Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 9:43:19
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda o, danes imava z Lijo KONČNO drugo cepljenje!. evo držim pesti. mi2 sva pa meli včeri alergologa; kožni testi negativni, zdej čakam še na krvne. pa če se ti lušta sladoled ma baje bofrost en kup zadev na riževi osnovi. v Zvezdi pa majo zelo dragocene kepce riževega sladoleda kokosovega okusa... Ja midve sva tud prejšnji teden dobile še krvne teste in ima pikica kar močno alergijo na KML ( ), ostalo je hvalabogu negativno! Tako da sva za pol leta upravičeni do 60 škatel Allernove!!!!!!!! Drugače si pa kupujem rižev sladoled v Kalčku. Hvala za info o Zvezdi - sm mislila da imajo samo poleti riževega. Itak sem pa razmišljala (in me tudi zanima vaše mnenje punce, čeprav pričakujem vse možne reakcije ), da bi počasi nehala dojiti. Zdaj Lija pri meni je samo še 2x na dan in 1x ponoči, jaz sem pa tud že vsa shujšana od te špratanske dijete (ne samo mleko, ampak tudi jajca, soja, povsod kjer je sirotka, lecitin - skratka 70% hrane ). ZDaj imam 46 kg, kar je manj kot pred nosečnostjo. Ok, res da tud nisem ful velika (161), ampak vse hlače mi dol lezejo. No, saj ne da se pritožujem , samo zdravo pa sigurno ni! No, pa sem mislila, ker je Lija itak 2x na dan na Allernovi (navodila P, ker ni nič rasla in se redila), pa naj bo še 2x več in počasi zaključiva sago 'dojenje'. Da ne bo pomote - imam ful mešane občutke in slabo vest, ko na to pomislim, po drugi strani me je pa dojenje začelo rahlo utrujevat, ker sem imela od vsega začetka težave s komaj zadostno količino itd. (Ne bom zdaj razlagala vseh težav, ki sva jih imeli, je predolgo:)) No, skratka, kaj ve mislite??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 9:46:53
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek.... Zakaj si jo strigla? Si rabila laske za v knjigico? Ej, saj bodo zrasli.... lahko pa nam vseeno pokažeš kako fotko No še ta udarec...... kr v sekret sem jih vrgla.... namesto, da bi jih spravla.... Prve postrižene nohtke je katera spravla?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 9:48:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Kaj, a tako malim dojenckom lahko dajo kak sirup proti kaslju? ne,samo čajek za ublažitev kašlja če pa fejst kašlja in ima grlo vneto pa dajo antibiotik v sirupu Fajn je tudi inhalacija, kar pri pediatru. Ima 10 min eno maskico na ustah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 9:53:06
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čarli08, imaš zs Dobila in odgovorila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 10:16:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...o odsotni pa prisotni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 10:17:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - tebi sem še od včeraj to dolžna HM... zahvalo za lepe želje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 10:18:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you in nobena igračka in nič ji ni tako zanimivo, kot moji lasje ...našemu tud..... zdaj pa ne vem al si jih naj pustim al grem postričt .. ..jih pa včasih tak nežno prijema, včasih pa cukne kot
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 10:21:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pa da vam še nekaj povem.....še en dela na tistem sposojenem vozičku se je zlomil ...zdaj pa ga popravim, sčistim in vrnem, ker imam tud njega že polni kufer veš kaj.... pozanimaj se, če je vredno popravljat. Očitno ima voziček preperelo plastiko. Saj navzven se ne vidi, ampak vsaka stvar ima svojo življenjsko dobo. Saj tvoj PP bo zdaj že čisto dovolj, ko prihaja pomlad Glavno, da sta zimo pregurala ....saj bom samo z sekundnim zalepla, pa not vtaknila, da bo fiksno...tisti del, ko je strehica not je naredil plenk.....se ne bo videlo .... ...moj PP je že itak bil v uporabi....samo se mi ga ne da pol nazaj gor nosit, da gospodiča po bajti pol vozim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 10:23:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Moje mnenje je da je itak preveč vsega "klumpa" ena etnografska raziskava je pokazala, da je povprečna družina imela sto let nazaj v lasti toliko predmetov, kot se jih povprečnemu današnjiku valja po pisalni mizi... ..še jaz .. ...jaz se počasi rešujem vsega "balasta" ...... sem tud rekla naj mi ne kupujejo nič čanik za r.d., ker bodo letele ...pa so me upoštevali.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 10:26:42
|
|
|
|
gold fish
|
...no, še samo to...., pol pa zaključim monologe.... .......... naš PIKEC ima pa danes 7 mesecev .........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 11:03:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, pa sem mislila, ker je Lija itak 2x na dan na Allernovi (navodila P, ker ni nič rasla in se redila), pa naj bo še 2x več in počasi zaključiva sago 'dojenje'. Da ne bo pomote - imam ful mešane občutke in slabo vest, ko na to pomislim, po drugi strani me je pa dojenje začelo rahlo utrujevat, ker sem imela od vsega začetka težave s komaj zadostno količino itd. (Ne bom zdaj razlagala vseh težav, ki sva jih imeli, je predolgo:)) No, skratka, kaj ve mislite?? Jaz mislim, da razmišljaš v pravi smeri. Liji si dala vse, kar je na začetku nujno potrebovala, trudila si se za njo, kar je najpomembneje. Glede na to, da tebe preveč izčrpava, moraš tudi nase mislit. Brez slabe vesti. Pa še ena stvar je - mogoče bosta zdaj lažje nehali kot čez nekaj mesecev. Saj vsaka mamica po svoje dela, ampak meni ne sede, če pride otrok k tebi in reče: mami daj zizo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 11:03:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek.... Zakaj si jo strigla? Si rabila laske za v knjigico? Ej, saj bodo zrasli.... lahko pa nam vseeno pokažeš kako fotko No še ta udarec...... kr v sekret sem jih vrgla.... namesto, da bi jih spravla.... Prve postrižene nohtke je katera spravla? ojoj, čarli..... ampak za prve laske je res prostor v teh knjigicah
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 11:03:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Kaj, a tako malim dojenckom lahko dajo kak sirup proti kaslju? ne,samo čajek za ublažitev kašlja če pa fejst kašlja in ima grlo vneto pa dajo antibiotik v sirupu Fajn je tudi inhalacija, kar pri pediatru. Ima 10 min eno maskico na ustah. pri P dajejo kar huda zdravila v te inhalacije. Valjda, da pomagajo. Na žalost imamo že kar nekaj izkušenj s tem Drugače pa je res... če imaš slučajno doma tak inhalator, lahko daš fiziološko za dihat. ŽE navlaženje dihal je veliko.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 11:04:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no, še samo to...., pol pa zaključim monologe.... .......... naš PIKEC ima pa danes 7 mesecev .........................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 11:33:16
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .......... naš PIKEC ima pa danes 7 mesecev .........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 12:23:24
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no, še samo to...., pol pa zaključim monologe.... .......... naš PIKEC ima pa danes 7 mesecev ......................... Česitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 13:19:09
|
|
|
|
gloria
|
Gloria tvoj Nik je pa tak velik fant, da ne bi mislil človek, da je šest mesecev star. Bi mu dala kar dva zraven. Srček mali. Verjetno itak vodi pri septemberčkih po dolžini in širini, a ne? Pf naš pediater pravi da je velik za 9 mesečnika ....ampak da do 2 let ga bodo vsi dohiteli ....ma res je že oreng fant
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 13:21:42
|
|
|
|
anchy82
|
Vita ima pa bronhitis pa vnetje desnega ušeska Včeraj pa danes je vsaj brez vročine Pa tud že mal več poje mlekca, ker kašice ji še ne pašejo - ampak glavno, da ima vsaj mal več apetita. Revček pa še fuul kašlja... Nč, grem, ker morem do konca skuhat pa vita me mal bolj rabi Kaj mislite - bi šla lahk z njo mal ven z vozičkom, ker nima vročine? Papa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 13:24:20
|
|
|
|
anchy82
|
Gloria,Nik je pa res vlki pa tako je luštkan!!!! Upam, da se vidmo kej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 13:24:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no, še samo to...., pol pa zaključim monologe.... .......... naš PIKEC ima pa danes 7 mesecev .........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 13:27:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Gloria,Nik je pa res vlki pa tako je luštkan!!!! Upam, da se vidmo kej ...da veš kak oooooooooooooooooo je nardila Lana Luna ko sem ga vzela z vozička in zraven Sare dala .....upam da se Vita kamalu pozdravi,vsaj do četrtka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 13:28:21
|
|
|
|
gloria
|
Lija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 13:29:09
|
|
|
|
gloria
|
....mi smo pa z dolgega sprehoda...zdej gremo papat pa nazaj ven....uživajte ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 13:41:16
|
|
|
|
petra1978
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 17.3.2009 13:42:53
|
|
|
|
petra1978
|
Za Vito, da se čim prej pozdravi
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?