|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
16.3.2009 21:50:36   
malaMravljica
Ma punce, pred nuhalno sem razmisljala kaj bi naredila, ce bo rezultat slab. Toliko casa gledam tega otrocica na slikcah, zvecer mu dam lupcka, pogovarjam se z njim, da bi kaj dosti naredila res ne verjamem. Na nuhalno sem sla in placala 75 eur, da dobim dobre slikice in film, ki ga bo otrok gledal, ko bo vecji, jaz nimam takih slikc od mene in bi mi bilo lepo videti kaksna sem bila, ko sem bila se nerojena, to sem hotela dati mojemu otroku. Razocaranje je sedaj temu primerno.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
16.3.2009 21:55:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ja magnesol, taki v vijolični embalaži, je bljak, ampak če bo pomagal bom preživelauser posted image
ja tudi sama sem tko rekla.Sem pa si kupila še dodatno magnezij z okusom limone oz.dodatkom limone in je malo boljši ,tko da oboje jemljemuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
17.3.2009 8:32:06   
tassika
Jutro punce.

Sonček, ko boš kaj gori mi odgovori, zakj sploh je ta magnezij, kako ustavlja krče? Danes sem ga zjutraj zeksala sem mislila da bom letela bruhatuser posted image .

MM to je pa res grozno, da ti je dala kar enega drugega, a se ji tudi pogledat ni dalo kaj dela, jaz bi šla tudi nazaj, ker to je le en spomin in ne rabiš imeti drugega, saj to je tudi kršenje osebnih podatkov. No upam, da boš vse uredila in da ti bodo še enkrat posneli.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
17.3.2009 8:36:36   
pilotina
dobro jutro

malaMravljica...hvallllaaaaaaaaa...in hvaallaaaaaaa....in hvalaaaaaaa user posted image
sem si listek spravila za srečo...tko srčno si napisala...hvala ti user posted image

zdej pa grem prebrati vse kar ste načvekale včeri popoldan

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.3.2009 8:59:07   
pilotina
sonček85...1 mesec, 1 teden user posted image

mića... user posted image  žal mi je, da si tudi ti to prestala...ampak veš kaj, ostani z nami, se imamo prou fajn tuki...in polno pluskov je že user posted image
midva sva počakala nekje tri-štiri tedne...meni je G napisala v odpustno pismo, da naj pridem čez štiri tedne na pregled

Nogavica...seveda držim pestke, močno močno...ti pa poročaj, ko uspeš...evo za v žep user posted image user posted image user posted image

tassika...seveda te je strah, kako te nebi blo...ampak tokrat je tvoja pikica dobro, lepo raste in samo čaka teh 35 tednov, da pride k tebi v objem user posted image
včeri sm samo dol padla, ko sva se vrnila domov

miniko...to res ful pomeni, da ti tko stoji ob strani...priden tvoj dragi user posted image ...po mojem ga kr začni piti...jst zaenkrat pijem tifol...bom pa verjetno prešaltala na kej drugega, ko bom nosečka

tinuška...sm slišala ja, da ste se fajn načvekale...super user posted image ...upam, da mi naslednjič rata priti...pri meni nič novega zaenkrat user posted image ...ti, kdaj pričakuješ drugo M

malaMravljica...joj kako mi je žal user posted image ...bogica...a si jih že dobila?...jst upam, da majo to kje shranjeno...kaki packoni štrambasti user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 17.3.2009 9:00:22 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
17.3.2009 9:10:00   
pilotina

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   19.03.2009
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         02.04.2009
03. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
05. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
06. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.03.2009
07. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
08. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
09. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
10. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.03.2009
11. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
12. Nincrli                   24                  ok.Maribora           xx.xx.2009
13. mića                                                                       

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljica 12.10.78 (30)  Nemčija      16.3NS        02.10/2009
02. Maj2009         18.06.84 (24)  Ok.Domžal  23.3.NS      02.10/2009
03. Rižko               20.06.82 (26)  Celje           07.4.NS     13.10/2009
04. Nogavica        18.05.77 (31)   Maribor       13.3.09      20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika       10.03.09    20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.09    28.10.2009
07. Nea_Teja             33               Cerknica       
08. Twixy            10.2.81 (28)       Nemčija                     05.11.2009     
09. Maxy                     30               Ljubljana                
10. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale                    23.11.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
17.3.2009 9:13:36   
pilotina
mića...sm te dala v seznam...če poveš se ostale podatke, bom dodala

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
17.3.2009 9:51:17   
malaMravljica
Punce, sem jih klicala, oglasila se je ena sestra in mi hotela dopovedat, da na njihovem aparatu lahko naredijo 3 sekundne filme, vec ne. Ok, mogoce imam po telefonu glas ene 90 letne kmetice iz Haloz, ampak sem vseeno 30 letna svetovljanska punca in tega niti pod razno ne verajamem. Halooooo no, 3 sekunde to je samo premicna slika, to ni film. Sedaj moram prevert na temi nuhalna, kaksne filmceke dobivajo punce, pa se pri septembrkah in avgustovkah bom preverla. Vam pa itak recem, ce hocete imet film nikakor ne v Dravlje. Bom mogoce se poklicala popoldne, ce dobim drugo osebo na telefon in se bo dalo z njo govorit, bi mogoce se kaj uredila, ta sedaj je ponavljala svoje kot papiga. Da je prislo do napake mi je jasno, ker gor je se materjal od ene druge punce, ce bi mi danes rekli joj napaka, bomo popravili sploh ne bi vzela za slabo, da mi pa nekaj govori, kar vem, da ne drzi, to me je pa razkurlo sedaj. Da je zdravnica strokovna tudi ne oporekam, jezi me, da sedaj ne priznajo, da je prislo do napake, napake pa se dogajajo samo ljudem ki delajo.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
17.3.2009 10:07:12   
tassika
MM to je res, kdor dela se lahko zmoti, samo predvidevam, da se jim ne da ukvarjat s tabo, ker imajo gužvo, to pa ni prav. Žal mi je da imaš tako slabo izkušnjo za sabo, ker tele dravlje so zelo hvalili, sem si kar malo premislila da bi šla še jaz. Jaz pa celo noč nisem spala, ker je moj ful prehlajen in je skos vstajal in sem bila pomoje ob 2-eh že čist budna, potem sem se pa premetavala po postelji. Se mi je ritem čisto spremenil, ob 8-ih bi že spala potem šem pa ob 4-ih zbujena. Me mal heca tale moja pikicauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3509
17.3.2009 10:07:16   
pilotina
malaMravljica...ojoj, kaka neljuba situacija...tko mi je žal zate...neglede na filem, če je daljši al ne...naredili so grdo napako tako zate, kot za tisto punco pred tabo...ej pa to je noro...imajo, da priznajo napako in se ti vsaj opravičijo...pokliči ja, šeenkrat popoldan...jst upam, da boš dobila na telefon koga, ki pozna malo več bonotona

Neposredna povezava do sporočila: 3510
17.3.2009 10:17:39   
pilotina
punce...zdej sem se pa tko "nasmejala"...redno berem Pušenjaka, ker se marsikaj naučim od njega in mi prihrani marsikatero skrb...no in sedaj sem brala eno ne preveč veselo "zgodbo enega dekleta"...no, ampak prebrala sm Pušenjakov odgovor...citiram en stavek, ki me je res nasmejal, obenem pa spomnil, da je to čista resnica...citiram "Kakorkoli se boste na neko obliko čakanja morali navaditi, saj zanositev ni nakupovanje v trgovini ali naročanje po katalogu temveč prej igra na srečo v obliki "človek ne jezi se"

preprost stavek, ki pa vsebuje dosti resnice

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
17.3.2009 10:28:02   
malaMravljica
hm hm hm Pilotina. Kaj ti vcasih tudi kaj vprsas Pusenjaka? hmmmmmm... tam se morem registrirat za vprasat a ne? Ker ce se motim on tudi dela v Dravljah, Tassika, ti bos to vedla. Se njega morem vprasat kako dolge filmcke lahko naredijo v Dravljah.
Sem pa sedaj na parih temah vprasala kaksne filmcke so druge dobivale, pol zberem odgovore in grem popoldne v napad. Pa se tolk lepa bom popoldne, imam frizerja danes in bom popoldne tolk ponosna nase user posted image user posted image

Punce, vceraj sem klepetala z Rizkoo in vam morem rect, ona je tudi ena takooooooo noro fajn punca. Jo moramo pazit, da nam ne utece s teme, kar za naso jo bomo odrzale a ne. Jaz ji morem pa se paketet naredit in ji dat cokoladico na posto. Sem najdla eno trgovinco gor, ki ima edina tisto milko, ki jo Rizkoo obozuje.

Sedaj grem pa se pogledat, ce je moj lubi ze kaj odgovoru, vceraj sem mu dala tiste premicne slike na mail, napovedala sem mu pa en ornk film, me prav zanima kaj si sedaj misli. No ja, nekega pozitivnega mnenja o slo zdravstvu s tem dogodkom ne bo odnesel.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.3.2009 10:37:10   
tassika
MM baje naj bi bil v Dravljah, ne vem sem samo slišala, drugače pa sem res nekaj gledala da so to par sekundni posnetki. Potem v kasnejši nosečnosti imaš možnost tudi 4d UZ in tam tudi dobiš filmčk, mogoče je ta daljši ne vem.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3513
17.3.2009 10:48:10   
maj2009
OJLA!
mm imaš pa res smolo s tem filmčkom...jst bi čist vn padlauser posted image

moja g. pa mislim da ne dela filmčkov ampak samo slikce, cena ns je pa 60e.
pri meni pa zgleda da počasi pojenjejo slabosti, čeprav ko pa jih ni me pa špika tam spodi.user posted image
ampak vse bomo prežvele samo da naši user posted image rastejouser posted image user posted image
mene tako zgaga daje da je obup!

drugač pa uživam še zadne dni bolniške, ker v pon. po ns, če bo vse ok mislm it mal delat.
sm šla učer moje otročke pogledat in me niso prepoznal (2mesca me niso vidl, pa še drugo barvo las imam) sm bla kr žalostna, no pol k sm jih pa mal poslikala pa se igrala z njimi so se me pa spomnl, tko da jst ful pogrešam moje otročke v varstvuuser posted image .

nč, morm še ta tedn kej za diplomo spacat, da bova pred poletjem z mojim user posted image diplomirala! bo tko pameten otročekuser posted image user posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

Neposredna povezava do sporočila: 3514
17.3.2009 10:54:13   
malaMravljica
Ves Tassika, to je mogoce ze res, da dajajo filmcke sam po 3 sek, ni pa res da daljsih ne morejo naredit, moja kolegica, ki je iz stroke je dobila filmcek paaaaaar minut, cel pregled je bil posnet.

Maj, sem dala Soncku par slikic od vceraj, jih bo dala gor, bos videla kaksen je moj bejbi sedaj, pa tvoj tudi.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
17.3.2009 10:54:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jutro punce.

Sonček, ko boš kaj gori mi odgovori, zakj sploh je ta magnezij, kako ustavlja krče? Danes sem ga zjutraj zeksala sem mislila da bom letela bruhatuser posted image .

.
jutro oz.dober dan.

Evo mene nazaj iz laboratorija ,kjer sem zadnjič danes dala kri za toksouser posted image user posted image user posted image
Ja meni je rekla G da preprečuje krče ter utrdevanje trebuha  in da naj pijem do 37t ,potem pa prenehamuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: pilotinasonček85...1 mesec, 1 teden
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mm:filemček traja več k tri s in ti kr lepo pokliči in ti naj da G dajo in se z njo pogovori.
Je pa Junona imela NS in ima dva filmčka po 26s dolga in 7 slikic.Naj ti naredijo na novo brezplačno ali pa vrnejo denar,ker to se ne morejo it tak,kaj si pa mislijo da si.user posted image Zdaj sem pa še jaz jezna

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
17.3.2009 10:58:57   
sonček85
user posted image user posted image user posted image

evo slikce od naše mle mravljice,kako so lepe ,smao še filmček bi moral bit.JOJ kako bi se jaz razkajfalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
17.3.2009 11:01:53   
pilotina
malaMravljica...ne, vprašala ga še nisem nikoli nič, ampak berem pa ga, redno
jst za NS ne vem točno...ampak pri 3D-ju maš nekaj variant...prijateljica je bila za prvega sinčka v Postojni na 3D pri enemu G in je nardil filmček za par sekund...sedaj, ko je v drugo noseča, je šla na 3D spet v Postojno, ampak je mela drugega G in je filmček lepši in bistveno daljši...tko, da je dosti odvisno tudi od G
ja Rižkica...posrečena naša pupika

tassi...kako siiii user posted image

maj2009...no, saj če se dobro počutiš je fajn, da greš delat...boš več dinarčkov mela tudi na porodniški, pa še z otročički boš user posted image
uf, to pa bo veselje, ko boš diplomirala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3518
17.3.2009 11:02:38   
tassika
Maj mene tudi špika, ampak baje je to čisto normalno, pri tebi zato ker se maternica širi.
Lepo to da imaš željo it v službo, samo boš mogla gledat, da jih ne boš preveč dvigovala, pa še zdaj bo super, ker ni več toliko prehladov.

Meni je pa zdaj po smotiju slabo, saj grem zdele vn pa bo minilo na svežem zrakuuser posted image

Sonček jaz semse odločila, da bom pila zjutraj in zvečer 1-ga, saj škodovat ne more.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
17.3.2009 11:09:45   
sonček85
Tu se vidi kako bije srček in mislim mm da je to tvoj posnetek,imam prav,saj pišpe tv oje ime na vrhu.
user posted image

klikni na slikico in daj potem play in se vidi kako lepo bije srček

še ostali ,so pa res zlo kratkiuser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
17.3.2009 11:12:51   
sonček85
maj:če se dobro počutiš pojdi delat,drugače pa raje počivaj da si ne boš potem kasneje kaj očitala.Jaz bi tudi raje šla delat a sem se zaradi dela,ki ga opravljam raje temu izognala in sem raje doma počivala in sedaj sem na koncu nosečnosti,pa čeprav je plača za pol manjšauser posted image Za otročka vse.
tassika:ja saj jaz tudi ne pijem 3x na dan kot pieš,včas po 1x ,včas 2x ,včas pa 3x, ker se mi zdi da kokr mi otrdi ga vzamem al pa če bi kaki krči bli ,drugače ni potrebe.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
17.3.2009 11:53:06   
malaMravljica
Soncek, zlata si. Hvala. Ceprav meni pa noce sedaj tega zgornjega posnetka odpret. Koliko pa traja?

Pa par odgovorov sem dobila od septembrk in avgustovk. V Dravljah je to ocitno standard, da boste vedele za naprej.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
17.3.2009 12:14:22   
sonček85
vsi so tri s,sem še 1x pokukala

Nikar ne hodte v Dravlje,poglejte našo mm kako je user posted image

če katero zanimjo ti izdelki,si lahko pogleda.
http://prolat.si/index.php?page=shop.browse&category_id=71&option=com_virtuemart&Itemid=26
Jaz sem našla letak  pri G in ga vzela

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3523
17.3.2009 12:15:52   
Anonimen
Ej dekliceeee.... user posted image
Evo mene z balkončka... Sm se šla mal luftat. RR mi je nagajala, spet nism mogla nič pisat, brala pa sem.
Mravljica moja mala..., to je neverjetnooooo..., jst bi znorela. Če ne boš ti, dej men cifro, pa pokličem user posted image . Ne odstopaj, zahtevaj... TO SE NE SME ZGODIT.., da dobi slike drugega otroka. Pa kaj so ****njeni!!!... Una nima kej solit ti po telefonu in zagovarjat nečesa, kar ne sme bit sploh pa za tak denar. Pa sej si kilometre prevozila do sem, zdej pa tko. NE, NE... ni šans. Če hočeš te še bolj napumpam in naredi kar je treba.
Moram ti še povedat, da sm bla včer mal žalostna... in sploh ne vem kaj je blo, da sm se javla na telefon, sploh pa neznano cifro in.. po najinem pogovoru sm dojela, da žalosti ni več.. HVALA, HVALA. Sva se pa nasmejale, čist si mi simpatična in čist mi je žal, da te nism spoznala. Naslednjič obljubim, da pridem vsa trebuhasta.. in polna vode in okrogla in... prava nosečka, te spoznat. Hvala za komplimentke.. user posted image

pilotina, objemček tebi... spet.. user posted image  Kje si kej.. mate sončija?!

Neposredna povezava do sporočila: 3524
17.3.2009 12:34:39   
sonček85
RIŽKOO:TI SI SE PA RAZPIČILAuser posted image user posted image user posted image Prav je tko ,jaz bi naredila kot praviš ti.

Sem danes šla v laško a veš pa nisem vedela al si doma al ne da bi se ti oglasla k sem šla še potem v CE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?