meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Itak sem pa razmišljala (in me tudi zanima vaše mnenje punce, čeprav pričakujem vse možne reakcije ), da bi počasi nehala dojiti. Zdaj Lija pri meni je samo še 2x na dan in 1x ponoči, jaz sem pa tud že vsa shujšana od te špratanske dijete (ne samo mleko, ampak tudi jajca, soja, povsod kjer je sirotka, lecitin - skratka 70% hrane ). ZDaj imam 46 kg, kar je manj kot pred nosečnostjo. Ok, res da tud nisem ful velika (161), ampak vse hlače mi dol lezejo. No, saj ne da se pritožujem , samo zdravo pa sigurno ni! No, pa sem mislila, ker je Lija itak 2x na dan na Allernovi (navodila P, ker ni nič rasla in se redila), pa naj bo še 2x več in počasi zaključiva sago 'dojenje'. Da ne bo pomote - imam ful mešane občutke in slabo vest, ko na to pomislim, po drugi strani me je pa dojenje začelo rahlo utrujevat, ker sem imela od vsega začetka težave s komaj zadostno količino itd. (Ne bom zdaj razlagala vseh težav, ki sva jih imeli, je predolgo:)) No, skratka, kaj ve mislite?? Meni so kar solze prišle v oči, ko sem tole prebrala. Jaz mislim, da si se dovolj dolgo trudila in dovolj žrtvovala oz. raje predolgo... Jaz sem se tudi trudila 3,5 meseca, ker sem imela daleč premalo mleka in ko sem konec decembra zaključla sem imela tudi slabo vest. Še danes mi je težko, ko me kdo vpraša, če še dojim ampak se počasi privajam... Skratka, vse pohvale za trud in odpovedovanje, zdaj pa je napočil čas zate!!! BTW imaš ravno pol toliko kg kot jaz
|