špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne. vau to je bilo pa hitro edina, naj ti bo v poduk mala trmica, ki se kar ne pusti prepričati, da je treba redno jest, če želiš hujšat draga moja včeraj sem pojedla v cem dnevu eno banano in še do zdaj nič, no edino 2 kavi sem spila, sem si zdajle naštimala sendvič, pa mi nikakor ne gre Ne ga sračkat Takole sicer hitro izgubiš nekaj kil, ampak telo izčrpaš in potem začne hitro kopičiti maščobo takoj, ko začneš bolj normalno jesti... Točno tako sem jaz lani septembra shujšala 5 kil, ko je bil Gregi v bolnici, ampak na hitro vse dobila nazaj. Jaz zdaj jem tako, kot sem vedno, edina sprememba je ta, da jem veliko manj sladkarij in se odrekam večernim OH.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 18.3.2009 11:19:37 >
|