Zoja Miša
|
Gajka, jaz sem enkrat samo do trgovine laufala, ker bi mi jo drugače zaprli, pa se mi ni zdelo da vibrira . Rolala še nisem, kmalu.... Naty, za boljšo voljo! Tejkaz, luštne slikice! Kak smeško je Jaša! Eva pa itak! Glede teh poganjalcev in trikolesnikov. Mislim, da poganjalec ne bo prišel v poštev, ker čez kaka 2 meseca se bova počasi na morje spokale, tam pa ga nimam kaj rabit, menda. Trikolesnik bi bil pa fajn, dajte mi svetovat katerega vzet. Erin, ti si iz tega foha, daj povej...pleaseeeee!!! Sploh pa mi lahko svetujete (že izkušene mamice in Erin, ki dela v vrtcu) kakšne igrače, pripomočke... še kupit za vnaprej. Kaj je pametno in kaj ne?! Buhtlček, učna ura rolanja zelo poceni... No, da se ne bom preveč ven metala, tudi jaz nisem prevelik ljubitel klancev Sayuri, kako cute fotke! Pa kaka važiča sta tale dva tvoja srčka. Čevlji so sploh zakon! Next, ja sej vem, sam jaz pa nimam nobenega ki bi tam zame naročal Matejchi, kako ti lahko leži drsanje, rolanje pa ne? In še to, ali moraš otroka dejansko učiti plaziti, ali to sam skuži, če se mu da?! Kaj vem, Kaja Lina nikakor ni razpoložena za telovadbo po Semolički , pa plazit tut noče. Na noge se pa postavlja, pa ji nikoli nisem pokazala kako In potem sedi na riti in pizdi, ker se nikamor ne premekne.