|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
17.3.2009 12:55:12   
pilotina
Rižkica moja...hvala za objemčka...jst tudi tebe močno objemam user posted image
škoda, ker ti tko nagaja RR...mi te tuki zelo pogrešamo...si dobila prstančka

ej, ave kjera ob kateri uri ma Nogavica UZ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
17.3.2009 13:15:02   
tassika
Pilotinca danes  pa malo štrajkava s pogovori, kaj kaj počneš? Kdaj imaš spet kakšen pregled?

Za nogavičko pa ne vem nič, upam da se kmali javi. Mene pa zdaj že kakšno urco ni nič špiknilo in mi spet ni veščuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
17.3.2009 13:19:04   
malaMravljica
ma pupe moje, zlate ste.  A ne, da imam prav. Ko pridem nazaj od frizerja bom se enkrat poklicala, bo zgotovo nekdo drug se javil. Bom imela kar en trr od mame pripravljen in bom rekla naj tja nakazejo denar nazaj, ker ocitno filmcka ne bom dobila.

In ja, NE NA NUHALNO V DRAVLJE!!!!!!
Avgustovke so tudi rekle, da so dobivale filmcke po 3 sekunde. Samo ocitno se nobena se ni zbunla, jaz se pa bom. Ker pri meni je tako, ni mi problem placat, dam zelo rada tudi ornk napitnino, samo ne pustim pa, da me izkoriscajo, to pa pri meni ne gre.

sem se prijavla sedaj, ker morem naslov od rizkice na zs dobit, da ji dam en paketek na posto. pol pa sam neki toplega oblecem in grem najprej na posto, pol pa se ostrizt. Kolk bom jaz lepa danes user posted image user posted image   ko sem na frisno postrizena vedno klicem kolegice in recem, da sem tolk sexy.

Ja Rizkoo, drugic se dobimo in bomo prave pujsike, debele, trebusaste, mozoljaste, zatekle, samo v trebuhu bomo pa dojencka imele vse po vrsti. Joj, tolk me firbc matra kaj imam jaz, pupo al fanta. Za punco imam takooooooo lepo ime.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
17.3.2009 13:34:33   
tassika
MM kdaj nam boš pa zaupala to svetovno ime mene firbc matra, saj ga ne bom kopirala, če pa ga bom bosta pa bejbija itak daleč stran pa se bomo vidli 1x na letouser posted image .

Nič se mi ne da, sem mala lenobauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
17.3.2009 13:38:13   
pilotina
tassika...evo mene klepetuljo user posted image
02.04. delam test, če ne pride M...in kličem G kako naprej...če pa pride M, spet kličem G, da mi pove kdaj naj pridem na UZ user posted image ...sem zakomplicirala a user posted image
mam pa take čudne bolečine...glih so dnevi O oz. po UZ-ju naj bi že bli prejšnji petek, soboto...mene pa zdej boli...po mojem so zdej

da vam povem kake mava midva...včeri sm se tko nasmjala mojemu dragemu...no, da razložim vse...moj dragi je vodnarček in ko sva se odločila za dojenčka je preračunal kdaj naj bi zanosila, da bi mela vodnarčka user posted image ...ampak to vse v hecu, res...ker nisva midva za horoskop, bolj je to, da bi bil otrok isto kot on user posted image

no in včeri sm mu rekla...veš, če tokrat ni nič in bo naslednji mesec, bo vodnarček...in moj dragi se smeje in mi reče...vem vem...in mel je tak igriv in prebrisan pogled...sem se začela smejat in sm rekla, da se on s paglavčki meni kaj pa kako, ane...in da že zdej delajo skupi zaroto proti mami, kaj šele bo user posted image user posted image user posted image

res, še zdej se smejim kako je to izpadlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
17.3.2009 13:45:56   
tassika
Ja tko kot je moj hotu, da bi rodila naslednji marec na njegov roj.dan, pa se pač ni izšlouser posted image . Ja potem pa še danes pridno med kovtrčke, zadj imaš testek ki sigurno pokaže +user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
17.3.2009 13:50:07   
pilotina
ja res sigurno pokaže "+"...ti si dokaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
17.3.2009 13:54:11   
tassika
A vidišuser posted image  deluje, preizkušeno, pa še slabosti ti doda, zdaj se me začenjajo lotevat, zgleda sem popoldanski tipuser posted image . Pa nek glavobol se me loteva, upam da mine še 1,5  urce in šibam počasi na vlak, zdaj sem ful pridna grem prej in hodim počasi, da nisem pod stresom

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
17.3.2009 14:07:06   
pilotina
ja ja ti le počuvaj mikro tassiko user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
17.3.2009 14:15:14   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Mene pa zdaj že kakšno urco ni nič špiknilo in mi spet ni veščuser posted image

bogica, vem kako se sekiraš in mi je žal zate...ampak hitro bosta ta dva tedna minila, en dva tri...in ti boš mela že prvo slikico v rokah, jst pa pozitiven test user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
17.3.2009 14:17:55   
tassika
Saj jo, ful tko da mora ostat z mano, ker se res trudim, še zanič tablete pijem, pa včeraj sem peso jedla, vse za zdravje pikice. Dragi mi bo pa skuhal (odtajal) govejo juhico, pa makarone z zelenjavno omakco pa mal meska bom imela, če bo pa sreča, je šel pa še po motovilec na vrt, ampak to pa že dvomim, bi bilo prevečuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
17.3.2009 14:28:19   
Anonimen
ej pilotinčii..., jst vas tud greškam. Velik... pa sm tko sama brez vas. Sama samcata samička user posted image  Prstančka sva naročila, ja. Dobiva naslednji petek, najverjetneje. Lepa sta. Moja ma 8 briliantkov user posted image . Zdej sm še plačala najino potovanje, zdej pa sam še čakat.
Veš kaj je pa sploh cool... Midva odjadrava, sonček85 ma pa takrat rok. user posted image  Joj, bom živčna živčkasta.

Sonček85, ma veš, da sm se razkurla. To se skoz, ko mi kej ni prav. Sploh pa za mravljico nooo... Sej nam je ok, ker smo tukaj.. ampak prpelat se in dobit kar je dobila, to pa ne gre. Uf, bi šla tja. Sm ena kregica.

Mravljica..., men se sline že tooolk cedijo. In jst mislim, da boš punčko malo mela, maj2009 pa tud. user posted image  Če je tko nogice skup tišala mravljica.. pol je deklica. Pa še mravljica je no... , punčka bo.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
17.3.2009 14:42:29   
pilotina
saj vem tassi...ti si pridkana pupika user posted image
a motovilca maš rada...no dobro, da vem user posted image

Rižkoo...samička user posted image ...user posted image user posted image user posted image  za prstančka...ej pa veš, da še malo, pa boš gospa Rižkoo...tko je romantično vse skupi user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
17.3.2009 14:45:22   
Anonimen
Pilotina
Ja, sam bom kr res. Sej se veselim. No, bolj potovanja kot porokce. Eh, bom pa mal važička.. neki časa. Mi bote vse naslov dale in vam vsem pošljem kartico in.. si bote morale sline brisat. Lohk še robčke pošljem user posted image
Ja, samička sm brez ves.
Ej pikica.., kje je muca? user posted image  Nism za nazaj nič brala, pa ne vem.. so kake novosti?

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
17.3.2009 14:48:24   
Anonimen
Za vse vaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssss...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
17.3.2009 14:55:27   
Nogavica
Punce!!!

Vse je tako, kot mora biti, bitjece je veliko 2,63cm, slišala sem srček ... Tako sem vesela. Bom potem poskusila slikico prilimat.

Hvala, ker ste mislile name user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
17.3.2009 14:56:38   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Punce!!!

Vse je tako, kot mora biti, bitjece je veliko 2,63cm, slišala sem srček ... Tako sem vesela. Bom potem poskusila slikico prilimat.

Hvala, ker ste mislile name user posted image

Bravoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
17.3.2009 15:04:46   
Anonimen
Nogavica, jupiiii... a ni lep občutek?! Vesela sm zate, zelo. Čuvi se.

Joj Twixy, sm ti pozabila pisat nazaj. user posted image  Grda pregrda jst. Takoj zdej dobiš info kolk sva dala... za potovanje. OPROSTI, tok je vsega, da sm že zmešana. Mava podobna tickerčka.. user posted image
Tenerifi: dvoposteljna soba z zajtrkom, 14 dni, 1.238,50 EUR brez plačila rizika odpovedi. Če te še kaj zanima, sam piši, vse ti pošljem... VSE, ker sva vseee vidla. user posted image

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
17.3.2009 15:14:35   
tassika
Nogavica super, sem vedela da bo vse tako kot mora bitiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
17.3.2009 15:14:40   
pilotina
Rižkoo...si že mislim kake slike bojo padle...uau user posted image

ni mucke, moje ljubljenke, ne bo je več veš...skori tri tedne je že ni in je ni...prejokala sm, razposlala slikce,...iskala sm jo...ampak je ni...ostal je njen bratec, ki ga še bolj razvajava zdej in naš lepi kuža

jst lahko zdej samo upam, da je novega toplega domeka našla

...bi vam povedala njeno zgodbo...kako hrabra in močna muca je...

mamica njena je bila potepuška muca, sam ko je skotila je prišla k nam domov, ker je vedela, da bo dobila hrano in mlekeca...no in tale moja mucka je bla stara tri tedne, ko so ji povozili mamico...in sama je ostala z dvemi bratci in sestrico...komaj so učke odprle in niso še znale jesti same...z dragim sva jih poskušala rešiti, ker so se namreč skrivale med enimi drvi...bale so se naju, skrivale so se...najmanj tri dni že niso jedle, ker nismo vedli, da so mamico muco povozili...in takrat ni blo več kaj, je blo treba stopit v akcijo...pa sm rekla dragemu...greva, poskusiva jih spet uloviti...spet so se naju bale...ampak ona ne, ona je pricapljala k meni, me povohala in se vrnila nazaj k svojim bratcem in sestrici in čez minutko so vsi skupi pritekli k nama...ona in en bratec v moje naročje, dva pa v naročje dragega...mislim, da jim je takrat šla povedat, da so z nama varni in da naj zaupajo...ej res je blo tko...nikoli tega ne bom pozabila
in naslednje dni je bila borba...z dragim sva jih pitala, pa ni šlo...veterinarka mi je rekla, da kupim kozje mleko, ker je najboljši približek mačjemu mleku...in punce moje, ratalo je...mucke naše so začele piti...ona je bila najmanjša, najbolj drobna in brez moči...prve dni se je borila z življenjem...nardila je dva koraka in od švohosti padla na tla, pa se spet pobrala in spet puf na tla...solzice mam zdej, ko se spomnem na to...moja hrabra mucka...posrečena pikica je, res...pogrešala jo bom, vedno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
17.3.2009 15:15:39   
pilotina
joj Nogavica moja...sm se razpisala, pa te nisme videla... juhuuuu za malo Nogavičko user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
17.3.2009 15:19:23   
tassika
Pilotina nehaj, zdaj bom še jaz tukaj cmerala, pa ne morem ker sem v službi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
17.3.2009 15:25:20   
pilotina
tassika...oprosti...vem ja, da je žalostna zgodba...ampak sm jo mogla napisati...moja muca si to zasluži

no njen bratec črnobeli je še z nama...sestrica je pri noni od moje prijateljice in še eni bratec pri fajni družini...tko, da je zdej vse okej...in moja mucka tudi, sam da je pri drugih dobrih ljudeh, saj vem user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
17.3.2009 15:30:36   
tassika
No ti še jaz napišem kako je bilo z mojo muco, bila je tko malo večja, ko sem jo našal pred blokom v smreki in sem jo pripeljala domov je bila pa mešanka s simako in je imela take lepe plave oke in čez cca pol leta je začela padat skupaj in jesti zid. Sem jo peljala k veterinarju in je bila diagnoza mačja levkemij, sem se trudila še kakšen mesec z jetrci in vsem ostalim kar bi rabila za dobro kri pa ni nič pmagalo, potem se mi je revca pa zasmilila in sem jo peljala n inekcijo, da se revčka ni več matrala. Še zdaj mi je hudo za njo, je bila res lepa muca in tako zadovoljna ker je imela travnik za letat,...

AH ja lačna sem ko slon, pa nimam nič za grickat, mc donlads vabi na eno pitouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
17.3.2009 15:36:09   
pilotina
boga mucka tvoja...ampak tiste pol leta si jo osrečila, pridna tassika user posted image

si napisala moje končnice, si opazla user posted image

a lačna si...le zakaj user posted image user posted image user posted image ...ti jst povem...mikro tassika bi jedla pito user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?