hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Jaz sploh ne uspem več prit na RR. Nimam pojma kje sem ostala, probala bom pa nadoknadit. Pri nas tudi piha kot pri norcih in sploh ne moremo biti zunaj. Pa tak lep sonček je. Jaz delam po malem in malem generalko, najbolj žalostno pa je, da ker delam počasi, ker drugače ne gre, da ko bom prišla do konca bom lahko spet začela. Včeraj sem spet umila samo eno okno, ker Maja ni spala dlje, pa se je tašča pogovarjala s sosedo, da je to itak brezveze. Meni se čista okna ne zdijo brezvezna. Zdaj pa se grem moji mali palčici posvetit, ker je postala ZELO zahtevna, ker gospodična ne zna hodit, ona bi pa hodila. Prav pride do mene in išče roke, da bi me prijela in se sprehodila. Sama naredi nekaj korakov, več pa ne, ker jo je še vedno strah. Zdaj pa moram it, ker hoče robček pomalicat. Ima fetiš nanje. Saj čista okna res niso brezveze, ampak jaz imam tako umazana, da je joj Ne morem jih umivat, če je Gregi v isti sobi, ga pa tudi ne morem dati v drugo sobo vmes, ker se dere. Spi itak tako malo, da vmes komaj utegnem kaj drugega nujnega opravit. Čez vikend se pa ne spomnim na okna. Drugače pa med tednom pride prepozno domov... Madona, imam goro izgovorov Ali razlogov, kakor vzameš Pri meni je pa res brezveze, ker smo v pritličju ob cesti, kjer vozijo traktorji. asfalt je le do naše hiše in naprej je makadam, prahu je za znort. Ko okna pomijem (zelo poredko), je naslednji dan spet isto Imeti čista okna je super, ampak kako do njih priti vsaj za par dni, je pa ...nemogoče. jaz imam enak problem,ker okolica ni zrihtana in se vse dviguje, posledica so tako svinjska okna, da me je minilo pucat Jaz imam sedaj v mojem stanovanju samo 3 okna. 2 velika in eno čisto malo v kopalnici. Sem pa čisto ob cesti doma, tako da so umazana skoz. Bom jih pa res mogla enkrat spucat, ker počasi ne bom več ven vidla.