|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
17.3.2009 14:28:29   
Anonimen
spps joj kakšen cukrček je,pa kolk dolge laske že mauser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
17.3.2009 14:34:24   
Anonimen
joj čveke moje....

PIKICAAAAAAAAA sem vidla da si se oglasila, pa sem mela polno hišo ljudi in nisem mogla čvekat user posted image   ž
Sem dobila odgovor komisije, ki mi celo dovoljuje sprehode v okolici bivanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Tale naš Marcel je pa toooooooook kjuti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še kako slikico nam privošči, da si malo učke napasemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa naša Ela in Tilen? Pa Lovro? Pa Tiana? SLIKICE PROSIM!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja larilu ljubljanske nosečke se danes dobimo v tivoliju na sladoledku ali tortici... Komi čakam....  Sem kr v trgovini kupila pečeno kračo za moje fante, ker nisem uspela nič skuhat danes, tko da jima jo samo v pečico postavim da bo topla, pa edin skledo regrata lahko dobita poleg če bosta hotla sicer pa naj kar kruhija papata user posted image user posted image user posted image   Pa rečte da ne poskrbim lepo za moje fante user posted image user posted image user posted image   Moram, ker sicer bo svak doma povedal, da nisem lepo skrbela zanj in pol bo tašča jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No šibam še perilo obesit in posodo v stroj zmetat, pol pa počasi se oblečt in na lepše...

RADA VAS MAM!!!  VSE OD PRVE DO ZADNJE!!!!!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3377
17.3.2009 15:08:34   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla1kako ste? a je kaj novega?,mi pridno papcamo,odkar smo doma smo pidobili 0,5kg,so nas pa tud že krči začeli matratuser posted image

drugače smo pa superuser posted image časa nimam tolk za comp,ker se ponavad alarm vklopi,ko se vsedem za računalnikuser posted image
see mi je zdelo,da sem neki pozablauser posted image user posted image

user posted image

kaki cuker!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
17.3.2009 15:19:43   
jazzz27
Punce dan!!

Trin...welcome back. Upam, da se imate kar se da lepo in da vam vse laufa tako kot mora. Ob priliki pa naj pade kakšna slikica od malčice.

spps....tale vaš Marcel, luštkan poba. Lepo da pridobivate in user posted image  za krčke. Upam, da se čim prej poštima.

beyba..a glede tašče naj ti pomagam? Pridem na Gorensko in jo enkrat lopnem? Daj ti se lepo z njo pomeni kaj te moti, pa bo mogoče dojela, da je neprimerni kandidat za vozičkanje. Reci da je mala ni navajena in bi tulila v eno, če jo pelje na sprehod. Kar verjetno tudi bi. Je pa žalostno, da jo pride tako malokrat pogledat pa v isti hiši ste. Sinu oz. tvojemu možu pa najeda samo zato, da bi ti izpadla kot da si žleht do nje. Nevem kaj bi sploh rada dosegla. Tudi z njim se pogovori zakaj ji ne moreš kar Ele dat.  To je čist tvoja stvar. Reci možu da ji ne zaupaš in pika, da naj se s tem sprijazni. Tudi jaz ne bom otroka puščala pri njegovih. Žal.

Ajsi ti pa že čist blizu. No sedaj ko boš na dopustu boš prišla k meni na dolensko bomo tist regrat nabrale user posted image . Pa mal na sprehod te bom poterala. Al pa ti meneuser posted image user posted image

Živa...ti pa res razvajaš tvoje fante..saj tako je prav. Uživaj danes na srečanju, pojej še kakšno tortico zame, naliži se ...sladoledauser posted image . Super za komisijo, da ti je odobrila vsaj sprehode...jeeeeee.

Nončika super za malo bitje, za srčka in da je vse ok. Kar tako naprej.

Aqua....ah nič se sekirat, drug mesec je vajin. Samo telovadit, pa bo. Vidim, da si zaposlena 100 na uro, mogoče pa je to pot do uspeha. Da mal odklopiš.

pikiOO tebe je pa lepo brat spet po dolgem času. Upam, da si okej in da se kmal začneš spet borit...vsaj predno jaz rodim, da prideš še mal pomigat zame.

Kje pa je naša Se*? A ima katera kaj info? Pa naša BIBA?

Pa Erin? Sonček33? Sonček85? LuNa? Miška73?

Polaris....prosim če mi šeenkrat pošlješ mail naslov, ker sem jaz menjala naslov in so se stari vsi nekam izgubili. Da te mal povprašam kako si!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
17.3.2009 15:48:48   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pregled opravljen, srček bije. velki smo 12mm, malce več kot je za 8t, ampak sem to kar pričakovala. točno tak je bilo pri mali. vedno je malce bla večja, cca za 1,5t, pol pa se je rodila 4dni čez rok.
Nončika sem včeraj cev dan čekirala če si se kej javla z dobrimi novicami pa te ni blo od nikodar. Nakoncu sem šla še med nosečke gledat pa tut nisem našla nič.
Sem ful vesela za tebe, zdaj pa na polno uživaj v nosečnosti.
Pa na nas ki še čakamo na + ne pozabi in nas kaj obišči.
Kako pa mansarda a napreduje?

Lp

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
17.3.2009 19:32:04   
oktavija

ojla1kako ste? a je kaj novega?,mi pridno papcamo,odkar smo doma smo pidobili 0,5kg,so nas pa tud že krči začeli matratuser posted image

drugače smo pa superuser posted image časa nimam tolk za comp,ker se ponavad alarm vklopi,ko se vsedem za računalnikuser posted image

user posted image

JOJ kako sldko dete!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo mami in ati za tako lepega fantka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.3.2009 19:41:58   
Kliki

user posted image

kaki cuker!!!!
RES JE TAVELIK CUKER

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.3.2009 20:35:20   
murkica
spps user posted image user posted image user posted image user posted image  za cukra!!! Krasen jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.3.2009 20:38:57   
spelka12
spps marcel je pa pravi maneken, kakšne laske, pa očke user posted image user posted image user posted image
nončika čestitke za user posted image . Sedaj pa uživat na polno. A pol so ti prestavil datum oz. PDP? Koliko si točno pol noseča, a so obdržal staro varianto?

Vsem en veeeeeeelik user posted image . Mam samo zvečer čas tkole pisat, ker čez dan imamo preveč dela.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.3.2009 20:40:39   
Kliki
Sej je prov ti vsaj ni dolkčas.

Kako si pa ti razen da delaš na polno?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.3.2009 23:25:06   
Erin

user posted image

kaki cuker!!!!

spps - prelepega fantiča imaš!user posted image

Nončika tebi pa čestitke za srčka!user posted image
In TRinity - dobrodošli s Tiano doma! LEpo se pocartajteuser posted image

beyba - ne se dat tašči.. povej tvojemu svoje misli in strahove da ne boš ti izpadla kot tista grda.. gotovo te bo razumel,.. tašči pa tudi povej kar ji gre..izgubiti nimaš kaj, itak je nič ne vidiš + sta že v slabih odnosih..mogoče jo bo pa soočenje mal k pameti spravilo...

Nosečke, uživajte, naj vas razvajajo in pazite na svoje male buškice v trebuščkih...

Špelka zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.3.2009 23:36:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Kaj pa naša Ela in Tilen? Pa Lovro? Pa Tiana? SLIKICE PROSIM!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo eno, samo na hitrco...user posted image

Sej mate dost ane?

user posted image
Papaaaa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
18.3.2009 7:15:32   
murkica
user posted image user posted image user posted image user posted image Erin tega vašga mulčka morte prjavt za kakšnega manekena. Zihr bi bil takoj sprejetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
18.3.2009 7:33:13   
sonček33
spps - ojla mala, kako lep je vajin Marcel. In kakšni laski. Lepotec.

erin - Joj, Tilen je pa že tako velik, glih kar boš morala it v službouser posted image ...dej povej, a bova šli na kakšen kufe? jaz nimam prov nobene kle okol da bi vozičkala z manouser posted image pol pa skoz sama nabiral kilometre od L- R

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
18.3.2009 7:38:13   
sonček33
špelka - si pa res polno zaposlena...prav, potem nam pa zvečer nameni kakšno besedo ali dve...me itak milsimo nate skoz

oktavija - kako počutje?

živa  - super za sprehode, ker drgač bi ti blo za znoretuser posted image user posted image user posted image

pikica - vsaj helov nam pridi napisat. Velja?

beyba - tašče so od hudiča, pa kaj čmo...nam dvignejo pokrov lahko večkrat na dan...Enkrat bo boljšeuser posted image

se* - hočemo slikico!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
18.3.2009 7:44:34   
Anonimen
Helooooou!

Včeraj so ble z ljubljančankami super tortice in družbica, ampak jaz sem že prov žalostna, ker se me nikakor ne uspemo zmenit za nek termin in kraj, kjer bi se končno spoznale.
Ali si tega morda ne želite user posted image user posted image

No sicer pa sem danes peljala dragega do službe, tko da imam zdej avtota user posted image user posted image   Zdej pa še razmišljam, kaj bom danes počela oz. kam se bom odpeljala in malo uživala na sončeku user posted image user posted image user posted image

S kje pa si Sonči33, da nimaš nobene za vozičkat? A ti nam pa nobene slikice Lovlota ne boš privoščila?

Špelči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   samo tako naprej, da se mal zamotiš, samo ne preveč, ok? user posted image user posted image

aja pa Erin tale vaš Tilen je res pravi junak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 18.3.2009 7:45:07 >

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
18.3.2009 7:57:18   
sonček33
Živa jest sem zlo za to, da se spoznamo. Ampak čakam, da bo mali star kak mesec več, ker si zdej sama ne upam v lj, pa še po flaši je in to na 2,5h, kar pomeni, da lahk pridem sam obrnt v Lj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
18.3.2009 8:00:07   
Anonimen
no sej to razumemo user posted image user posted image user posted image Nej ti bo, ker je Lovro Lovro user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si sonči sicer? Mastitis se je umiril?

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
18.3.2009 8:03:20   
sonček33
Živa mastitis smo ubili s konjskimi antibiotiki, nehali dojiti, jem tablete proti laktaciji in se umirja. Končno, ker sem bila na robu živčnega zloma.

Pa ti? Počutje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
18.3.2009 8:12:25   
Anonimen
joj sonči to ti pa čist verjamem... moja mami je fasala mastitis pri meni in zato nikoli ni hotela še enega otročka - tako sem ostala edinka user posted image user posted image

Jaz sem OK. Počutim se iz dneva v dan boljše, trebuh raste čeprav se ne vidi prov zlo user posted image , zdej ko imam pa še sprehode odobrene sem pa še bolje... Edino me vedno bolj skrbi kako bo pol ko bom nadomestilo prejemala user posted image Finančno mislim... najemnine in stroški bodo ostali enaki, plača pa bo 30% nižja user posted image Ampak vse je bolje, kot pa da bi morala bit še v službi user posted image user posted image user posted image   Bomo že user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem dočakat pregleda 31.3. ko bom prosila za UZ, ker nisem vidla dojenčka že od nuhalne in je že dolga user posted image Tudi če ga bom plačala mi je vseeno, samo da ga vidim kok je že velik user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
18.3.2009 9:13:11   
Stella Rossa
Dobro jutro borkice.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
18.3.2009 11:16:57   
ledenka
spps, kakega cukra maš user posted image user posted image user posted image  

Erin, o Tilenu pa sploh ne bi, neznansko sladek fantek je user posted image user posted image user posted image  

danes pa je moj zadnji dan na šihtu user posted image user posted image user posted image  jupijaja!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
18.3.2009 11:23:12   
spelka12
ajsi zadnji dan user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol bo pa žurka vsak dan a ne?
živa ti nisi več zaposlena al kako? A si na zavodu?

Danes mamo končno bolj mirno, sem se lahko celo usedla za comp. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
18.3.2009 11:56:42   
Anonimen
Ne špelki zaposlena sem bla do zadnjega februarja zdej sem na Zavodu za zdravstvo 30 dni mi bolniške plačajo, pol pa na zavod za zaposlovanje. In sem :) Že skoraj na porodniški...

Pa ti? kako si?

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
18.3.2009 12:22:51   
spelka12
Aja ja pol bo pa res kriza z dohodki ja. Sicer ne vem, koliko boš dobivala od zavoda, ampak veliko pomojem ne dajo. Meni se je lani bolniška 5 mesecev zelo poznala.
Sem fino. Delam, berem, sprehajam se po polju, cartam z lubijam..... življenje je čist ok. A bomo še kake tvoje slike deležni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?