|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
18.3.2009 10:01:43   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Dan.

Nisem kaj preveč dobre volje danes. user posted image  še Jošt je nekaj ponoči kašljal, zdej spi, Nejc je še vedno prehlajen, ampak se nič ne slabša HB. Zunaj pa piha veter za znoret. user posted image  K sreči sem zutrej skuhala zrezke v omaki, puding in spekla kruh, ker sem zdej lena kot user posted image .

Tejka uživaj na rolerjih, pa pazi, da res ne padeš. ja tašča bi ti lahko mal prišla pospravit. user posted image

MATEJKA user posted image user posted image  za vaše mere.

Erin kje pa si ti zdej?

Iva77 kako ste? Končno si se malo oglasila. WB. user posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image  Zdaj lahko skupaj upamo, da so to zadnji prehladi, viroze pred pomladjo in da bo končno do novembra mir. user posted image user posted image user posted image

Bella uživaj mal doma in pozdravi sestrico.

kej pej Anitauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
18.3.2009 10:04:12   
anita goitan
kako pripravite brokoli za tamaleuser posted image ..rabm idejo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
18.3.2009 10:17:01   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

skuhaš...user posted image s korenčkom in cvetačo, če pretlačiš lahko dodaš še malo masla... jaz ji dam samo skuhano in malo osoljeno..user posted image
anita a si šla po Hipp... danes v Mercatorju -20% od 14-17 in do 11, samo to bo kmalu mimo..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 18.3.2009 10:21:04 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2953
18.3.2009 10:23:07   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

skuhaš...user posted image s korenčkom in cvetačo, če pretlačiš lahko dodaš še malo masla... jaz ji dam samo skuhano in malo osoljeno..user posted image
anita a si šla po Hipp... danes v Mercatorju -20% od 14-17 in do 11, samo to bo kmalu mimo..

sm šlauser posted image ..uf dns smo že od 6ih pokonci..bo treba kmal kosilo skuhat otroku..ob 17ih greve na plavanje, v petek pa še zadnjič to rundo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
18.3.2009 10:25:18   
naty13
Anita sorči. Hvala za kofe, sem ga nujno rabila, sam ni dobr prijel, a skuhaš še enga. user posted image  Pa spet si nekaj pekla, men pa zadnje čase cukr kr fajn pada user posted image  zato ne draži user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2955
18.3.2009 10:27:34   
naty13

Brokoli, cvetača, korenček, krompir dam v vodo kuhat, solim in spasiram. To je to. Včasih namesto vode dan kar govejo juhico.  Samega brokolija ne dajem, ker je zanič. Aja pa včasih še mesek zraven kuham.

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
18.3.2009 10:28:43   
sayuri
tatly, kakšen voziček pa kupuješ in kaj je zate ugodno? KAkšna cena? JAz imam enega z zavoro - od Filipa. SPravljenega...zlo lep in očuvan...

user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
18.3.2009 10:31:51   
tejkaz
Včeraj na sprehodu

user posted image

Hranim Nodija

user posted image

Gajka, ti bom povedala ko bomo šli na rolerje, če vibrira. Danes že ne bomo šli, ker fejst piha. Tekla še nisem zraven.

Aj, Naty, vi pa nimate sreče s temu boleznimi. Ste bili res bolj zdravi, ko si imela oba doma.

A Marcator ima danes na Hipp 20% popust? Moram it pogledat ob dveh.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
18.3.2009 10:33:53   
anita goitan
sam za naty

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
18.3.2009 10:34:39   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

že 2x ven vrglouser posted image user posted image user posted image

zdaj pa ne pišem več!

klikni desni gumb na miški in klikni "nazaj"... meni pomaga poleg lekadola

men tud ne dela, mam skopiran zdej v word, pa noče lepit user posted image

označi tekst (ctrl+a) in pol ctrl+c pol pa v RR ctrl+V

ja tko sem v Word skopirala in prilepila user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
18.3.2009 10:44:23   
buhtlčk
sayuri . Pozdravite se. Pa sandrine tri tudi, res sta supermami. Pa btw, jaz bi imela en mesec priprav samo da z enim grem na kak pilates, ne z dvema :)

In naty…poletje že gre J vsem pošiljam ful zdravja. Samo mi ni jasno, če si ob 10h lena, ker si zjutraj naredila že za cel dan, kdaj je torej ''zjutraj'' ?! J Lena ja….punca ne razume kaj to je hahaha

Krysia super za vožnjo, vsakič je lažje. Sploh ti gre pa že v prvo odlično.

še za včeraj
ENEJ in LAN

čestitke za 7 mesecev

Gajka men zobarca da za vsako, še tolk mejhno plombico, injekcijo . Pač prostovoljno nisem za bolečino. Tist špikec pa nič ne boli, sam sliš se grozn. Ti kr rec za peinkiller :)
To je zdej že staro…
Aja, pa ne se pustit izkoriščat šefu grrrrrrrrr

iva77 kakšna topla voda za skupne prostore?! Berem vaju s tejko, pa mi je čist mim. Na vajinem mestu bi od Domplana zahtevala obrazložitev, še mal posrfala po forumih kaj drugi o njih pravijo, pol pa mogoče mal varstvo potrošnikov pa kaka inšpekcija... Mal kakšen zakon še v roke, prej pa naštudirat kaj katera številka pomeni, to so vam dolžni temeljito pojasnit. Aja, pa že na osnovi nerealne postavke - najem kotlovnice - jaz ne bi plačala. zavrnila račun, pa naj pisno pojasnjujejo. Kako me razp**, ko takole nate****jo, pa se folk ne postavi zase. Ne vem, kdo me bolj razp***. Tko da, GO tejka!

Ryssa vsem se kdaj meša, bodi dobra do sebe, super si

Tejkaz pol me bosta skupej z Zojo Mišo naučile rolat? Resno.. Sej nekej znam, sam bremzat je problem...
Pa ful lušne fotke.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
18.3.2009 10:45:16   
buhtlčk
wow ratal. sam smeškote je zbrisal, pa nisem dodajala, sam mal sem poboldala. zdej pa otrok pravi, da se moram z njim ukvarjat..

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
18.3.2009 10:48:53   
matejchi
naty tale pa bo močna.. zadela v srce.. jaz si grem tut eno skuhat.. sem bla že pridna.
anita kje so tvoje modne smernice (novice), jaz mislim, da je moj 14 dni star plašč že mal ven...user posted image

no vas bom obveščala o Mercatorjevi ponudbi.., če bom ravno zasledila kaj pametnega.. lahko pa tudi katera druga sporoči, če greste kaj k sosedu..

pa še to če kateri paše....user posted image
http://zadovoljna.si/clanek/strogo_zaupno/obozujem-seks-med-menstruacijo.html

torej jutri:

user posted image
4. srečanje v "organizaciji Ljubljančank" - pričetek ob 11.00 h

anita goitan - ZOJA
bella - TEJA
buhtlčk - GAŠPER
Carol11 - HANA user posted image
krysia - ROK
matejchi - MARUŠA
sayuri - ZARA + LOVRO
tejkaz - JAŠA
vilika - VID
Zoja Miša - KAJA LINA

Če je še katera ali če katera ni... lahko pa pridete tudi tiste, ki niste na seznamu.. spoznale vas bomo po..... napolitankahuser posted image

No hudič, pravkar me je dragi poklical, da greva 4.4. na poroko, ampak ne na najino.. čeprav imava ravno na ta dan 10 let user posted image .

Maruša pa spi.....user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 18.3.2009 10:50:29 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2963
18.3.2009 10:50:28   
sayuri
Bolnika
user posted image

Na sprehodu
user posted image

user posted image
user posted image

Uuuuaaaaaaaaaaaa

user posted image
user posted image

mojčkanje
user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
18.3.2009 10:55:13   
betty
matejchi - ful dober vic :) o brodolomcu

za seznam: od 16.3. Rok sam sedi (brez oprore)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
18.3.2009 11:01:13   
betty
sayuri - zelo lepe fotke si prilimala :)

Srecanje - nimam avta.....  uzivajte!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
18.3.2009 11:03:47   
matejchi
sayuri iiiiiiiiiiiuser posted image
buhtlčk pol se lahko pa lih za roke primeva pa skupaj rolava... meni samo ravnina gre pa še to brez bremzanja.. dovolj je bil en pristanek na trtici... user posted image . Drsanje mi bolj leži.

RD RR

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
18.3.2009 11:05:03   
matejchi
betty kje si pa doma??

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
18.3.2009 11:30:02   
tejkaz
Sayuri, sem kar potolažena. Tvoja dva se tudi cmerata. Pol le niste tako idealni kot sem mislila user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
18.3.2009 11:34:31   
Zoja Miša
Gajka, jaz sem enkrat samo do trgovine laufala, ker bi mi jo drugače zaprli, pa se mi ni zdelo da vibrirauser posted image .
Rolala še nisem, kmalu....user posted image

Naty, user posted image  za boljšo voljo!

Tejkaz, luštne slikice! Kak smeško je Jaša! Eva pa itak!

Glede teh poganjalcev in trikolesnikov. Mislim, da poganjalec ne bo prišel v poštev, ker čez kaka 2 meseca se bova počasi na morje spokale, tam pa ga nimam kaj rabit, menda. Trikolesnik bi bil pa fajn, dajte mi svetovat katerega vzet. Erin, ti si iz tega foha, daj povej...pleaseeeee!!!

Sploh pa mi lahko svetujete (že izkušene mamice in Erin, ki dela v vrtcu) kakšne igrače, pripomočke... še kupit za vnaprej. Kaj je pametno in kaj ne?!

Buhtlček, učna ura rolanja zelo poceni...user posted image  No, da se ne bom preveč ven metala, tudi jaz nisem prevelik ljubitel klancevuser posted image

Sayuri, kako cute fotke! Pa kaka važiča sta tale dva tvoja srčka.user posted image  Čevlji so sploh zakon! Next, ja sej vem, sam jaz pa nimam nobenega ki bi tam zame naročaluser posted image

Matejchi, kako ti lahko leži drsanje, rolanje pa ne?user posted image

In še to, ali moraš otroka dejansko učiti plaziti, ali to sam skuži, če se mu da?! Kaj vem, Kaja Lina nikakor ni razpoložena za telovadbo po Semoličkiuser posted image , pa plazit tut noče.user posted image Na noge se pa postavlja, pa ji nikoli nisem pokazala kakouser posted image user posted image user posted image  In potem sedi na riti in pizdi, ker se nikamor ne premekne.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
18.3.2009 11:37:46   
Ryssa
A boste imele srečanje s časovnim strojem, da bo leta 2008? user posted image

sayuri  user posted image

Danes je pa boljše zaenkrat, se ni drl ko je blo treba zaspat, ampak sam jamral, pa zdej že spi uro in pol če ne še več. Malo sumim korenček pri nedeljskih kosilih, vedno sem mu dala korenček iz juhe, potem pa imela ponedeljek in torek veselico. To nedeljo ga je pa kar precej pojedel user posted image Čist možno, da je vse skupaj povezano.
Včeraj je še kakal korenček, zdaj je pa menda ves zunaj. Ga v nobenem primeru ne dobi več, pa bom videla kako bo.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
18.3.2009 11:40:33   
buhtlčk

buhtlčk pol se lahko pa lih za roke primeva pa skupaj rolava... meni samo ravnina gre pa še to brez bremzanja.. dovolj je bil en pristanek na trtici...

ja a veš kaj je kul - nakupovalni vozički na Rudniku po parkirplacih kako sončno nedeljo user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
18.3.2009 11:45:28   
buhtlčk
Zoja Miša za Next lah tud tukejle pogledaš
http://baby.shop.ebay.co.uk/items/Baby__W0QQBrand3d75b67ZNext24ff13QQSize275421Z69months15bff371QQ_dmptZBabyQ5fClothingQQ_flnZ1QQ_fromfsbZQQ_sacatZ2984QQ_ssovZ1QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em282

pa jst tud ful lažje drsam kot rolam - kaj pa vem, pa sem samo parkrat, pa ni problema. Sem pa kotalkala, pa še zdaj kdaj na rolarjih hočem spredaj bremzat user posted image

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 18.3.2009 11:46:27 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
18.3.2009 11:49:05   
buhtlčk
Ryssa pri nas je s korenjem isto - do nadaljnjega odpade, mami noče vstat več kot dvakrat trikrat na noč

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
18.3.2009 11:57:43   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Matejchi, kako ti lahko leži drsanje, rolanje pa ne?user posted image   nwm tko pač je...

In še to, ali moraš otroka dejansko učiti plaziti, ali to sam skuži, če se mu da?! Kaj vem, Kaja Lina nikakor ni razpoložena za telovadbo po Semolički , pa plazit tut noče.user posted image Na noge se pa postavlja, pa ji nikoli nisem pokazala kakouser posted image user posted image user posted image  In potem sedi na riti in pizdi, ker se nikamor ne premekne.user posted image   ko pa mi kdo toleuser posted image omeni, pa kar kocine v luft stopijo..

kakšni poganjalčki pa tricikli.. otrok mora hodit user posted image , anita sigurno tega ni imela, zato pa je tako...user posted image .. no jaz sem ga pa imela...user posted image , se iz slik spomnim.

RD RR

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

katero ime?
diana3

katero ime naj izbereva?

niki (34%)

nicol (11%)

ališa (11%)

kiara (44%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!