|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
16.3.2009 12:47:50   
rožica13
Nončika bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 351
16.3.2009 13:03:06   
pikica 28
Ojla, po dveh dneh se vam spet javljam...ja danes smo spet bruhali...user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa tak utrujenost....uf grem še malo pančkat...ponoči pa kar po dve uri čujem...

Vidim, da me ni več na seznamu??user posted image  Ste pozabile name?

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 352
16.3.2009 13:08:30   
pikica 28
Opa sem videla, da ste drugi seznam popravile...pardon ga nisem videla....user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 353
16.3.2009 13:12:07   
Nezy85
Pozdravljene punce!!!
Prvo vse čestitke za nosečnostuser posted image user posted image , tudi jaz se vam pridružujem, sem ena izmed srečk nosečkuser posted image user posted image
Rok imam 16. Novembra in upasm da bo tokrat vse vredu!
Komaj že čakam na prvi pregled, ki ga imam komaj 9 aprila!
A je že bila katera na pregledu??user posted image
LP

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 354
16.3.2009 13:24:20   
Nezy85
Pa tudi mene še dodajte na seznam prvega pregleda (09.04.2009)
user posted image Kak se vlečejo dnevi!Komaj že čakam da vidim pikico na ekranu!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 355
16.3.2009 13:45:15   
among_the_clouds
Čao, punce,

danes sem dobila datum za pregled. 9.4.! Jooooj, kje je še to! Za znoretuser posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 356
16.3.2009 13:50:49   
Nezy85
Joooj ja dooooolga doba, imava na isti dan pregleduser posted image
Komaj že čakam!!

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 357
16.3.2009 14:06:50   
twixy
Ojla srecke noseckeuser posted image

Prvo seveda, noncika bravooo za pregled in tvojega korenjakauser posted image user posted image  Lep obcutek,ko ves da je vse vredu,ne?!user posted image

Tropical a ti si tudi nosecka? Sem opazila,da te ni na seznamu...user posted image

Ze celi dan mi je tako slabo,da komaj glavo gor drzim.. Pojedla se nisem nic razen malo cokolinota zjutraj,pa se to sem ga jedla pol ure ker hitreje ni slo. Komaj se svercam tukaj v sluzbi,sploh nimam energije. In upam,da mi zdaj te dve uri se hitro mineta in grem domov pocivat.
Sem se z sestro pogovarjala in mi je rekla naj vsaj kaj pojem,da mi bo takoj boljse. Ampak ko obcutim hrano v ustih me sili na bruhanje in se ji zato raje izogibamuser posted image
nezy85 dobrodoslauser posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 358
16.3.2009 14:47:20   
murkica
Nončika čestitke za pregledekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidiš smo ti rekle, da bo vse ok in je bil strah odvečuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce meni ful pomaga, če kaj takoj pojem, ko začutim, da mi je slabo. Seveda je odvisno od vsake posameznice, ampak pri meni se ponavadi neha ali pa vsaj zmanjša slabost.

No ampak recimo včeraj pa tudi ni nič pomagalo, če sem kaj jedla ali pa pila. Tako, da je verjetno odvisno od dneva.

Jaz se grem malo spočit za pol urce, potem pa kuhat kosilo. Bodite lepo, pa se seveda še kaj beremo.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 359
16.3.2009 14:51:02   
tassika
Noncika bravo za pregleduser posted image

Jaz bom pa danes poklicala svojo g. zadnjič sva se malo grdo pogovarjali in imam tak slab občutek jo poklicat, ker ne vem kaj mi bo rekla, a bo vesela, ali bo pametovala, da bi mogla prej še na kakšen pregled. Samo bi ji rada povedala, ker me še vedno špika in boli, da bi pač če bi bilo slabše lahko takoj prišla. Zadnjič se ne spomnim, da bi bilo tako, mogoče pa to pomeni, da ta pikica dobro raste in bo velika in se mora maternica širit. Ni mi težko zdržat, samo če vem da je to ok, zdaj se tolažim, da je, ker nočem paničarit. Slabo, mi je pa samo še na momente, ali pa ko kaj čudnega zavoham, prej sem šla v eno pisarno in so nekaj jedle, sem imela vse na koncu grlauser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 360
16.3.2009 14:58:21   
toba
Nonči  fulll super..sem prav vesela zate (sama počakam še 2 tedna in upam na enak rezulat kot si ga sama doživela danes)

Glede slabosti - kakšen dan bolj kakšen manj. Včasih pomaga če jem, včasih tudi ne...mi je pa slabo tudi ponočiuser posted image  - opažam, da mi je bolj slabo takrat ko sem bolj utrujena. Skratka ni pravila.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 361
16.3.2009 15:27:02   
rožica13
Nezy85 čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
Joj punce danes je grozen dan. Ponoči sem dvakrat šla na wc, ko sem ob sedmih vstala mi je bilo tako slabo sem pojedla kos nekega peciva in šla nazaj spat, ko sem se kasneje zbudila mi je bilo spet slabo, sem si naredila muesli in ga jedla pol ure ker mi je kar obračalo. Sem si pa rekla grem na sprehod mi bo svež zrak dobro del, pa sem prišla na pol poti do tam ko grem ponavadi in potek komaj prilezla nazaj res da sem hodila uro in pol ampak sem se mislila kar na kako klopco mal uležt vmesuser posted image .

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 362
16.3.2009 15:55:24   
Nezy85
Jaz pa sem se danes zbudila ob 7.30 in sem bla kakšno urco gor pol pa sem šla nazaj v posteljo in sem
spala do 12.20, kr pasalo je!
Slabosti še pa nimam , upam da je z mojo pikico vse dobro!
Se pa mi občasno spahuje malo me križ boli v Jajčnikih me kaki krč zgrabi(vrjetno se matrnica širi)
Prsi imam zelo občutlive!
Tako da še čakam na slabosti tam nekje v 8.tuser posted image user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 363
16.3.2009 16:23:48   
m031281
Zdravo punce!
Nonička super, čestitke pa kar 1,2 cm že - to je že praviuser posted image .
Vidim da ni samo meni slabo :) Včeraj je bilo kar hudo, sploh nisem upala ležat v postelji, samo sedela sem in se bala, da bom bruhnila, pa me je pol minilouser posted image .

VSE NOVE ČESTITKE, NEZY85 ČESTITAMuser posted image  IN DOBRODOŠLE!!!

Opažam, da mi kava več ne paše, imam pa po novem zelo rada čikolino za zajtrk, mogoče zato, ker mi vse drugo smrdi. Včeraj smo šli z mojim dragim ter z mojo sestro in njenim na kosilo, pa sem tak slabo jedla.
Mi2 še nisma povedala nikomur, boma počakala na drugi pregled 2.4, po pa grema v akcijo....kak bodo vsi gledaliuser posted image . Nihče niti nič ne sumi, kako bo fajn povedatiuser posted image .
Vse ki popravljate seznam naj vas pohvalim, vedno daljši je, ker nas je vse več user posted image .........

No, pa LP

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 364
16.3.2009 16:35:58   
Anonimen
Se še jaz pridružujem čestitkam!!!user posted image user posted image user posted image Je ful lepo videt seznam, ki je vsak dan daljši! user posted image Komaj čakam, da bom še jaz gor.user posted image

Imam pa vprašanje - je katera že imela znake nosečnosti (izostala M, pa špikanje, pa slabosti), pa test kar ni in ni pokazal user posted image ? In kaj se je zgodilo potem? Si bila noseča, ali je bila le želja tako močna?

Prosila bi vas, da mi čimveč odgovorite, ker sem čist nervoznauser posted image

Pozdravčke!

(odgovor članu m031281)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
16.3.2009 17:33:06   
sasika
Ja, meni se je parkrat tako zgodilo, pa se je potem prikazala user posted image . Ta psiha. Tudi ko misliš, da jo imaš pod kontrolo, je nimaš.user posted image  Ma, vseeno ti želim, da bi pri tebi bilo drugače in da bi čimprej zagledala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
16.3.2009 18:13:57   
tropical

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
user posted image  Nončika                    (? )   (2.user posted image ,1.user posted image )     16.03 
user posted image  
polmaja                    (? )   (1.user posted image ,0.user posted image    12.03.
31.10.  
user posted image   Toba                         (? )   (2.user posted image ,1.user posted image )    2.04. 
user posted image   soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03      18.04
user posted image  murkica                  (24)   (1.user posted image ,1.user posted image )     30.03.
01.11.  
user posted image  Lupinca                    (23)  (.2user posted image ,0.user posted image )     18.03
02.11.

user posted image  pearlica                    (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )                    
user posted image  pocahontas              (29)  (2.user posted image ,1.user posted image )     16.03.       
20.04
user posted image  Pikica28                  (28)  (1.user posted image ,0.user posted image )     08.04.       22.04.
04.11.  
user posted image   Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
05.11.  
user posted image  Anonimna                 (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
06.11.  
user posted image   twixy                        (?)     (2.user posted image ,0.user posted image )    18.03
  rožica13                   (24)   (1. ,0. )      03.04. 
08.11.  
user posted image   aurarina                   (?)     (1.user posted image ,0.user posted image )   
09.11. 
user posted image  tante                         (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04. 
user posted image  m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
10.11.  
user posted image  Daisy1980                (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )
11.11.  
user posted image  srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ,0.user posted image ) 
user posted image   Perlica76                  (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )      24.03        
13.11.  
user posted image   nina68                    (40)   (3.user posted image ,1.user posted image     27.03.
15.11.  

user posted image  valerija77                (31)  (2.user posted image ,1.user posted image )      07.04 
user posted image  among_the_clouds  (?)     (.?user posted image ,?.user posted image    09.04.
16.11. 
user posted image  zana21                     (?)     (?.user posted image ,2.user posted image )        

user posted image   sasika                       (31)    (?.user posted image ,?.user posted image )     08.04.
user posted image    Nezy85                  (?)        (?.user posted image ,?.user posted image   )     09.04.
18.11.  
user posted image  sashy                      (20)    (2.user posted image ,1.user posted image )     30.03.

23.11.
user posted image   tassika                   (25)    (2.user posted image  ,0.user posted image )
XX.XX.  
user posted image  **lunica**             (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )  
user posted image  D.Mateja                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )

Skupaj: 
 user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 29

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

< Sporočilo je popravil tropical -- 16.3.2009 18:14:14 >

(odgovor članu murkica)
  • Neposredna povezava do sporočila: 367
    16.3.2009 19:24:25   
    Lupinca
    nončikauser posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo zelo vesela da je vse ok!!! Zdej pa vse v takem duhu za tabo, pa smo zmagaleuser posted image

(odgovor članu tropical)
    Neposredna povezava do sporočila: 368
    16.3.2009 19:28:12   
    polmaja
    Ciao punce, po dolgem času sem spet nazaj user posted image . Čestitam vsem pridruženim nosečkam!!!user posted image  Srečno!!!!

Se ne oglašam preveč ker moja pikica še vedno "visi" v zraku. Izcedkov ni in ni konec (rjavi, sluzkasti, že dva tedna "on & off") in to me ful skrbi, naredit pa ne morem kaj dosti. 12. sem bila pri G, in od obiska na urgenci je pikica zrastla, videl se je že rumenjaček in ne samo vrečka kot zadnjič, utripa pa še ne... To je sicer dober znak a pikica je precej manjša od tega kar bi morala biti: G ocenjuje velikost na 4-5t, a izračuni pravijo min 7t. ?????? A se kateri zdi to normalno user posted image  
    Naslednji pregled imam ta petek, 20. in upam da bo kaj bolj jasno. Uf. Najhuje je to ko ne veš a bo, a ne bo... Meč ti visi nad glavo in ne morem se veselit, pa čeprav se trudim  bit optimistična...user posted image

(odgovor članu tropical)
    Neposredna povezava do sporočila: 369
    16.3.2009 19:59:36   
    rožica13
    polmaja pri meni je bilo isto samo da se je na drugem pregledu že videl srček in rekla je da sem teden manj noseča kot naj bi bila. Izcedke imam še občasno a na pregledu je rekla da je vse o.k., da sem lahko zdaj pomirjena tako da ne delam več velike panike.
    Srčno upam da bo 20ga vse jasno!!!user posted image

(odgovor članu polmaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 370
    16.3.2009 19:59:39   
    tassika
    No jaz sem pa klicala svojo g, njaprej sem jo mislila sestu, ji jaz povem da sem bila na UZ in povem, da je maternica čista in ona meni no če dr.bokalova ni vidla pregrade in meni kri v glavo, kakšne pregrade če me je poslala za polip, za pregrado mi je dr.bokalova rekla, da sem prezgodaj naročena, ampak da nisem zaradi tega tam. In jaz njej nazaj zanalašč, sem že, pa ona kaj, pa jaz noseča pol je pa njej trokiralo, no za krče mi je rekla, da v teh tednih je to zato, ker hoče maternica spravit vn tujek in da naj pijem magnesol in bo bolje, za slabosti da je to dobro, ker se telo odziva na nosečnost in da naj pridem čez 14 dni na pregled, da potrdi ali je ali ni nosečnosti.
    Zdaj sem pa spet živčnauser posted image

Za seznam pregled 1.4.09

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu polmaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 371
    16.3.2009 21:23:20   
    Anonimen
    Hoj!

Sasika, hvala za dobre želje!

tassika, tebi pa želim, da pikica lepo raste in se razvija in da je sploh vse v redu!

Danes je bil presenetljivo boljši dan kot cel vikend, pa čeprav je bilo treba v službo. Se vidi, kolk mi sonček paše! Upam, da je je bil vaš dan tudi prijeten!
    Zdaj grem pa kar pančkat, se moram sprostit za jutri, da mi ne bo preveč grozno, če spet ne bo user posted image .

Nočko vsem, pa čimmanj obiskov WCja.user posted image

(odgovor članu tassika)
      Neposredna povezava do sporočila: 372
    16.3.2009 21:27:07   
    tropical

user posted image
    user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
    user posted image  Nončika                    (? )   (2.user posted image ,1.user posted image )     16.03 
    user posted image  
    polmaja                    (? )   (1.user posted image ,0.user posted image    12.03.
    31.10.  
    user posted image   Toba                         (? )   (2.user posted image ,1.user posted image )    2.04. 
    user posted image   soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03      18.04
    user posted image  murkica                  (24)   (1.user posted image ,1.user posted image )     30.03.
    01.11.  
    user posted image  Lupinca                    (23)  (.2user posted image ,0.user posted image )     18.03
    02.11.

user posted image  pearlica                    (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )                    
    user posted image  pocahontas              (29)  (2.user posted image ,1.user posted image )     16.03.       
    20.04
    user posted image  Pikica28                  (28)  (1.user posted image ,0.user posted image )     08.04.       22.04.
    04.11.  
    user posted image   Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
    05.11.  
    user posted image  Anonimna                 (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
    06.11.  
    user posted image   twixy                        (?)     (2.user posted image ,0.user posted image )    18.03
      rožica13                   (24)   (1. ,0. )      03.04. 
    08.11.  
    user posted image   aurarina                   (?)     (1.user posted image ,0.user posted image )   
    09.11. 
    user posted image  tante                         (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04. 
    user posted image  m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
    10.11.  
    user posted image  Daisy1980                (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )
    11.11.  
    user posted image  srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ,0.user posted image ) 
    user posted image   Perlica76                  (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )      24.03        
    13.11.  
    user posted image   nina68                    (40)   (3.user posted image ,1.user posted image     27.03.
    15.11.  

user posted image  valerija77                (31)  (2.user posted image ,1.user posted image )      07.04 
    user posted image  among_the_clouds  (?)     (.?user posted image ,?.user posted image    09.04.
    16.11. 
    user posted image  zana21                     (?)     (?.user posted image ,2.user posted image )        

user posted image   sasika                       (31)    (?.user posted image ,?.user posted image )     08.04.
    user posted image    Nezy85                  (?)        (?.user posted image ,?.user posted image   )     09.04.
    18.11.  
    user posted image  sashy                      (20)    (2.user posted image ,1.user posted image )     30.03.

23.11.
    user posted image   tassika                   (25)    (2.user posted image  ,0.user posted image )      01.04.
    XX.XX.  
    user posted image  **lunica**             (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )  
    user posted image  D.Mateja                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )

Skupaj: 
     user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 29

user posted image                                     user posted image
    ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

[/quote]

(odgovor članu tropical)
  • Neposredna povezava do sporočila: 373
    16.3.2009 22:07:58   
    pocahontas
    Pozdravljene punce!

Danes je bil pester dan, sem šele zdaj doma za računalnikom, da vam sporočim, da smo na pregledu vidli utripat srček user posted image  user posted image user posted image user posted image

Nezy 85 DOBRODOŠLA!

(odgovor članu tropical)
    Neposredna povezava do sporočila: 374
    17.3.2009 4:14:21   
    zana21
    POLMAJA in ROŽICA,nazalost imam tud jaz rjave izcedke,Sem bila 2 dni nazaj na urgenci,pa ni videl vzroka krvavitve,je pa rekel da imam vnet mehur.Obcasno tud sveze zakrvavim,sploh ko se po lulanju obrisem.
    Pikice se ni videl,je rekel da je nosecnost se premajhna in da je to pricakoval.Imam pa sluznico debelo 22mm in je rekel da je to sigurno nosecnost v maternici in da naj grem v sredo na pregled k svoji G.
    Drzim pesti za vse nas.

(odgovor članu pocahontas)
    Neposredna povezava do sporočila: 375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Pomivanje oken?

Enkrat letno (17%)

Dvakrat letno (20%)

Trikrat letno (15%)

Štirikrat letno (23%)

Vsak mesec (19%)

Še pogosteje (6%)

Število vseh glasov: 7740

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!