|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
16.3.2009 13:20:16   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Počaki še malo aqui... Sej veš kako pravijo user posted image

Bom pa navijala do nebes in nazaj, da bi tile znakci kaj pomenili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kako si sicer kej?

super sem drugače... user posted image user posted image  tri vikende zaporedoma sem imela z kolegicami raznorazne žurke... user posted image user posted image user posted image  sam že ene tri dni sem non stop zaspana... pa sem misnla da zato, der sem skoz v akciji, služba, tamal, kolegice, družina... pa mal še spomladanska utrujenost, zdaj ko mi je blo pa še slabo zraven sem pa pomisnle še na kaj drugega... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
16.3.2009 13:28:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti čist verjamem kako se počutiš in na kaj najprej pomisliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti pa pol zdejle v tej prihajajoči pomladi prov uživaš, kaj? Sej je prov user posted image user posted image user posted image   Jaz bi tudi, če me nebi blo mal strah te komisije, ki me lahko v vsakem trenutku obišče na domu user posted image user posted image   No sej samo še ta mesec pol bo pa bolje user posted image user posted image user posted image

Kako pa je kej Piki? Nič se ne oglasi, pa sej mi je zaupala zakaj, ampak vseeno - vidve se verjetno še kaj slišita... ali? user posted image

Kdaj pa kej na dopusteka šibate? Ste plane za na morje že naredili?

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
16.3.2009 13:31:50   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti čist verjamem kako se počutiš in na kaj najprej pomisliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti pa pol zdejle v tej prihajajoči pomladi prov uživaš, kaj? Sej je prov user posted image user posted image user posted image   Jaz bi tudi, če me nebi blo mal strah te komisije, ki me lahko v vsakem trenutku obišče na domu user posted image user posted image   No sej samo še ta mesec pol bo pa bolje user posted image user posted image user posted image

Kako pa je kej Piki? Nič se ne oglasi, pa sej mi je zaupala zakaj, ampak vseeno - vidve se verjetno še kaj slišita... ali? user posted image

Kdaj pa kej na dopusteka šibate? Ste plane za na morje že naredili?

piki je ok! user posted image user posted image user posted image user posted image  vesela ko radio, kot vedno... user posted image user posted image user posted image  Dopustek isto kot vsako leto z barko po jadranu ene 10 dni... user posted image user posted image user posted image  mogoče še po prvem maju, ko ne bo gužve na šihtu še mal v toplice za kakšen teden... bi mi pa pasala kakšna bolniška zdeje, sem že spet sita tele službe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
16.3.2009 13:41:30   
Anonimen
ej midva sva tudi letos rekla, da morje verjetno odpade, bova pa maja za teden dni si privoščila malo Ptujskih toplic, da bom vsaj malo imela občutka, da sem bla na dopustu letos user posted image user posted image user posted image   Kot da ga še nimam zadosti, k sem cele dneve doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vesela za pikico, da je še vedno ista kot je bila. Sploh ne morem pozabit tistega večera v LJ, ko smo njo tako zelo ogovarjale da je nosečka user posted image user posted image user posted image   Bošček, kok je bla pol bubana user posted image user posted image user posted image   Jst sem jo res hotla domov odpeljat, ker me je blo strah zanjo user posted image

Joj aqui res prov komi čakam na tvojo veliko dobro novičko, ker je že prov skrajni čas user posted image user posted image

Sej bo kmalu, boš videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še slabi dve uri in ne bom več sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kuhala pa bom široke rezance s pršutom in smetano, zraven pa kumarice in paradižnik v solatki. A bo kul, misliš?

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3354
16.3.2009 14:27:21   
Anonimen
Živek a lahk še jaz pridem na kosil?user posted image user posted image user posted image
ja pikice pa že dolg nismo slišale,no važn je da je ok.
aqua ti si pa sumljiva mal tko da res ne obupaj pač pr enih rabjo hormoni mal dlje časa da pokažejo plusek tko da še vedno je upanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3355
16.3.2009 14:36:54   
beyba
jazzzziiiikkkkkaaaaaa  dej pomagaj-ti to men znaš!!!!!!!!1

Moje zobovje še kar v k...., še vedno boli, tako da z malo jeva isto hrano  mehko, spasirano, sesekljano....

Mam  probleme...no kot veste se s taščo nisva kaj preveč marale in še dans se ne...včeraj smo bli na RD pri elinem bratrancu, in medve sva šele potem 15 čez sedem domov, moj pa je rekel da bo prišel z fotrom in mat...Pa ql nobenega problema, če mu nebi nazajgrede mat težila da ona pa oče bit drugorazredna babica, pa da hoče Elo kdaj na sprehod pelat...  No naj vam povem da odkar je Ela rojena smo bili 2X pri niju na obisku , pa dvakrat smo bli skupi na RD od vnukov oz. Elinih bratrancov, no in na rd Ela tudi k njej v naročje ni hotla it, pustila ji je da jo drži za roko, več  pa ne- A ZDAJ NAJ PA JAZ DAM ELO V VOZEK IN JO DAM ZA ENOURO PA POL BABICI, KI JO SKORAN NE POZNA OKROG SAMI ZA VOZIT?!!!  To je tko kot bi jo dala sosedi za okrog vozit, vidimo se ravnotolikokrat....
redna babica, kdo me je pa obtoževal da ne mislim v dobro otroka in da sem slaba mama še predno sem sploh rodila!

In potem mi še moj teži da se ji ne smem zamerit....

HALO!!!!!!!!!!!   Sem zdele mal penasta, sam kako drugorazredna babica-Kdo me je pa obtoževal da sem slaba mama in da ne mislim v dobro otroka še predno se je Ela rodila,bla sem na bolniški na berglah sama doma cele dneve, me ni nikoli vprašala če mam kaj za pomagat, keke cunje oprat, obesit speglat...., povabla me je na kosilo in to trikrat- tako petnajst do dveh je pozvonila če pridem dol na kosilo, medtem ko sem jst že ob enih ponavadi kosilo pojedla....Vem da se odilža ljubezen ne meri z materjalom, sam vseseno...Ko se je Ela rodila, je od njiju dobila koš za plenice za 30 eur, za miklavža adventni koledar, za božička pa polžka, ki smo ga že imeli, ga je takoj odnesla in rekla da bo zamenjala za kaj drugega,...no potem je pa 14 dni nazaj rekla da bodo polžka nesli komu drugemu in dala 20 eur naj ji nekaj kupim.....

A sploh neštevam kaj vse je moja mami prispevala in naredila za nas-naju-mene....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
16.3.2009 14:42:03   
murkica
Beyba- ja te taščice znajo biti hudič... Jaz imam to srečo, da je moja totalno kul, razen nekaj majhnih stvari, ki jih pač ima vsak, se super ujameva.

Ti se kar lepo umiri in če ti bo kdaj to vrgla pod nos, ji tudi ti zmeči vse to kar si nam povedala. Ne obremenjuje se. Brez veze...

No jaz sem ravnokar prišla domov iz službe, zdaj pa si bom na hitro privoščila pol urce počitka, pol pa začnem kuhati kosilo.

Bodite vse lepo, pa se definitivno še kaj javim.

LP

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
16.3.2009 18:40:21   
Kliki
Joj te tašče so pa res sve slovenski problem. A morjo tolk svojo voljo uveljavljat? user posted image Če ti rečeš ne nej bi to obvelalo, itak pa njihovi sinčki ponavadi kej dost ne rečejo nazaj pa če prav se ne strinjajo.
So jih tako naučile.

Moja je sicer kar uredu razen nekaj nenih prebliskov, kot so hranjenje točno ob določeni uri ker kao hujša ampak od kar jo jast poznam je ista.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
16.3.2009 22:44:38   
trinity22
Pozdravljene babežabe, sam da se na hiter javim ... mi smo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem najlepša hvala za lepe želje in čestitke....

Drugič pa še kaj več ...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
17.3.2009 7:50:01   
pikica36
trinity- lepo se cartajte in uživajte

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
17.3.2009 8:02:53   
sonček33
Trinity dobrodošli doma, naj vaju očka razvaja. Uživajte. Pa ob času nam le pošlji slikico.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
17.3.2009 8:22:05   
Anonimen
jutro!!!!
pa kam ste se vse skrile?
no pr nam ni sončka in je prov turobno vzuni,men se itak nič ne da kar ni nič novega k mam lenoritis že ene 2 mesecauser posted image
Trinity welcome back pa lepo se cartiteuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
17.3.2009 9:11:43   
Anonimen
Jutroooo!!!

Jaz sem danes prov slabo spala, ker moj dragi tok smrči user posted image user posted image No ampak bom zdejle čez dan nadoknadila user posted image user posted image user posted image

Sonči33 a nam boš ti tudi kako slikico Lovrota privoščila?

Triny ČESTITKE še u živo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte in se priporočamo za kako slikico, ko boste imeli čas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se nam je Nončika kaj oglasila s pregleda včeraj? Nonči čakamo lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3363
17.3.2009 10:00:57   
murkica
Trinity dobrodošla nazaj.... Lepo se cartajte in upam, da pade kakšna slikica za tetke!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
17.3.2009 10:08:13   
ledenka
hello user posted image  še 2 dni šihta user posted image  

trinity, lepo se cartajte user posted image  

od nončike še nič novičk? user posted image

želim vam čudovit sončen dan!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
17.3.2009 11:05:35   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

od nončike še nič novičk? user posted image

Tole je napisala pri nosečkah:

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

samo na hitro!!! sem v službi.

pregled opravljen. veliki smo 1,2cm, srček tikataka. skratka mamica srečna ko ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
17.3.2009 11:10:24   
Anonimen
oh nonči... bo plavega dobila, ker se ni oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa
alostna danes... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Tale naša borba zgleda res zamira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kje ste vse čvekalke???????  user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
17.3.2009 11:19:46   
murkica
Joj Živa jst bi tako rada čvekala, pa se moram na polno učituser posted image ...

Me je moj nateru, da moram zdaj, ko še lahko, naredit čim več izpitov, da se ne bom potem matrala z malčkom ali malčico.

Tko, da je treba res na polno zagrabt, pa še na enega težjih izpitov grem in se ne morem hecat.

Ti pa danes uživaj s čvekicami v Tivoliju in kot sem že napisala, še kaj sladkega popapajte zame...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil murkica -- 17.3.2009 11:20:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
17.3.2009 11:44:34   
pikicao.
hej hoooooooooj hooooj user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ej moje babnce user posted image user posted image  casa mam full mal :) fax pa siht pa pol ucenje mi vzame res velik.. tko d me tud po cele dneve ni doma.. jem skor nc ne user posted image user posted image user posted image  tko d me moj ze pizdi user posted image user posted image  ampak kaj cmo.. user posted image user posted image
drgac me pa zlata aqui o vsem obvesca user posted image user posted image

tko d zdej sm prsla mal pomigat z ritko d se ona plus vidi user posted image user posted image user posted image

kako ste ostale.. sj se mi zdi d ste ze kr vse nosecke tuki gor user posted image user posted image  jeeeeej kok lepo

ce me spomin ne vara bo zdle aprila ns soncek rodila...  pol se boste pa kr usule za njo user posted image user posted image  uuu kok bomo veseli user posted image user posted image

a biiiig hug for everyone user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
17.3.2009 11:47:55   
Anonimen
oooo pikica smo glih včeri o tebi govorile,no lepo to da si se mal oglasila,veš te pogrešamo tukiuser posted image
kdo se dans dobi v tivoliju?in zakaj jaz nič ne vem o temuser posted image no sej vem da ne morm pridet k sm na bolniški še ampak vseenouser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3370
17.3.2009 11:53:33   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutrooooo user posted image  še 3 dni šihta, pol pa dopuuuust user posted image  

nončika se je že kaj javla?

pregled opravljen, srček bije. velki smo 12mm, malce več kot je za 8t, ampak sem to kar pričakovala. točno tak je bilo pri mali. vedno je malce bla večja, cca za 1,5t, pol pa se je rodila 4dni čez rok.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
17.3.2009 12:00:52   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

oooo pikica smo glih včeri o tebi govorile,no lepo to da si se mal oglasila,veš te pogrešamo tukiuser posted image
kdo se dans dobi v tivoliju?in zakaj jaz nič ne vem o temuser posted image no sej vem da ne morm pridet k sm na bolniški še ampak vseenouser posted image

sj me nimate casa pogresat user posted image user posted image   se vam tooook dogaja user posted image  
a kr srecanje mate ... iiiii spet bodo tortice jedl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
17.3.2009 12:10:35   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Čveke iz Ljubljanske nosečke se danes dobijo v Tivoliju. Pa vem, da bo Živa šla, pa sem zato napisala da naj kaj sladkega še zame poje...Če bi se me dobile, bi sigurno vse vedle, tako, da nič skrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
17.3.2009 12:12:16   
murkica
Pikica tebe pa res pogrešamo. Vsaj vsake toliko se nam moraš javiti, kljub temu, da si tako zaposlena. Moraš malo poročati kakšno je stanje pri vas. Obvezno!!!!

Ker drugače boš dobila plavega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
17.3.2009 12:34:37   
spps
ojla1kako ste? a je kaj novega?,mi pridno papcamo,odkar smo doma smo pidobili 0,5kg,so nas pa tud že krči začeli matratuser posted image

drugače smo pa superuser posted image časa nimam tolk za comp,ker se ponavad alarm vklopi,ko se vsedem za računalnikuser posted image
see mi je zdelo,da sem neki pozablauser posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 17.3.2009 12:35:36 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?