|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
18.3.2009 10:01:44   
Anitka
Dan čvekeuser posted image

Kako ste? Mene je včeraj dragi razp... in sem šla zgodaj spat tako, da nisem sodelovala na večernem čveku. Ufff sem še danes jezna in žalostna obenemuser posted image user posted image Kolikor je bilo prejšnji teden lepše je zdaj ta teden slabše. Je cel dan v službi, prileti domov in kar hop takoj na vaje, treninge.... Jaz pa spet cele dneve sama, Gal ga tudi pogreša... Eh brezvezeuser posted image user posted image user posted image , pa še tečka rdečka je prišla pa je mera polna.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
18.3.2009 10:06:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image  za vse pridne spalčke, se mi zdi, da so tokrat kar skoraj vsi fajn spali. Razen našega Gregca in še koga? user posted image

Naš je to noč tudi nekaj rogovililuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
18.3.2009 10:11:03   
jana81
suzy jst Nejcu tud dam žemljo in jo celo zgloda, sam koskruha je pa mehkejši in kr drobi. samo škorjo pa normalno zgloda.

anitka kaj češ taki so deci, tud moj je včasih doma samo v postliuser posted image ...ne se preveč jezit, maš pa več časa za RR.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
18.3.2009 10:17:09   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

FILIP
VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

mya, ja norice še kar so....res, da so krastice, a je tako grdo za videti, da komaj čakam, da izginejo. Pena, ki sem jo kupila v lekarni pa zelo pomaga proti srbenjuuser posted image

A veste zakaj sem jaz v tako dobrih odnosih z vsemi? Ker veliko stvari požrem oz. če mi kaj hudo ne paše vedno z lepa povem, ali pa sem tiho. Tudi z mojo taščo in tastom.
Me zanima, kaj bi vi rekle na to, če bi vaši otroci jedli hrano brez vaše vednosti, katero ji vi še ne bi dali? Če bi pekoč gumi najprej nekdo prežvečil dokler ne peče več in potem dal otroku? Če bi skoraj vsako žličko najprej v svoja usta in nato otroku? Če bi jih dobili po riti? ......Sem prepričana, da bi večina od vas dobila popi*ditis.
No, meni te malenkosti niso prioriteta pri vzgoji (razen tepeža po riti za stvari, ki se dajo drugače rešit)
Če pa se kuha npr. kot pri edinaos, pa seveda ni boljšega kot odkrit miren pogovor. Če je P odrastel z njo in je fajn človek postal, res ne vidim razloga, zakaj ji ne bi zaupala AT. Saj je njena babica, a ne!?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
18.3.2009 10:18:33   
jana81
ob 8h sem pojedla 4 prepečence, spila kafe, ki ga še vedno pijemuser posted image , zdej pa sploh nisem lačna.
pred 3 dnevi bi do zdej pojedla že ohoho stvari, od včeraj se mi je pa želodec skrču in sploh ne morem jest. Kar prav pride ena taka prebavna motnja, maš pol večji zagon hujšat user posted image  in manj jest.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
18.3.2009 10:18:53   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kako ste? Mene je včeraj dragi razp... in sem šla zgodaj spat tako, da nisem sodelovala na večernem čveku. Ufff sem še danes jezna in žalostna obenemuser posted image user posted image Kolikor je bilo prejšnji teden lepše je zdaj ta teden slabše. Je cel dan v službi, prileti domov in kar hop takoj na vaje, treninge.... Jaz pa spet cele dneve sama, Gal ga tudi pogreša... Eh brezvezeuser posted image user posted image user posted image , pa še tečka rdečka je prišla pa je mera polna.

kak mi je to poznano! prileti iz službe, šiba v šolo, pol pa treba še na kakšno pijačo skočit, ker že "dooolgo" ni videl kolegov! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
18.3.2009 10:23:57   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ob 8h sem pojedla 4 prepečence, spila kafe, ki ga še vedno pijemuser posted image , zdej pa sploh nisem lačna.
pred 3 dnevi bi do zdej pojedla že ohoho stvari, od včeraj se mi je pa želodec skrču in sploh ne morem jest. Kar prav pride ena taka prebavna motnja, maš pol večji zagon hujšat user posted image  in manj jest.

sam da sta se pozdravla!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
18.3.2009 10:25:12   
Anitka

anitka kaj češ taki so deci, tud moj je včasih doma samo v postliuser posted image ...ne se preveč jezit, maš pa več časa za RR.

Ja res se je brezveze jezit, samo če me pa to dvigne do stropa.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
18.3.2009 10:26:18   
hijenca
Midva sma nazaj s sprehoda. Sonček je krasen, veter pa piha kot nor. Sma zato hitro noter pobegnila. Sedaj je pojedo skutico, grema počasi rito previt, potem pa gre spat. Jaz pa bom šla malo TV gledat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
18.3.2009 10:26:21   
Anitka

FILIP

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še od naju z Galom

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
18.3.2009 10:27:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

kak mi je to poznano! prileti iz službe, šiba v šolo, pol pa treba še na kakšno pijačo skočit, ker že "dooolgo" ni videl kolegov! user posted image

To me še čaka v tem tednu in iz ene pijače bodo spet nastale ruuuuunde!!!!!!!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
18.3.2009 10:38:00   
kasso

To me še čaka v tem tednu in iz ene pijače bodo spet nastale ruuuuunde!!!!!!!

Očitno rabi malo oddiha od vaju, ker ni navajen bit cel teden skupaj...ah ti moškiuser posted image Z mojim se tudi cel dan ne vidiva in zvečr potem stalno išče nekaj, siten ko 100 hudičev...ampak jaz se ne pustim več, da bi me to prizadelo...nima smisla.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
18.3.2009 10:44:55   
špelin@

Za obe vaju user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva z Gregcem sva pribežala noter, ker takoooooooo piiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaa, da je groza user posted image user posted image Kar naenkrat se je veter tako zavrtinčil, da sem se komaj obdržala na nogah, voziček je skoraj vrglo okrog, potem sem pa v hrbet kasirala še po zraku letečo kartonasto škatlo in me kar boli user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
18.3.2009 10:45:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

FILIP

user posted image

user posted image user posted image user posted image

mya, ja norice še kar so....res, da so krastice, a je tako grdo za videti, da komaj čakam, da izginejo. Pena, ki sem jo kupila v lekarni pa zelo pomaga proti srbenjuuser posted image

A veste zakaj sem jaz v tako dobrih odnosih z vsemi? Ker veliko stvari požrem oz. če mi kaj hudo ne paše vedno z lepa povem, ali pa sem tiho. Tudi z mojo taščo in tastom.
Me zanima, kaj bi vi rekle na to, če bi vaši otroci jedli hrano brez vaše vednosti, katero ji vi še ne bi dali? Če bi pekoč gumi najprej nekdo prežvečil dokler ne peče več in potem dal otroku? Če bi skoraj vsako žličko najprej v svoja usta in nato otroku? Če bi jih dobili po riti? ......Sem prepričana, da bi večina od vas dobila popi*ditis.
No, meni te malenkosti niso prioriteta pri vzgoji (razen tepeža po riti za stvari, ki se dajo drugače rešit)
Če pa se kuha npr. kot pri edinaos, pa seveda ni boljšega kot odkrit miren pogovor. Če je P odrastel z njo in je fajn človek postal, res ne vidim razloga, zakaj ji ne bi zaupala AT. Saj je njena babica, a ne!?

Se strinjamuser posted image z podčrtanim, drugo pa ne glih čistuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4689
18.3.2009 10:46:09   
Anonimen
Drugače pa dober danuser posted image

mi2 sve tudi že s sprehoda in zdaj mala princess pančkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4690
18.3.2009 10:47:45   
Anonimen

Sem jezna kot user posted image Klicala sem v Muellrja zaradi HIPP2probiotični in dobila info, da ga ne dobijo iz Nemčije, kljub naročilomuser posted image user posted image user posted image In nimajo pojma zakaj ga ni in kdaj bo prišel  user posted image user posted image user posted image

user posted image kaj bomo pa zdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 4691
18.3.2009 10:50:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dobro jutro!

Čmrlika hvala za super kavico user posted image , mmmm je dobro dela po neprespani noči. Dobro zrihtaj pri zdravniku.

Midva z Galom greva ob 8. spet k zdravniku, imava spet že tretjo kontrolo in po pravici povedano mi je prav glupo spet iti, ker ta P je za moje pojme čist nesposobna in vedno govori ima virozo, Galu se pa stanje ne izboljšuje in kašlja še bolj kot prej, pa še vedno nič ne je. Imam občutek, da ima vse dlesni vnete, ker so zelo debele. user posted image user posted image

Edina, no mogoče se bo pa z varstvom AT še vse uredilo in mogoče bosta tako z taščo zakopali bojno sekiro, ampak pogoj je, da jo dobiš na pogovor na 4 oči, sami!!!!

Če nisi zadovoljna s P, pa si probaj drugo poiskat, pa fajn opravita.

o jooj a Gala pa še vedno matrauser posted image , božčekuser posted image user posted image user posted image , kdaj pa ti začneš delat?

ja z taščo se bomo pa danes usedli in malo pogovorili, jao že zdaj imam cmok v grluuser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4692
18.3.2009 10:52:23   
tilči
Dober dan!

Midva s Tilnom sva s potepanja,malo sva zapravljala,vglavnem za Nejca.Ko je bil doma,ni nič rabil,sedaj pa ves čas nekaj.Sem mu kupila dežne hlače in jakno,da ne bo moker,kadar bodo šli ven.tilen je pa dobil nove abs nogavičke,včeraj pa senčnik za na vozičekuser posted image
Sedaj sem si privoščila eno orenk solato,popoldne pa samo še banano in jogurt,pa smo opravili za danes.user posted image Itak popoldne nisem lačna,zvečer pa spat uidem,da me ne matra.user posted image
Zadnjič sem gledala slike z morja,pa mi moja rit ni všeč in sedaj sem se resno lotila hujšanja

Za vse bolančkane in nespalčke user posted image user posted image user posted image  in za njihove mamice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
18.3.2009 10:53:57   
tilči

FILIP

user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
18.3.2009 10:54:24   
Anonimen

FILIP

user posted image

tudi od nas vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4695
18.3.2009 10:54:53   
aurora28
Midva sva nazaj od P. In končno se je ta vražja P odločila in ga najprej dala na inhalacijo in nato še enkrat poslušala pljuča. Zdaj sva dobila Ventolin na 6 ur po dva vdiha in jutri imava zopet kontrolo. Pa me ni hotela poslušati in danes sem s seboj vzela še moža in sva ji oba rekla, da se kašelj ne umirja, ampak čedalje bolj krepi. Moj pikec mali, ko zagleda P začne vpiti in postane rdeč v glavo kot kuhan rak user posted image , ga čist razumem zakaj. user posted image user posted image

Filip vse najboljše za obmesečnico! user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
18.3.2009 10:55:39   
Srčekgirll
Helow, I'm backuser posted image

Evo, jst sm opravla na CSD. Pol sm šla pa mal v šoping. Sm Vidku kupla poganjalcauser posted image in za prenosno posteljo podlogouser posted image . Enkrat bom pa še prenosno posteljo.
Tko, zdej grem pa preobleč se in še mal pospravt pol pa k se Vid zbudi VEN na SONČKKKKAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
18.3.2009 10:55:45   
špelin@
Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili user posted image  Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače user posted image

Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail user posted image ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 18.3.2009 10:59:22 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
18.3.2009 10:57:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Edina: upam, da ni letelo name (da se oglašajo nezaželjene osebe)user posted image Žal mi je da ja AT ostala brez vrtca. V Dragomlju je brez vrtca ostalao kar nekaj otrok (mislim, da če jih je 30 je občina dolžna poskrbet za njihovo varstvo) in ker niso poskrbeli so strši otroke pripeljali kar k županu. Pol so jim zrihtal vrtec v kratkem.

mya26 ne kje pauser posted image user posted image user posted image , saj punce vejo, da sem mislila na Provokatorjauser posted image

Ti pa se le bolj pogosto javljajuser posted image

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4699
18.3.2009 10:58:13   
jana81

sam da sta se pozdravla!

nisva še glih čist ok, ampak je boljše. je še siten, pa podočnjake še ima.
Je pa zdej nečakinja dobla še rota virus in vneto grlo..user posted image user posted image  za bogico malo

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?