|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
18.3.2009 10:53:44   
karin82
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zana sej bo le pogumno naprej! Drzi se!

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.3.2009 10:57:47   
tassika
Zana21 žal mi je zate, vem kako je to, ker sem enako doživela sama. Jokaj če bo treba, samo ne zapiraj se vase. Želim ti, da ponovno kmalu zagledata user posted image , v tretje gre rado in tudi tako močno bomo držale pestke da bo že moglo.
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 427
18.3.2009 10:57:59   
murkica

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
user posted image  Nončika                    (? )   (2.user posted image ,1.user posted image )     16.03 
user posted image  
polmaja                    (? )   (1.user posted image ,0.user posted image    12.03.
31.10.  
user posted image   Toba                         (? )   (2.user posted image ,1.user posted image )    2.04. 
user posted image   soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03      18.04
user posted image  murkica                  (24)   (1.user posted image ,1.user posted image )     30.03.
01.11.  
user posted image  Lupinca                    (23)  (.2user posted image ,0.user posted image )     18.03
02.11.

user posted image  pearlica                    (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )                    
user posted image  pocahontas              (29)  (2.user posted image ,1.user posted image )     16.03.       
20.04
user posted image  Pikica28                  (28)  (1.user posted image ,0.user posted image )     08.04.       22.04.
04.11.  
user posted image   Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
05.11.  
user posted image  Anonimna                 (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
06.11.  
user posted image   twixy                        (?)     (2.user posted image ,0.user posted image )    18.03
  rožica13                   (24)   (1. ,0. )      03.04. 
08.11.  
user posted image   aurarina                   (?)     (1.user posted image ,0.user posted image )   
09.11. 
user posted image  tante                         (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04. 
user posted image  m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
10.11.  
user posted image  Daisy1980                (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )
11.11.  
user posted image  srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ,0.user posted image ) 
user posted image   Perlica76                  (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )      24.03        
13.11.  
user posted image   nina68                    (40)   (3.user posted image ,1.user posted image     27.03.
15.11.  

user posted image  valerija77                (31)  (2.user posted image ,1.user posted image )      07.04 
user posted image  among_the_clouds  (?)     (.?user posted image ,?.user posted image    09.04.
16.11.         

user posted image   sasika                       (31)    (?.user posted image ,?.user posted image )     08.04.
user posted image    Nezy85                  (?)        (?.user posted image ,?.user posted image   )     09.04.
18.11.  
user posted image  sashy                      (20)    (2.user posted image ,1.user posted image )     30.03.

23.11.
user posted image   tassika                   (25)    (2.user posted image  ,0.user posted image )      01.04.
XX.XX.  
user posted image  **lunica**             (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )  
user posted image  D.Mateja                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )

Skupaj: 
 user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 28

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl
Žana21
nincrli

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

[/quote]
    [/quote]

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tropical)
  • Neposredna povezava do sporočila: 428
    18.3.2009 10:58:51   
    Nezy85
    IZVIRNO SPOROČILO: zana21

Punce jaz se poslavljam od vas user posted image  .Mi je danes ponovno šlo.
    Že dva  SS to leto.
    Za vse vas pa  user posted image  .
    Vse dobro vam želim.

Kar pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image to pa vem kako je hudo izgubiš svojo pikico!user posted image user posted image

Karin
    ne to ni moja prva nosečnost, sem tudi jaz lani imela mrtvi plod!user posted image
    Sedaj pa upam na najbolše!

(odgovor članu zana21)
    Neposredna povezava do sporočila: 429
    18.3.2009 11:02:39   
    giotti
    IZVIRNO SPOROČILO: zana21

Punce jaz se poslavljam od vas user posted image  .Mi je danes ponovno šlo.
    Že dva  SS to leto.
    Za vse vas pa  user posted image  .
    Vse dobro vam želim.

O moj bog user posted image Kako že dva to leto???? user posted image Sploh nimam besed... So te pogledali, če imaš slučajno pregrado na maternici? Prosim, naj te pogledajo na UZ glede pregrade.
    Žal mi je, en velik objemček user posted image
    Pa srečno!!!!

(odgovor članu zana21)
    Neposredna povezava do sporočila: 430
    18.3.2009 11:42:42   
    Nončika
    IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Ja za kožo pa res tako pravijo: Punčke naj bi mamici jemale lepoto, ker jo potrebujejo zase in ima zato mamica večje tećave s kožo, fantki pa naj bi mamicam dajali lepoto. Tako, da bomo videli, če bo kaj na tem. Jaz sem imela zdaj kar nekaj časa težave s kožo, sem imela skos mazolčke, prej pa v celi puberteti skoraj nobenega, zdaj pa se mi je koža začela urejati in mi marsikdo reče, da kar žarim. Zdej samo upam, da me ne bo kdo vprašal, če sem noseča, ker mi bo na sredini obraza pisalo, da jauser posted image .

to za kožo ni res. jaz sem mela tako lepo kožo v 1.nosečnosti, da sem se leto po stistem jokala, za to lepo kožo. pa sem rodila punčko.

zdaj pa sem ko pravi pubertetnik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 431
    18.3.2009 11:44:24   
    Nončika
    zana21, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 432
    18.3.2009 11:50:21   
    valerija77
    Zana21 tudi meni je hudo zate, ker vem da si ga močno želiš. Kako pa to da si imela že letos 2 ss? Tudi jaz sem ga imela novembra lani in vem kako je. Zdaj si najprej malo odpočij , medtem pa te naj da tvoj G. na kakšen pregled, da vidijo zakaj prihaja do tega.  Držim pesti zate, da kmalu spet sporočiš veselo novico.   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
    Neposredna povezava do sporočila: 433
    18.3.2009 11:56:39   
    valerija77
    Karin82 VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image Tudi jaz imam prvi pregled 7.4. Torej bova obe na isti dan videli vsaka svojga user posted image .

Daisy1980 ali si iz okolice ali prav iz Celja? Jaz sem prav iz centra. Imeli pa bova tudi blizu rok. Morda se pa še srečava v bolnici.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valerija77)
    Neposredna povezava do sporočila: 434
    18.3.2009 11:57:08   
    rožica13
    zana21 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 435
    18.3.2009 12:12:39   
    tante
    zana21 zelo hudo mi je.........
    sploh ne smem pomisliti na take stvari ker mi je pol preveč hudo in postane me strah....

sedaj sem bila na kosilu....upam da ostane v meniuser posted image user posted image user posted image

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu rožica13)
    Neposredna povezava do sporočila: 436
    18.3.2009 12:29:12   
    pikica 28
    Pozdravljene srečke nosečke,
    se po dolgem času zopet malo oglašam...razlog pa je, da mi je tako slabo in komaj pridem iz postelje. Danes je prvi dan ko je malo manj....ponoči pa sem bruhala in me je moj non stop masiral in miril. Saj vem, da slabosti pomenijo, da je z našo pikico vse ok, samo prijetno pa  ni....sicer pa važna je moja pikica, bom že potrpela, samo da bo vse OK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se lahko potožim glede svoje kože. Se mi že kažejo mozoljčki, in full bleda sem...da se o zaspanosti ne pogovarjamo....user posted image user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
    1. mesec: .... 3870g/54cm
    2. mesec: .... 4900g/59cm
    3. mesec: .... 5930g/61cm
    4. mesec:.... 6950g/63cm
    5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu tante)
    Neposredna povezava do sporočila: 437
    18.3.2009 12:38:45   
    murkica
    Jaz mislim, da Lupinca ne bo jezna, če vam sporočim, da imajo user posted image !!!

Lubica še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikica 28)
    Neposredna povezava do sporočila: 438
    18.3.2009 12:53:01   
    among_the_clouds
    Zana21 user posted image user posted image user posted image  Zelo mi je žal, res. Ampak, ko se bo pa zares prijelo, boš pa dobila superuser posted image !

Vse tiste, ki vas skrbi, da nimate znakov: v 1 user posted image  jih jaz nisem imela do kakšnega 8 tedna al pa še dlje in je bilo vse ok. Tudi zdaj nimam bog ve kaj razen večerne utrujenosti in blage slabosti vsake toliko. Najbrž tega niti ne bi opazila, če ne bi vedela, da sem noseča. Tako da brez skrbi in bodite srečne!

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 439
    18.3.2009 12:54:53   
    among_the_clouds
    Lupinca user posted image user posted image user posted image  srečno user posted image  še naprej (oz do konca, seveda user posted image user posted image )

(odgovor članu among_the_clouds)
    Neposredna povezava do sporočila: 440
    18.3.2009 12:57:51   
    pocahontas
    Pozdravljene punce!

Da se vam še jaz malo oglasim, imam zelo pestro v službi.

Giotti, tudi jaz numam skoraj nobenih znakov edino kožo imam pa obupno. Pri meni je tako kot pri nončiki, prvič sem imela prekrasno kožo pa je bila punčka.

Čestitke Lupinca za user posted image , mi smo ga tudi zadnjič videli, naslednji pregled pa imam 30 .3.

Zana21user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 441
    18.3.2009 13:47:25   
    tante
    glede slabosti je tako........vam povem eno štorijo

v 1. nosečnosti sem veliko bruhala in moj dragi je pucal za mano ker sama nisem mogla (bogi).......pa sem bila en večer v kopalnici ko mi je postalo neznansko slabo....moj je bil pa v spalnici ......... jaz pa sem iz kopalnice v spalnico letela njemu povedat da mi je slabo in da bom bruhala....in še preden sem mu uspela povedat do konca sem pokozlala pol spalnice (beri: po steni, tepihu...posli....) pa mi je reku da če nisem mogla kar v kopalnici počakat in to opravit pa mu pol pridit povedat da je za popucat ker je pol moral z vodnim sesalcem prepucat spalnico.
    to nosečnost ko mi je začelo slabit in ko sem prvič bruhala mi je reku da naj nikar ne hodim njemu to razlagat v spalnico in da lepo prosi če lahko to na WC prakticiram ali naj kar takoj za dobo 2 mesecev prinese vodni dol.....user posted image user posted image  skratka na to temo je bilo že smeha in zajebancije....

nekaj se pa mora dogajat kaj?????????'

tok se mi po kosilu spahuje user posted image user posted image

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu pocahontas)
    Neposredna povezava do sporočila: 442
    18.3.2009 16:45:55   
    Nončika

user posted image
    user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
    user posted image  Nončika                    (? )   (2.user posted image ,1.user posted image )     16.04      14.04
    user posted image  polmaja                    (? )   (1.user posted image ,0.user posted image    12.03.
    31.10.  
    user posted image   Toba                         (? )   (2.user posted image ,1.user posted image )    2.04. 
    user posted image   soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03      18.04
    user posted image  murkica                  (24)   (1.user posted image ,1.user posted image )     30.03.
    01.11.  
    user posted image  Lupinca                    (23)  (.2user posted image ,0.user posted image )     18.03
    02.11.

user posted image  pearlica                    (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )                    
    user posted image  pocahontas              (29)  (2.user posted image ,1.user posted image )     16.03.       
    20.04
    user posted image  Pikica28                  (28)  (1.user posted image ,0.user posted image )     08.04.       22.04.
    04.11.  
    user posted image   Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
    05.11.  
    user posted image  Anonimna                 (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
    06.11.  
    user posted image   twixy                        (?)     (2.user posted image ,0.user posted image )    18.03
      rožica13                   (24)   (1. ,0. )      03.04. 
    08.11.  
    user posted image   aurarina                   (?)     (1.user posted image ,0.user posted image )   
    09.11. 
    user posted image  tante                         (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04. 
    user posted image  m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
    10.11.  
    user posted image  Daisy1980                (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )
    11.11.  
    user posted image  srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ,0.user posted image ) 
    user posted image   Perlica76                  (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )      24.03        
    13.11.  
    user posted image   nina68                    (40)   (3.user posted image ,1.user posted image     27.03.
    15.11.  

user posted image  valerija77                (31)  (2.user posted image ,1.user posted image )      07.04 
    user posted image  among_the_clouds  (?)     (.?user posted image ,?.user posted image    09.04.
    16.11.         

user posted image   sasika                       (31)    (?.user posted image ,?.user posted image )     08.04.
    user posted image    Nezy85                  (?)        (?.user posted image ,?.user posted image   )     09.04.
    18.11.  
    user posted image  sashy                      (20)    (2.user posted image ,1.user posted image )     30.03.

23.11.
    user posted image   tassika                   (25)    (2.user posted image  ,0.user posted image )      01.04.
    XX.XX.  
    user posted image  **lunica**             (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )  
    user posted image  D.Mateja                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )

Skupaj: 
     user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 28

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl
    Žana21
    nincrli

user posted image                                     user posted image
    ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu murkica)
  • Neposredna povezava do sporočila: 443
    18.3.2009 16:47:28   
    Nončika
    lupinca, čestitke za srčeka. le tako naprej!!!!

jaz pa še 15min in šibam domov.

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 444
    18.3.2009 16:56:23   
    soča
    Zana 21 zelo mi je žal za tvojo malo pikico. Ne daj se, boš vidla želja in upanje ti bo dalo novih moči in ne daj se, do takrat pa en velikuser posted image .

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 445
    18.3.2009 16:59:15   
    Anonimen
    Živjo!

Najprej čestitke vsem za user posted image .
    Pa da se vam še jest pridružim, sm včeri delala test pa je pokazal pozitivnouser posted image . Po mojih izračunih mam rok 22.11, če pa to drži bom pa povedala 14.4 ko imam pregled. Drugače pa je to moja druga nosečnost, mam punčko Gajo staro 9 mesecev. Verjetno ne bom veliko sodelovala tuki gor, ker se več ali manj potepava, sploh zdej ko je tako lepo vreme. Bom se pa probala čim večuser posted image .
    Lep pozdrav vsem skupaj

(odgovor članu Nončika)
      Neposredna povezava do sporočila: 446
    18.3.2009 18:42:13   
    Lupinca
    Helou čvekice.

Hvala murkicauser posted image ja vidla sem user posted image in to je tooook lep občutek, da sploh ni za opisat. Šele od pregleda dalje se ZARES zavedam da v meni raste mali čudežekuser posted image
    Mi je pa PDP postavila na 7.11., ker sem imela cikle na 34 dni, in je pikica dejansko velika za en teden manj. Tako da še nisem v 8t. Moram si zdej tikerček popravit.

kako pa twixy??

zanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 447
    18.3.2009 18:45:14   
    Nončika
    nina7, dobrodošla.

lupinca, tebi so že prestavili rok, jaz pa še niti uradnega roka čula nisem z G ust. po mojem mi bo bolj računal 16.4, ko bom mela pregled. potem bom že po NS. meni bo ziher prestavil za kak dan naprej. je rekel, da sem noseča dobrih 8t. pa še enkrat čestitke za srček!!!!

soča, kako kaj pregled??????????

(odgovor članu Lupinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 448
    18.3.2009 19:03:53   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

nina7, dobrodošla.

lupinca, tebi so že prestavili rok, jaz pa še niti uradnega roka čula nisem z G ust. po mojem mi bo bolj računal 16.4, ko bom mela pregled. potem bom že po NS. meni bo ziher prestavil za kak dan naprej. je rekel, da sem noseča dobrih 8t. pa še enkrat čestitke za srček!!!!

soča, kako kaj pregled??????????

Jest sm si v prve čist točno zračunala, no rodila sm potem 6 dni prej, ker so mi mogl sprožit.
    Bi zdej res rada s svojimi popadki rodila, da vidm kako je.

(odgovor članu Nončika)
      Neposredna povezava do sporočila: 449
    18.3.2009 19:36:13   
    nina68
    Pozdravljene vse nosečke!

Tudi pri meni se pojavljajo jutranje slabosti, ki se mi pa niso v nobeni nosečnosti dosedaj,včasih bolj, včasi manj. Jih probamo po malem premostiti. Počasi se približujem 6t, tako, da upam, da se naslednji teden, ko imam pregled bo že našuser posted image  videl z utripom. Sem pa rojena Celjanka, tam se tudi živela do leta 2002, ko sem se zaradi ljubezni preselila v Litijo, delam pa v Ljubljani v Šiški, tako, da spadam med Celjanke in Ljubljančanke z okolico.
    Žana21 tebi pa velikouser posted image user posted image user posted image  , vem pa kako se počutiš, sem lani izgubila našgauser posted image  v 31.tednu.
    Po našem seznamu pa vidim, da sem najstarejša med vami ha,ha,ha, a kaj ko pa ne počutim, tako "staro".

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?