|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
17.3.2009 15:38:02   
tassika
jaja mogoče bo pa čez burger. A vidim da sem res to scoprala, ampak še vedno ne vem kako se naglasi tvoj priimek a na zadnji A a na prvi Auser posted image . Še 5 minutk pa šibam, že itak od 13,00 bluzim po forumihuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
17.3.2009 15:38:18   
Anonimen
Oooo joj, še jst bom vsa cmerasta. Pa sej si ne predstavljam občutka.., ker nism mela nobene živalce doma razen ogromnega akvarija s polno ribicami.
Sam, ko berem.. me stisne. Iskreno.
Joj.. nehita obe. Dost.user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
17.3.2009 15:40:48   
Anonimen
Zvezdicoooo mam ... ta tretjo... aha, tko gre to. Nad 500 dobiš.. a joooj, do četrte bom že mami.. user posted image

Pilotina, jst mam pa soseda (bivšega soseda), ki se enako piše. Ti je kej znano.. Na Viču ma lokal. Pa ena tragedija se jim je zgodila.. , grda, grda...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
17.3.2009 15:46:16   
pilotina
tassika...kr normalno ga izgovoriš in je to to user posted image user posted image user posted image

Rižkoo...ne jokat še ti, no...pa ja ne bom nosečke žalostila...sm napisala samo zato, da veste kako je bla moja mucka pogumna in se je treba zgledovati po njej
na Viču...ne ni mi znano...mam sicer sorodnike v LJ, ki se tko pišejo, ampak ni to to...nobenga lokala nimajo
user posted image user posted image user posted image  za zvedzico...tri mava zdej midve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
17.3.2009 15:49:04   
Anonimen
pilotinčica
Ok, pol pa ok. Ker to je pa žalostna zgodbica. Sm misnla, da so kakšni sorodniki.
Pikice.., jst grem bodočmu možu kej skuhat. Tok je že shujšu, da ga bom prehitela.. čez nekaj mesecev. Zato, grem kuhat.. brrr..sam mi smrdi kuhat.., smrdi mi, ko se kaj kuha. Grozna sm.

Pol še pridem.. RR mi deluje zdej. Sej se opazi, a ne? Joj mi cajt z vami hitr mine. Cmoka

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
17.3.2009 15:49:22   
tassika
Ja superca za zvezdice, zdaj pa rabita priti do 1000 da ujameta mojih 4user posted image

Punce moje grem počasi domov, ura je čas.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
17.3.2009 15:52:30   
Anonimen
Dijo Tassi
user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3557
17.3.2009 15:53:58   
pilotina
danes ne vem, če še pridem, ker greva z dragim pohajat...vas pa jutri berem

lepo se mejte sreče moje

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
17.3.2009 15:56:31   
strumf
čav punce. oglašam se vam po dolgem času. vidim, da je kar nekaj novih nosečk. čestitam vsem user posted image user posted image user posted image user posted image .

pri naju je še vedno kriza. sploh od januarja, ko sem bila prepričana da sem zanosila, pa je M samo zamujala-pa čeprav je bil + viden. tako da sem čisto poklapana. čakam in čakam pa ni nič. zato sem se malo odklopila od foruma. pa sem sedaj komaj zbrala pogum, da vidim kaj počnete. sedaj mi je že boljše. pridno čuvajte svoje pikice in bote fajn user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
17.3.2009 16:48:16   
twixy
What's up girlss??user posted image

Jaz sem vam po doolgem(?) caso malo posvetimuser posted image  Torej.. Moja nosecnost zaenkrat poteka super. Razen slabostiuser posted image  Danes sem tudi prvic bruhala in to kar 3×.. Ko sem dala hrano v usta sem samo na WC lahko letela.. Tako,da se nic nisem prav jedla. Pijem pa ogromno vode,to se telo sprejmeuser posted image
Ju3 imam prvi pregled tako,da prosim drzite pesti za mene. Sem malo zivcna,me je strah ampak sem optimisticna in to se mi zdi najbolj pomembno. A se bo ze slisal srcek?

pilotina ojojoj.. user posted image user posted image  Pogumna je bila! ZELO...
rizkoo ni panike.. Hvala,da si se spomnila user posted image  Bova itak nekam sla.. Samo se izbirava ponudbe.

Aha.. Ce se naslednjic dobite na kavici nekje maja se vam pridruzim user posted image user posted image user posted image  Prideva midva 5dni po poroki v Slovenijo in mogoce celo ostanevauser posted image

malaMravljica oo..sit no user posted image  Itak,da si jezna.. Kako pa ne bi bila user posted image  Pa niso nekaj govorili kako je v Dravljah fajn in,da ti vse lepo na CD posnamejo?user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
17.3.2009 16:56:28   
tassika
Evo mene domauser posted image

Twixy veš da bomo držale pesti. Načeloma naj bi se srček že videl, razen če je prišlo do kasnejše zanositve, v takem primeru te naroči čez dva dni na ponovni pregled. Imam pa jaz v enakem času pregled, me je g. naročila prej da lahko potrdi ali je ali ni nosečnosti. Itak sem brala, da je ta kao prvi pregled samo potrditev da je nosečnost dejansko v maternici in da srček bije in nič drugega.

Strumf žal mi je da te testi tako hecajo, malo se nam pridruži, tukaj včasih take klobasamo, da ti ne bo dolgčasuser posted image

Pilotina a spet, madonca vidva pa sta leteča, le glej da jutri poročaš tudi o kakšnih drugih aktivnostihuser posted image

Jaz se grem pa zdaj malo uležt, sem mogla stat na vlaku, ker so ga skrajšali in sm bili ko sardine v konzervi, pa še ena zraven mene je imela ogaben parfumuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
17.3.2009 17:06:21   
malaMravljica
Twixy, ja si mores mislit. Tako pricakovanje in potem to. Vsekakor opravi vse preglede gor in ne sili v Lj. kot jaz.

Sem prejle spet klicala in si tam mislijo, da kompliciram 100 na uro, sam poslusal me pa nihce ni prav zares. Sedaj so rekli, da me pokliceju jutri nazaj, da bodo govorili s sefom. Saj v bistvu bi sam tisti denar nazaj vzela in cau, za filmcek bi pa lahko mojega ginekologa pol prosila. Saj so rekli, da ce pridem naslednjo sredo nazaj, samo naslednjo sredo ne  bom vec v Slo, pa tudi 400 km naredim v lj in nazaj, kaj naj jih se enkrat delam al kaj in reskiram, da dobim spet filmcek s 3 sekundnim posnetkom. To delajo tako, ker se nihce ne pritozi, v tistem veselju in zagonu pac nobeni ne pade na pamet se potegnit zase. Ni pa prav zaracunavat znesek, pol pa folku prodati macka v zaklju.

Nogavica, tebi pa cestitke, kako velik je ze tvoj malcek, super. Vidis, tudi pri tebi bo vse ok. Vesela sem zate.

Jaz imam pa novo frizuro. Spredaj full postrizena, cist drugacna sem.

Tako, grem se se z eno kolegico nacvekat.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
17.3.2009 17:52:04   
sonček85
pilotina.ta tvoj dragi je prava facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tassika.ja kr jej peso  ne boš imela slabih rezultatov železa

rižkoo:saj ti bom javila kdaj rodim sam po današnjem dnevu nikoli ne veš ,mogoče pa že na tvojo porokouser posted image user posted image bravo za prstančkeuser posted image
nogavica.jeeeeee tko se dela pupa našauser posted image user posted image user posted image bravo za srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image nogavička je pa že lepo velikauser posted image
twixy:seveda bomo misle na tebe in malega twixyja,user posted image user posted image user posted image user posted image

mm.samo brez besed sem ostalauser posted image

evo moje malo poročilo

No da se malo javim ,cel  pop sem preležala ,saj mi trbuh spet kr otrdeva ,kljub magnesolu  in spet isto k zadnjič ponoč,tko da raje ležim k pa tle čepim,dragi pa že kr navija ja zdaj bomo pa šli,tko da sem mu še pokazala kaj je kje in kaj mora vzet,pa kaj naredit k bom v P.user posted image Sem rekla malemu da naj počaka še malo da gremo jutri še samo papirje uredit pa mami k frizerju enkrat ta teden ali drugi potem pa naj prijoka.
Premika se pa ves dan že  kot pravi mali motovilček user posted image

grem ker mi ne paše sedet,pusica vsem od mene in Aleksa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
17.3.2009 17:54:28   
sonček85
mm.bravo za frizurcouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
17.3.2009 18:07:13   
tassika
Sonček to te samo malo heca, boš videla, na koncu boš šla pa čez rokuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
17.3.2009 18:07:42   
malaMravljica
Soncek, kaj pri tebi kaze, da bi lahko rodila ze tako kmalu? Joj oprosti, ni v modi tako kot sem vprasala, rece se:

Kaj boste ze kmalu rodili in ne boste vec noseci ? user posted image user posted image user posted image sam hecam se, tako grdo mi je to, ko se govori v mnozini, da je ena noseca.

Vprasanje Soncek pa ostaja, bos ze kmalu zibala al kako? Sem ti kar fous, da bos ze spoznala tvojega dojencka.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
17.3.2009 18:08:37   
malaMravljica
Tassika, mi na oktobrkah smo tako noseci user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
17.3.2009 18:18:41   
tassika
tudi mi ne zaostajamo, danes nas je malo bolel trebušček, pa zdaj nam je slabo, ker je mami preveč pojedla, drugače pa smo uredu in upamo, da bo tako tudi do nadaljnegauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3568
17.3.2009 18:23:04   
malaMravljica
Tassi, mi bomo pa skupaj rodili in bom jaz kar mojemu rekla, naj on spravi otroka iz trebuha vn, jaz se bom pa takrat smejala zraven user posted image user posted image user posted image pa se skupaj se bomo redili in mu bom tudi rekla, naj se kar on zredi za oba, bo on dobil celulit in strije, jaz bom pa lepa ostala user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
17.3.2009 19:09:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček to te samo malo heca, boš videla, na koncu boš šla pa čez rokuser posted image
ne nočem čez rok ,tassika ne prosim ,ne govori tegauser posted image user posted image
mm:ja mali me  nekaj heca,jaz upam ,da do konca meseca   zdrži potem pa naj bouser posted image user posted image user posted image

zdaj je malo bolje,me je pa še malo špikalo v križu in spodaj me je špikalouser posted image

tassika.a tebe tudi matra,joj joj no saj bo,ti smao pazi na pikicouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
17.3.2009 20:08:54   
twixy
Punce, jaz sem se takooo najedla user posted image  Celi ljubi dan mi je bilo slabo... Ob 19ih pa kot bi bila drug clovekuser posted image  Kar naenkrat ful energija in ful velik apetit. In sem pojedla vse kar sem videlauser posted image  In zdaj se prav lepo pocutimuser posted image  Edino upam,da se mi kaksna slabost ne pojavi prej jutrom.

malaMravljica user posted image user posted image user posted image  za novo frizuro. Jaz si grem naslednji teden podaljske dat not,da bom za poroko imela dolge lase user posted image  Bom lepa princeska user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
17.3.2009 20:18:25   
tassika
Sonček nič skrbet, s pikico bo vse ok, sva se vse zmenili, nimaš šans da kaj oporekauser posted image .

Tvoj aleks mora pa tudi zdržati do konca meseca, a inekcijo za razvijanje pljučk so ti dal v pirmeru če prej rodiš?

Twixy bo pa dolgolaska, saj prav boš imela lepo frizurcouser posted image

Meni pa še vedno hrana od kosila visi v želodcu ni fajn občutekuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
17.3.2009 20:27:00   
twixy
Twixy bo pa dolgolaska, saj prav boš imela lepo frizurcouser posted image

Meni pa še vedno hrana od kosila visi v želodcu ni fajn občutekuser posted image

Upaam,da mi bo pasalo. Da ne bom na koncu kot klovnuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
17.3.2009 20:33:22   
tassika
ja tega ti pa ne znam napovedat, vem pa s kakšno kombinacijo bi to lahko bila, taki ful kravžlčki pa cvetje v laseh in potem eno široko obleko z obroči, pa še kakšno vlečko in si zmagalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
17.3.2009 20:42:57   
sonček85

Sonček nič skrbet, s pikico bo vse ok, sva se vse zmenili, nimaš šans da kaj oporekauser posted image .

Tvoj aleks mora pa tudi zdržati do konca meseca, a inekcijo za razvijanje pljučk so ti dal v pirmeru če prej rodiš?

tko je prav ,kr naj mala tassika uboga ,se je že veselimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne niso mi dal  ,ne vem kak je postopek že da ti jo dajo,mnda če vidjo da bi bilo tkoj potrebno rodit ti jo dajo ,čene pa ne ,ne vem točno.Ja jaz sem mu tudi rekla naj počaka do konca meseca potem pa karuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?