|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
17.3.2009 13:42:06   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Zdravo bejbe!

jaz sem pa tako žalostna, ker mi je Gal zbolel in se že vleče teden dni. Najprej tri dni vročina, nato spuščaji po celem telesu, nato zamašen nos, zdaj hvala bogu teče samo ven, kašlja kot odrasla oseba in nič noče jesti in to že 6 dni user posted image user posted image . Je že shujšal in mi zdravnica, glede na to, da sva bila že dvakrat pri njej ni ničesar dala. Včeraj je še ugotovila, da se mu je zaradi viroze naredila razjeda na nebu (afta) in zaradi tega noče nič jesti. Ni mi preostalo drugega kot da ga začnem spet pogosto dojiti, ker mi je zagrozila, da če ne bo pil dovolj (če ne je ni tolk pomembno) bo šel v bolnico na infuzijo. Jaz sem čist sesuta, ker vztrajno odkanja hrano user posted image user posted image . Mi je zelo žal, sem nameravala priti v celje na srečanje, ampak ob takem stanju nikakor. Mi pa gremo v petek v Čatež in pojma nimam kako bo. Res sem čist fertik. Prejle mu je Peter uspel nekaj spraviti v usta in je jedel, nato pa začel spet kašljati in je vse zbruhal. Meni se meša.

je prebolel 6 otroško bolezen, ne? za to tak ni zdravila, samo vročino je treba zbijat. pri zamašenem noseku je nam pomagala fiziološka in operil za otroke. za afto v ustih pa poskusi gengi gel baby. pravijo, da pomaga pri aftah, pa tudi pri izraščanju zobkov!
veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gala

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
17.3.2009 13:42:55   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Dobro jutro user posted image

Močno dvomim, da bom lahko šla podrobno brat za nazaj. "Ruknite" me, če sem kaj pomembnega spregledala.

Včeraj sem vse 3 peljala k P in je ugotovila, da ima velika pika še vedno vneta ušesa, Hiconcil ji ni nič prijel (barbaw, ta AB je res poden od podna user posted image ), zato je zdaj dobila Zitrocin in kapljice za v uho Bivacyn. Mala pika je že ok, očitno je bilo čisto prehodno, praktično le čez noč. Mali ima pa polno sluzi user posted image  Ventolin mu pomaga, imava pa zdaj kontrolo v alergološki, ga moram naročit, ker gre očitno res za astmo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gregija in veliko piko! zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kako je bilo ponoči? ste kaj boljše spali?

Mala pika je spala kot top, Gregi pa kot ponavadi, zato me danes grozno boli hrbet - ker sem ga 2x po dobro uro nosila, je drugače prehudo vreščal user posted image

To sem te že sicer vprašala, si verjetno spregledala; pa to vreščanje, ali je pravi jok ali le dretje. Hudiča nekaj mora bit narobe s tvojim sončkom, morda pa ima res kako alergijo, saj to pa je res hudo user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
17.3.2009 13:52:14   
aurora28
Hvala vam za spodbudne besede. Sem prebrala, da so afte nalezljive zdaj me pa še bolj skrbi. Odstaviti se bova morala v vsakem primeru, ker čez 3 tedne grem v službo in ne bo imel druge izbire.

Sam mi ga je tolk žal, ker noče nič jesti. user posted image user posted image user posted image

Katy82 ja naj bi prebolel 6 otroško bolezen in ko sem to omenila pediatrinji, je rekla, da ona itak nikoli ne loči med 5 in 6 otroško boleznijo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
17.3.2009 13:58:42   
hijenca
Ne morem verjet, da se na svetu tudi čudeži dogajajo. Sem včeraj poslala na Zavod za zaposlovanje po e-mailu vprašanje za to denarno nadomestilo in prejela celo že danes odgovor. user posted image user posted image Sem jih mogla res javno preko RR pohvalit.user posted image user posted image Sem že obrazec za mojo prejšnjo službo pripravila in ga bom kar danes poslala, da mi bodo čimprej vrnili.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
17.3.2009 14:01:04   
hijenca

Hvala vam za spodbudne besede. Sem prebrala, da so afte nalezljive zdaj me pa še bolj skrbi. Odstaviti se bova morala v vsakem primeru, ker čez 3 tedne grem v službo in ne bo imel druge izbire.

Sam mi ga je tolk žal, ker noče nič jesti. user posted image user posted image user posted image

Katy82 ja naj bi prebolel 6 otroško bolezen in ko sem to omenila pediatrinji, je rekla, da ona itak nikoli ne loči med 5 in 6 otroško boleznijo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gala.

Samo da P ne ločijo med boleznimi, je pa najbolj žalostno. Potem se pa zgodi, to kar se je zgodilo s tem fantom v Mariborskem kliničnem centru. KATASTROFA pa še premale plače imajo, jaz bi nekaterim še polovico vstran vzela. user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
17.3.2009 14:03:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ne morem verjet, da se na svetu tudi čudeži dogajajo. Sem včeraj poslala na Zavod za zaposlovanje po e-mailu vprašanje za to denarno nadomestilo in prejela celo že danes odgovor. user posted image user posted image Sem jih mogla res javno preko RR pohvalit.user posted image user posted image Sem že obrazec za mojo prejšnjo službo pripravila in ga bom kar danes poslala, da mi bodo čimprej vrnili.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
17.3.2009 14:06:17   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Hijenca jaz sem malo zamešala dneve in ima Jaka jutri konrolo. Ne vem kako mi je to ratalo. user posted image  sem pa še pravi čas zjutraj ugotovila, da nismo šli od doma brez veze.

Saj ni problema. HB da si se spomnila še doma. Javi mi, ko boš imela čas.

Ne vem, če si včeraj kaj brala RR, v Muellerju niso imeli dežnih pokrival, vse je bilo izropano, še mleka za Vida nisem dobila. Sem mu kupila Dm-ovo mleko, pa ga tudi rad pije.

Za dežne prevleko ni nič hudega, če je ni. Upam, da je sploh ne bom rabila. Za kavico pa bi se jaz zmenila za četrtek, pa še v petek lahko greva na kak sprehod, ker bom na Studencih. user posted image

OKuser posted image user posted image user posted image . Imamo pa iz Kamnice proti MB eno lepo sprehajalno pot, od Mariborskega otoka do Lenta, vse ob Dravi, brez avtomobilov. Ker mi sami ni za hodit, sma šla z mojim in Vidom samo enkrat z vozičkom po tej poti. Ma sem lenuh.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
17.3.2009 14:20:27   
suzy85

kdo bi pa naj, če ne ona?! user posted image user posted image user posted image groza! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
17.3.2009 14:21:16   
suzy85

še so sposobni ljudje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
17.3.2009 15:01:59   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Skye - sm kupla revijo Mama&Dojenček in sm vas vidla, kul članek.user posted image
         Moj Vid je tud notr ( ujeti na kamero)user posted image

A spet user posted image ?

Itakuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
17.3.2009 15:02:03   
Srčekgirll

A vam tudi RR dela z polžjo hitrostjo, 100 let melje en post user posted image

Jp, ma ne sam RR cel net neki ga sračka, men pa še posebej k mam brezžično povezavo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
17.3.2009 15:04:37   
špelin@
barbaw, sem šla malo brskat in vidim, da je moja velika pika zdaj dobila generik Sumameda (Zitrocin). Imata isto učinkovino - azithromycinum.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
17.3.2009 15:08:35   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Dobro jutro user posted image

Močno dvomim, da bom lahko šla podrobno brat za nazaj. "Ruknite" me, če sem kaj pomembnega spregledala.

Včeraj sem vse 3 peljala k P in je ugotovila, da ima velika pika še vedno vneta ušesa, Hiconcil ji ni nič prijel (barbaw, ta AB je res poden od podna user posted image ), zato je zdaj dobila Zitrocin in kapljice za v uho Bivacyn. Mala pika je že ok, očitno je bilo čisto prehodno, praktično le čez noč. Mali ima pa polno sluzi user posted image  Ventolin mu pomaga, imava pa zdaj kontrolo v alergološki, ga moram naročit, ker gre očitno res za astmo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gregija in veliko piko! zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kako je bilo ponoči? ste kaj boljše spali?

Mala pika je spala kot top, Gregi pa kot ponavadi, zato me danes grozno boli hrbet - ker sem ga 2x po dobro uro nosila, je drugače prehudo vreščal user posted image

To sem te že sicer vprašala, si verjetno spregledala; pa to vreščanje, ali je pravi jok ali le dretje. Hudiča nekaj mora bit narobe s tvojim sončkom, morda pa ima res kako alergijo, saj to pa je res hudo user posted image

On začne vreščati v spanju in vrešči, dokler mi ga ne uspe konkretno prebuditi. Potem nekaj časa gleda kot sova, nato pa pride dretje, ko ga hočem nazaj uspavat, on pa se brani spanja user posted image  Vrag je, ker ga moram zbuditi, da neha panično vreščati, potem ga pa s hudo muko in med trdovratnim upiranjem nazaj uspavam.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
17.3.2009 15:08:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: če te zanima provokator, pojdi na 111 stran tega dela in beri do konca tistega dneuser posted image

Sedaj si mi pa dala dela... Sem od konca 15 dela pa cel 16 del pregledala user posted image user posted image user posted image

Groza od babe!! Pa kaj se ne da javno povedat kdo je to?
No sam da se je opravicila, ceprav slab priokus pa ostaja.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4364
17.3.2009 15:09:00   
špelin@

Zdravo bejbe!

jaz sem pa tako žalostna, ker mi je Gal zbolel in se že vleče teden dni. Najprej tri dni vročina, nato spuščaji po celem telesu, nato zamašen nos, zdaj hvala bogu teče samo ven, kašlja kot odrasla oseba in nič noče jesti in to že 6 dni user posted image user posted image . Je že shujšal in mi zdravnica, glede na to, da sva bila že dvakrat pri njej ni ničesar dala. Včeraj je še ugotovila, da se mu je zaradi viroze naredila razjeda na nebu (afta) in zaradi tega noče nič jesti. Ni mi preostalo drugega kot da ga začnem spet pogosto dojiti, ker mi je zagrozila, da če ne bo pil dovolj (če ne je ni tolk pomembno) bo šel v bolnico na infuzijo. Jaz sem čist sesuta, ker vztrajno odkanja hrano user posted image user posted image . Mi je zelo žal, sem nameravala priti v celje na srečanje, ampak ob takem stanju nikakor. Mi pa gremo v petek v Čatež in pojma nimam kako bo. Res sem čist fertik. Prejle mu je Peter uspel nekaj spraviti v usta in je jedel, nato pa začel spet kašljati in je vse zbruhal. Meni se meša.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
17.3.2009 15:10:00   
špelin@
Eno user posted image , a še dajete AD3 oz. D3?

Ja.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
17.3.2009 15:10:04   
Anonimen

špelin@ izbor AB je res beden user posted image . Hiconcil imata zdaj moja dva oba prečrtan v kartoteki in ga ne dobita več. HB! Cedax, ki ga ima Maja je tudi user posted image , .......
Meni osebno je bil najboljši Ceclor, ki ga ne dobiš več pri nas. user posted image  Summamed pa je bil tudi user posted image , ki pa je predrag. user posted image

A katera ve, koliko stane tale Summamed???? A ga lahko kupiš, če ga da P na beli recept?

Pri nas je

summamed :  2 eura
ceclor : 1,7 eura

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
17.3.2009 15:10:08   
špelin@

user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
17.3.2009 15:10:56   
Anonimen

Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4369
17.3.2009 15:11:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Danuser posted image

vidim, da je zatišje na RR, se vidi da je lepo vreme, zase lahko povem, da sve z miško po cele dneve vzunaj, samo ko spi in je sve domauser posted image , vidim pa da se ponovno javljajo osebki, ki se ne bi rabiliuser posted image

Meni RR spet neki štekauser posted image , nimam pojma kaj je to. Se bo treba na drug forum prijavit, ker tole štekanje, mi gre že pošteno na živceuser posted image

Še to naj vam povem, da sva z mojim naročila 3 slikce preko neta (za mojo poškodbo pete) in banda so mi zaračunali 6.5 EUR-auser posted image user posted image , banda 1 slikca stane 0.11 EUR ostalo pa stroški obdelave in pošiljanjauser posted image
Kaaaaaaj??? Kje pa si to naročila? user posted image

Anita: meni je bil film polomuser posted image , mi je prav škoda časa, ki se ga včeraj zapravila za ta film, ne vem nadaljevanka mi je bila zakon, film pa neuser posted image
Za kateri film se pa gre? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
17.3.2009 15:12:09   
Anonimen

barbaw, sem šla malo brskat in vidim, da je moja velika pika zdaj dobila generik Sumameda (Zitrocin). Imata isto učinkovino - azithromycinum.

Res je samo sem  se z eno fermacevtko iz slo ravno o teh generikih menila po e-mailih in pravi da je to eno sranje.
Lahko poiscem e mail ce koga zanima...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
17.3.2009 15:12:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Živjo ženskice, kako ste kaj? Tolk pišete da ni šans da preberem vse user posted image Sem pa tja mal pokukam, ampak pisat pa nimam lih časa.
Mi smo OK. Maju sedaj rasteta zgornji enki, zdi pa se mi da je tudi pri zg. dvojkah že napeta dlesen. Mogoče se tud zato ponč zbuja. Dojiva se še vedno zjutraj in zvečer. Hodimo še ne, čeprav verjetno nismo daleč, ker če mu daš roke in pa ob opori hodi že več kot 1 mesec.
V petek sem mu kupila nov voziček: maclaren quest (marela). sem imela ful srečo ker sem dobila zadnjega v bušiju, je bil 165E, v BC pa 230.

Super user posted image user posted image user posted image
Lana je v soboto dobila od moje babi in dedija že darilo za RD, dobila je belo modro kolo. In sedaj se že vozi brez pomožnih koles. V bistvu jih sploh nismo dali gor. Prej je imela tistega poganjalca in je že zelo lepo držala ravnotežje, tako da ji ni bilo pretežko. Malce je edino premajhna, tako da ji je problem začeti in it dol s kolesa. Je prav smotana, se ustavi in pol se kr vrže na tlauser posted image
O, potem je res že velika punca user posted image
Estrela: prav pridna si da si že tolk shujšalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se malce spet lotila hujšanja, zdaj sem že 1 mesec pridna. Čez teden vsako jutro pred zajtrkom telovadim. Začela sem s 15min, sedaj telovadim že 25-30. Naredim večino vaj s plesnih (ja še zmer hodim) + trebušnjake. Vmes ne jem sladkarij si pa sem ter tja privoščim kako tortico, ali sladoled, samo ne zelo pogosto (1na teden). No v enem mescu sem šla dol 2 kg (se pozna tudi na obsegu), ni veliko ampak tudi lačna nisem in ne čutim da bi se ful odpovedovala hrani ki jo imam rada.
Bravo user posted image user posted image user posted image
Če vas zanima je na youtubu posnetek bharatnatyama (indijskega plesa). Ta prva je naša učiteljica.

Grem pogledat user posted image
Lepo se imejte in uživajte v sončnih dneh!

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
17.3.2009 15:14:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

****: če te zanima provokator, pojdi na 111 stran tega dela in beri do konca tistega dneuser posted image

Sedaj si mi pa dala dela... Sem od konca 15 dela pa cel 16 del pregledala user posted image user posted image user posted image

Groza od babe!! Pa kaj se ne da javno povedat kdo je to?
No sam da se je opravicila, ceprav slab priokus pa ostaja.

Samo naj nam da zdaj mir in je tudi omenila ne bom več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
17.3.2009 15:15:26   
barbaw

špelin@ izbor AB je res beden user posted image . Hiconcil imata zdaj moja dva oba prečrtan v kartoteki in ga ne dobita več. HB! Cedax, ki ga ima Maja je tudi user posted image , .......
Meni osebno je bil najboljši Ceclor, ki ga ne dobiš več pri nas. user posted image  Summamed pa je bil tudi user posted image , ki pa je predrag. user posted image

A katera ve, koliko stane tale Summamed???? A ga lahko kupiš, če ga da P na beli recept?

KLIK

Slabih 9eu stane. Če bi bil AB primeren, bi ti ga lahko napisala na bel recept.

Zdaj ni primeren AB za Majo, ampak me je zanimalo za naprej.
Sem pa kar user posted image , ker sploh ni drago zdravilo. Naša prababica je dobivala eno leto (lani) zdravilo, ki stane 50 eur na škratlo, ki zadostuje za 28 dni, zdravilo pa je jemala celih 365 dni. To me pa razpiz.....

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
17.3.2009 15:15:28   
barbaw

Tega bi mogla Maja prejšnjič dobit, pa ga v lekarni niso imeli pa so mi kar dali Summamed. Zitrocin je generik Sumameda.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?