|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
18.3.2009 11:58:47   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

buhtlčk pol se lahko pa lih za roke primeva pa skupaj rolava... meni samo ravnina gre pa še to brez bremzanja.. dovolj je bil en pristanek na trtici...

ja a veš kaj je kul - nakupovalni vozički na Rudniku po parkirplacih kako sončno nedeljo user posted image

tam maš še norce z avtomobili... pa ko se parkirat učijo...user posted image Pol je bolje Lidlov parking...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.3.2009 11:59:54   
naty13
Zoja Miša pri trikolesnikih gledaš več ali manj kateri ti je všeč. Edino na gume moraš biti pozorna, da niso tiste gladke, ker se vsak kamenček notri prime in je potem luknja.

Tejka res v vrtcu več pokasira, ampak tudi to obdobje bo minilo. Se vidi, da je vsako leto bolje. Je pa tole le prehlad z rahlim bronhitisom, ker zdrži brez problema 6 ur. Če bo takole, bomo prešaltali na 8 ur, pa naslednji na 12 ur in potem konec. Eva je pa res fletna v jaknici. Res ji paše. user posted image  Jaši pa tudi fajn okrogel ratuje.user posted image user posted image  Da ne bo pomote, lepo mišljeno. Smejko mali. user posted image

Buhtlčk sej zutrej nisem bila lena. na žalost je imel Nejc danes uro 6.20 in nimam druge izbire kot vstat in čimprej it dol, da še Jošta ne zbudi. user posted image

Sayuri kako pa vi rastete. Kok sta luštkana. user posted image  Jok pa paše zraven.

Maruša in Zoja se pa tudi fajn zabavata, ko "tastaridve" kofetkata in čvekata. user posted image user posted image user posted image

No sem dvignila svojo leno rit in en kup cunj zlikala in sem takoj boljše volje, ker sem nekaj dobrega nardila. user posted image

pa pa

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.3.2009 12:00:30   
matejchi
ryssa tut lahko zrihtamo, če le prideš... user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.3.2009 12:07:08   
sayuri
Spita...oba user posted image user posted image user posted image

tejkaz...popolni??? Še zdaleč ne. user posted image Tko smo, kot vsi ostali. Bi rekla, da smo kar bolj indijanske sorte....user posted image user posted image user posted image  DA ne govorim o te, da sem prejle kuhinjo po dveh dneh pospravila, v kopalnici je cunj za 5 strojev, po tleh sem zjutraj ob šestih sesala, ker mi Zara že nsoi najbolj drobne smetke v usta user posted image , skoz okna kmalu ne bomo več videliuser posted image , ampak me ne gane.... Sem samo človek user posted image  Dobro si Evo naučila dojit user posted image

ZojaMIša in vse ostale Next fanice.... Pa dajmo skupaj nekaj pogruntat in skupaj naročit. JAz bi takoj, pa nimam pojma o angleščini user posted image - sem iz cajtov, ko je bla pri nas nemščina popularna user posted image .

Poganjalci....Filip je imel in še ima enega res dobrega....sam sem gledala na Baby centrovi strani, pa jih ni takih. V glavnem - mi smo ga kupili tam okrog leta in pol, nič prej. Še zdaj se nanj vsede in nori z njim po terasi. SMo vzeli takrat kar malo bolj trpežnega, evo...še zdaj je kot nov. Bom kakšno sliko kje našla, pa pripopala. POganjalec je bil pri nas eden od dobrih nakupov. Trikolesnika nismo imeli user posted image , meni ne potegnejo user posted image .

Hvala za pohvale sličic. user posted image

Aja...anita....kake lepe slikce....une z MArušo in une profi....

< Sporočilo je popravil sayuri -- 18.3.2009 12:08:07 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.3.2009 12:16:19   
matejchi

user posted image
4. srečanje - vabi sekcija Lblanskih user posted image - pričetek ob 11.00 h

anita goitan - ZOJA
bella - TEJA
buhtlčk - GAŠPER
krysia - ROK
matejchi - MARUŠA
tejkaz - JAŠA
vilika - VID
Zoja Miša - KAJA LINA

Če je še katera ali če katera ni... lahko pa pridete tudi tiste, ki niste na seznamu.. spoznale vas bomo po..... napolitankahuser posted image

o.p.
Lokacija je lahko tudi Mercator Kamnik ali Domžale.. user posted image glede na izvor prisotnih..
A se lahko vsaj potrdi katera bi prišla.. morebiti prestavi ali karkoli drugega... (ne me tepst).

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
18.3.2009 12:18:17   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Lokacija je lahko tudi Mercator Kamnik ali Domžale.. user posted image glede na izvor prisotnih..
A se lahko vsaj potrdi katera bi prišla.. morebiti prestavi ali karkoli drugega... (ne me tepst).

JSt bi bla vesela, če se prestavi za 14 dni user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
18.3.2009 12:21:33   
tejkaz
Zoja Miša, pri trikolesnikih bodi pozorna da se tista ročka dovolj visoko dvigne. Mojga je vedno križ bolel, ko jo je vozil naokrog, ker ročka ni šla dovolj visoko. Pa da stojala za nogice niso preveč nizko, ker moraš potem na robnike pazit. Je kar kompliciranja z nakupom. Naša dva imata več kot preveč igrač. Polovica od tega sploh niso potrebna, vendar se vsaj zamotita. Kmlau bodo prišle v upoštev kocke v katere zlagaš like (oz telesa če smo natančni), poleti grablice in kanglice in tovornjački za mivko, kasneje pripomočki za učenje hoje, pa kakšne mehke kocke, za stolpe gradit, za zunaj je fin poganjalec, trikolesnik, ko bo že hodila, mali voziček, da ga poriva pred sabo. Pri nas so bili blazno popularne živali ki se oglašajo in so na vrvici in na kolesih, da jih otrok za sabo vleče in seveda knjigice.

Zoja Miša
, uau, bova lahk šli en krog z rolerji po Medvodah. Jaz že komaj čakam.

Semolička - nič bat, Jaša se je tudi brani. Ena kolegica me tako spravlja da bi šla na eno individualno telovadbo k njej. Stane pa 30 Evrov. Našmu zaenkrat še nič ne manjka. Plazi se v rikverc, vsede se že skoraj sam, sedi brez problema, po trebuhu se obrača. Jaz mislim, da bo otrok slej kot prej že sam pogruntal kako se plazi (ali pa to celo ne bo delal) in kako se hodi. Na konc koncev se vsi naučijo kako hodit. Lahko otroka spodbujaš tako da ko sedi, sedi š ti za njimi in naj se bočno obrne čez tvoje stegno. Tako bodo nogice pokrčene, rokice pa stegnjene.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.3.2009 12:22:42   
tejkaz
Jaz na srečanje pridem. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
18.3.2009 12:22:50   
matejchi
user posted image
user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
18.3.2009 12:28:34   
matejchi
tejkaz mene je tale QQŠ na enmu sejmu napadla pa sem ji rekla, če je en zrasel, bo ta drug tut, kao brez nje.. moja kolegica je šla k njej 1x pa jim je pol kar ceno dvignila od prej dogovorjene.. najprej na uro, pol je pa kar po komadih računala.. uglavnem to je za take mamice, ki ne vejo kaj bi... se opravičujem, ker sem tako ostro napadla.. ampak rada bi vidla čez 5 let al pa prej otroka, ki ga je imela ona in mojega, razliko mislim..

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
18.3.2009 12:43:51   
tejkaz
Matejchi, saj jaz tudi tako mislim. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
18.3.2009 13:02:46   
tejkaz
Krysia, a mi poveš kako si ti dobila 99 tisoč točk na Bejeweled Blitz? saj imaš na voljo samo eno minuto? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
18.3.2009 13:03:43   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz na srečanje pridem. 

jst tudi..bom kmal po 9ih.tam da soudke zapravim pole pa kafje

matejchi in zoja miša kaj jaz ne melauser posted image poganjalčka zihr nism mela..je blo treba kar hodit, pr 4ih mulcihuser posted image , pa ta mala sm, hoho

zoja miša da se ti bo tamala začela plazit murš bit ti skoz na vseh 4ih, veš..user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
18.3.2009 13:24:32   
tatly
sayuri-koliko hoces zanj?joj je lep.ga nimas na netu bi verjetno takoj sel

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
18.3.2009 13:46:40   
anita goitan
spet je tole IN
http://irena.blog.siol.net/2009/03/18/strgaj-me-nezno-or-not/

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
18.3.2009 14:17:19   
iva77
Tejkaz, v bloku je tolk čudakov, da se ne da zmenit za zamenjavo oskrbnika

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Iva77 kako ste? Končno si se malo oglasila. WB. user posted image

evo nas, rastemo 100/h, vse OK, samo cajta mi zmanjkuje za računalnik, eh bo že, sej vas berem na par dni user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
18.3.2009 14:19:51   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

iva77 kakšna topla voda za skupne prostore?

ni voda za skupne prostore ampak elektrika user posted image , blo je pa napisano da pri tašči cel blok tolk plača mrzle vode na mesec kot jest sama + ogrevano vodo, tašča jo pa ogreva na bojler

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
18.3.2009 14:51:42   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: iva77

Tejkaz, v bloku je tolk čudakov, da se ne da zmenit za zamenjavo oskrbnika

Ej, a veš da pri nas je bilo isto. Eni so bili proti da se upravnik zamenja. K sreči imamo forum in danes potekajo tam zanimive debate glede te položnice. Pisali so tudi na Domplan da nam povedo kam gre poleg luči in zračenja garaže še ta elektrika.

Pokaži nam kakšno slikico lepotičk.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.3.2009 14:57:35   
anita goitan
Zoja spi..ma vsakcajt bo pokonci..jaz pa pridna neaktulane igrače pospravilauser posted image ..potem pa čofat
jutri naj bi snežilo, dns pa 17°Cuser posted image

še en:

Mož predlaga ženi,  da gresta na nudistično plažo.

Žena pa ni za to in pravi:

"Nočem, da vsi vidijo, da sem se  poročila zaradi denarja!"

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.3.2009 14:58:02 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.3.2009 15:04:10   
anita goitan
končno
http://www.siol.net/Slovenija/Zdravje/2009/03/ZZZS_prenavlja_sistem_zdravstvene_kartice_v_enem_letu_brez_potrjevanja_zdravstvene_kartice.aspx

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
18.3.2009 15:09:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Glede teh poganjalcev in trikolesnikov. Mislim, da poganjalec ne bo prišel v poštev, ker čez kaka 2 meseca se bova počasi na morje spokale, tam pa ga nimam kaj rabit, menda. Trikolesnik bi bil pa fajn, dajte mi svetovat katerega vzet. Erin, ti si iz tega foha, daj povej...pleaseeeee!!!

Sploh pa mi lahko svetujete (že izkušene mamice in Erin, ki dela v vrtcu) kakšne igrače, pripomočke... še kupit za vnaprej. Kaj je pametno in kaj ne?!

Prid na kafe pa ti vse povemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oz, povem če kaj manjka, ker je že tejkaz vse napisala...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.3.2009 15:55:39   
Zoja Miša
Mi2 bili v šopingu. Sem ji kar 3 jaknice kupil.user posted image  No, 2 in en wind stoper!user posted image  V H&M so imeli danes -50% na prehodne jakneuser posted image user posted image user posted image . Sayuri, eno imamo isto kot tvoja Zarauser posted image . In še verjetno vsak drugi otrokuser posted image , ampak kaj me briga, če je pa cart!user posted image

Potem bili zunaj, pa naju je skoraj odpihnilo. Sedaj je na flaški zaspala.

Med kosilom okoli 12h in kašico okoli 17h mi poje samo cca 40 ml mlekauser posted image  A vi kaj druga dajete vmes?

No, grem še malo prebrat kaj ste načvekale, prav dosti itak niste.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.3.2009 15:57:48   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Glede teh poganjalcev in trikolesnikov. Mislim, da poganjalec ne bo prišel v poštev, ker čez kaka 2 meseca se bova počasi na morje spokale, tam pa ga nimam kaj rabit, menda. Trikolesnik bi bil pa fajn, dajte mi svetovat katerega vzet. Erin, ti si iz tega foha, daj povej...pleaseeeee!!!

Sploh pa mi lahko svetujete (že izkušene mamice in Erin, ki dela v vrtcu) kakšne igrače, pripomočke... še kupit za vnaprej. Kaj je pametno in kaj ne?!

Prid na kafe pa ti vse povemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oz, povem če kaj manjka, ker je že tejkaz vse napisala...

Erin, res lahko se zmeniva za v torek drug tedenuser posted image  Saj veš da sedaj ni bila samo moja krivdauser posted image , sem čakala, da s Tilnom k sebi prideta...user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
18.3.2009 16:09:16   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
...popolni??? Še zdaleč ne. user posted image Tko smo, kot vsi ostali. Bi rekla, da smo kar bolj indijanske sorte....user posted image user posted image user posted image  DA ne govorim o te, da sem prejle kuhinjo po dveh dneh pospravila, v kopalnici je cunj za 5 strojev, po tleh sem zjutraj ob šestih sesala, ker mi Zara že nsoi najbolj drobne smetke v usta user posted image , skoz okna kmalu ne bomo več videliuser posted image , ampak me ne gane.... Sem samo človek user posted image   user posted image

ZojaMIša in vse ostale Next fanice.... Pa dajmo skupaj nekaj pogruntat in skupaj naročit. JAz bi takoj, pa nimam pojma o angleščini user posted image - sem iz cajtov, ko je bla pri nas nemščina popularna user posted image .

Poganjalci....Filip je imel in še ima enega res dobrega....sam sem gledala na Baby centrovi strani, pa jih ni takih. V glavnem - mi smo ga kupili tam okrog leta in pol, nič prej. Še zdaj se nanj vsede in nori z njim po terasi. SMo vzeli takrat kar malo bolj trpežnega, evo...še zdaj je kot nov. Bom kakšno sliko kje našla, pa pripopala. POganjalec je bil pri nas eden od dobrih nakupov. Trikolesnika nismo imeli user posted image , meni ne potegnejo user posted image .

Iiiiiiiiiiiiii kako dobro si to napisala!user posted image

Za Next sem takoj zraven! Dajmo se zmenit ja, zakaj pa ne, meni angleščina kar gre...kolikor nisem v tem letu pozabila, ker sem zadnjič z enim frendom govorila, pa mi je kar besed zmanjkovalouser posted image , ampak ni hudič, da enega naročila skupaj ne sklofamuser posted image  

O.K. poganjalec bo prišel v poštev konec poletja, torej ko bom z morjauser posted image . Trikolesnik...bom pa preverila.

Tejkaz, hvala za izčrpno poročilo, saj sem vedela, da si zaklad informacij!user posted image

Naty, tudi tebi hvala!

Matejchi, Domžale, če že spreminjamo...men je v osnovi vseeno. No, al pa ne, v Domžale jo lahko peš mahneva.user posted image Kar v Domžale pridite, ja!
In kul da tako mislite glede Semoličke...ker sem bila že malo obupana, ker pač noče teh vaj delat....user posted image

Anita, sedaj vem zakaj je Zoja tako hitrauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
18.3.2009 17:33:11   
bambi14
Se želi kera preiskusit:

http://vizita.si/rubrika/spomin

jaz sem rabla v prvo 78 poskusov,..saj ne vem  no,..emšo.user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

willma

(66%)

(34%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!