|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
17.3.2009 13:46:09   
gloria
Anchy jaz še nisem našla mobija tak da se zmenimo po zsuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
17.3.2009 14:05:41   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za Vito, da se hitro pozdravi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
17.3.2009 14:20:05   
pf
Najprej tudi jaz za Vito, da se čimprej pozdravi in da se ji povrne apetit. user posted image user posted image user posted image
Gold fish in Jaka čestitke za sedmičko. user posted image user posted image user posted image Daj tisti voz čimprej nazaj, da ne bo narazen padel. user posted image user posted image user posted image Res te jezi. PP aktiviraj, garantirano nič ne pada stran. user posted image user posted image user posted image
Lija in Jazzy fajn opravita danes pri pediatru. Jazzy kot pravi Bubi, če te preveč izčrpava potem prenehaj počasi. Zakaj pa ne? Najbolj pomembno obdobje si jo dojila, sedaj pa imata že dodatek zraven, tak da komot prenehaš. In ne rabiš imeti slabe vesti. user posted image Tudi meni ne sede:"Mami daj zizo." Jaz bom prenehala tam nekje junija, da ne bo težav, ko gre v varstvo avgusta. Seveda če mi prej ne zmanjka samo od sebe mleka.
Lejla in Virtualna tudi za vaju user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravita.
Leda sem se nasmejala štoriji o polknah. To nič ne pali pri user posted image . Tudi jaz sem žaluzije dol spuščala, pa če se ji je za vstat ob 6.15, ali pač tam nekje, se vstane, pa če so žaluzije dol, gor, povprek. Tak ritem si je sedaj zbrala zgleda. No saj ko bo čas za službo bo to ok, zdaj bi pa lahko malo podremali še.
Punce danes sem šla vprašat v BC kak je s Tobijem. Če je vredu, če še imajo kakega. Danes je še zadnji dan akcije. V bistvu sva midva bolj bila za sedež z isofixom, samo če so take cene - Romer in Maxi cosi Priorifix. So rekle, da je ful ok, ampak da pač je sedež z isofixom sigurno bolj varen. Zdaj pa se ne morem odločiti, če naj naročim Tobija preko spleta na BC strani, ali naj kupiva nekaj z isofixom. A ste že kaj kupile?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
17.3.2009 15:52:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Itak sem pa razmišljala (in me tudi zanima vaše mnenje punce, čeprav pričakujem vse možne reakcije user posted image ), da bi počasi nehala dojiti. Zdaj Lija pri meni je samo še 2x na dan in 1x ponoči, jaz sem pa tud že vsa shujšana od te špratanske dijete (ne samo mleko, ampak tudi jajca, soja, povsod kjer je sirotka, lecitin - skratka 70% hraneuser posted image user posted image ). ZDaj imam 46 kg, kar je manj kot pred nosečnostjo. Ok, res da tud nisem ful velika (161), ampak vse hlače mi dol lezejo. No, saj ne da se pritožujemuser posted image user posted image , samo zdravo pa sigurno ni!

No, pa sem mislila, ker je Lija itak 2x na dan na Allernovi (navodila P, ker ni nič rasla in se redila), pa naj bo še 2x več in počasi zaključiva sago 'dojenje'. Da ne bo pomote - imam ful mešane občutke in slabo vest, ko na to pomislim, po drugi strani me je pa dojenje začelo rahlo utrujevat, ker sem imela od vsega začetka težave s komaj zadostno količino itd. (Ne bom zdaj razlagala vseh težav, ki sva jih imeli, je predolgo:))

No, skratka, kaj ve mislite??

Meni so kar solze prišle v oči, ko sem tole prebrala. Jaz mislim, da si se dovolj dolgo trudila in dovolj žrtvovala oz. raje predolgo... Jaz sem se tudi trudila 3,5 meseca, ker sem imela daleč premalo mleka in ko sem konec decembra zaključla sem imela tudi slabo vest. Še danes mi je težko, ko me kdo vpraša, če še dojim ampak se počasi privajam...

Skratka, vse pohvale za trud in odpovedovanje, zdaj pa je napočil čas zate!!! BTW imaš ravno pol toliko kg kot jazuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
17.3.2009 15:58:52   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Zdaj pa se ne morem odločiti, če naj naročim Tobija preko spleta na BC strani, ali naj kupiva nekaj z isofixom. A ste že kaj kupile?

Jaz sem kupila tega tobija v akciji. Kolegica je ful zadovoljna. Mi je pa ravno včeraj v BC rekla, da ti noben isofix ne pomaga, če sedeža dobro ne pritrdiš. Torej, če delaš tak ko je treba je tudi ta brez isofixa zelo varen. No, mi itak nimamo te variante v avtu. Drugače pa vem, da so isofix tobije naročale na www.o-baby.de, ker je menda nekih 40 eur cenejši poštnina je pa 9 eur za slo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
17.3.2009 16:02:30   
meta21
Naj vam še povem, kaj so mi rekli pri pediatrinji zarad lulčka... Vse je ok, del ki je bil do sedaj pokrit, zna biti malo občutljiv in rdeč zato je najbolje čistit z oljem in vato oz. zložencem 1x na dan ali celo na 2 dni, nič več. Tudi spiranje s toplo vodo ali kamilcami je ok, čeprav je rekla da bi znala voda, še posebej z milom, malo pečt. In to je to... Bomo vidli, kaj bo...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
17.3.2009 16:03:35   
meta21
Aha, moj pikec se je nadremal po obilnem kosilu (krompir in karfjolauser posted image ), zdaj grev pa še mal na luft. Čawuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
17.3.2009 17:09:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

V bistvu sva midva bolj bila za sedež z isofixom, samo če so take cene - Romer in Maxi cosi Priorifix. So rekle, da je ful ok, ampak da pač je sedež z isofixom sigurno bolj varen. Zdaj pa se ne morem odločiti, če naj naročim Tobija preko spleta na BC strani, ali naj kupiva nekaj z isofixom. A ste že kaj kupile?

mi imamo vse brez isofixa, ker ga pač v avtih nimamo. Bubiko že čakata 2 stolčka, "ta glavni" Roemer king, za drugega pa imamo Storchemule (nemška firma).

Bubi še vedno uporablja Trimaxa, v enem avtu pa ima Maxi Cosi Rodi XR (ta je pa od 15 kg naprej).

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
17.3.2009 18:11:53   
arabela*
a za vvtosedež je tud isofix??
ne samo za lupinico??
kolk pa so cene tega,to je res fajn stvaruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
17.3.2009 18:12:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..........        naš PIKEC ima pa danes 7 mesecev .........................

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
17.3.2009 18:15:02   
arabela*
naša user posted image je bila včeraj pri babici in mi mama pravi,kak ji je dala krompirjevo solato za jest(krompir,sol,bučno olje,kis).Me je kar zvilo....pa dobro ve,da ne bi smela,pa ji je vseeno dala,ma brezveze je sploh kaj govorit,ker ravno to naredijo,kar jim rečeš da ne;pač da norca iz mene delajo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
17.3.2009 18:17:26   
arabela*
naša user posted image  je pa tak živeč,ne vem po kom je....user posted image
ma ne v vozičku,ne v stolčku,ne v ležalniku,nikjer ne zdrži...ko se šetkama,se kar v sedeč položaj dviguje in ven gleda......user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
17.3.2009 18:28:10   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša user posted image je bila včeraj pri babici in mi mama pravi,kak ji je dala krompirjevo solato za jest(krompir,sol,bučno olje,kis).Me je kar zvilo....pa dobro ve,da ne bi smela,pa ji je vseeno dala,ma brezveze je sploh kaj govorit,ker ravno to naredijo,kar jim rečeš da ne;pač da norca iz mene delajo...

...mi je nekak zanano touser posted image ...da popiuser posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
17.3.2009 19:02:48   
*bubi*

a za vvtosedež je tud isofix??
ne samo za lupinico??
kolk pa so cene tega,to je res fajn stvaruser posted image

Ja, samo je razlika v tem, da ti je pri lupinici ful prav prišlo zaradi montaže.
Pri večjem stolčku pa ga itak skoz not puščaš, tak da glede tega ni pomembno. So pa na testih res vedno najprej stolčki z isofixom, potem pa ostali.

Glede na to, da otrok stolček skupine I (9-18 kg) uporablja najmanj 3 leta, se splača (vsaj) en tak pošten sedež kupit. Če avto seveda to omogoča.

Drugače pa brez isofixa, ampak še vedno pošten sedež, ki poleg varnosti nudi tudi udobje, predvsem za spanje na daljših vožnjah (na morje recimo).

Za drugi avto in babičin avto pa jaz recimo gledam bolj na zadovoljivo varnost.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
17.3.2009 19:04:21   
*bubi*

ma ja, saj je ne bo pobralo... Pa verjetno ji je dala samo malo za poskusit, ne pa cel obrok user posted image

bubika je tudi (svojo) torto jedla, pa kaj user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
17.3.2009 19:08:08   
anchy82
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...mi je nekak zanano touser posted image ...da popiuser posted image ....

Tud pri nas (tast!!!!user posted image ) se dogajajo takšne stvari....Zdej sem že skor "imuna"na besede, pri konkretnih dejanjih pa tud jaz popiuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
17.3.2009 19:25:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ma ja, saj je ne bo pobralo... Pa verjetno ji je dala samo malo za poskusit, ne pa cel obrok user posted image

ok, to moram še dodat.... je že bila ideja, naj ji dam malo šampanjca za probat, ko smo nekaj nazdravljali. Takrat pa sem tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Alkohol za otroke, to pa no way user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
17.3.2009 19:29:33   
RAČKAPK
user posted image  

ČESTITKE JAKA ZA 7. MESECEV user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
17.3.2009 19:35:53   
Virtualna
.....Če ne kašlja med spanjem, je to kar dober znak.
Sirup proti kašlju se lahko da samo po nasvetu pediatra. Vsaj pokliči, če imaš možnost. Če se ne umiri kašelj, pa je fajn pljučka poslušat. ........

Smo bili danes na pregledu....mala ima zacetek bronhitisa user posted image ....dobila je pumpico za predihavanje...sirup proti kaslju....oz. da ji neko sluz v pljucih spuca...in kapljice za noska....
Celo noc nismo spali...drla se je vse do 5h zjutraj...sele nekaj cez pet je zaspala in spala tja do 8h...nato smo se pa spokali k pediatru...
Jaz upam, da bodo zdravila ucinkovala in da se bo cim prej pozdravila...prav smili se mi bogica...po naravi je tako vesel in miren dojencek...zdaj, ko je pa bubana....je vse drugo, kot to....user posted image
Punce, drzite pesti...da bo z mojo Leylo cim prej bolje....

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
17.3.2009 19:39:30   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82
Vita ima pa bronhitis user posted image ....

joj...sem sele zdaj prebrala...

Nasa isto...user posted image ....ma jst nimam pojma kje bi se lahko prehladila....ce je pa kdo pozoren na prepih in na pravsnjo temperaturo v stanovanju...sem pa to jaz...a glej ga....nasa je zbolela...ma da jo samo slisite kako to kaslja in sope...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
17.3.2009 20:03:05   
pf
Virtualna držim pesti, da bo z Leylo hitro bolje.
Saraya tam okrog 350 do 400 € so. Ima pa isofix varianto samo Maxi cosi en sedež in Romer. Grem malo še pogledat na BC trgovino spletno, mogoče se bom lažje odločila za tobija. user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
17.3.2009 20:04:02   
meta21
Vita in Leylauser posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image  za mamici!

Jaka, čestitke!

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
17.3.2009 20:13:54   
arabela*
So pa na testih res vedno najprej stolčki z isofixom, potem pa ostali.

ja,pomojem zato,ker zapasat nikoli ne gre čist na trdno...
kam pa se sploh naštela ta isofix?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
17.3.2009 20:16:56   
arabela*

ja saj se več ne sekiram....brezveze...nič ji ni bilo,ni je nič šraufalo...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
17.3.2009 20:18:21   
arabela*

ok, to moram še dodat.... je že bila ideja, naj ji dam malo šampanjca za probat, ko smo nekaj nazdravljali. Takrat pa sem tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Alkohol za otroke, to pa no way user posted image  

joj,joj...jaz se spomnim,da so Aneji včasih pivo po ustnicah mazali..........ma jaz popizdim,ko to vidim...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?