Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 19:05:57
|
|
|
|
Nogavica
|
Punce, jaz imam jutri prvi UZ in sem že danes ful nervozna. Saj boste stiskale pesti, da je vse o.k., ne? Danes sem pa bila pri dermatologu zaradi pigmentnih znamenj in pravi, da 3 zgledajo kar grdo/nevarno, zato sem dobila napotnico za odstranitev. Me je kar malo strah. Naročena sem pa šele junija. Živina nova priljubljena fraza je "nikoli več". Sem jo okregala, ker je z žitno ploščico malo popacala kavč in je vsa skrušena rekla: "Čokoladice nikoli več papala, zdaj sem pa žalostna." Potem sva se cartali in me je ful nabila z nogo v trebuh pa sem ji rekla, da naj malo pazi in naj ne bo tako groba, mala pa že: "Nikoli več cartala z mamico."
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 19:26:58
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Zamima, daj preveri, če se da pasove in naslon za glavo še kaj dvignit. Mi imamo Tobija, pa ima še fuuuul lufta. Vseeno so pa 9-18 ful bolj varni kot tisti od 9-36, kar nasplošno velja za vse "kombinirane" variante. Sem hotela napisat isto. Mi smo ravno včeraj do konca dvignili naslon, ker je Živi Tobi tudi bil že malo na knap. Zdaj ima še vedno nekaj prostora po višini in širini pa je kar velika baba. Ja, bom še to preverila jutri ja. Nogavica, veš, da bomo stiskale pesti, pa itak, da je vse ok. Držite jutri pesti tudi zame, imam izpit iz excela.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 20:20:31
|
|
|
|
urška76
|
Nogavica jutri ti bodo povedal, da imaš eno strašno navihano dete v trebuščku, ki ti bo še kravžljalo živčke. V sodelovanju z navihano sestrico seveda. Krfjolca malenkost (že 10-tič ), je blo čist spotoma. Zamima res preveri avtosedež. Mi imamo doma će ta večjega, samo mala še niti slučajno ne sodi vanj. Sva ga pa enkrat na hitro kupila, ker se nama je pri temu od 9-18 kg ni hotel pas zaskočit. Pa smo ugotovil, da je polno drobtin v njem in nas je sesalec rešil . Viv a se ti da fotke še kle gor dat k jest pa nisem na FB. Naša bejba je še kar brez paketka . Edino včeraj zjutraj je bila po dolgem času plenica mokra. Sam je bla žer čist hladna, tako, da se je morala enkrat med spanjem polulat. Danes sem si pa v Lidlu kupila en velik pomladanski šopek. Sem kupila tulipane in narcise, zdej jih imam pa na balkonu na omari (da bod dalj časa držali) in jih iz kuhinje gledam. Mulota delata neumnosti v poteklji, pa sem ju šla okregat. Na koncu jima rečem nočko in mala men nazaj JEST SPIM Sem šla raj takoj ven, k drgač ne vem kaj bi naredila. A bi se režat začela al bi popenla. Nasploh me zadnje čase ne jemle resno. Včeraj jo kregam pri zajtrku pa se mi smeji in poka face. Bo treba očitno kazni poostrit.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 20:21:20
|
|
|
|
urška76
|
Zamima tud zate bomo pesti držale, nč bat. Zdej pa šibam jest, da nam slučajno kakega grama zgubila
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 21:51:32
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Evo, mama od frizerja Nogavica- itak da bomo držale pesti . Ti nas pa potem o vsem obvesti. Zamima, tudi zate bomo držale pesti. Sej excel je čist fajn.
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 22:18:46
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1, meni ni fajn , prav zoprn mi je. Samo, da gre nekak skozi, pa bom vesela, da se bom rešla tega.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2009 8:20:20
|
|
|
|
viv_
|
Jutro... Kako ste punce... hm hm urska, bom premislila za fotke Dej mi še neki povej. Zarja ma plenico ponoči že 4 dni čist suho... Kok nej še čakam??? Pomoje če bo cel teden tako grem po podlogo, pa vzamem. Sicer smo pa ok, ves teden smo spet brez atija...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2009 12:04:49
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Dej mi še neki povej. Zarja ma plenico ponoči že 4 dni čist suho... Kok nej še čakam??? Pomoje če bo cel teden tako grem po podlogo, pa vzamem. Bom kar jaz... Špela je suha ponoči že več kot en mesec... se v bistvu sploh ne spomnim, kdaj je bila nazadnje polulana ponoči. Razen pred dnevi... Za spat ima še kar pleničko; tudi podnevi, ko je pa še dlje suha. Pomojem se ne mudi... LP Ž.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2009 14:57:10
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo, poročilo z UZ: vse je tako, kot mora biti.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2009 15:48:02
|
|
|
|
Nogavica
|
Zamima, kako pa je šlo tebi?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2009 18:03:47
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Evo, poročilo z UZ: vse je tako, kot mora biti.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2009 19:09:38
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Evo, poročilo z UZ: vse je tako, kot mora biti.
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2009 19:12:25
|
|
|
|
Aja1
|
Naša češplja že spi. Je bila pa danes zeloooo pridna. Pridelala nobenega paketka ne v vrtcu, ne doma. Niti 1x se ni strmala popoldan, kar je bil zadnji teden/dva standard. Je zaslužila štampiljko. Zdaj pa imam čas, ker tastarga še ni domov. Je šel domov k njegovim pomagat drva sekat.
|
RE: November 2006 - 4. del 17.3.2009 22:03:32
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Zamima, kako pa je šlo tebi? nogavica, super,... Jaz pa... zbolela sem, tako, da sploh nisem šla na izpit, sem cel dan preležalabilo pa vročino sem imela, pa slabo mi je bilo. . Pa še Zala je zjutraj bruhala in driskala . Zgleda, da smo neki virus staknili, tudi moj je neki bogi . Eh, kr nekaj.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 12:58:46
|
|
|
|
krfjolca
|
Super, Nogavica , kar tako naprej! Jaz sem tudi imela danes posvetovalnico, je tudi vse OK, hvalabogu se ni obrnila nazaj na noge, čeprav se je včeraj tako čudno prevračala naokrog, da sem jo že imela na sumu, da bo kaj takega. Saj zdaj se pa pomojem ne bo več mogla, vsaj upam. Se mi pa že kar vleče tole, prav rada bi šla že rodit . Tam do 7. meseca mi je šlo ful hitro, pol se je pa začelo vleč ...Sploh zdaj, ko sem bila na bolniški/dopustu/porodniški že skoraj 2 meseca. Jaz res ne znam bit brez dela. Danes pa tako piha, da nam bo še bajto odneslo. Sem mislila, da bom peseka ven peljala zdajle, ko je mulči zaspal, pa me prav nič ne vleče ...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 13:20:41
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Evo, poročilo z UZ: vse je tako, kot mora biti. Sori, hotka sem napisat Nogavica častiš!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 13:22:37
|
|
|
|
viv_
|
dan bejbe... Jest sem dones popoldanska. Ta star je v Makedoniji. Tko da mami pride dat tamali 2 spat. Sem vse zglancala. Moja mati so malo "clean freak" pa da je ne bi trefnilo . Saj ne rečem, da stanovanjcu ni koristilo, ampak vseeno... Veter pa piha kot pri norcih. Edina dobra stvar je ta, da se mi je žehta posušila, cela, zuni na štriku
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 17:36:06
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Sori, hotka sem napisat Nogavica častiš! Z veseljem.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 17:57:34
|
|
|
|
Zamima
|
Kako ste kaj? Jaz sem danes na srečo malo bolje, čeprav sem očitno na prisilnem hujšanju , apetita nimam, sem nekaj malega jedla, vse mi še smrdi . Zala je danes 2x driskala, rada bi si malo odpočila, pa ...kaj čem, bom mogla počakat do naslednjega tedna. Zdaj pa samo upam, da mi uspe (finančno) ta teden registrirat avto pa rezervirat dopustek za v aprilu ,... ja, me je premamilo in HOČEM it! Na obalooooo .
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 19:45:28
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima, kam boste pa šli? Mi bomo šli tudi nekam aprila. Destinacijo še izbirava
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 20:17:43
|
|
|
|
Zamima
|
zagotovo povem v pet. ko bo rezervirano in 100%
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 20:49:53
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima zagotovo povem v pet. ko bo rezervirano in 100% velja
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 20:54:54
|
|
|
|
Aja1
|
Grrrrrrrrrrrrr. Me je klical tast. Izvedel je, da ta "bioenergetik", kateremu smo hodili mi sploh ni bioenergetik ampak navadna baraba . Malo mi je edino čudno, da je mene in moža premaknil. Ne vem, kaj naj si mislim . Zdaj sem pa res totalno zmedena.... Za testiranje smo se itak že naročli in gremo 27.3. Pol bomo pa vidli. Če bo alergija še vedno huda, pol nas je po domače rečeno en nategnil...
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 21:19:35
|
|
|
|
Aja1
|
Max, kako je v službi? Kako sta tamala dva v varstvu?
|
RE: November 2006 - 4. del 18.3.2009 21:23:39
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, kako je v službi? Kako sta tamala dva v varstvu? super....delam že sama ..tamaledva sta pa tud super, zaenkrat se kr z mojmu šihtava in jih kr lepo gre kadar so sami učer sem delala k nora, pol sem špa dam pršla sem mogla pa vse pospravt, ker že cel redn nismo nč po tleh pospravl , je blo prhu za odvoz ..zdej mam pa 2 dni dopust, no sej bi ga mogla že dones met, sam me je šefica prosila če lahk pridem zdejle sam še počakam da moj klizne ne šiht, jest pa spat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?