Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:35:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 midve sma od P in sma doble sumamed, ker se vročina vleče že od nedelje, druga pa ni nič za videt. v pon imava kontrolo in upam, da bo bolje! podatki: 9.240kg, 75 cm, OG 46,5 cm. naslednji pregled 21.6.2009. sma pa ble dans naročene, ker bi naj bla eva spet cepljena (ošpice, mumps, rdečke), pa smo prestavli zaradi vročine. Lepe mere A, vidiš, Eva je pa dobila Sumamed Naj se hitro pozdravi sm mogla 2,55eur doplačat. me je v lekarni vprašala, če bom doplačala al mi da nadomestek, pa nisem nič oklevala! a si pol dobila od plive???? jp
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:36:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejca sem dala spat,ker je bil že kar črn pod očmi,saj je ponoči bolj malo spal. Tilen mi pa ves čas računalnik ugaša-2x mu je že uspelo Bo tudi šel počasi pančkat drugo rundo.Mora tudi noter prinesti mami tudi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:36:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še neki sem vam pozabila povedat: včeraj je prišla ven špica od 6. zobka , tako da je bilo današnje jutranje teženje najbrž povezano tudi s tem za zobek!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:36:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, zdej vas pa zapuščam in grem kosilo štimat. Danes bomo imali pravo kmečko pojedino: zelje in krvavice Eno vprašanje: kje ve pečete krvavice: v pečici ali na plati in koliko časa? v pečici dobro uro
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:38:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. Kaj pa je zdravnik rekel? Ni normalno, da te tako boli. Če imaš vnetje ledvic boš dobila AB ali pa nekaj močnega za to. Ni se za igrat s tem. Jaz sem tako hudo vnetje 1x fasala, da nisem mogla niti ležat od bolečin. Sem dobila konjsko dozo ospena. nisem še šla k zdravniku, ker vode itak ne bom mogla dat ker še vedno krvavim, zdej je mnda prišla prava menza, tak da pijem zdej ta čaj za ledvice..bom ga pa vseen poklicala. kaj si pa pri G zrihtala? pred enim tednom mi je rekla nej pokličem čez 10 dni če še bom kr kvavela in mi bo dala nekaj za zaustavitev... ma mogoče me zdej ledvice in cel zadnji spodnji del boli tud od tega. pazi se in mal zagnjavi! se ti že ful vleče! teta je tudi začela krvavet med ciklusom in je že tolk izkrvavela, da je mogla v bolnico! so ji pa bulo našli!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:38:11
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še neki sem vam pozabila povedat: včeraj je prišla ven špica od 6. zobka , tako da je bilo današnje jutranje teženje najbrž povezano tudi s tem za 6. dragulj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:39:24
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. Kaj pa je zdravnik rekel? Ni normalno, da te tako boli. Če imaš vnetje ledvic boš dobila AB ali pa nekaj močnega za to. Ni se za igrat s tem. Jaz sem tako hudo vnetje 1x fasala, da nisem mogla niti ležat od bolečin. Sem dobila konjsko dozo ospena. nisem še šla k zdravniku, ker vode itak ne bom mogla dat ker še vedno krvavim, zdej je mnda prišla prava menza, tak da pijem zdej ta čaj za ledvice..bom ga pa vseen poklicala. kaj si pa pri G zrihtala? pred enim tednom mi je rekla nej pokličem čez 10 dni če še bom kr kvavela in mi bo dala nekaj za zaustavitev... ma mogoče me zdej ledvice in cel zadnji spodnji del boli tud od tega. pazi se in mal zagnjavi! se ti že ful vleče! teta je tudi začela krvavet med ciklusom in je že tolk izkrvavela, da je mogla v bolnico! so ji pa bulo našli! s tem se res ni za hecati....tako kot je rekla suzy, zagnjavi...ne se pustit odpraviti
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:40:12
|
|
|
|
tilči
|
Skye..ful dober članek .Sem se nasmejala in zjokala zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:41:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejca sem dala spat,ker je bil že kar črn pod očmi,saj je ponoči bolj malo spal. Tilen mi pa ves čas računalnik ugaša-2x mu je že uspelo Bo tudi šel počasi pančkat drugo rundo.Mora tudi noter prinesti mami tudi? tudi,če mi bodo pustili.Bi morala kam poslati,da ne bo prekmalu doma,da imam še nekaj časa mir v hiši
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:45:09
|
|
|
|
Estrella*
|
skye a bi ga še meni poslala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:47:11
|
|
|
|
barbaw
|
Mater ste naklofale. A ste na spidu? Kofetkanje je bilo . Vid je zbudil Majo, da mu je trnuljčica delala družbo. Brala ne bom za nazaj, ker grem naprej pucat in se bo Maja prehitro zbudila, če bom zabila čas tukaj. Ene par komentarjev pa vseeno imam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:47:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TAJA (Čmrlika) za 11.mesecev ter GREGOR (špelin@), TILEN (tilči), OMAR (****) in EVA (Nataša34) za 10.mesecev In gleda na to, da imamo danes zelo veliko slavljencev, misli, da si zaslužijo vsi skupaj eno pa upam, da jo bomo še me malce deležne Se pridružujeva tej lepi čestitki tudi mi2 z Emilijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:47:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* skye a bi ga še meni poslala? pa še meni pliss , al pa če mi ga Estrella pošlje potem ko ga dobi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:47:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. Kaj pa je zdravnik rekel? Ni normalno, da te tako boli. Če imaš vnetje ledvic boš dobila AB ali pa nekaj močnega za to. Ni se za igrat s tem. Jaz sem tako hudo vnetje 1x fasala, da nisem mogla niti ležat od bolečin. Sem dobila konjsko dozo ospena. nisem še šla k zdravniku, ker vode itak ne bom mogla dat ker še vedno krvavim, zdej je mnda prišla prava menza, tak da pijem zdej ta čaj za ledvice..bom ga pa vseen poklicala. Vnetje se vidi tudi v krvi. Meni so v bolnici vzeli kri, da so preverili, če je vnetje. Tele tvoje krvavitve niso normalne in ne odlašaj lepo prosim. Naredi to za svoje zdravje, ker te bo Nejc še dolgo potreboval.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:48:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* skye a bi ga še meni poslala? pa še meni pliss , al pa če mi ga Estrella pošlje potem ko ga dobi. še jaz se javim
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:49:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še neki sem vam pozabila povedat: včeraj je prišla ven špica od 6. zobka , tako da je bilo današnje jutranje teženje najbrž povezano tudi s tem za 6. dragulj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:49:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejca sem dala spat,ker je bil že kar črn pod očmi,saj je ponoči bolj malo spal. Tilen mi pa ves čas računalnik ugaša-2x mu je že uspelo Bo tudi šel počasi pančkat drugo rundo.Mora tudi noter prinesti mami tudi? tudi,če mi bodo pustili.Bi morala kam poslati,da ne bo prekmalu doma,da imam še nekaj časa mir v hiši Danes bi mu moral AB že malo pomagat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:51:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. Kaj pa je zdravnik rekel? Ni normalno, da te tako boli. Če imaš vnetje ledvic boš dobila AB ali pa nekaj močnega za to. Ni se za igrat s tem. Jaz sem tako hudo vnetje 1x fasala, da nisem mogla niti ležat od bolečin. Sem dobila konjsko dozo ospena. nisem še šla k zdravniku, ker vode itak ne bom mogla dat ker še vedno krvavim, zdej je mnda prišla prava menza, tak da pijem zdej ta čaj za ledvice..bom ga pa vseen poklicala. kaj si pa pri G zrihtala? pred enim tednom mi je rekla nej pokličem čez 10 dni če še bom kr kvavela in mi bo dala nekaj za zaustavitev... ma mogoče me zdej ledvice in cel zadnji spodnji del boli tud od tega. pazi se in mal zagnjavi! se ti že ful vleče! teta je tudi začela krvavet med ciklusom in je že tolk izkrvavela, da je mogla v bolnico! so ji pa bulo našli! s tem se res ni za hecati....tako kot je rekla suzy, zagnjavi...ne se pustit odpraviti joj jana tole se ti res dolgo vleče, mal boš mogla zatežit, da te bo bolj pogledala in poslala na kake preiskave
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:52:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še neki sem vam pozabila povedat: včeraj je prišla ven špica od 6. zobka , tako da je bilo današnje jutranje teženje najbrž povezano tudi s tem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:53:35
|
|
|
|
tally
|
čmrlika krasne fotke Taje in sončnega zahoda
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:54:23
|
|
|
|
hijenca
|
Skye SVETOVNO JE NAPISANO ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:54:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas sneg naletava
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 12:55:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, tilči: za uspešno hujšanje čmrlika: Lepe fotke mlade družinice Od mojega pospravljanja ni bilo nič, sem šla v Logatec mal v šetnjo z edinaos in Anjo potepinka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 13:00:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, tilči: za uspešno hujšanje čmrlika: Lepe fotke mlade družinice Od mojega pospravljanja ni bilo nič, sem šla v Logatec mal v šetnjo z edinaos in Anjo potepinka za čvek in potepanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 13:00:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas sneg naletava Tu pri nas piha tako ledeni veter, brrrrrrrrrrr prav občutek imam, da bo zdaj zdaj sneg prišibal.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?