|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
18.3.2009 22:00:58   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Jaz se poslavljam.Tamala je jokala,ma kaj jokala,drla se je...sem se tko prestrasla,sem mislila,da ima cisto zamasen nosek,da je zbolela...veteruser posted image .
No,se ji je zgleda zamasil zaradi dretja,jaz pa brez kaplic.Navadnih slanih mi je ravn vceraj zmanjkalo,druge sem pa doma pozabilauser posted image user posted image .

zavri vodo, not vrži mal soli, prevri 5 minut in evo fiziološka - sam ne pretiravaj s soljo

a katera ve, koliko časa se lahko doma narejena fiziološka uporablja. Meni jo zmanjkuje, pa ne vem, al naj grem v lekarno, al sama nardim.

če jo daš v stekleničko in je zaprta, ne bi smelo bit panike - sej je prekuhana

Meni so še za kupljeno rekli, da en teden user posted image

Aja, pa danes sva bili tudi na pregledu - uf, preveč dogodkov za en dan user posted image

Sabina ima 73 cm in točno 9 kg!

Nya, ti pošljem še na zs. user posted image

Kleo, lepo pančkajte obe. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.3.2009 22:02:12   
mtinca1
nya - če pa res, no.
saj veš, sem že parkrat vidla tvoj avto, potem te pa vprašam, a je opel astra caravan?

babysolza - Č E S T I T A M - varno in udobno vožnjo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.3.2009 22:02:23   
babysolza
oooouuuujjjjeeeaaaauuu!!!

A to še velja? user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.3.2009 22:04:11   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? user posted image

sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip.  Pa še v živo ga še nisem videla.
Tako da, ker VEM da ti je najbolj všeč, predlagam da ga izbereš.
Jaz bi ti izbrala audi a3 (pa mal kredita).
P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma.

user posted image user posted image , mtinca, a ti to o meni pišešuser posted image user posted image . Men je važna zunanjost, edini pogoj pri nakupu zame pa je bil da je avto velik, da ima klimo in da ima dosti airbagov. Moj pa tko al tko vedno doktorat nardi pri nakupu. Ma naštudirano že eno leto preden kupiuser posted image user posted image

user posted image user posted image

Mi smo pa šli enga pogledat, ena dva občudovali po internetu in danes kupli. Je pa res, da se enga pol leta nisva mogla zedinit, kaj bi. Sam lagune ni blo v izboru. user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.3.2009 22:05:09   
mtinca1
babysolza - na zdravje!
jaz pa srkam kapučino. bi rada še nekaj prebrala, ko se odlepim od RR-ja, pa da ne bom zaspana.

Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.3.2009 22:06:14   
mtinca1
babysolza - bencinar al dizel? no,  v bistvu me bolj zanima kakšne barve je?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.3.2009 22:06:14   
babysolza
Mtinca, hvala tudi tebi in nyi. Sam bo pa kr preskok. Sem danes mal probala, sem se počutla kot na jahti. user posted image user posted image

Nya, me noče spustit na ZS, ti pošljem jutri ok? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.3.2009 22:07:02   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? user posted image

sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip.  Pa še v živo ga še nisem videla.
P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma.

user posted image user posted image , mtinca, a ti to o meni pišešuser posted image user posted image . Men je važna zunanjost, edini pogoj pri nakupu zame pa je bil da je avto velik, da ima klimo in da ima dosti airbagov. Moj pa tko al tko vedno doktorat nardi pri nakupu. Ma naštudirano že eno leto preden kupiuser posted image user posted image

user posted image user posted image

Mi smo pa šli enga pogledat, ena dva občudovali po internetu in danes kupli. Je pa res, da se enga pol leta nisva mogla zedinit, kaj bi. Sam lagune ni blo v izboru. user posted image user posted image

Bosta ziher zadovoljna, ker kar jih poznam s tem avtom, so ful zadovoljni. Moja sestra je imela prej laguno karavan, pol sta pa kupila BMW5 in sta sedaj čist nesrečna, ker to ni to. Tako da sta v fazi prodaje in nakupa nove lagune.

Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.3.2009 22:07:04   
aleksandra silvija
RMRM--user posted image user posted image user posted image Se zgodi. Nimaš kaj.

BS--čestitke za nakup in varno vožnjo.

Slovenka---Megane coupe aliA3? Hm, težka bo. Kaj pa če sedaj vzameš Megana? Se mi zdi, da je ta še posebej mladosten. Potem, ko boš menjala vzemi A3-malo več klasike, elegance. user posted image  

Kleo---user posted image user posted image user posted image da Meri ne bo zbolela.

Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.3.2009 22:08:08   
babysolza

babysolza - bencinar al dizel? no,  v bistvu me bolj zanima kakšne barve je?

Dizel. Tudi to ni blo v planu. user posted image  Sam je pa res, da tako močni avti (je 2.0 in ma 150 konjičkov) bencinarji pijejo še pa še, tako da že skori mora bit bencinar, če nočeš plače na Petrolu pustit.

Barve je pa bordo rdeče-metalna barva. user posted image  Ful podoben sedanjemu polotu.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.3.2009 22:08:29   
babysolza

babysolza - na zdravje!
jaz pa srkam kapučino. bi rada še nekaj prebrala, ko se odlepim od RR-ja, pa da ne bom zaspana.

Ja, meni kar neki oči skupi lezejo....

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.3.2009 22:10:23   
aleksandra silvija

babysolza - na zdravje!

Ja, meni kar neki oči skupi lezejo....

Ja za to še ni čas. Moramo še enih 50 strani natipkatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.3.2009 22:10:54   
babysolza
no, kam ste ušle? Jaz bi čvekaaaalaaaaaaa user posted image user posted image

Upam, da jutri ne bo nobena mojih klobas brala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.3.2009 22:11:19   
babysolza
Ajmo AS, na sedmi del! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.3.2009 22:11:32   
Anonimen

Mtinca, hvala tudi tebi in nyi. Sam bo pa kr preskok. Sem danes mal probala, sem se počutla kot na jahti. user posted image user posted image

Nya, me noče spustit na ZS, ti pošljem jutri ok? user posted image

ok

Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.3.2009 22:12:59   
babysolza
Se opravičujem za vprašanje ampak - se je kaj pomembnega zgodilo zadnje dni? Sem bila čist lumpa in nisem nič brala, sam se pa spomnim na moje junijčice vsak dan in mislim na vas. Sam je bil tak sonček, da sva bili fuuuul zunaj in pol pač zmanjka cajta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.3.2009 22:18:48   
babysolza
na, pa ste mi ušle. grem pa še en pirček odpret. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.3.2009 22:20:23   
aleksandra silvija

Se opravičujem za vprašanje ampak - se je kaj pomembnega zgodilo zadnje dni? Sem bila čist lumpa in nisem nič brala, sam se pa spomnim na moje junijčice vsak dan in mislim na vas. Sam je bil tak sonček, da sva bili fuuuul zunaj in pol pač zmanjka cajta. user posted image

Lonapo je v bolnici z Žigatom, ker ima hujšo obliko noric.

Slovenka gre ta vikend predavat v Portorož. Družino bo vzela s sabo, me pa držimo pesti za lepo vreme.

Imamo nekja novih zobkov-ampak ne me vprašat koliko jih ima kdouser posted image .

Kleo je trenutno v Slo.

Lunca je peljala Maja v bolnišnico na operacijo mandljev. Fant je z očkom tam prespal, tik pred operacijo pa spil sok in tako je operacija do nadaljnega odpadla.

Nekaj novih pregledov pri 9-ih mesecih,.

Nekaj smo razpravljale o sajenju rožic, čevelčkih za mlačke, poganjalcih.

Sedaj me bo katera na user posted image , ker sem jo spustila (takih bo več).

Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.3.2009 22:20:46   
slovenka

Ojla bejbe!

Zdej bom jst mal u debato uletela, sam se moram pohvalt - midva sva pa kupla avto!!! Laguno karavan, veeeeelik avto. Glih ene 2-krat je večja od najinega polota. user posted image user posted image

Aja - sva ravnokar nazdravla in sem že spila ena dva glažka pivce, tako da znam mal zafilozofirat. user posted image user posted image

babysolza user posted image user posted image user posted image za nakup, čimveč km in varno vožnjo želim, pa na zdravje.user posted image

Tudi jaz user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.3.2009 22:20:52   
slovenka

Ja, saj jaz tudi ne, zato pa tu gor sprašujem za mnenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.3.2009 22:20:58   
slovenka

RMRM, moj je tudi tako študiozen - še čevlje si hodi trikrat ogledovat, preden kupi - samo potem nikoli ne jamra, da ga kaj tišči, tako kot jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.3.2009 22:21:20   
aleksandra silvija

na, pa ste mi ušle. grem pa še en pirček odpret. user posted image user posted image

Ne, samo nobena ne upa naredit povzetkauser posted image

Na zdravjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
18.3.2009 22:22:08   
slovenka
Kleo, kaj se ti hecaš glede vremena? Haaaaaa? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak bomo v 5* in se nam niti iz sobe ne bo dalo, pa iz restavracij user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.3.2009 22:23:02   
mtinca1
babysolza - pretežko vprašanje zame user posted image !

kako pa kaj Sabina, vas že kaj jezi al je še vedno pridkana?

Neposredna povezava do sporočila: 3749
18.3.2009 22:23:34   
aleksandra silvija

RMRM, moj je tudi tako študiozen - še čevlje si hodi trikrat ogledovat, preden kupi - samo potem nikoli ne jamra, da ga kaj tišči, tako kot jaz user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moj si pri čevljih najšrej izbere trgovino tako, da ji zaupauser posted image user posted image user posted image ), nato tam poišče 3 pare, ki se mu zdijo o.k. , proba in vzame najboljše.user posted image

Kako pa izbira avto--o tem raje ne biuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?