|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
18.3.2009 22:23:57   
slovenka
AS, fajn povzetek si naredila. Ga boš tam nekje v nedeljo še zame, prav? user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za pesti - samo se bojim, da ne bo pomagalo, menda bo kar močna burja user posted image user posted image user posted image

Pupe, grem zdaj. Lepo bodite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
18.3.2009 22:24:51   
Anonimen
Čer čer.user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da pridno drvite proti 7 delu.user posted image user posted image Lepo lepo.

Jaz se moram najprej mal orientirat po RR-ju, da vidim, kje ga bom srala, če vas tu ne bo, pol pa dalje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
18.3.2009 22:26:01   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? user posted image

sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip.  Pa še v živo ga še nisem videla.
Tako da, ker VEM da ti je najbolj všeč, predlagam da ga izbereš.
Jaz bi ti izbrala audi a3 (pa mal kredita).
P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma.

Ja, saj jaz tudi ne, zato pa tu gor sprašujem za mnenje user posted image user posted image user posted image

A3 paše tudi kakšni 50-letnici.

megane coupe pa ne--moje mnenjeuser posted image . Zato sedaj megane, bolj odbit avto.user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
18.3.2009 22:27:28   
aleksandra silvija

AS, fajn povzetek si naredila. Ga boš tam nekje v nedeljo še zame, prav? user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za pesti - samo se bojim, da ne bo pomagalo, menda bo kar močna burja user posted image user posted image user posted image

Pupe, grem zdaj. Lepo bodite!

Nočko Slovenka.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
18.3.2009 22:27:35   
mtinca1
slovenka - lahko noč!

sem naložila nekaj slikc pod nick - danes sem Lano dala sedet na sedežno, da nardim kako fotko, ona pa se je hotela pozirat v drugih položajih...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
18.3.2009 22:28:22   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? user posted image

sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip.  Pa še v živo ga še nisem videla.
P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma.

Ja, saj jaz tudi ne, zato pa tu gor sprašujem za mnenje user posted image user posted image user posted image

megane coupe pa ne-
-moje mnenjeuser posted image . Zato sedaj megane, bolj odbit avto.user posted image

AS, tole si pa dobr opisala. Moja tašča je ravno pri enih 50 imela Tigro, pa še živo rdeče barve.

Neposredna povezava do sporočila: 3756
18.3.2009 22:29:49   
RMRM
Slovenka - nočkouser posted image in čimbolj uspešen vikend ti želim. Uživajte.user posted image

Mtinca, še enkrat, Lana je en sam cukr.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
18.3.2009 22:30:44   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

megane coupe pa ne-
-moje mnenjeuser posted image . Zato sedaj megane, bolj odbit avto.user posted image

AS, tole si pa dobr opisala. Moja tašča je ravno pri enih 50 imela Tigro, pa še živo rdeče barve.

A sedaj me bo tvoja tašča napadla?

Pri 50-ih bom itak spremenila mnenjeuser posted image user posted image user posted image

Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image --kako jo uspeš slikat na sedežni, brez da pade?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
18.3.2009 22:35:05   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

megane coupe pa ne-

A sedaj me bo tvoja tašča napadla?

Pri 50-ih bom itak spremenila mnenjeuser posted image user posted image user posted image

Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image --kako jo uspeš slikat na sedežni, brez da pade?

brez skrbi, zdej ima mazdo. Mora rečt, da ji res bol paše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3759
18.3.2009 22:36:01   
mtinca1

sem bila samo pol metra stran, ena roka na fotoaparatu, druga pa v stalni pripravljenosti. jo je bilo potrebno miljonkrat popravljat.

Neposredna povezava do sporočila: 3760
18.3.2009 22:38:51   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Čer čer.user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da pridno drvite proti 7 delu.user posted image user posted image Lepo lepo.

Jaz se moram najprej mal orientirat po RR-ju, da vidim, kje ga bom srala, če vas tu ne bo, pol pa dalje.user posted image user posted image user posted image

nekam dolgo se orientiraš; bomo res vse prej pobegnile  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
18.3.2009 22:43:02   
RMRM
Lep večer še naprej, grem user posted image pol pa user posted image

user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
18.3.2009 22:44:10   
mtinca1
lahko noč RMRM!
ful dobra fora z ovčkami user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
18.3.2009 22:44:10   
slovenka

sem bila samo pol metra stran, ena roka na fotoaparatu, druga pa v stalni pripravljenosti. jo je bilo potrebno miljonkrat popravljat.

Jah, sem še tu - sem še nekaj printala...

JAz tudi našo upam slikati na sedežni - je toliko stabilna, jo vidim, kako sedi in jo večkrat slikam... Tako npr.

user posted image

Jo vidim, če gre na vse štiri, potem pa reakcija...

No, zdaj pa res grem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
18.3.2009 22:45:32   
slovenka
mtinca, ful ful sladka pupa user posted image

AS - ja, do 50. bom pa že našparala za Audija, pa mi ne bo treba kredita vzeti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
18.3.2009 22:45:51   
mtinca1
Sofija tudi ni več dojenček! lepa slikca.
če ima ona daljinca pa verjetno gledate samo BabyTV.

Lahko noč tudi tebi!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
18.3.2009 22:46:06   
slovenka
zdaj pa res grem user posted image user posted image user posted image user posted image

Rečite no - idi že user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
18.3.2009 22:47:08   
slovenka

Sofija tudi ni več dojenček! lepa slikca.
če ima ona daljinca pa verjetno gledate samo BabyTV.

Lahko noč tudi tebi!

Mtinca, dostikrat temo, ne baby tv - ali pa moram iti po zvezek, kjer je geslo napisano, ker nekaj pritisne, da siol čist ven vrže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
19.3.2009 7:32:03   
Samsa
user posted image

Remember me? user posted image user posted image user posted image

Da vas pozdravim... čvekate bolj malo - samo se počasi tudi daleč pride user posted image user posted image user posted image  Komentirala za nazaj ne bom, ker se je vseeno kar nekaj strani nabralo in mi moj EMŠO preprečuje, da bi kaj komentirala ( še vedno imam spomin luknjast kot švicarski sir)

Da vas malo razvajam:

user posted image   in

user posted image , pa še nekaj sladkega : user posted image

Pa vse najboljše obmesečnikom za naprej in nazaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
19.3.2009 7:37:08   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

hej ho Lunca! pogrešana si bila, lepo da se se javila
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za zdravje!

nya - lahko se dobiva pri tušu, pa če ne bo preveč mrzlo pihalo obiščeva strica Botra user posted image

................važičke,jaz bi tud,če bi lahko,pa ne gre-škoda...........dejta se enkrat,ko bo lep sonček pripeljita do mene,vam skuham en dober kafe,pa še fajn sprehajalno mamo v hostici.........pa seveda lahko tud kaj fajnega spečem,bo še moj fajn vesel

zmenjeno user posted image . pa hvala za povabilo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
19.3.2009 7:38:48   
mtinca1
samsa, dobro jutro.
pogrešali smo tebe in tvoje zajtrke!

Sabina - vse naj naj za obmesečnico
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
19.3.2009 8:12:23   
anaj22
hej hoj po dolgem času

mi kronično primankuje časa za rr

vam javlam da smo dobili 7 zobek, da smo bili pri zdravniku in imamo 9460g in 76cm, da je sosedov trakotor zakon

no lepo se mejte

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
19.3.2009 8:29:22   
*Mojca*
Evo babe sem klicala kadrovsko. Pri nas (javna uprava) je tako, da 10dni lanskega propade če ga nisem koristila lani, vse ostalo iz leta 2008 je treba pokurt do konc junija, imam pa še celega iz 2009. Tako da bom doma cel junij, pa še malo julija user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
19.3.2009 8:50:09   
Samsa
user posted image  Mojca user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
19.3.2009 9:44:16   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za nov avto,za dopust,za nakupe,za zobke,za cm.in kg.,vsem za zdravje,za kafetkanje in druženje,za nove frizurce........
user posted image user posted image user posted image user posted image za slikce najlepših dojenčkov,no so že kar otročkiuser posted image
user posted image user posted image user posted image za kužiko,kaj češ,tud to se zgodi,so pač živalski nagoni,nam ljudem pač nerazumljivi,še dobr da je lastnik tako razumevajoč
user posted image user posted image user posted image za vse bubane in utrujene mamice-sem sodimo tudi mi,v obeh kategorijah
.............mi še bruhcamo,enej je tud še doma,bo kar cel teden na bolniški,mi je pa prov všeč,da je doma,da sva spet skupajuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?