Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:30:22
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: U Evo se še jast javim malo danes je prinas tako lep sonček, je pa malo hladno tko da ne vem če bi šla malo na sprehod. Pri meni čakamo da vidimo kaj bo s seboj prenesel 19.3 upam da kaj zelooooooooooo lepega. Bi bilo fajn če bi tečka šla malo na dopust. U, držim ti pesti. meni je ta tema prinesla srečo. sem se borkam pridružila in evo kmalu za tem sem zagledala .
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:30:47
|
|
|
|
pikica36
|
TRINITY!!!!ČESTITKE, naj pridno raste
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:32:21
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jutro! evo včeri smo bili na NS in je vse ok,posteljica je še zmeri tm kjer je pa tamal ima ful čudno pozo tko da se niti premikat kej dost ne more,pa mal je večji za svojo starost,drgač je pa vse ok,evo še slikca slikan od zgori navzdol,glavica pa rokice ma tko nazaj larilu, kak je bebi luškani.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:33:12
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Trinity22 je povila punčko Tiano! Čestitke!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:33:32
|
|
|
|
murkica
|
Trinty čestitke za princesko No pa imamo še eno pupo več Aquica hura za zeleno luč Tvoj kar naj gre na S-gram, ampak sem prepričana, da rezultata sploh ne bosta potrebovala!!!!!! Sam lepe novičke danes. Sem prav vesela, da sem nazaj v civilizaciji in da lahko malo prečekiram stanje!!! Super punce!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
joj aqui midva sva že skoraj svo opremo dobila Danes sem še lupinico domov prinesla, tko da nam zdej manjka samo še previjalna Ne morem vrjet... Tega si nikoli nisem mislila. Edino kar sva kupila je bil voziček... Pa še to, sva pol dobila zraven Kako si ti? Kdaj greš naslednjič na dopust?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:37:12
|
|
|
|
Nončika
|
aquica, saj se bliža april. zdaj maš zeleno luč. saj veš, da si pred časom odprla temo aprila ne bo. mogoče si si pa za napovedala aprila , s tem, da si odprla tisto temo, dolgo, dolgo preden bi jo sploh drugače. saj veš, da sem jaz tudi tam telovadila, zdaj sem pa napolnila 7t. v ponedeljek mam pregled. taka sem ko malo detece. komaj čakam. to bo pa dolg vikend. podstrešje pripravljeno za maistre. okna so, zdaj pa čakamo mojega svaka, da pride in nam začne zide zidat. komaj čakam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:43:13
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: larilu jutro! evo včeri smo bili na NS in je vse ok,posteljica je še zmeri tm kjer je pa tamal ima ful čudno pozo tko da se niti premikat kej dost ne more,pa mal je večji za svojo starost,drgač je pa vse ok,evo še slikca slikan od zgori navzdol,glavica pa rokice ma tko nazaj larilu, kak je bebi luškani. lepa slikica....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:44:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Trinty čestitke za princesko No pa imamo še eno pupo več Aquica hura za zeleno luč Tvoj kar naj gre na S-gram, ampak sem prepričana, da rezultata sploh ne bosta potrebovala!!!!!! Sam lepe novičke danes. Sem prav vesela, da sem nazaj v civilizaciji in da lahko malo prečekiram stanje!!! Super punce!!!! murki sem ti že napovedala, da ti bo recept ukradla....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:51:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika aquica, saj se bliža april. zdaj maš zeleno luč. saj veš, da si pred časom odprla temo aprila ne bo. mogoče si si pa za napovedala aprila , s tem, da si odprla tisto temo, dolgo, dolgo preden bi jo sploh drugače. saj veš, da sem jaz tudi tam telovadila, zdaj sem pa napolnila 7t. v ponedeljek mam pregled. taka sem ko malo detece. komaj čakam. to bo pa dolg vikend. podstrešje pripravljeno za maistre. okna so, zdaj pa čakamo mojega svaka, da pride in nam začne zide zidat. komaj čakam vem, vem, da sem jo odprla... in to z namenom...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 18:14:13
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Nončika aquica, saj se bliža april. zdaj maš zeleno luč. saj veš, da si pred časom odprla temo aprila ne bo. mogoče si si pa za napovedala aprila , s tem, da si odprla tisto temo, dolgo, dolgo preden bi jo sploh drugače. saj veš, da sem jaz tudi tam telovadila, zdaj sem pa napolnila 7t. v ponedeljek mam pregled. taka sem ko malo detece. komaj čakam. to bo pa dolg vikend. podstrešje pripravljeno za maistre. okna so, zdaj pa čakamo mojega svaka, da pride in nam začne zide zidat. komaj čakam vem, vem, da sem jo odprla... in to z namenom... saj vem, vem.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 21:37:05
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Trinity22 je povila punčko Tiano! Čestitke! čestitke Trini čestitke. Vam želim, da boste čimprej doma in uživali v troje. Pa naši mali Tiani zdravja in prodornega glasu.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 21:40:19
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček!!! Bila 11. pri G. Je rekla da so rezultati od MV tkiva ok. Dala nama je zeleno luč za dojenčka tudi uradno , če čez tri mesece ne bo nič z morem priti z rezultati od S-grama spet k njej, da mi še bris vzame in pove kako bomo nadaljevali... Super Zdaj pa le glej, da bo domača naloga na dnevnem sporedu
< Sporočilo je popravil miska73 -- 13.3.2009 21:42:34 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 22:24:56
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: U Evo se še jast javim malo danes je prinas tako lep sonček, je pa malo hladno tko da ne vem če bi šla malo na sprehod. Pri meni čakamo da vidimo kaj bo s seboj prenesel 19.3 upam da kaj zelooooooooooo lepega. Bi bilo fajn če bi tečka šla malo na dopust. U, držim ti pesti. meni je ta tema prinesla srečo. sem se borkam pridružila in evo kmalu za tem sem zagledala . Ja Nončika upam da bo primeni tudi tako. sam res me ta mesec nisem bla čist nič pridna. če bo bo če pa ne pa ne
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.3.2009 7:57:42
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro borkice. Še tu malo sončka.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.3.2009 10:26:55
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kako smo kaj? živa jaz mam posteljo (ki čaka sestavljanje), vrečo cot in naročen voziček. to je vse po previjalno grem, ko grem po voziček, za vse malenkosti bom pa poskrbela enkrat v aprilu. upam, da je to to? aja, pa ležalnik mam tud, čeprav ga ne mislim ravno uporabljat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.3.2009 10:32:11
|
|
|
|
beyba
|
Trinity čestitke za punčko, naj bo pridna in zdrava.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.3.2009 10:43:39
|
|
|
|
murkica
|
No pa še od mene dobro jutro... Čeprav sem ustala že zelo zgodaj, se javljam šele sedaj, saj je bilo najprej jutro zavito v slabost, da sem se kr butnila nazaj v posteljo in prinesla lavor za vsak slučaj( ampak hvala bogu nič ne bruhamo), potem pa ko se je stanje umirilo sem pojedla rogljiček in moj dragi mi je stisnil sok pomaranč ... Pol pa je sledila obvezna pijačka s prijateljico in sem šele zdele uspela piti za računalnik... Se bova pa z mojim zdaj odpravila v BTC, ker se nama je pokvaril mikser za sokove in sadne ter zelenjavne kašice in bova šla kupit novega... Sem si šla pa danes po Elevit, ker do zdaj sem jedla samo Tiofol ker sem se odlično počutila, ampak sem se odločila da dodatni vitaminčki nikakor ne škodijo in bomo poskusili še z njim, če ga bom seveda uspela pogoltniti Nič punce, se šibam provblečt, pa se še kaj kasneje javim... Lep vikend želim vsem. Lupčka
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.3.2009 22:04:41
|
|
|
|
spelka12
|
Trinity iskrene čestitke ob rojstvu Tiane, pa čestitke tudi novopečenemu očetu seveda. larilu, lepa slikca bebija. aqua joj to je pa res ena super duper novička. Zdej pa le hopacupat 3 mesece, da bo dete kmalu tu. Super res. nončika kdaj imaš ti prvi pregled?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.3.2009 9:34:01
|
|
|
|
Nončika
|
jutro!! da vas častim z kavico, zdajle sem jo skuhala in vam jo svežo natočim.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.3.2009 9:35:39
|
|
|
|
Nončika
|
špelka, lubika kako si kaj????? nočem ti v rane segat, ampak kaki so zdaj razpleti????? jaz mam pregled jutri zjutraj ob 8.00. me je kar malce strah. bojim se za malo pikico.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.3.2009 9:37:25
|
|
|
|
Nončika
|
za tiste, ki kavice ne pijete pa čajček z limono. ta dela čudeže. meni je danes zjutraj odgnalo slabosti.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.3.2009 11:22:59
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro ljubice moje!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.3.2009 12:16:12
|
|
|
|
murkica
|
No pa še pozdravček od mene. Jaz sem danes čist za en drek. Slabo mi je že od zjutraj in kar noče se popolnoma umiriti. Upam, da bo tekom dneva bolje in da se bova lahko z mojim kam odpravila. Upam, da se imate ve lepo in da uživate v nedelji... Papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.3.2009 13:48:11
|
|
|
|
sonček85
|
Kako lepa slikica,prav lepo se že vidi bebija. zdaj ga pa le pazi še naprej tko k si do sedaj in božaj ga v imenu tetk
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?