![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 23:13:35
|
|
|
|
matejchi
|
karmar ijaijaijajo....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 17.3.2009 23:26:46
|
|
|
|
matejchi
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 0:01:16
|
|
|
|
matejchi
|
bubyca kako je pa ime tvojemu sinku in od kod si? Pridruži se nam.. nekatere avgustovke grizejo, ene pa samo lajamo....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 6:53:02
|
|
|
|
anita goitan
|
dobro jutro punce moje lep dan bo, se beremo
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 7:09:12
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro, jutro... No, danes bi še uno kavo od včeraj, katero sem odstopila. Noč primerna bolezni.... Vročina je kuhala oba. Crkljanje, stiskanje, jok, visenje na joški.... Mene tud neki napada. Od ta rdeče me trebuh boli, glava je nekam težka Tko da smo podlegli.... DAnes bom videla, kako bo z vročino. Jutri gremo k dohtarju. anita a ti tist višnjev tiramisu namočiš s kafetom al z višnjevim kompotom? Pridem nazaj...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 7:24:23
|
|
|
|
anita goitan
|
z višnjevim kompotom oz sokom
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 7:32:23
|
|
|
|
tejkaz
|
Jutro Joj, vse po vrsti odpovedujete. Upam da si še katera premisli in vseeno pride. Danes bom bolj hitra, nasmejal me je tisti post od matejchi, Da se še jaz malo javim,... slikice so full luštne. Dobim taščo na obisk. Ima dopust. Morm še malo pospravit, da ne bo mislila, da v svinjaku živimo. Pri nas drugače full veter piha, upam da se umiri ker imam super plane za danes. Jaz na rolerje, Jaša v voziček, Eva na poganjalca in na igrišče.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 7:34:12
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - v nedeljo bomo pa mi na gorenjskem, tako da ni treba vozit poganjalca s sabo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 7:35:20
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva77 vse bolj razmišljava o prodaji stanovanja, pa kakšno hišico na obrobju kupit in denar, ki ga tu preveč plačava vloživa v hiško Mislim da bi bila to najboljša ideja. Denar bo ostal vajin in super naložen. A pa ste kaj razmišljali da bi upravnika zamenjali. Naši so takrat razmišljali, samo do zdaj niso še nič naredili. Kakor bodo pa zdaj me pa nič ne briga.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 7:42:02
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Jutro tudi tebi.. Joj, vse po vrsti odpovedujete. Upam da si še katera premisli in vseeno pride. pridemo, pridemo... upam, da ne odpovedujete zaradi napolitank.. Danes bom bolj hitra, nasmejal me je tisti post od matejchi, Da se še jaz malo javim,... slikice so full luštne. Dobim taščo na obisk. Ima dopust. Morm še malo pospravit, da ne bo mislila, da v svinjaku živimo. a nima dopusta zato, da ti pride pospravt... Pri nas drugače full veter piha, upam da se umiri ker imam super plane za danes. Jaz na rolerje, Jaša v voziček, Eva na poganjalca in na igrišče.raje ne no, da boš do jutri cela
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 7:44:19
|
|
|
|
anita goitan
|
me2 pa šibave na UE Kamnik
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 8:01:52
|
|
|
|
karmar
|
jutro! Vam sam povem da včeraj ko sm pršla do spalnice je že drnjohal...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 8:02:59
|
|
|
|
MATEJKA_
|
za seznam - 7m: 8.000g, 71 cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 8:12:11
|
|
|
|
karmar
|
prodam celulit Grande, star eno leto in tri mesece. Dobro ohranjen in trpežen. Cena po dogovoru. Javite se samo resni interesenti. Študentom ga prodam ugodneje.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 8:43:22
|
|
|
|
tatly
|
dobro jutro mi smo vceraj preziveli ceplenje in se kri so ji vzeli-pri ceplenju je zolila kot lev ko pa so ji kri jemali je pa samo teto gledla ima ze 6860g in 66 cm-to mi je malo cudno ker je bla tlko velika pri 5mesecih imam eno vprasanje pozna katera koga ki bi ugodno prodal vozicek na rocno zavoro?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 8:53:53
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly imam eno vprasanje pozna katera koga ki bi ugodno prodal vozicek na rocno zavoro? A boš tudi ti rolala? Jaz sem janeja kupila tudi s tem razlogom da bom lahko rolala zraven. Ne poznam nikogar. Poglej tukaj http://www.mama.si/forum/index.php?board=15.0 Matejchi nič bat da bi se razbila.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 8:56:29
|
|
|
|
tatly
|
ja tejkaz z istim razlogom ga kopujem bom do tebe prirolala
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 9:09:25
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: tatly imam eno vprasanje pozna katera koga ki bi ugodno prodal vozicek na rocno zavoro? A boš tudi ti rolala? Jaz sem janeja kupila tudi s tem razlogom da bom lahko rolala zraven. Ne poznam nikogar. Poglej tukaj http://www.mama.si/forum/index.php?board=15.0 Matejchi nič bat da bi se razbila. če znaš dobro rolat, se da tudi z normalnim... jaz sem bolj leva, pa raje ne, kolegica pa obvlada in ima ta navadni vozek in gre vse super.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 9:10:05
|
|
|
|
matejchi
|
Današnji moški Tip je doživel brodolom in se je znašel na pustem otoku. Minevali so dnevi in meseci. Dojel je, da ga nihče ne bo rešil. Začel je graditi nekakšno kolibo in ko je končal, je globoko zaspal. Ko se je zjutraj prebudil, je nad njim stala plavolasa ženska, prsata, vitka ... Ona mu reče: Pridi k meni, sem na drugi strani otoka. Prišla sta k njej in on vidi: velika hiša, vse urejeno, ... Vpraša jo, odkod ji vse to. Pa vse to sem pobrala z ladje, preden se je potopila... Gresta notri, ona ga dobro nahrani . Rekla mu je, naj se stušira ... ker ona ima tudi toplo vodo ... bojler na generator . On se stušira, pride ven, ženska sname modrček, pa hlačke ... in mu reče: Sedaj pa ti bom dala tisto, kar čakaš že šest mesecev ... Tip pa ji reče: Pa ne me ****t, da imaš tudi internet.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 9:26:16
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 že 2x ven vrglo zdaj pa ne pišem več! klikni desni gumb na miški in klikni "nazaj"... meni pomaga poleg lekadola men tud ne dela, mam skopiran zdej v word, pa noče lepit
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 9:29:44
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 že 2x ven vrglo zdaj pa ne pišem več! klikni desni gumb na miški in klikni "nazaj"... meni pomaga poleg lekadola men tud ne dela, mam skopiran zdej v word, pa noče lepit označi tekst (ctrl+a) in pol ctrl+c pol pa v RR ctrl+V
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 9:30:04
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan na obisku bil fotograf, fotke povedo vse , jah eni pač znajo, pa mu mal reklame nrdim a ne : http://www.sonata-photographica.com/2009/03/17/zoja-von-kamniska/ OMG kake slike Hvala punce za tolažbe Se kr boljše počutim, ko vidim da so vaši tudi tečni, upam da bo tole obdobje kmalu mimo. Luštni sta Zoja in Maruša anaya se ne javlja ja, sem jo pa na fb opazila, je v skupini avgustovke nekaj napisala - vsaj mislim da je ona. Ne morem pisat, ker si hkrati črpam mleko z ročko črpalko, pišem pa z eno roko. Ja, sem že ulaufana
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 9:32:26
|
|
|
|
gajka
|
Mene jutri ne bo na srečanje. Moram pripravit ene odgovore, ki bodo v prilogi Financ objavljeni, pa še eno reklamo za našo firmo moram skupaj sklofat. Madonca, me ima šef rad... To, da bi se vprašal, koliko mi je dolžan za to, se pa ne spomne. tejkaz - a pri tvojem Jane-u pri malo večji hitrosti tudi sprednje kolo vibrira? Jaz ga moram zaklenit že, če bi hotla tečt zraven.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 9:46:12
|
|
|
|
anita goitan
|
ful piha ku doma na vipavskem, sam je pa toplo ble zuni..zdej pa telovadi doma
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 18.3.2009 9:55:22
|
|
|
|
naty13
|
Dan. Nisem kaj preveč dobre volje danes. še Jošt je nekaj ponoči kašljal, zdej spi, Nejc je še vedno prehlajen, ampak se nič ne slabša HB. Zunaj pa piha veter za znoret. K sreči sem zutrej skuhala zrezke v omaki, puding in spekla kruh, ker sem zdej lena kot . Tejka uživaj na rolerjih, pa pazi, da res ne padeš. ja tašča bi ti lahko mal prišla pospravit. MATEJKA za vaše mere. Erin kje pa si ti zdej? Iva77 kako ste? Končno si se malo oglasila. WB. Sayuri Zdaj lahko skupaj upamo, da so to zadnji prehladi, viroze pred pomladjo in da bo končno do novembra mir. Bella uživaj mal doma in pozdravi sestrico.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
jansa or turk?gabbwhich is a bigger fool - jansa or turk?jansa (
75%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
turk (
25%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!