Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:58:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače uuuuuuuau , torej res pomaga če zvečer ne ješ OH, sam koj ko je sendvič najbolj dober zvečer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:02:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače uuuuuuuau , torej res pomaga če zvečer ne ješ OH, sam koj ko je sendvič najbolj dober zvečer Joj, ne govori, sem se 1x morala pregrešiti.......... Meni je ful čudno zvečer jesti solato samo s kosom sira ali salame ali mesa ali jajcem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:04:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne. vau to je bilo pa hitro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:05:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne. le tako naprej. OH zvečer so seme. Težko prebavljivi, pa še celo noč ne delamo nič kot samo dihamo in tako se nakopičijo tam ko ni potrebe. Jaz se tehtam vedno na tešče zjutraj in naga To je tvoja prava teža. Če se zrediš za 2kg je to alarm in hitro na dieto. Čez dan pa itak teža niha v odvisnosti od količine zaužite hrane in pijače. Dodaj prehrani še malo telovadbe, pa bi se mogli rezultati še izboljšati.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:05:17
|
|
|
|
jana81
|
trenutno sem ful vesela....Nejči je sam zaspal v postelji, samo sok in zvezdico sem mu dala in šla stran
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:06:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Midva sva nazaj od P. In končno se je ta vražja P odločila in ga najprej dala na inhalacijo in nato še enkrat poslušala pljuča. Zdaj sva dobila Ventolin na 6 ur po dva vdiha in jutri imava zopet kontrolo. Pa me ni hotela poslušati in danes sem s seboj vzela še moža in sva ji oba rekla, da se kašelj ne umirja, ampak čedalje bolj krepi. Moj pikec mali, ko zagleda P začne vpiti in postane rdeč v glavo kot kuhan rak , ga čist razumem zakaj. Filip vse najboljše za obmesečnico! No sam, da vas je končno P poslušala upam, da Gal kmalu ozdravi, saj gre mami kmalu delat, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:06:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne. vau to je bilo pa hitro edina, naj ti bo v poduk mala trmica, ki se kar ne pusti prepričati, da je treba redno jest, če želiš hujšat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:07:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače uuuuuuuau , torej res pomaga če zvečer ne ješ OH, sam koj ko je sendvič najbolj dober zvečer Joj, ne govori, sem se 1x morala pregrešiti.......... Meni je ful čudno zvečer jesti solato samo s kosom sira ali salame ali mesa ali jajcem... meni tudi.. no sem samo 1x, ampak bom zdej to prakticirala, kaj pa paradižnik tud lahko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:07:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 trenutno sem ful vesela....Nejči je sam zaspal v postelji, samo sok in zvezdico sem mu dala in šla stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 trenutno sem ful vesela....Nejči je sam zaspal v postelji, samo sok in zvezdico sem mu dala in šla stran bravooo Nejc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:08:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače uuuuuuuau , torej res pomaga če zvečer ne ješ OH, sam koj ko je sendvič najbolj dober zvečer Joj, ne govori, sem se 1x morala pregrešiti.......... Meni je ful čudno zvečer jesti solato samo s kosom sira ali salame ali mesa ali jajcem... meni tudi.. no sem samo 1x, ampak bom zdej to prakticirala, kaj pa paradižnik tud lahko? Vse vrste solat lahko ješ, no kake francoske ravno ne + beljakovinske stvari
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne. vau to je bilo pa hitro edina, naj ti bo v poduk mala trmica, ki se kar ne pusti prepričati, da je treba redno jest, če želiš hujšat draga moja včeraj sem pojedla v cem dnevu eno banano in še do zdaj nič, no edino 2 kavi sem spila, sem si zdajle naštimala sendvič, pa mi nikakor ne gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:10:36
|
|
|
|
Estrella*
|
jana, Špelin@: Zelo priporočljive so kumarice v solati z navadnim jogurtom Sehr ligt varianta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:11:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne. vau to je bilo pa hitro edina, naj ti bo v poduk mala trmica, ki se kar ne pusti prepričati, da je treba redno jest, če želiš hujšat draga moja včeraj sem pojedla v cem dnevu eno banano in še do zdaj nič, no edino 2 kavi sem spila, sem si zdajle naštimala sendvič, pa mi nikakor ne gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, Špelin@: Zelo priporočljive so kumarice v solati z navadnim jogurtom Sehr ligt varianta to sem jaz jedla prve 3 mesce , preverjeno kg gredo v šusu dol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:14:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne. le tako naprej. OH zvečer so seme. Težko prebavljivi, pa še celo noč ne delamo nič kot samo dihamo in tako se nakopičijo tam ko ni potrebe. Jaz se tehtam vedno na tešče zjutraj in naga To je tvoja prava teža. Če se zrediš za 2kg je to alarm in hitro na dieto. Čez dan pa itak teža niha v odvisnosti od količine zaužite hrane in pijače. Dodaj prehrani še malo telovadbe, pa bi se mogli rezultati še izboljšati. Uf, potem imam še manj kil. Jaz se namreč vsakič tehtam normalno oblečena po zajtrku Ja, migat bo treba...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:15:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, Špelin@: Zelo priporočljive so kumarice v solati z navadnim jogurtom Sehr ligt varianta Obožujem kumare
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:17:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne. vau to je bilo pa hitro edina, naj ti bo v poduk mala trmica, ki se kar ne pusti prepričati, da je treba redno jest, če želiš hujšat draga moja včeraj sem pojedla v cem dnevu eno banano in še do zdaj nič, no edino 2 kavi sem spila, sem si zdajle naštimala sendvič, pa mi nikakor ne gre Ne ga sračkat Takole sicer hitro izgubiš nekaj kil, ampak telo izčrpaš in potem začne hitro kopičiti maščobo takoj, ko začneš bolj normalno jesti... Točno tako sem jaz lani septembra shujšala 5 kil, ko je bil Gregi v bolnici, ampak na hitro vse dobila nazaj. Jaz zdaj jem tako, kot sem vedno, edina sprememba je ta, da jem veliko manj sladkarij in se odrekam večernim OH.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 18.3.2009 11:19:37 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:24:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan čveke Kako ste? Mene je včeraj dragi razp... in sem šla zgodaj spat tako, da nisem sodelovala na večernem čveku. Ufff sem še danes jezna in žalostna obenem Kolikor je bilo prejšnji teden lepše je zdaj ta teden slabše. Je cel dan v službi, prileti domov in kar hop takoj na vaje, treninge.... Jaz pa spet cele dneve sama, Gal ga tudi pogreša... Eh brezveze , pa še tečka rdečka je prišla pa je mera polna. kak mi je to poznano! prileti iz službe, šiba v šolo, pol pa treba še na kakšno pijačo skočit, ker že "dooolgo" ni videl kolegov! To me še čaka v tem tednu in iz ene pijače bodo spet nastale ruuuuunde!!!!!!! Očitno rabi malo oddiha od vaju, ker ni navajen bit cel teden skupaj...ah ti moški Z mojim se tudi cel dan ne vidiva in zvečr potem stalno išče nekaj, siten ko 100 hudičev...ampak jaz se ne pustim več, da bi me to prizadelo...nima smisla. sj jst se tud trudim, da me ne bi prizadelo. sj vem, da ma cel dan zabit z obveznostmi in da rabi malo sprostitve. me pa jezi, da velikokrat ob večerih sam hodi do kolegov (imava večinoma skupne - pari). vedno najde kak izgovor - je kolega samski, pa mu je treba družbo delat, ni varstva za evo (kar se zgodi res poredko!)... ne morem mu dopovedat, da bi men tud tu in tam pasalo, da bi šla zraven na kakšno pijačo, plesat... sj mam neki kolegic, sam majo tud male in naše urnike uskladit je še dobro, da začnem aprila v fitnes hodit, da grem mal od doma!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:25:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Midva z Gregcem sva pribežala noter, ker takoooooooo piiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaa, da je groza Kar naenkrat se je veter tako zavrtinčil, da sem se komaj obdržala na nogah, voziček je skoraj vrglo okrog, potem sem pa v hrbet kasirala še po zraku letečo kartonasto škatlo in me kar boli tak veter mate?! pri nas nič ne piha oz. tu in tam malo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:31:53
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Jaz sploh ne uspem več prit na RR. Nimam pojma kje sem ostala, probala bom pa nadoknadit. Pri nas tudi piha kot pri norcih in sploh ne moremo biti zunaj. Pa tak lep sonček je. Jaz delam po malem in malem generalko, najbolj žalostno pa je, da ker delam počasi, ker drugače ne gre, da ko bom prišla do konca bom lahko spet začela. Včeraj sem spet umila samo eno okno, ker Maja ni spala dlje, pa se je tašča pogovarjala s sosedo, da je to itak brezveze. Meni se čista okna ne zdijo brezvezna. Zdaj pa se grem moji mali palčici posvetit, ker je postala ZELO zahtevna, ker gospodična ne zna hodit, ona bi pa hodila. Prav pride do mene in išče roke, da bi me prijela in se sprehodila. Sama naredi nekaj korakov, več pa ne, ker jo je še vedno strah. Zdaj pa moram it, ker hoče robček pomalicat. Ima fetiš nanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:32:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače za - kg!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:32:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 trenutno sem ful vesela....Nejči je sam zaspal v postelji, samo sok in zvezdico sem mu dala in šla stran nejc!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:34:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj pa moram it, ker hoče robček pomalicat. Ima fetiš nanje. pusti okna, bodo počakala. če koga motijo, jim pa daj krpo v roke al pa naj ne gledajo skoznje! tudi naša te pride iskat, da bi z njo hodli - po 4ih ni več tako fajn kot po 2eh! veliko zate!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 11:42:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Midva s Tilnom sva s potepanja,malo sva zapravljala,vglavnem za Nejca.Ko je bil doma,ni nič rabil,sedaj pa ves čas nekaj.Sem mu kupila dežne hlače in jakno,da ne bo moker,kadar bodo šli ven.tilen je pa dobil nove abs nogavičke,včeraj pa senčnik za na voziček Sedaj sem si privoščila eno orenk solato,popoldne pa samo še banano in jogurt,pa smo opravili za danes. Itak popoldne nisem lačna,zvečer pa spat uidem,da me ne matra. Zadnjič sem gledala slike z morja,pa mi moja rit ni všeč in sedaj sem se resno lotila hujšanja Za vse bolančkane in nespalčke in za njihove mamice za nakup. Tistole podčrtano in odebeljeno si ful hecno napisala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?