|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
13.3.2009 17:30:22   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: U

Evo se še jast javim malo danes je prinas tako lep sonček, je pa malo hladno tko da ne vem če bi šla malo na sprehod. user posted image Pri meni čakamo da vidimo kaj bo s seboj prenesel 19.3 upam da kaj zelooooooooooo lepega.user posted image Bi bilo fajn če bi tečka šla malo na dopust.user posted image

U, držim ti pesti. meni je ta tema prinesla srečo. sem se borkam pridružila in evo kmalu za tem sem zagledala user posted image .

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
13.3.2009 17:30:47   
pikica36
TRINITY!!!!ČESTITKE, naj user posted image pridno rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
13.3.2009 17:32:21   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!
evo včeri smo bili na NS in je vse ok,posteljica je še zmeri tm kjer je pa tamal ima ful čudno pozo tko da se niti premikat kej dost ne more,pa mal je večji za svojo starost,drgač je pa vse ok,evo še slikca
user posted image
slikan od zgori navzdol,glavica pa rokice ma tko nazaj

larilu, user posted image user posted image user posted image user posted image  kak je bebi luškani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
13.3.2009 17:33:12   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Trinity22 je povila punčko Tiano! Čestitke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
13.3.2009 17:33:32   
murkica
Trinty čestitke za princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No pa imamo še eno pupo večuser posted image

Aquica hura za zeleno lučuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tvoj kar naj gre na S-gram, ampak sem prepričana, da rezultata sploh ne bosta potrebovala!!!!!!

Sam lepe novičke danes. Sem prav vesela, da sem nazaj v civilizaciji in da lahko malo prečekiram stanje!!! Super punce!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
13.3.2009 17:35:38   
Anonimen
joj aqui midva sva že skoraj svo opremo dobila user posted image user posted image   Danes sem še lupinico domov prinesla, tko da nam zdej manjka samo še previjalna user posted image user posted image user posted image   Ne morem vrjet... Tega si nikoli nisem mislila. Edino  kar sva kupila je bil voziček... Pa še to, sva pol dobila zraven user posted image

Kako si ti? Kdaj greš naslednjič na dopust?

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
13.3.2009 17:37:12   
Nončika
aquica, saj se bliža april. zdaj maš zeleno luč. saj veš, da si pred časom odprla temo aprila user posted image  ne bo. mogoče si si pa za napovedala aprila user posted image , s tem, da si odprla tisto temo, dolgo, dolgo preden bi jo sploh drugače. saj veš, da sem jaz tudi tam telovadila, zdaj sem pa napolnila 7t.

v ponedeljek mam pregled. taka sem ko malo detece. komaj čakam. to bo pa dolg vikend.

podstrešje pripravljeno za maistre. okna so, zdaj pa čakamo mojega svaka, da pride in nam začne zide zidat. komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
13.3.2009 17:43:13   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!
evo včeri smo bili na NS in je vse ok,posteljica je še zmeri tm kjer je pa tamal ima ful čudno pozo tko da se niti premikat kej dost ne more,pa mal je večji za svojo starost,drgač je pa vse ok,evo še slikca
user posted image
slikan od zgori navzdol,glavica pa rokice ma tko nazaj

larilu, user posted image user posted image user posted image user posted image  kak je bebi luškani.

lepa slikica.... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
13.3.2009 17:44:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Trinty čestitke za princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No pa imamo še eno pupo večuser posted image

Aquica hura za zeleno lučuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tvoj kar naj gre na S-gram, ampak sem prepričana, da rezultata sploh ne bosta potrebovala!!!!!!

Sam lepe novičke danes. Sem prav vesela, da sem nazaj v civilizaciji in da lahko malo prečekiram stanje!!! Super punce!!!!

murki sem ti že napovedala, da ti bo recept ukradla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
13.3.2009 17:51:03   
aqua77

aquica, saj se bliža april. zdaj maš zeleno luč. saj veš, da si pred časom odprla temo aprila user posted image  ne bo. mogoče si si pa za napovedala aprila user posted image , s tem, da si odprla tisto temo, dolgo, dolgo preden bi jo sploh drugače. saj veš, da sem jaz tudi tam telovadila, zdaj sem pa napolnila 7t.

v ponedeljek mam pregled. taka sem ko malo detece. komaj čakam. to bo pa dolg vikend.

podstrešje pripravljeno za maistre. okna so, zdaj pa čakamo mojega svaka, da pride in nam začne zide zidat. komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem, vem, da sem jo odprla... user posted image  in to z namenom... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
13.3.2009 18:14:13   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

vem, vem, da sem jo odprla... user posted image  in to z namenom... user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vem, vem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
13.3.2009 21:37:05   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Trinity22 je povila punčko Tiano! Čestitke!

čestitkeuser posted image
user posted image

Trini čestitke.
Vam želim, da boste čimprej doma in uživali v troje.
Pa naši mali Tiani zdravja in prodornega glasu.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
13.3.2009 21:40:19   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček!!!

Bila 11. pri G. Je rekla da so rezultati od MV tkiva ok.user posted image
Dala nama je zeleno luč za dojenčka tudi uradno user posted image , če čez tri mesece ne bo nič z user posted image  morem priti z rezultati od S-grama spet k njej, da mi še bris vzame in pove kako bomo nadaljevali...

Super user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa le glej, da bo domača naloga na dnevnem sporedu user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 13.3.2009 21:42:34 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
13.3.2009 22:24:56   
Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: U

Evo se še jast javim malo danes je prinas tako lep sonček, je pa malo hladno tko da ne vem če bi šla malo na sprehod. user posted image Pri meni čakamo da vidimo kaj bo s seboj prenesel 19.3 upam da kaj zelooooooooooo lepega.user posted image Bi bilo fajn če bi tečka šla malo na dopust.user posted image

U, držim ti pesti. meni je ta tema prinesla srečo. sem se borkam pridružila in evo kmalu za tem sem zagledala user posted image .
Ja Nončika upam da bo primeni tudi tako. sam res me ta mesec nisem bla čist nič pridna. če bo bo če pa ne pa ne

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
14.3.2009 7:57:42   
Stella Rossa
Dobro jutro borkice.
Še tu malo sončka.
user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
14.3.2009 10:26:55   
ledenka
jutro user posted image  kako smo kaj?

živa user posted image  jaz mam posteljo (ki čaka sestavljanje), vrečo cot in naročen voziček. to je vse user posted image  po previjalno grem, ko grem po voziček, za vse malenkosti bom pa poskrbela enkrat v aprilu. upam, da je to to? aja, pa ležalnik mam tud, čeprav ga ne mislim ravno uporabljat

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
14.3.2009 10:32:11   
beyba
Trinity čestitke za punčko, naj bo pridna in zdrava.....

user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
14.3.2009 10:43:39   
murkica
No pa še od mene dobro jutro... Čeprav sem ustala že zelo zgodaj, se javljam šele sedaj, saj je bilo najprej jutro zavito v slabost, da sem se kr butnila nazaj v posteljo in prinesla lavor za vsak slučaj( ampak hvala bogu nič ne bruhamo), potem pa ko se je stanje umirilo sem pojedla rogljiček in moj dragi mi je stisnil sok pomarančuser posted image ... Pol pa je sledila obvezna pijačka s prijateljico in sem šele zdele uspela piti za računalnik...

Se bova pa z mojim zdaj odpravila v BTC, ker se nama je pokvaril mikser za sokove in sadne ter zelenjavne kašice in bova šla kupit novega... Sem si šla pa danes po Elevit, ker do zdaj sem jedla samo Tiofol ker sem se odlično počutila, ampak sem se odločila da dodatni vitaminčki nikakor ne škodijo in bomo poskusili še z njim, če ga bom seveda uspela pogoltnitiuser posted image

Nič punce, se šibam provblečt, pa se še kaj kasneje javim...
Lep vikend želim vsem.

Lupčka

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
14.3.2009 22:04:41   
spelka12
Trinity iskrene čestitke ob rojstvu Tiane, pa čestitke tudi novopečenemu očetu seveda.
larilu, lepa slikca bebija.

aqua joj to je pa res ena super duper novička. Zdej pa le hopacupat 3 mesece, da bo dete kmalu tu. Super res.
nončika kdaj imaš ti prvi pregled?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
15.3.2009 9:34:01   
Nončika
jutro!!

da vas častim z kavico, zdajle sem jo skuhala in vam jo svežo natočim.
user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
15.3.2009 9:35:39   
Nončika
špelka, lubika kako si kaj????? nočem ti v rane segat, ampak kaki so zdaj razpleti?????

jaz mam pregled jutri zjutraj ob 8.00. me je kar malce strah. bojim se za malo pikico.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
15.3.2009 9:37:25   
Nončika
za tiste, ki kavice ne pijete pa čajček z limono. ta dela čudeže. meni je danes zjutraj odgnalo slabosti. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
15.3.2009 11:22:59   
aqua77
Dobro jutro ljubice moje!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
15.3.2009 12:16:12   
murkica
No pa še pozdravček od mene.

Jaz sem danes čist za en drek. Slabo mi je že od zjutraj in kar noče se popolnoma umiriti. Upam, da bo tekom dneva bolje in da se bova lahko z mojim kam odpravila.
Upam, da se imate ve lepo in da uživate v nedelji...

Papa

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
15.3.2009 13:48:11   
sonček85

user posted image
Kako lepa slikica,prav lepo se že vidi bebija.user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj  ga pa le pazi še naprej tko k si do sedaj in božaj ga v imenu tetkuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?