljeno rekli, da en teden Aja, pa danes sva bili tudi na pregledu - uf, preveč dogodkov za en dan Sabina ima 73 cm in točno 9 kg! Nya, ti pošljem še na zs. Kleo, lepo pančkajte obe.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:02:12
|
|
|
|
mtinca1
|
nya - če pa res, no. saj veš, sem že parkrat vidla tvoj avto, potem te pa vprašam, a je opel astra caravan? babysolza - Č E S T I T A M - varno in udobno vožnjo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:02:23
|
|
|
|
babysolza
|
oooouuuujjjjeeeaaaauuu!!! A to še velja?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:04:11
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip. Pa še v živo ga še nisem videla. Tako da, ker VEM da ti je najbolj všeč, predlagam da ga izbereš. Jaz bi ti izbrala audi a3 (pa mal kredita). P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma. , mtinca, a ti to o meni pišeš . Men je važna zunanjost, edini pogoj pri nakupu zame pa je bil da je avto velik, da ima klimo in da ima dosti airbagov. Moj pa tko al tko vedno doktorat nardi pri nakupu. Ma naštudirano že eno leto preden kupi Mi smo pa šli enga pogledat, ena dva občudovali po internetu in danes kupli. Je pa res, da se enga pol leta nisva mogla zedinit, kaj bi. Sam lagune ni blo v izboru.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:05:09
|
|
|
|
mtinca1
|
babysolza - na zdravje! jaz pa srkam kapučino. bi rada še nekaj prebrala, ko se odlepim od RR-ja, pa da ne bom zaspana.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:06:14
|
|
|
|
mtinca1
|
babysolza - bencinar al dizel? no, v bistvu me bolj zanima kakšne barve je?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:06:14
|
|
|
|
babysolza
|
Mtinca, hvala tudi tebi in nyi. Sam bo pa kr preskok. Sem danes mal probala, sem se počutla kot na jahti. Nya, me noče spustit na ZS, ti pošljem jutri ok?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:07:02
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip. Pa še v živo ga še nisem videla. Tako da, ker VEM da ti je najbolj všeč, predlagam da ga izbereš. Jaz bi ti izbrala audi a3 (pa mal kredita). P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma. , mtinca, a ti to o meni pišeš . Men je važna zunanjost, edini pogoj pri nakupu zame pa je bil da je avto velik, da ima klimo in da ima dosti airbagov. Moj pa tko al tko vedno doktorat nardi pri nakupu. Ma naštudirano že eno leto preden kupi Mi smo pa šli enga pogledat, ena dva občudovali po internetu in danes kupli. Je pa res, da se enga pol leta nisva mogla zedinit, kaj bi. Sam lagune ni blo v izboru. Bosta ziher zadovoljna, ker kar jih poznam s tem avtom, so ful zadovoljni. Moja sestra je imela prej laguno karavan, pol sta pa kupila BMW5 in sta sedaj čist nesrečna, ker to ni to. Tako da sta v fazi prodaje in nakupa nove lagune.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:07:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM-- Se zgodi. Nimaš kaj. BS--čestitke za nakup in varno vožnjo. Slovenka---Megane coupe aliA3? Hm, težka bo. Kaj pa če sedaj vzameš Megana? Se mi zdi, da je ta še posebej mladosten. Potem, ko boš menjala vzemi A3-malo več klasike, elegance. Kleo--- da Meri ne bo zbolela.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:08:08
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 babysolza - bencinar al dizel? no, v bistvu me bolj zanima kakšne barve je? Dizel. Tudi to ni blo v planu. Sam je pa res, da tako močni avti (je 2.0 in ma 150 konjičkov) bencinarji pijejo še pa še, tako da že skori mora bit bencinar, če nočeš plače na Petrolu pustit. Barve je pa bordo rdeče-metalna barva. Ful podoben sedanjemu polotu.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:08:29
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 babysolza - na zdravje! jaz pa srkam kapučino. bi rada še nekaj prebrala, ko se odlepim od RR-ja, pa da ne bom zaspana. Ja, meni kar neki oči skupi lezejo....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:10:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 babysolza - na zdravje! jaz pa srkam kapučino. bi rada še nekaj prebrala, ko se odlepim od RR-ja, pa da ne bom zaspana. Ja, meni kar neki oči skupi lezejo.... Ja za to še ni čas. Moramo še enih 50 strani natipkat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:10:54
|
|
|
|
babysolza
|
no, kam ste ušle? Jaz bi čvekaaaalaaaaaaa Upam, da jutri ne bo nobena mojih klobas brala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:11:19
|
|
|
|
babysolza
|
Ajmo AS, na sedmi del!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mtinca, hvala tudi tebi in nyi. Sam bo pa kr preskok. Sem danes mal probala, sem se počutla kot na jahti. Nya, me noče spustit na ZS, ti pošljem jutri ok? ok
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:12:59
|
|
|
|
babysolza
|
Se opravičujem za vprašanje ampak - se je kaj pomembnega zgodilo zadnje dni? Sem bila čist lumpa in nisem nič brala, sam se pa spomnim na moje junijčice vsak dan in mislim na vas. Sam je bil tak sonček, da sva bili fuuuul zunaj in pol pač zmanjka cajta.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:18:48
|
|
|
|
babysolza
|
na, pa ste mi ušle. grem pa še en pirček odpret.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:20:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Se opravičujem za vprašanje ampak - se je kaj pomembnega zgodilo zadnje dni? Sem bila čist lumpa in nisem nič brala, sam se pa spomnim na moje junijčice vsak dan in mislim na vas. Sam je bil tak sonček, da sva bili fuuuul zunaj in pol pač zmanjka cajta. Lonapo je v bolnici z Žigatom, ker ima hujšo obliko noric. Slovenka gre ta vikend predavat v Portorož. Družino bo vzela s sabo, me pa držimo pesti za lepo vreme. Imamo nekja novih zobkov-ampak ne me vprašat koliko jih ima kdo . Kleo je trenutno v Slo. Lunca je peljala Maja v bolnišnico na operacijo mandljev. Fant je z očkom tam prespal, tik pred operacijo pa spil sok in tako je operacija do nadaljnega odpadla. Nekaj novih pregledov pri 9-ih mesecih,. Nekaj smo razpravljale o sajenju rožic, čevelčkih za mlačke, poganjalcih. Sedaj me bo katera na , ker sem jo spustila (takih bo več).
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:20:46
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ojla bejbe! Zdej bom jst mal u debato uletela, sam se moram pohvalt - midva sva pa kupla avto!!! Laguno karavan, veeeeelik avto. Glih ene 2-krat je večja od najinega polota. Aja - sva ravnokar nazdravla in sem že spila ena dva glažka pivce, tako da znam mal zafilozofirat. babysolza za nakup, čimveč km in varno vožnjo želim, pa na zdravje. Tudi jaz
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:20:52
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip. Pa še v živo ga še nisem videla. Tako da, ker VEM da ti je najbolj všeč, predlagam da ga izbereš. Jaz bi ti izbrala audi a3 (pa mal kredita). P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma. Ja, saj jaz tudi ne, zato pa tu gor sprašujem za mnenje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:20:58
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip. Pa še v živo ga še nisem videla. Tako da, ker VEM da ti je najbolj všeč, predlagam da ga izbereš. Jaz bi ti izbrala audi a3 (pa mal kredita). P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma. , mtinca, a ti to o meni pišeš . Men je važna zunanjost, edini pogoj pri nakupu zame pa je bil da je avto velik, da ima klimo in da ima dosti airbagov. Moj pa tko al tko vedno doktorat nardi pri nakupu. Ma naštudirano že eno leto preden kupi RMRM, moj je tudi tako študiozen - še čevlje si hodi trikrat ogledovat, preden kupi - samo potem nikoli ne jamra, da ga kaj tišči, tako kot jaz
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:21:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza na, pa ste mi ušle. grem pa še en pirček odpret. Ne, samo nobena ne upa naredit povzetka Na zdravje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:22:08
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, kaj se ti hecaš glede vremena? Haaaaaa? Itak bomo v 5* in se nam niti iz sobe ne bo dalo, pa iz restavracij
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:23:02
|
|
|
|
mtinca1
|
babysolza - pretežko vprašanje zame ! kako pa kaj Sabina, vas že kaj jezi al je še vedno pridkana?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 22:23:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip. Pa še v živo ga še nisem videla. Tako da, ker VEM da ti je najbolj všeč, predlagam da ga izbereš. Jaz bi ti izbrala audi a3 (pa mal kredita). P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma. , mtinca, a ti to o meni pišeš . Men je važna zunanjost, edini pogoj pri nakupu zame pa je bil da je avto velik, da ima klimo in da ima dosti airbagov. Moj pa tko al tko vedno doktorat nardi pri nakupu. Ma naštudirano že eno leto preden kupi RMRM, moj je tudi tako študiozen - še čevlje si hodi trikrat ogledovat, preden kupi - samo potem nikoli ne jamra, da ga kaj tišči, tako kot jaz Moj si pri čevljih najšrej izbere trgovino tako, da ji zaupa ), nato tam poišče 3 pare, ki se mu zdijo o.k. , proba in vzame najboljše. Kako pa izbira avto--o tem raje ne bi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?