|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
17.3.2009 20:51:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Še za edinino taščo; žal ima ta ženska zraven  ksenofobije še veliko drugih hib, ki jih veselo kaže. To so ljudje, ki sami sebe ne cenijo in ne sprejemajo drugačnosti. Zelo žalostnouser posted image

Se strinjam. user posted image

Estrella povej mi kako si se psihično pripravila, da zdržiš z dieto?

Težko sem začela, ko so bili vidni rezultati sem dobila motivacijo in sem še bolj odločena, da grem do konca.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
17.3.2009 20:52:02   
tally
talking to myselfuser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
17.3.2009 20:54:48   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Aja moram se pohvalit user posted image , danes sem probala moje poletne hlače in se lepo noter spravim user posted image user posted image user posted image , tako da ne bo treba novih kupovat user posted image .

pa še za Emilijin dosežek, sem jo dala v pojstlico spat in šla na Wc ko sem nazaj prišla je stala v pojstliciuser posted image

pa kuhinja je zmontirana, sam slikic ne bom gor dala ker nisva še tisto steno gor napopala user posted image , da se kdo ne ustraši tiste
oranžne ali marelična barve user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse dosežke

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
17.3.2009 20:57:44   
Estrella*

Aja moram se pohvalit user posted image , danes sem probala moje poletne hlače in se lepo noter spravim user posted image user posted image user posted image , tako da ne bo treba novih kupovat user posted image .

pa še za Emilijin dosežek, sem jo dala v pojstlico spat in šla na Wc ko sem nazaj prišla je stala v pojstliciuser posted image

pa kuhinja je zmontirana, sam slikic ne bom gor dala ker nisva še tisto steno gor napopala user posted image , da se kdo ne ustraši tiste

user posted image user posted image za kilce in montažo kuhinjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
17.3.2009 21:00:45   
aurora28
So vaši otroci imeli kdaj AFTE ali slinavko in kako ste jim pomagale? 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
17.3.2009 21:14:11   
Estrella*

So vaši otroci imeli kdaj AFTE ali slinavko in kako ste jim pomagale? 

Moj ni imel nič od tega. Preberi si ta članek

KLIK

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
17.3.2009 21:16:51   
aurora28
Hvala Estrella.

Grem tudi jaz v posteljo, lahko noč. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
17.3.2009 21:20:52   
špelin@

user posted image user posted image user posted image  zate, za čupkota in za kuhinjo.

Aha, nočko vsem, ki ste že šle v horizontalo user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
17.3.2009 21:21:49   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

kaj pa je s taščo od edine (razen da ji je škrinjo kupla)?

Upam da Edina ne bo huda, ampak njena tasca je rasist! Edine " ne mara" ker so njeni starsi iz Bosne...

Zdej pa rec ce je ta baba normalna?

Se mi je kar zdelo, da je to razlog. Mislim namesto, da bi bila vesela, da si je sin našel dobro ženo in da imata zdravo deklico, tašče...no comment, moja je do neke mere ok, ampak zdaj ga je začel tast srati 100 na uro in mu pošteno seka. Se sprašujem če bom sploh še tja hodila user posted image , verjetno bom zaradi mojega moža in Gala, drugače pa ne.

Edina jaz bi na tvojem mestu šla jutri do ravnateljice in ji rekla: da glede na to, na kakšnem položaju je v vrtcu se ti ne zdi od nje korektno, da pozabi na obljubljene besede in da se ti ne zdi fer, da so ti zdaj ko si tik pred odhodom nazaj v službo povedali, da za AT ni prostega mesta v vrtcu. Bodi vljudna, a odločna in zahtevaj odgovor kdaj lahko računaš na prosto mesto za AT.

Mafi ti P so živ obup, o moji, da sploh ne govorim, ta Galu nič ne da in tudi če ima vneto grlo in vročino tri dni.

Špelin@ jaz bi, če bi bila v tvojem položaju kar hčeri rekla, da naj sama babi pokliče in ji reče: babi jaz sem pa žalostna, ker še vedno nisem dobila hlač, ki si mi jih obljubila.

Jana in Nejc pozdravita se. user posted image user posted image user posted image

Me je možek danes presenetil in razveselil: kupil mi je prenosnika, ki sem si ga nameravala sama kupiti za 1. plačo. user posted image user posted image user posted image

Aurora a sta vidva mogoče na lotu zadela???? Nov avto, nov prenosnik,.... A je tvoj kak direktor banke??user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , žal ne nisva zadela na lotu, malo je vzel kredita in malo prihrankov, veš sva nujno potrebovala nov avto, sva pa izredno vesela, saj sva dokončno izplačala stanovanje user posted image user posted image user posted image in so stroški zaradi tega malo manjši.

Suzy85 Gal še ni dobro, zelo kašlja, iz nosa mu teče in še vedno štrajka s hrano. user posted image

user posted image user posted image  za odplačano stanovanje in prenosnik.
Saj se bo Gal sestavil in bo tudi jest začel, bogi mišek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
17.3.2009 21:22:29   
špelin@

Ej sem mal brala za nazaj pa sem vidla, da nas je bila večina "grdih mam" . Jaz sem bila tudi. Emilija je ful tečka, nič ji ni prav pa sam na rokah bi bila. Sem šla z njo mal na sončka in je mela pol ure pevske vaje v vozičku, to so posledice jemanja iz vozička in nošenja na rokah. Zdej pa mam jaz p.i.z.d.a.r.i.j.e ko grem sama z njo vn, sploh noče bit v vozičku gospodična bi se nosila. So me vsi čudno gledali ko jo pustim, da se dere sam se nisem dal a motit in sem se mirno sprehajala .Grda mami

Uf, veš, koliko nas je potem grdih mam user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
17.3.2009 21:24:05   
Anonimen
estrella: sem ti poslal mail, lahko prosim pogledaš in daš svoje mnenjeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
17.3.2009 21:25:26   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Skye - sm kupla revijo Mama&Dojenček in sm vas vidla, kul članek.user posted image
         Moj Vid je tud notr ( ujeti na kamero)user posted image

A spet user posted image ?

user posted image user posted image user posted image  pa jaz bi tud mojo lepotičko pokAZALA...A TI TO POŠILJAŠ,AL KAKA rubrika je to? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
17.3.2009 21:25:33   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Dobro jutro user posted image

Močno dvomim, da bom lahko šla podrobno brat za nazaj. "Ruknite" me, če sem kaj pomembnega spregledala.

Včeraj sem vse 3 peljala k P in je ugotovila, da ima velika pika še vedno vneta ušesa, Hiconcil ji ni nič prijel (barbaw, ta AB je res poden od podna user posted image ), zato je zdaj dobila Zitrocin in kapljice za v uho Bivacyn. Mala pika je že ok, očitno je bilo čisto prehodno, praktično le čez noč. Mali ima pa polno sluzi user posted image  Ventolin mu pomaga, imava pa zdaj kontrolo v alergološki, ga moram naročit, ker gre očitno res za astmo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gregija in veliko piko! zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kako je bilo ponoči? ste kaj boljše spali?

Mala pika je spala kot top, Gregi pa kot ponavadi, zato me danes grozno boli hrbet - ker sem ga 2x po dobro uro nosila, je drugače prehudo vreščal user posted image

To sem te že sicer vprašala, si verjetno spregledala; pa to vreščanje, ali je pravi jok ali le dretje. Hudiča nekaj mora bit narobe s tvojim sončkom, morda pa ima res kako alergijo, saj to pa je res hudo user posted image

On začne vreščati v spanju in vrešči, dokler mi ga ne uspe konkretno prebuditi. Potem nekaj časa gleda kot sova, nato pa pride dretje, ko ga hočem nazaj uspavat, on pa se brani spanja user posted image  Vrag je, ker ga moram zbuditi, da neha panično vreščati, potem ga pa s hudo muko in med trdovratnim upiranjem nazaj uspavam.

pa kdaj bo konec'? bogi ste vsi povrsti user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
17.3.2009 21:27:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Punce, jaz moram nekaj dati iz sebe, me že od nedelje žre... Tašča je decembra lani šla z veliko piko in njeno sestrično v trgovino z oblačili, kjer sta obe pomerjali žametne hlače. Obe nosita isto št. in so imeli željene samo ene, zato je moji veliki piki rekla, da jih bo ona dobila, ko naslednjič pride, ker se je s trgovko zmenila, da jih dostavijo tak model iz druge poslovalnice. Od takrat smo bili že 3x tam in hlač ni... Mi je na poti domov v nedeljo velika pika spraševala, kdaj ji bo babi dala tiste hlače... Kaj naj ji rečem in kako??? Taščo klicat in z njo premlevat zadevo je brezplodno... user posted image  A naj punci rečem, naj ona pokliče babi in jo vpraša?

Jaz bi jih šla sama kupit v tisto trgovino, če bi le vedela kakšne. user posted image  babji. Joj, jaz bi jo kar po buči. Če se da zmenit s taščo jo prosi naj jih kupi, pa ji magari plačaj, da ne bo pika razočarana. Bogi otrok. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Žalostno je, da se otroci dobro zavedajo kdaj jih nekdo nateguje. Jaka je to že lani vedel, pa še ni bil star 3. user posted image  user posted image  Mi je kar hudo zanj.

Točno to sem imela v mislih, pojdi jih kupit, če veš kako izgledajo, jih nesi tašči in reči naj ji jih naslednjič da, to pa bi tudi njej moglo na vest vdarit, pa še tvoja pikica bo vesela; če drugače ne gre user posted image

se strinjam z barbaw in nio5, da jih poskusi sama kupiti. če pa ne veš kakšne so, pa pokliči taščo in jo malo sapomni. če jo bo klicala velika pika in se bo začela izmikati, je možno, da bo velika pika to ugotovila in je lahko že zaradi tega razočarana!

Eh, moja punči jo že pozna (taščo, t.j. svojo babi) in točno ve, kam pes taco moli... user posted image  Ker to ni prvič. Mene boli, ker se otrok počuti izigranega.

Prav boga je. Pa tale tvoja tašča mora vedno tisti drugi punčki vse v rit tiščat, če grdo rečem. user posted image

Sem jo 1x direkt vprašala, zakaj tako. Ker je pač hudo jamrala, da ima tast polomljeno protezo in rabi nov slušni aparat, onadva pa brez keša.
In taščin odgovor (eden redkih odkritosrčnih odgovorov): "Veš, njena mamica in ati sta ločena, naj vsaj to ima." V smislu materialnih dobrin. Zanjo namreč zdajeta ves denar do zadnjega fičnika. In za njeno starejšo sestro, ampak za le-to vseeno manj.
Kar se mene tiče, komot preživiva svoje otroke brez njune finančne "injekcije", bolj me boli dejstvo, da tudi svojo pozornost in čas deli enako kot denar... user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
17.3.2009 21:28:23   
Anonimen
Ne boste verjele je zdaj moj user posted image zdaj poklical svojo mamo in povedal kako je stanje z vrtcem in ne boste verjela, pravi da bi z veseljem merkala ATuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4565
17.3.2009 21:30:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Ne boste verjele je zdaj moj user posted image zdaj poklical svojo mamo in povedal kako je stanje z vrtcem in ne boste verjela, pravi da bi z veseljem merkala ATuser posted image

O pišuka user posted image  Pa ima drugače stike z malo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
17.3.2009 21:31:17   
Anonimen

NEEEEEEEEE in da je zelo žalostna zaradi tegauser posted image WTFuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4567
17.3.2009 21:31:39   
mafi
mene zanima a lahko otroka z vročino pelješ ven?????
glede na to ker sem jaz bila mnenja da ne, sem danes v eni brošur prebrala da se otroka komot pelje venuser posted image
zdej mi ni pa nič več jasnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
17.3.2009 21:32:18   
tally

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
17.3.2009 21:32:42   
mafi

NEEEEEEEEE in da je zelo žalostna zaradi tegauser posted image WTFuser posted image

kako pa misliš da se bo AT odzvala na to???
da nima tašča tud vročine??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
17.3.2009 21:32:55   
Anonimen

JAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
17.3.2009 21:33:26   
mafi

Hvala Estrella.

Grem tudi jaz v posteljo, lahko noč. user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
17.3.2009 21:34:07   
tally

JAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja hudo no, kaj pa ti praviš na to, glede na to, da se do zdej ni prav zanimala za AT?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
17.3.2009 21:34:07   
Čmrlika

user posted image - ste jo prehitro obdelovale...

jaz pa ob vsem tem branju pa ob večnem jamrANJITU tu gor o moji  bodoči tašči kr vtihnem zdaj...ker v bistvu sploh ni slaba. je pa fajn da je v portorožu mi pa v mariboru. pa fajn ženska je, ko hoče bit, da pa ma drug snaho rajši pa ji ne morem zamerit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
17.3.2009 21:34:13   
Čmrlika

Punce, jaz moram nekaj dati iz sebe, me že od nedelje žre... Tašča je decembra lani šla z veliko piko in njeno sestrično v trgovino z oblačili, kjer sta obe pomerjali žametne hlače. Obe nosita isto št. in so imeli željene samo ene, zato je moji veliki piki rekla, da jih bo ona dobila, ko naslednjič pride, ker se je s trgovko zmenila, da jih dostavijo tak model iz druge poslovalnice. Od takrat smo bili že 3x tam in hlač ni... Mi je na poti domov v nedeljo velika pika spraševala, kdaj ji bo babi dala tiste hlače... Kaj naj ji rečem in kako??? Taščo klicat in z njo premlevat zadevo je brezplodno... user posted image  A naj punci rečem, naj ona pokliče babi in jo vpraša?

Jaz bi jih šla sama kupit v tisto trgovino, če bi le vedela kakšne. user posted image  babji. Joj, jaz bi jo kar po buči. Če se da zmenit s taščo jo prosi naj jih kupi, pa ji magari plačaj, da ne bo pika razočarana. Bogi otrok. user posted image

Žalostno je, da se otroci dobro zavedajo kdaj jih nekdo nateguje. Jaka je to že lani vedel, pa še ni bil star 3. user posted image  user posted image  Mi je kar hudo zanj.

O, ja, se zavedajo user posted image  Kupovala jih pa jaz ne bom, ker vidim, da se punci ne gre za hlače (itak je zima mimo in žametnih nima več kaj rabit), ampak jo je prizadelo, ker je komaj čakala na tiste ušive hlače, ki jih ji je babi obljubila.

boga pupa. tašča pa ...nimama bsed...mala bi jo morala sama vprašat...po moje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?