Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:50:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nič, Gregi je ravno zaspal v mojem naročju (končno, ker je bil že grozno siten ), zdaj grem do konca obesit perilo in pobrisat tla. jaz sem pa prej brisala po tleh ko je Mančita spala, smo imeli že pravi svinjak Poznam to Jaz vsakodnevno samo na hitro potegnem z mokro krpo tam, kjer se Gregi valja in plazi, danes pa sem res pobrisala vse prostore in kotičke in je bila voda na koncu konkretno umazana... Mene najbolj podraži,ko ravno pomijem,pa tašča noter uleti in to po možnosti še s čevlji Zadnjič sem jo kar ven nagnala,ker je bilo še mokro po tleh,da mi ne bi tacala. uh mene tudi razpi**** ko kdo taca naokrog ko je ravno pomito. najprej lepo povem pa če mu ne potegne ga pa ven pošljem, pa nima veze al je to moj dragi, starši, ....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:50:46
|
|
|
|
tilči
|
Nejca sem dala spat,ker je bil že kar črn pod očmi,saj je ponoči bolj malo spal. Tilen mi pa ves čas računalnik ugaša-2x mu je že uspelo Bo tudi šel počasi pančkat drugo rundo.Mora tudi noter prinesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:51:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja: dobro jutro vsem Mi smo (ne)spali kot ponavadi Danes sem že v polnem pogonu: hitro zrihtat otroke, potem pospremit malo piko v vrtec, veliko piko peljat v šolo, ker je imela katastrofalno težko torbo , mali je zraven tečnaril, ker sem ga prenašala sem in tja kot mačka mlade, posesat stanovanje, pospravit navlako, pobrati in zložiti perilo, dati prat novo rundo,... Torej si zdajle res zaslužim kavo Potem grem pa brisat po tleh, če bo mali dovolil... Porkaduš, pralni stroj je že opral, ta pa res ne zna izbirat timinga Ej, Estrella*, meni nikakor ne potegne, da bi se tehtala zjutraj na tešče in gola, ker moram takoj, ko se zbudim (oz. me Gregi zbudi), na hitro štartat sem šele zdele prebrala, ste spet za en drek spali stroj boš mogla pa mal pod komando dat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:51:58
|
|
|
|
mafi
|
moj otrok pa spi že 2uri, mi je prav čuden ker tud jedel ni ob 7.00 je ruknil sam 60ml AM zgleda da je na shujševalni namesto mamice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:52:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi moj otrok pa spi že 2uri, mi je prav čuden ker tud jedel ni ob 7.00 je ruknil sam 60ml AM zgleda da je na shujševalni namesto mamice tudi naša je donc isto nardila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:53:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejca sem dala spat,ker je bil že kar črn pod očmi,saj je ponoči bolj malo spal. Tilen mi pa ves čas računalnik ugaša-2x mu je že uspelo Bo tudi šel počasi pančkat drugo rundo.Mora tudi noter prinesti če je pa tko fajn , joj mami ti tud nič ne razumeš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:53:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi še spimo , brez zbujanj že 11h Danes sem se odločila, da malo počedim po hiši, samo upam, da mi Alja pusti Jaz bi tudi........ jaz bom res Manco na uvajanje nočnega spanja pripeljala k tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:53:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moj otrok pa spi že 2uri, mi je prav čuden ker tud jedel ni ob 7.00 je ruknil sam 60ml AM zgleda da je na shujševalni namesto mamice tudi naša je donc isto nardila pa a je kej jedla??? kaj majo spet kake signale po zraku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:54:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejca sem dala spat,ker je bil že kar črn pod očmi,saj je ponoči bolj malo spal. Tilen mi pa ves čas računalnik ugaša-2x mu je že uspelo Bo tudi šel počasi pančkat drugo rundo.Mora tudi noter prinesti če je pa tko fajn , joj mami ti tud nič ne razumeš sam res no, mami to je ta boljš igrica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:54:37
|
|
|
|
Anitka
|
Naj gre vse skupaj v tri krasne , pri nas na momente tudi sneži. To je za znoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Pa sem šla še jaz čez meje!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:54:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moj otrok pa spi že 2uri, mi je prav čuden ker tud jedel ni ob 7.00 je ruknil sam 60ml AM zgleda da je na shujševalni namesto mamice tudi naša je donc isto nardila pa a je kej jedla??? kaj majo spet kake signale po zraku 3 žlice keksolinota in pol deci mleka isto kot tvoj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:55:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naj gre vse skupaj v tri krasne , pri nas na momente tudi sneži. To je za znoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Pa sem šla še jaz čez meje!!!! Anitka, donc naju bojo dal med izbrisane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:55:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moj otrok pa spi že 2uri, mi je prav čuden ker tud jedel ni ob 7.00 je ruknil sam 60ml AM zgleda da je na shujševalni namesto mamice tudi naša je donc isto nardila pa a je kej jedla??? kaj majo spet kake signale po zraku 3 žlice keksolinota in pol deci mleka isto kot tvoj pa to ne morš verjet. zgleda da imasta dost zaloge
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:56:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. men je ful pomagal, da sem se pregrela doma na krušni peči, men je tole najbolj pomagalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:56:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi moj otrok pa spi že 2uri, mi je prav čuden ker tud jedel ni ob 7.00 je ruknil sam 60ml AM zgleda da je na shujševalni namesto mamice tudi naša je donc isto nardila pa a je kej jedla??? kaj majo spet kake signale po zraku 3 žlice keksolinota in pol deci mleka isto kot tvoj pa to ne morš verjet. zgleda da imasta dost zaloge mislim, da res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:56:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naj gre vse skupaj v tri krasne , pri nas na momente tudi sneži. To je za znoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Pa sem šla še jaz čez meje!!!! Anitka, donc naju bojo dal med izbrisane nebi ker bi vaju pogrešal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:57:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naj gre vse skupaj v tri krasne , pri nas na momente tudi sneži. To je za znoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Pa sem šla še jaz čez meje!!!! Anitka, donc naju bojo dal med izbrisane nebi ker bi vaju pogrešal iiiiiiiiiiiii kak lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:59:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Aja pa še neki sem vam pozabila povedat: včeraj je prišla ven špica od 6. zobka , tako da je bilo današnje jutranje teženje najbrž povezano tudi s tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:00:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, zdej vas pa zapuščam in grem kosilo štimat. Danes bomo imali pravo kmečko pojedino: zelje in krvavice Eno vprašanje: kje ve pečete krvavice: v pečici ali na plati in koliko časa?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:00:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še neki sem vam pozabila povedat: včeraj je prišla ven špica od 6. zobka , tako da je bilo današnje jutranje teženje najbrž povezano tudi s tem ali ste se temenc znebili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:02:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še neki sem vam pozabila povedat: včeraj je prišla ven špica od 6. zobka , tako da je bilo današnje jutranje teženje najbrž povezano tudi s tem za zobek mi pa smo še kar brezzobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:06:20
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem za pridno babico. Meni je pa zadnje čase prav hudo, ker ima moja mami kar krepke zdravstvene probleme in mi ne more čisto nič priskočiti na pomoč, čeprav vem, da bi rada ja to je pa res hudo ko bi se vsi bolj zavedali tega, kako pomembno je zdravje...nič drugega ni tako važno.....pa se tega žal zavemo le, ko sami zbolimo. za tvojo mamo, da si po najboljših močeh opomore
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:07:03
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem potegnila ravno slike dol z aparata, pa da vam pokažem ,kakšno moje micike, že dolgo nisem najprej mamina umetnina..mi je ratala, kaj? Obožujem delat take fotografije... fantastična slikica
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:10:13
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi moj otrok pa spi že 2uri, mi je prav čuden ker tud jedel ni ob 7.00 je ruknil sam 60ml AM zgleda da je na shujševalni namesto mamice srečnica...moji dve spita dopoldne max 1. uro...pa še to je bolj poredko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:12:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: mafi moj otrok pa spi že 2uri, mi je prav čuden ker tud jedel ni ob 7.00 je ruknil sam 60ml AM zgleda da je na shujševalni namesto mamice srečnica...moji dve spita dopoldne max 1. uro...pa še to je bolj poredko trenutno , drugač pa zna čez cel dan spat ene 2-krat po 20min . mali zdej spi in ko se zbudi bo super dobre volje jaz pa k P na pregled, ma da mi reče da je moj otrok zelo razposajen in živahen . doma sem mela pa t dni norijo 100 na uro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?