|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
18.3.2009 8:20:37   
sashy
Dobro jutro user posted image

Upam, da ste vse lepo spale in da niste preveč hodile na nočne obiske wc-ja

Tante jaz sem iz okolice Ljubljane tam pri Šmarni gori

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 401
18.3.2009 8:27:24   
tassika
Tante jaz pa iz domžal, delam pa v centru LJuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 402
18.3.2009 8:27:58   
tante
o sashy pol sva pa blizu....jaz sem iz medvod....bomo skupaj porivali vozičke

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 403
18.3.2009 8:37:05   
valerija77
Pozdravljene

Verjele ali ne - spet sem pri hrani. Jem pa FEFERONE in sendvič zravn. Ne morem verjet ampak mi tko pašejo, da jih cel kozarec pojem v 2 do 3 dneh. Kosmičev pa videt ne morem. Meni je tudi popoldan slabo (kadar mi sploh je). Včeraj sem šla pogledat od kolegice pupiko, ki je stara 2 dni. Ma nisem mogla verjet, kolk je to malo. Ima 2500g in 47cm. Se mi zdi tko drobno dete, ker je bil moj sin pravi bajsek pri 3590g.
Zdaj pa moram še nekaj papirjev it uredit.
A je morda med vami katera iz okolice Celja?

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 404
18.3.2009 8:44:29   
murkica
Tante jaz sem iz Ljubljane, pa tudi Lupinca(no ona je zdej priseljena k nam)user posted image .

ja te slabostiznajo biti res hudič. No ampak meni se ponavadi čez dan umirijo in je potem bolje. Samo zjutraj so pa pač težave. Hvala bogu pa še nikoli nisem bruhala.

Ja za kožo pa res tako pravijo: Punčke naj bi mamici jemale lepoto, ker jo potrebujejo zase in ima zato mamica večje tećave s kožo, fantki pa naj bi mamicam dajali lepoto. Tako, da bomo videli, če bo kaj na tem. Jaz sem imela zdaj kar nekaj časa težave s kožo, sem imela skos mazolčke, prej pa v celi puberteti skoraj nobenega, zdaj pa se mi je koža začela urejati in mi marsikdo reče, da kar žarim. Zdej samo upam, da me ne bo kdo vprašal, če sem noseča, ker mi bo na sredini obraza pisalo, da jauser posted image .

No še 14 dni moramo počakat, potem pa bomo lahko vsem povedali, komaj čakam. No pardon 12 dniuser posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 405
18.3.2009 9:05:39   
among_the_clouds
Ja, jaz imam enega fantka (ko sem bila noseča, sem imela super kožo). Se pravi, da zdaj v meni raste punčkauser posted image  in bo fuuuuul lepa user posted image user posted image

Uh, meni je tudi zdajle slabo, ležim na kavču in delam. Drugače pa mi samo sendviči pašejo - brez salame. In navaden jogurt.

Je katera tukaj iz Nm?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 406
18.3.2009 9:09:45   
loko77
lep dan punce,

evo jaz se iz foruma zanositev - upajmo skupaj - II pričakujemo marca, selim k vam. CB mi je pokazal en luštn, močan plusek.
Tokrat je moj (kar sem sama računala) PDP 20.11.2009, sem pa tut novemberka 2006, se pravi 2.nosečnost in ena pridna pupika doma.

Se beremouser posted image

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 407
18.3.2009 9:09:59   
tassika
Jaz pa vsako jutro pojem hiper štručko, tisti kečap je meni zakon, sploh ker je še malo topel. A se še kateri dogaja, da ima občutek spodaj da je skos nekaj vlažno. Jaz ga imam ko pa pridem na wc pa vidim da so hlačke čist ok. Zdaj pa ne vem a je to moja psiha ali kaj drugega?user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 408
18.3.2009 9:13:41   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: among_the_clouds

Punce,
a se je kateri od vas koža na obrazu poslabšala? Joj, men se je. Drugače nimam nobenega mozolja, zdaj pa jih imam po čelu polno majhnih, sicer niso vidni, ampak zatipam pa jih. V prvi nosečnosti mi je koža kar puhtela od zdravja, no zdajle pa ... joj, joj, pa šele začetek je!

Jap meni se je, tudi jaz nisem mela prej nikdar kakih mozoljev zdaj pa imam polno
na čelu in še več po hrbtu, fullluser posted image !
To so pač naši hormončkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
18.3.2009 9:18:37   
Nezy85
tassika jaz imam skoz ta obcutek, sam pri meni je mogoce pol na koncu dneva malo od toka na hlačkah
Drugače pa hodim na wc sam gledat da ne bi biv kakšen rjavi izcedek, men je rjavga izcedka strah kouser posted image
ker se mi je lankso leto prikazo in je moja pikica odmrla, zato pa sem zdaj nestrpna za pregled, kaj bo!
Sam probam kar se da pozitivno mislit!!user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 410
18.3.2009 9:21:22   
Lupinca
jutro :)

no, je že murkica povedala da sem po ta novem iz LJuser posted image hihi. a te zanima s kolkimi boš vozičkala? :) mene kar računaj zraven :)

ja kar se kože tiče, potem vse kaže da bomo imeli fantka. Meni je prav. Mi je res vseeno kaj bo. user posted image
No zdele pa kmal šibam na preglem. wiiiiiiiiiiiii user posted image upam da vam javim lepo novičko.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 411
18.3.2009 9:30:45   
Nezy85
Seveda nam boš sporočila prelepo novičko kar brez skrbi!!
Jaz ko grem tisti tedn na pregled sem si kar celi tedn vzela dopustuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 412
18.3.2009 9:34:21   
karin82
Ojla nosečke! Čestitke vsem!
Vse od dne ko sem zagledala črtico (končno) vas pridno berem, ker pa vas je tako prijetno brat sem se odločila da se vam še jaz pridružim pri "čveku".
Med drugim, pa imam tudi sama miljon vprašanj in skrbi, ker je to stanje zame nekaj novega. Zame je to prvič in sem zato še toliko bolj zaskrbljena glede vsega.
Zdaj sem nekje  v 6t in komaj čakam na pregled,ki ga imam 7.4. Upam da bo vse ok. Sicer nevem amapk imam ful nekega izcedka, pa včeraj sem imela malo roza obarvanega, ker sva user posted image . Zanima me ali sploh lahko na začetku, ful se bojim, da bo kaj narobe. Že prej sem imela pogosto po odnosu malo rjavega izcedka, menda imam bolj občutljivo sluznico. Ima katera podobne izkušnje?
Lep sončen dan želim vsem vam nosečkam in čim manj slabosti :)

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 413
18.3.2009 9:43:16   
Nezy85
Čestitke tudi tebi za tvojo user posted image !
Glede izcedkov ne vem kaj ti naj rečem, če se ti je to dogajalo že prej pred nosečnosrjo po spolnem odnosu, pa zdaj enako
pol po moje ni neke panike če je popolnoma enak izcedek, sam pazi da ni kakšen prehlad ali kaj podobnega!
Če se ti pa prikaže bol rjavkasto-krvavi izcedek pa bi bilo fino da stopiš do ginekologa!
Jaz sem tudi v 6t. pa imam 9.4 prvi pregled!

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 414
18.3.2009 9:47:39   
karin82
Ja imam namen, če bo slučajno še kaj sumljivega takoj poklicatv G. Probam pa misliti pozitivno.

Se eno vprasanje?Danes praznujem 27 r.d. in sm misla da bi mami presenetila in ji povedala za novico, pa se bojim da je še prezgodaj. Kaj menite?

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 415
18.3.2009 9:49:30   
Daisy1980
Valerija77 jaz sem iz okolice Celja.

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 416
18.3.2009 9:49:32   
rožica13
Ojla!

Tema mozolčki, ja jaz se že nekaj časa jezim nad njimi ampak če bo zato punčka pa jih naj kar imam user posted image . Danes zjutraj sem si komaj pripravila čokolino sem se mogla vmes vsest ker mi je bilo tako slabo, potem pa hitro v ležeči položaj. Dam v usta par žlic in že letim proti WCju a do tam me je že minilo, potem se pa v postelji grickala krekerje in je bilo bolje. Meni se slabosti iz dneva v dan stopnjujejo, je pa odvisno kdaj jih imam ali zjutraj ali popoldan user posted image .
Vse ki imate danes pregleduser posted image in čimprej sporočite veselo novico.
Vsem novim pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 417
18.3.2009 9:53:20   
Nezy85
Vse najboljše za roj. dan!user posted image

Kaj pa vem jaz nisem mogla čakat sem mogla sčvekat, sicer če pa svoji mamici poveš pa ni to nic takega,
jaz pravim če mi je namenjeno bo ostalo!
Nič ne skrivam sploh pa ne domačim!Če me kteri v službi vpraša če sem noseča rečem, da sem ja, ker zatajila otroka pa ne bom!
Me je zadnič šefica vprašala kaj zdaj že kaj pričakujemo? in sem ji povedla da ja....
Tak da odločitev je tvoja!!

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 418
18.3.2009 10:00:54   
murkica
Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image  Ja ne vem, mami pač lahko poveš in ji pač tudi poveš, da je potrebno počakati na pregled, da boš videla če je vse ok. Jaz bi ji verjetno povedala.

Sama imam sicer za sabo slabo izkušnjo in sem se odločila, da dejansko razen Lupinciuser posted image  pač ne bom povedala nikomur, da sem user posted image  in bom raje počakala pregled, da vidim kako in kaj in bom potem ostalim sporočila novičko...

Lupinca javi se čim prej. Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 419
18.3.2009 10:02:22   
among_the_clouds
Vse najboljšeeeeuser posted image user posted image
Jaz bi mami vsekakor povedala, zakaj pa ne. Itak bo vse ok, če pa slučajno ne bi bilo, ti bo pa stala ob strani.
Nezy, midve mava pa na isti dan pregled, sej res. Še dolga je do takratuser posted image

Ah, meni je tut totalno vseeno, kaj bomo imeli. Fantka bi takoj mela še enega, ker imam doba takega srčka, da kar res ne more bit. Punčke pa še nimam, tko da, kar bo, bo user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 420
18.3.2009 10:22:23   
giotti
Hello bejbike nosečke user posted image
Daste prosim še mene na seznamček? Druga nosečnost, prva ni prišla do konca, tako da imam enega angelčka.
Pregled pa imam že 30.3.
Vas kar nič nočem še preveč brat, ker imate vse neke znake, jaz pa nobenih in prekipevam od energije user posted image Pa prvič jih tudi ni bilo in ful sem imela energije, tako da me zdaj spet kar malo skrbi... da kakšen znakec pa bi ja moral bit user posted image A je še kakšna brez znakov??? user posted image
Ko bojo prve skrbi za mano, pa še kaj več napišem...
Bodite srečne!!!

< Sporočilo je popravil giotti -- 18.3.2009 10:26:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 421
18.3.2009 10:33:27   
Nezy85
Giotti tudi jaz nimam extra nekih znakov, bi raje videla da mi je slabo pa vem da moja pikica raste!
Drugače pa sem dobila mozolčke , joške me bolijo pa spahuje se mi!
Sam ne vem ce so to znaki da je vse OK z mojo pikico!
Sem tudi jaz kr zaskrblena ampak probam malo bol pozitivno razmišlat!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 422
18.3.2009 10:46:08   
karin82
Tud jaz boleg bolečih joškic nimam nobenih znakov, pa tu zmatrana nisem, čez dan samo zvečer prej dol padem.
Nezy tud jaz razmisljam, če bo bo, če pa gre kaj narobe je pa vrjetno z razlogom. A je to tvoja prva nosečnost? 

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 423
18.3.2009 10:50:27   
zana21
Punce jaz se poslavljam od vas user posted image  .Mi je danes ponovno šlo.
Že dva  SS to leto.
Za vse vas pa  user posted image  .
Vse dobro vam želim.

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 424
18.3.2009 10:53:02   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: zana21

Punce jaz se poslavljam od vas user posted image  .Mi je danes ponovno šlo.
Že dva  SS to leto.
Za vse vas pa  user posted image  .
Vse dobro vam želim.

Žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......