Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri ...popolni??? Še zdaleč ne. Tko smo, kot vsi ostali. Bi rekla, da smo kar bolj indijanske sorte.... DA ne govorim o te, da sem prejle kuhinjo po dveh dneh pospravila, v kopalnici je cunj za 5 strojev, po tleh sem zjutraj ob šestih sesala, ker mi Zara že nsoi najbolj drobne smetke v usta , skoz okna kmalu ne bomo več videli , ampak me ne gane.... Sem samo človek ZojaMIša in vse ostale Next fanice.... Pa dajmo skupaj nekaj pogruntat in skupaj naročit. JAz bi takoj, pa nimam pojma o angleščini - sem iz cajtov, ko je bla pri nas nemščina popularna . Poganjalci....Filip je imel in še ima enega res dobrega....sam sem gledala na Baby centrovi strani, pa jih ni takih. V glavnem - mi smo ga kupili tam okrog leta in pol, nič prej. Še zdaj se nanj vsede in nori z njim po terasi. SMo vzeli takrat kar malo bolj trpežnega, evo...še zdaj je kot nov. Bom kakšno sliko kje našla, pa pripopala. POganjalec je bil pri nas eden od dobrih nakupov. Trikolesnika nismo imeli , meni ne potegnejo . Iiiiiiiiiiiiii kako dobro si to napisala! Za Next sem takoj zraven! Dajmo se zmenit ja, zakaj pa ne, meni angleščina kar gre...kolikor nisem v tem letu pozabila, ker sem zadnjič z enim frendom govorila, pa mi je kar besed zmanjkovalo , ampak ni hudič, da enega naročila skupaj ne sklofam O.K. poganjalec bo prišel v poštev konec poletja, torej ko bom z morja . Trikolesnik...bom pa preverila. Tejkaz, hvala za izčrpno poročilo, saj sem vedela, da si zaklad informacij! Naty, tudi tebi hvala! Matejchi, Domžale, če že spreminjamo...men je v osnovi vseeno. No, al pa ne, v Domžale jo lahko peš mahneva. Kar v Domžale pridite, ja! In kul da tako mislite glede Semoličke...ker sem bila že malo obupana, ker pač noče teh vaj delat.... Anita, sedaj vem zakaj je Zoja tako hitra