|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
18.3.2009 21:26:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Kleo, tko al tko  nisem puščala Lukasa samega zunaj, na splošno vedno pravim, da pes ima kosmata ušesa, pa ni važno, kateri. Tud če kdo k nam pride, psa zapremo. Sam na kaj takega pa res nism nikol pomislila. Sej je bil tud on ful začuden, kaj ji je blo. Ker je drugače skoz pred hišo, nikoli nikamor ne gre. Edino mačke zajaga. Tko da sem tud na to pomislila, da je mislila da je maček. Sem se pa vedno ravno tega bala, kljub temu, da je kuža zavarovan. 

Cist mozno,nekaj je bilo...se pravi,da ni bilo nikogar zraven,tako da sploh ne veste kako je zgledalo....

Lana,je spet cist druga,zdej je pa res ze velikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
18.3.2009 21:29:24   
slovenka
pupe, sem zasledila debato glede psov - jaz se jih tudi bojim. Ko sem bila majhna, me je naš doma napadel in se mi še pozna na licu manjša črtica. Sicer se pa še spomnim, ko sem delala na sodišču, smo imeli primer, ko je mamica z 2 letno punčko prišla v trgovino, pa je potem punčka odlutala skozi zadnja vrata na dvorišče, kjer so v boksu imeli psa, šla do njega in ji je ves obraz uničil, ker je gobec dobil ven skozi tisto mrežo. Grozen primer. user posted image

Eh, grem rajši nazaj na slajde, se še pripravljam za Portorož. Moj pa pakira kovček. Mala pa ajča - začuda. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
18.3.2009 21:29:56   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

kleo, ne vse to se je dogajalo doma. V bistvu je to sosedova psička, tko da nobenmu ni nič jasno. Pa naša je ful imela rada male pse, se je vedno do njih obnašala tko materinsko, že ko sva hodile v šolo. Tko da nimam pojma, kaj jo je pičlo. Sva pa z mojim ugotavljala, da je mogoče to posledica tega, ker je stara 4 leta, pa ji nikol nisva pustila gone. Ne vem, bova šla med vikendom do njenega vzrejitelja, da nama svetuje, ker men se meša, ker ji ne  morem več zaupat.

Lastnik psičke je tak umirjen človek, tko da je na koncu on mene tolažil, da pač to so psi, da je bil on v otroštvu ful pogrižen, pa moj mož tud, bla, bla,.  Mah, ne vem. Najbrž bova poleg stroškov ponudila, da pomagava pri nakupu novga psa, če se bodo tko odločil, sej sploh ne vem kaj se v takem primeru nardi.Je pa res, da sta bila oba psa spuščena in v bistvu brez nadzora.

RMRM - user posted image , je pa fajn, da je vsaj lastnik psičke razumevajoč.

ja, Lana je že pravi malček,.... kakšne nasvete si pa dobila glede nošenja?

ja, v bistvu je fajn, sam je pa res tko, kot sem napisala, da sta bila oba kuža brez nadzora, tko da v kakšne hude tožbe se tud njemu ne spača. Pa ne vem če ni blo celo na našem ozemlju, to nisem glih sigurna, nisem niti spraševala. Je pa fino že zaradi samih sosedskih odnosov, da se nekako zmenimo, zato bova tud ponudila pomoč, če se bodo strinjali. Ju3 mi bo pa tud zavarov. agent povedal, kak je postopek.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
18.3.2009 21:31:09   
mtinca1
ooo slovenka - howdy (pozdravček dneva pri junijkah)
kaj pa kakšen audi a3, al pa peugeot 308?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
18.3.2009 21:32:25   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kleo, tko al tko  nisem puščala Lukasa samega zunaj, na splošno vedno pravim, da pes ima kosmata ušesa, pa ni važno, kateri. Tud če kdo k nam pride, psa zapremo. Sam na kaj takega pa res nism nikol pomislila. Sej je bil tud on ful začuden, kaj ji je blo. Ker je drugače skoz pred hišo, nikoli nikamor ne gre. Edino mačke zajaga. Tko da sem tud na to pomislila, da je mislila da je maček. Sem se pa vedno ravno tega bala, kljub temu, da je kuža zavarovan. 

Cist mozno,nekaj je bilo...se pravi,da ni bilo nikogar zraven,tako da sploh ne veste kako je zgledalo....

Lana,je spet cist druga,zdej je pa res ze velikauser posted image user posted image user posted image

da še mal na hec obrnem, ker nočem vse zamorit. Veš kleo moja svakinja 50 m stran tko vse čekira, tko da mi je takoj poročala. Mi tud vedno poroča, kdaj kdo k hiši pride ......

Je pa bil tudi lastnik tega kužka ene 50 m stran. Tko da so videli, sam to je blo tko v trenutku, da tud vpitje ni pomagalo. Ker naša pseta nasproti eni mali čivavi.

< Sporočilo je popravil RMRM -- 18.3.2009 21:33:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
18.3.2009 21:45:10   
slovenka

ooo slovenka - howdy (pozdravček dneva pri junijkah)
kaj pa kakšen audi a3, al pa peugeot 308?

A misliš smeh naše pikice?

A3 mi je malo preveč oglat, pa predrag - moj je proti kreditom user posted image
Peugeot 308 pa grem zdaj pogledat, kak je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
18.3.2009 21:47:38   
slovenka
Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
18.3.2009 21:50:50   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Mtinca, sem pogledala. Samo sem še kar bolj za megana. A tebi ni všeč? user posted image

Slovenka, v AH se zmeni, da montiraš na zadnji sedež avto sedež in parkrat poskusi otroka not privezat, pa boš sama precenila, al te kaj moti al ne. Sam avto je čist super, sploh za drugi avto. Sploh če ti je tako zelo padel v oko, ti ba kateri drugi težko sprejemljiv. Tako meni niso bili nikol všeč karavani, edino megan mi je bil nekako ok, ker je bol pravokoten.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
18.3.2009 21:51:11   
babysolza
Ojla bejbe!

Zdej bom jst mal u debato uletela, sam se moram pohvalt - midva sva pa kupla avto!!! Laguno karavan, veeeeelik avto. Glih ene 2-krat je večja od najinega polota. user posted image user posted image

Aja - sva ravnokar nazdravla in sem že spila ena dva glažka pivce, tako da znam mal zafilozofirat. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
18.3.2009 21:52:33   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ojla bejbe!

Zdej bom jst mal u debato uletela, sam se moram pohvalt - midva sva pa kupla avto!!! Laguno karavan, veeeeelik avto. Glih ene 2-krat je večja od najinega polota. user posted image user posted image

Aja - sva ravnokar nazdravla in sem že spila ena dva glažka pivce, tako da znam mal zafilozofirat. user posted image user posted image

babysolza user posted image user posted image user posted image za nakup, čimveč km in varno vožnjo želim, pa na zdravje.user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
18.3.2009 21:53:21   
Anonimen

Ojla bejbe!

babysolza user posted image user posted image user posted image za nakup, čimveč km in varno vožnjo želim, pa na zdravje.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
18.3.2009 21:53:21   
Anonimen
Jaz se poslavljam.Tamala je jokala,ma kaj jokala,drla se je...sem se tko prestrasla,sem mislila,da ima cisto zamasen nosek,da je zbolela...veteruser posted image .
No,se ji je zgleda zamasil zaradi dretja,jaz pa brez kaplic.Navadnih slanih mi je ravn vceraj zmanjkalo,druge sem pa doma pozabilauser posted image user posted image .
Samo zgleda jo trebuscek nekaj matra,ker skos prdka,pa se je zato zbudilauser posted image .Upam,da ne bo hujsega.

RMRM,saj nic ne moris,pa tudi take firbcne svakinje vcasih prav pridejouser posted image user posted image .
Slovenka,lepo se imejte,pa fajn plavajte,upam da ne bo prevroceuser posted image

Lahko nocuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3712
18.3.2009 21:54:12   
babysolza

Jaz sem bla sicer tud za megana. Sam - prilika ponujena, ne vrne se nobena. Sva se oba čist zalubla v to lagunco. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
18.3.2009 21:54:32   
Anonimen

Jaz se poslavljam.Tamala je jokala,ma kaj jokala,drla se je...sem se tko prestrasla,sem mislila,da ima cisto zamasen nosek,da je zbolela...veteruser posted image .
No,se ji je zgleda zamasil zaradi dretja,jaz pa brez kaplic.Navadnih slanih mi je ravn vceraj zmanjkalo,druge sem pa doma pozabilauser posted image user posted image .

zavri vodo, not vrži mal soli, prevri 5 minut in evo fiziološka - sam ne pretiravaj s soljo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
18.3.2009 21:55:57   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

zavri vodo, not vrži mal soli, prevri 5 minut in evo fiziološka - sam ne pretiravaj s soljo

a katera ve, koliko časa se lahko doma narejena fiziološka uporablja. Meni jo zmanjkuje, pa ne vem, al naj grem v lekarno, al sama nardim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
18.3.2009 21:55:59   
babysolza

Ojla bejbe!

Vidim, da s postom sploh nisem falila debate! user posted image user posted image  user posted image

Uf, odpirava tretje pivce. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3716
18.3.2009 21:56:32   
RMRM

Ojla bejbe!

Vidim, da s postom sploh nisem falila debate! user posted image user posted image  user posted image

Uf, odpirava tretje pivce. user posted image user posted image user posted image

ne,ne, je čist na mestu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.3.2009 21:56:49   
Anonimen
Nya,saj bom ce ne bom sla jutri v mest.Pa hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.3.2009 21:56:57   
RMRM
Kleo, nočko user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
18.3.2009 21:57:04   
babysolza

Ojla bejbe!

Hvala. user posted image  Sej dobimo ga naslednji teden, pa še najino staro kantico sva jim uspela uštulit. Tako da - držite pesti, da se v tem tednu kej čudnega ne zgodi.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
18.3.2009 21:57:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

a katera ve, koliko časa se lahko doma narejena fiziološka uporablja. Meni jo zmanjkuje, pa ne vem, al naj grem v lekarno, al sama nardim.

če jo daš v stekleničko in je zaprta, ne bi smelo bit panike - sej je prekuhana

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3721
18.3.2009 21:57:53   
mtinca1

sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip.  Pa še v živo ga še nisem videla.
Tako da, ker VEM da ti je najbolj všeč, predlagam da ga izbereš.
Jaz bi ti izbrala audi a3 (pa mal kredita).
P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
18.3.2009 21:58:57   
babysolza

Ojla bejbe!

ne,ne, je čist na mestu user posted image

Ja, sam še katera mora pivce odpret, da bomo na isti valovni. user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
18.3.2009 21:59:08   
Anonimen

sem šla še enkrat pogledat povezavo - megane. Mi je ful dober, ampak tako za mene osebno, je preveč športna varianta. sem tak bolj konzervativen tip.  Pa še v živo ga še nisem videla.
P.S. Prosim, da ne jemlješ mojega mnenja preveč resno, ker če bi me moj slišal, da pametujem o avtih, bi se samo za glavo prijel - veš, res nimam pojma.

drobni tisk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3724
18.3.2009 22:00:52   
RMRM

user posted image user posted image , mtinca, a ti to o meni pišešuser posted image user posted image . Men je važna zunanjost, edini pogoj pri nakupu zame pa je bil da je avto velik, da ima klimo in da ima dosti airbagov. Moj pa tko al tko vedno doktorat nardi pri nakupu. Ma naštudirano že eno leto preden kupiuser posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?