Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:18:48
|
|
|
|
meta21
|
Saraya, isofix sedeži so kar dražji od "navadnih" mislim, da je tobi 240 eur, z isofixom pa 320 eur, samo nisem sigurna. Namontira pa se na 2 kaveljčka, ki sta vgrajena v avto med naslonjalom in sedalom-tam vmes kamor radi kovanci padajo . V večjih otroških trgovinah imajo ponavadi kar en avtomobilski sedež postavljen, da lahko vidiš, npr. v BC.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:21:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Virtualna držim pesti, da bo z Leylo hitro bolje. Saraya tam okrog 350 do 400 € so. Ima pa isofix varianto samo Maxi cosi en sedež in Romer. Grem malo še pogledat na BC trgovino spletno, mogoče se bom lažje odločila za tobija. a ta isofix se da posebej kupit al je že na sedežu gor?? ker sem eno reklamo od pikapoke gledla in je pisalo isofix,ne vem al je že to na sedežu ??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:23:04
|
|
|
|
meta21
|
Sem našla eno slikco... Tole mora imet avto, če hočeš uporabljat isofix sedež:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:27:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem našla eno slikco... Tole mora imet avto, če hočeš uporabljat isofix sedež: hm....nevem če imam jaz to čudo v avtu?? po moje imajo to ti novi avti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:38:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .......... naš PIKEC ima pa danes 7 mesecev .........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:40:11
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .......... naš PIKEC ima pa danes 7 mesecev ......................... Vau, žeeee??? Čestitke!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:42:57
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek.... Zakaj si jo strigla? Si rabila laske za v knjigico? Ej, saj bodo zrasli.... lahko pa nam vseeno pokažeš kako fotko No še ta udarec...... kr v sekret sem jih vrgla.... namesto, da bi jih spravla.... Prve postrižene nohtke je katera spravla? ojoj, čarli..... ampak za prve laske je res prostor v teh knjigicah Če je pa tolk je vsega, od odtisov stopalc, rokic, da ne folgam več.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:45:24
|
|
|
|
ključek
|
oj.............danes smo spet imeli pestro cel dan............ ............zjutraj auf takrat kot kure, potem je tečkala non stop, sploh ni hotla flaše jesti, ne kašice, sem samo delala pa stran metala........smo šle na sprehod-dretje.......smo šli v lj, na telovadbo-dretje v lupini...........potem na telovadbi........izveva, da sva sama kriva da ima ln ekstenzijo rok, ker nisva izvajala pravilni handling, in zdej se matram pa matram, pa jo probam dvigovati, nositi in dajati ležati kot mi kaže andreja na telovadbi.......sam tupa glupa mama še zmeri dela napake....... ..........tok se sekiram, da za vse druge pi.zd.ar.ij.e mam cajt tle po netu brskat, da bi si pa to dobr in ornk ogledala-pravilni handling, že pred porodom,ne to pa ne. drvena sem k strene grablje, in tudi ta drža, kokr morm ln držat, je meni ful napor za hrbetnico (k mam probleme). sploh je v naročju ne smem pokonci držati, ker ni dost močna v trebušnem predelu al kje.......tok enih informacij sem izvedela, da sem čist blenk blenk........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:45:34
|
|
|
|
Čarli08
|
En za Vito
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:49:34
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Itak sem pa razmišljala (in me tudi zanima vaše mnenje punce, čeprav pričakujem vse možne reakcije ), da bi počasi nehala dojiti. Zdaj Lija pri meni je samo še 2x na dan in 1x ponoči, jaz sem pa tud že vsa shujšana od te špratanske dijete (ne samo mleko, ampak tudi jajca, soja, povsod kjer je sirotka, lecitin - skratka 70% hrane ). ZDaj imam 46 kg, kar je manj kot pred nosečnostjo. Ok, res da tud nisem ful velika (161), ampak vse hlače mi dol lezejo. No, saj ne da se pritožujem , samo zdravo pa sigurno ni! No, pa sem mislila, ker je Lija itak 2x na dan na Allernovi (navodila P, ker ni nič rasla in se redila), pa naj bo še 2x več in počasi zaključiva sago 'dojenje'. Da ne bo pomote - imam ful mešane občutke in slabo vest, ko na to pomislim, po drugi strani me je pa dojenje začelo rahlo utrujevat, ker sem imela od vsega začetka težave s komaj zadostno količino itd. (Ne bom zdaj razlagala vseh težav, ki sva jih imeli, je predolgo:)) No, skratka, kaj ve mislite?? Jaz se strinjam s tabo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:51:34
|
|
|
|
arabela*
|
za vse bolančke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:51:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vita in Leyla in za mamici!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:52:40
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša je bila včeraj pri babici in mi mama pravi,kak ji je dala krompirjevo solato za jest(krompir,sol,bučno olje,kis).Me je kar zvilo....pa dobro ve,da ne bi smela,pa ji je vseeno dala,ma brezveze je sploh kaj govorit,ker ravno to naredijo,kar jim rečeš da ne;pač da norca iz mene delajo... Jaz sem bila enkrat ostra, pa imam zdaj mir.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:53:11
|
|
|
|
arabela*
|
grem pred tv...so fajn filmi... mirno noč vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:54:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša je bila včeraj pri babici in mi mama pravi,kak ji je dala krompirjevo solato za jest(krompir,sol,bučno olje,kis).Me je kar zvilo....pa dobro ve,da ne bi smela,pa ji je vseeno dala,ma brezveze je sploh kaj govorit,ker ravno to naredijo,kar jim rečeš da ne;pač da norca iz mene delajo... Jaz sem bila enkrat ostra, pa imam zdaj mir. ja,pa saj itak ne moreš vedet,ko te ni zraven...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:55:41
|
|
|
|
Čarli08
|
tudi za Leylo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 20:57:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem pred tv...so fajn filmi... mirno noč vsem greš gledati policijsko??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 21:01:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you greš gledati policijsko?? ne,na pop tv
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 21:01:33
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 21:02:02
|
|
|
|
ključek
|
*bubi*, sem že dobila paket od Mini svet-a.......... provizija pride..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 21:03:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čaoooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 21:03:16
|
|
|
|
Jazzy1
|
Čer punce! Nom mi smo danes pri P končno dibili lepe novice: Lija se je v 19. dneh zredila za 740g in zrasla 2,5 cm. Jupi Tako, da ima sedaj pri 6 mesecih 66 cm in 6870g. Pa P me je tudi lepo potolažila kar se moralnega mačka glede dojenja tiče: je rekla, da kar sem ji imela za dat, sem ji dala v prvih 6. mesecih in da naj mirno neham. Moram rečt, da mi je kar odleglo, ko sem to slišala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 21:06:57
|
|
|
|
Marsy
|
Aha, sem vas še našla na 4. delu. Sem se že bala, da ste naprej . Prav pogrešam vas, ponavadi ste mi ve pomagale vse skrbi razrešit. Ampak res ne pridem do računalnika čez dan, zvečer sem pa preveč utrujena, da bi se mi dal. Tole seljenje na morje in nazaj vsak teden me res ubija . Včasih se mi zdi, da sem že kar na meji depresije. No, nisem zdej prišla jamrat. Najprej bi voščila vašim septembrčkom, ki so že dopolnili 6 mesecev. Me prav zanima, koliko se ta dva ali 3 tedni poznajo, da so starejši od Kaje. Danes sva imeli pediatra. Pa nisem najbolj zadovoljna. Je v 4 tednih dobila na teži samo 200g, morala pa bi jih 600. Zdaj meri 67 cm in tehta 6600. Tako da se greva čez 2 tedna spet tehtat. Jo samo dojim, nisva še na GH. Pediater me je sicer tolažil, da v gibalnem razvoju ful prehiteva (se mu je kotalila in plazila po mizi) in da je res močna, samo neverjetno lahka. In da naj ne skrbim.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 21:13:01
|
|
|
|
Čarli08
|
MTY, sem ti napisala cel roman, pa me je ven vrglo, tako da
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 21:14:34
|
|
|
|
leda
|
izveva, da sva sama kriva da ima ln ekstenzijo rok, ker nisva izvajala pravilni handling, mty, govori mati hčere z ekstenzijskim vzorcem: ne se preveč sekirat zavoljo besed fiziotrap. jaz sicer cenim fiziotraparijo (da ne bodo besedne igre narobe razumljene), ampak sem se v svoji kratki karieri njihove uporabnice naučila, da vedno pretiravajo. najbrž zato, ker jih večina staršev ne jemlje resno. zamahnejo z roko, češ tudi brez tega smo mi super gor zrasli (auč križ, pa nikol se nisem mogu s prsti tal dotaknt)... tko da, tvoja mala ma (očitno) že v osnovi "slab" gibalni vzorec. in pravilni handling bi pomagal ali pa tudi ne. se pa strinjam, da bi morali na handling in na praktične zagate dojenja (kot je že dolgo nazaj, ene pol lajfa naših malih, pripomnila meta) dat večjo pozornost v materinski šoli. tko da, delajta zdej pravilno in ne se sekirat. morda ne bo vrhunska športnica, ampak, a si to sploh želita
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?