Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:31:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moj mali čmrlek včeraj ni in ni hotel zaspat. Ko sem bila pod tušem, je on prvič sam vstal v kinderpetu. Pa v spalni vreči je bil. Na koncu je zaspal pri meni v postli in sem ga samo prenesla v kinderpet. Sedaj pa si grem naštimat eno kavico, pa pridem nazaj. punce daj povejte mi, kako vam uspe, da vam zaspijo v zakonski postelji Jaz če si katero vzamem k sebi, bi samo norela in se z mamico igrala...ni šanse da zaspita Saj on tudi eno uro nori, ampak potem počasi se pa umiri. Ampak to je samo zelo zelo poredko. Ko je bil pa čisto mičken, je pa rad pri mami spal, sadaj pa ne več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:36:16
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moj mali čmrlek včeraj ni in ni hotel zaspat. Ko sem bila pod tušem, je on prvič sam vstal v kinderpetu. Pa v spalni vreči je bil. Na koncu je zaspal pri meni v postli in sem ga samo prenesla v kinderpet. Sedaj pa si grem naštimat eno kavico, pa pridem nazaj. punce daj povejte mi, kako vam uspe, da vam zaspijo v zakonski postelji Jaz če si katero vzamem k sebi, bi samo norela in se z mamico igrala...ni šanse da zaspita Starejši ni nikoli maral spati pri nama,ja bila zakonska postelja le za igro.Mlajšega pa vzamem k sebi,ko se začne premetavat v svoji postelji in se ne umiri,ga obrnem na bok in zaspi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:36:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca kava danes? Jaz sem zmeraj za akcijo. Kje pa kdaj???? Mi je čisto vseeno, samo da lahko parkiram. Od 9h naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:36:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moj mali čmrlek včeraj ni in ni hotel zaspat. Ko sem bila pod tušem, je on prvič sam vstal v kinderpetu. Pa v spalni vreči je bil. Na koncu je zaspal pri meni v postli in sem ga samo prenesla v kinderpet. Sedaj pa si grem naštimat eno kavico, pa pridem nazaj. punce daj povejte mi, kako vam uspe, da vam zaspijo v zakonski postelji Jaz če si katero vzamem k sebi, bi samo norela in se z mamico igrala...ni šanse da zaspita Saj on tudi eno uro nori, ampak potem počasi se pa umiri. Ampak to je samo zelo zelo poredko. Ko je bil pa čisto mičken, je pa rad pri mami spal, sadaj pa ne več. To je čisto od karakterja odvisno. Eni so mamine maze in se radi crkljajo, drugi pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:38:29
|
|
|
|
hijenca
|
Barbaw ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:45:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drugača pa je naša od 5ih zjutraj ko je auf v svojo rit spravila točno 3 žlice mlečne kaše z okusom piškota, eno flašo čaja in basta Ali Manco kaj matra?? Ali je še prezgodaj? Jaz pa komaj čakam,da greva s Tilnom na testiranj za alergijo,če ga mogoče res kaj matra.Upam,da bo kasneje bolje,ko izločimo krica,če ga odkrijejo. Estrella...kako se že imenuje tisto,ko sta šle z Aljo tudi na neko testiranje,ter kam sta to šli,ali se je treba prej naročiti,ali je to samoplačniško? biomagnetna resonanca je samoplačniška.V Črnučah je računala 50eu za oba.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:46:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca kava danes? Jaz sem zmeraj za akcijo. Kje pa kdaj???? Mi je čisto vseeno, samo da lahko parkiram. Od 9h naprej. Punci, fajn kofetkajta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:46:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali čmrlek včeraj ni in ni hotel zaspat. Ko sem bila pod tušem, je on prvič sam vstal v kinderpetu. Pa v spalni vreči je bil. Na koncu je zaspal pri meni v postli in sem ga samo prenesla v kinderpet. Lumpek mali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:46:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Spali smo vredu,Nejc še ni čist ok, ima podočnjake, jst sem še kr ok, kilce so šle na 2,2 minus, danes imao tukaj pri nas nek sejem, pa bova počasi odpeketala malo ven, dokler je še sonček. za - kilažo. Nejc bo pa tudi hitro ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:46:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw ZS Imaš odgovor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:46:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Skye, prečudovita fotka Sem čisto iz sebe, kako ste lepe hvala, hvala...mi je kar špehec zdaj zrasel če želiš, ti lahko pošljem naslovnico in članek v pdf. formatu na mail Daj, lepo te prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:46:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drugača pa je naša od 5ih zjutraj ko je auf v svojo rit spravila točno 3 žlice mlečne kaše z okusom piškota, eno flašo čaja in basta Ali Manco kaj matra?? Ali je še prezgodaj? Jaz pa komaj čakam,da greva s Tilnom na testiranj za alergijo,če ga mogoče res kaj matra.Upam,da bo kasneje bolje,ko izločimo krica,če ga odkrijejo. Estrella...kako se že imenuje tisto,ko sta šle z Aljo tudi na neko testiranje,ter kam sta to šli,ali se je treba prej naročiti,ali je to samoplačniško? biomagnetna resonanca je samoplačniška.V Črnučah je računala 50eu za oba. Ali imaš mogoče kakšen telefon in naslov od njih?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:46:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drugača pa je naša od 5ih zjutraj ko je auf v svojo rit spravila točno 3 žlice mlečne kaše z okusom piškota, eno flašo čaja in basta saj Tia se je tud že zbudila ob 5h, pa sem si rekla...ni šanse da se že vstanem...sem ji na hitro dala mlekeca, ki ga je na srečo popila, potem pa nazaj zaspala Super, da ti takole uspe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:46:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drugača pa je naša od 5ih zjutraj ko je auf v svojo rit spravila točno 3 žlice mlečne kaše z okusom piškota, eno flašo čaja in basta Jej, Manca, ne ga lomit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:47:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Spanje-živa katastrofa. Tilen je tulil od 21.-23.40.Očitno je podoživljal rojstvo,ker ima danes praznik Potem je zaspal do 3.brez premikanja,samo kaj,ko se je pa Nejc ves čas zbujal.Pri Nejcu je pa še tako,da ko je on bolan,se še malo sam sebi smili.Tipičen moški že sedaj! Grem v vrtec klicat,da ga ne bo,pa eno dozo kave spit! Bogi Tilen in boga ti... Ja, tipičen moški... Poznam enega takega, ima danes tudi točno 10 mesecev...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:50:38
|
|
|
|
jana81
|
punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:51:28
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moj mali čmrlek včeraj ni in ni hotel zaspat. Ko sem bila pod tušem, je on prvič sam vstal v kinderpetu. Pa v spalni vreči je bil. Na koncu je zaspal pri meni v postli in sem ga samo prenesla v kinderpet. Sedaj pa si grem naštimat eno kavico, pa pridem nazaj. punce daj povejte mi, kako vam uspe, da vam zaspijo v zakonski postelji Jaz če si katero vzamem k sebi, bi samo norela in se z mamico igrala...ni šanse da zaspita Saj on tudi eno uro nori, ampak potem počasi se pa umiri. Ampak to je samo zelo zelo poredko. Ko je bil pa čisto mičken, je pa rad pri mami spal, sadaj pa ne več. To je čisto od karakterja odvisno. Eni so mamine maze in se radi crkljajo, drugi pa ne. ja to bo....moji dve nista ravno nekšni carti...oz. ko je njima, potem ja...kar pa je zelo redko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:52:44
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. tople obloge drugače pa ti ne znam drugega svetovati, kot protibolečinske tablete, ter seveda obisk zdravnika
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:56:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. Kaj pa je zdravnik rekel? Ni normalno, da te tako boli. Če imaš vnetje ledvic boš dobila AB ali pa nekaj močnega za to. Ni se za igrat s tem. Jaz sem tako hudo vnetje 1x fasala, da nisem mogla niti ležat od bolečin. Sem dobila konjsko dozo ospena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:56:26
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Skye, prečudovita fotka Sem čisto iz sebe, kako ste lepe hvala, hvala...mi je kar špehec zdaj zrasel če želiš, ti lahko pošljem naslovnico in članek v pdf. formatu na mail Daj, lepo te prosim mi zaupaš svoj e-mail
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:56:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo spet mane med ultra zgodnjimi. Smo pokoni že od 5ih . Ponoči se je ene 3x zbudila, ampak je hitro nazaj zaspala, sem jo samo malce pobožala in je bilo. Ob 5ih se je pa odločila da je dovolj in da je treba vstati. No HB sem šla tudi jaz včeraj že ob 21.30 proti postelji, tako da sem danes še kar, čeprav bi pasalo še malce pospati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:56:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Zjutraj! Spanje: skoz je neki jokal pa zbujal se, pol sm ga pa k seb vzela in je pr men spal čist lepo, še zdej spi. Počutje: morem prej kofe spit pol bomo pa vidl Vreme: neki se oblaki kažejo pa zakrivajo sonček. Upam da za en krog z vozičkom dns bo še zdržalo pol pa nej pada. Zajtrk in kofe: še prideta na vrsto Evo, alarm, moj princ se je zbudu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:56:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi še spimo , brez zbujanj že 11h Danes sem se odločila, da malo počedim po hiši, samo upam, da mi Alja pusti Jaz bi tudi........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 8:58:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. Kaj pa je zdravnik rekel? Ni normalno, da te tako boli. Če imaš vnetje ledvic boš dobila AB ali pa nekaj močnega za to. Ni se za igrat s tem. Jaz sem tako hudo vnetje 1x fasala, da nisem mogla niti ležat od bolečin. Sem dobila konjsko dozo ospena. K zdravniku!!! Ne se hecat z ledvicami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:07:00
|
|
|
|
špelin@
|
Aja: dobro jutro vsem Mi smo (ne)spali kot ponavadi Danes sem že v polnem pogonu: hitro zrihtat otroke, potem pospremit malo piko v vrtec, veliko piko peljat v šolo, ker je imela katastrofalno težko torbo , mali je zraven tečnaril, ker sem ga prenašala sem in tja kot mačka mlade, posesat stanovanje, pospravit navlako, pobrati in zložiti perilo, dati prat novo rundo,... Torej si zdajle res zaslužim kavo Potem grem pa brisat po tleh, če bo mali dovolil... Porkaduš, pralni stroj je že opral, ta pa res ne zna izbirat timinga Ej, Estrella*, meni nikakor ne potegne, da bi se tehtala zjutraj na tešče in gola, ker moram takoj, ko se zbudim (oz. me Gregi zbudi), na hitro štartat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?