|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
15.3.2009 13:48:22   
sonček85
trinity še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
15.3.2009 14:37:53   
Nončika
sonček, ti si se pa preoblekla. luškani je tale novi twity

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
15.3.2009 14:58:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

sonček, ti si se pa preoblekla. luškani je tale novi twity
ja malo sem se morala.  hvala  meni je tko cart,se glih uči govorit zato pa piše namesto i love you, i wuv youuser posted image user posted image

In kako se počutiš nosečka?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
15.3.2009 15:13:48   
Kliki
jaz mam pregled jutri zjutraj ob 8.00. me je kar malce strah. bojim se za malo pikico.
Kaj je pa zdej to kje so pozitivne misli. S tvojo pikico je vse Ok. sporoči kaj pravi G.
Uživajte in lp še naprej.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
15.3.2009 15:26:28   
sonček85

jaz mam pregled jutri zjutraj ob 8.00. me je kar malce strah. bojim se za malo pikico.
JUTRI BO VSE OK NA PREGLEDU IN NIKAR SE NE BOJ ZA MALO PIKICO.jUTRI BO VESELO MIGALA,SKAKALA  PO BUŠIJU ,srček ji bo bil tika tak BOŠ VIDELA(joj ta velika pisavauser posted image )

ti samo ostani pozitivna še naprej in me smo s tabo  in čakamo lepe novičke iz pregleda.Evo še Aleks navija,me veselo brca  user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
15.3.2009 16:06:59   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

JUTRI BO VSE OK NA PREGLEDU IN NIKAR SE NE BOJ ZA MALO PIKICO.jUTRI BO VESELO MIGALA,SKAKALA  PO BUŠIJU ,srček ji bo bil tika tak BOŠ VIDELA(joj ta velika pisavauser posted image )

ti samo ostani pozitivna še naprej in me smo s tabo  in čakamo lepe novičke iz pregleda.Evo še Aleks navija,me veselo brca  user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vem, da bo vse ok. samo ne bi bila jaz jaz, če me malo ne bi bilo strah. moj se zaradi teh mojih strahecov pogosto križa in krega z mano.
danes sem pa ko cota. no zdaj se iz minute v minuto boljše počutim. mogoče je krivo to vreme.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
15.3.2009 18:53:42   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

saj vem, da bo vse ok. samo ne bi bila jaz jaz, če me malo ne bi bilo strah. moj se zaradi teh mojih strahecov pogosto križa in krega z mano.
danes sem pa ko cota. no zdaj se iz minute v minuto boljše počutim. mogoče je krivo to vreme.
ja pomoje je tudi vreme,a boš videla jutri nam boš s takim veseljem pokazala slikice.komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
15.3.2009 19:38:49   
murkica
Sigurno ima vreme kaj pri tem...
Nončika samo, da boš zagledala srčka se boš takoj bolje počutila in bodo vse skrbi pozabljene. Jaz resnično komaj čakam pregleda, kipa ga imam šele 30.3.user posted image , pa tko sem upala, da me bodo prej naročili...
Tako, da le glej, da pripopaš slikice.

Jaz sem si ravnokar umila glavo, zdej pa gledam tole... Res se počutim 15 let mlajšo :)))

http://www.youtube.com/watch?v=HvDTusCgbaU

Lep večer punce.

< Sporočilo je popravil murkica -- 15.3.2009 19:39:45 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
15.3.2009 20:40:43   
sonček85
joj ta film bi pa jst tud gledala ,ga že tko dolgo nisem.Mi je noro dober,eden izmed najboljših SLO filmov

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
16.3.2009 8:08:04   
jazzz27
dobro jutro.

Trin...vse čestitke za Tiano, čestitke tudi očku. Pa seveda, da bi bili zdravi.

larilu....HB samo da je vse ok. Lepa slikica.

sonček85...ti pa samo še malo....no sedaj navijamo zate.

živa..ti si že skor vse nakupila in nalovila za dojenčka....jaz pa še ene stvari nimam doma.user posted image  Ampak bo že. Saj so še štirje meseci.

lep dan vam želim

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
16.3.2009 8:08:57   
Anonimen
jutro!
mi mamo pa tok lep sonček,tko da je prov super no še bolj bi blo če bi se slabost že kej nehala ampak še ni videti konca.
No kako smo punce?user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
16.3.2009 8:33:03   
murkica
Dobro jutro tudi z moje strani.

Jaz sem bila danes v službi brez interneta in tako nisem mogla zjutraj nič napisati. Jaz sem danes še kar ok. namreč ni mi taki slabo, kot mi je bilo druge dneve, tako, da je v službi še kar znosno. Sem takoj zjutraj malo pojedla in mislilm, da je to omililo mojo slabost.

Ja Živa ti boš pa res kmalo imela vse doma za pupota. Ja kaj hočemo, sej ko bom jaz videla malega črmlja na zaslonu, bom po mojem šla takoj kupit ene copatke, da si malo potešim dušo. Ampak kar se tiče vozičkov in ostalih stvari pa bom kar malo še počakala, saj mislim, da se bo to kupovalo v zadnjih dveh mesecih nosečnosti, da se imam čas vmes 10-krat premislitiuser posted image ...

Nič babuške bodite lepo, pa se definitvno še kaj javim..

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
16.3.2009 9:55:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

dobro jutro.

Trin...vse čestitke za Tiano, čestitke tudi očku. Pa seveda, da bi bili zdravi.

larilu....HB samo da je vse ok. Lepa slikica.

sonček85...ti pa samo še malo....no sedaj navijamo zate.

živa..ti si že skor vse nakupila in nalovila za dojenčka....jaz pa še ene stvari nimam doma.user posted image  Ampak bo že. Saj so še štirje meseci.

lep dan vam želim

ja jazzzi sej vem user posted image user posted image   Ampak šenkani stavri valda ne bom rekla NE, tko da mam že vse doma... Sej se mi zdi tudi meni noro ampak po drugi strani, mi pa vsaj pol v vročini ne bo treba za stvarmi okoli letat user posted image user posted image user posted image
Kako si ti?

Midva imava ta teden obisk - svaka - ki pri nama spi, tko da bo teden malo hitreje minil, ker je on 1 uro prej doma, kot moj dragi in bom eno uro manj sama doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sva se pa čez vikend potepala malo in nisem imela neta v bližini. V petek sem bla pri eni kolegici (sej po moje sem jo že omenila kdaj) ki ima rok mesec dni pred mano, in je bila nekaj čudna, pol zvečer mi je napisala, da ji je slabo in da bruha, no včeraj pa je pristala v bolnici, ker ne vedo kaj ji je... user posted image Zdej pa ona razmišlja samo o tem, da ni kaj na mene prenesla da ne bom še jaz bolna user posted image user posted image   Namesto da bi nase mislila. Me pa kar malo skrbi zanjo user posted image user posted image user posted image

No sej jo malo kasneje pokličem, da vidim kako je....

Kako ste pa ve kej? Jaz še vedno nisem dobila odgovora od komisije user posted image Upam da to ni slab znak user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
16.3.2009 10:29:06   
ledenka
jutrooooo user posted image  še 3 dni šihta, pol pa dopuuuust user posted image  

nončika se je že kaj javla?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
16.3.2009 10:33:25   
Anonimen
Hej ajsi... nič se še ni oglasila, mi pa veselo čakamo na dobre novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A ti jutri prideš v čolnarno?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
16.3.2009 10:45:47   
ledenka
sicer sem na seznamu za srečanje, samo ne vem, a bom prišla. ker danes ne morem na MŠ, moram it jutri, je pa tema, ki me res zanima - 2. in 3. porodna doba. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
16.3.2009 10:49:49   
Anonimen
škoda... jst sem bla pa že vesela, da bom tvojga bušija vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   no pa drugič... a misliš, da se bomo borke kdaj uspele dobit?? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
16.3.2009 11:10:38   
murkica
Ja zdej, ko se začenjajo lepi dnevi bi se pa res lahko kaj dobile. Da bodo lahko prišle vse, tako mamice z nečakci in nečakinjami in tudi nosečke in še čakajoče... Jaz imam sicer urnik precej zapolnjen, ampak bi posksila najti kakšno luknjo, da bi vas vse videla in tudi osebno spoznala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
16.3.2009 11:14:11   
aqua77
Ojla punce!!!

Že par dni mi je slabo, šraufa me po trebuhu... Sem misnla, da bo kaj veselja pri naši hiši... Delala CB in pokazal en debel minus...

Karavana gre dalje v nasledni mesec....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
16.3.2009 11:16:11   
pikica36
user posted image user posted image  a tečke pa še ni????? mogoče je pa prehitro, danes je 27 danuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
16.3.2009 11:19:07   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image user posted image  a tečke pa še ni????? mogoče je pa prehitro, danes je 27 danuser posted image

ma ja.... tečke še ni, bo pa sigurno... jutri ponavadi prihaja, če bi pa kaj blo bi že donese kaj pokazalo...

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
16.3.2009 11:40:31   
Anonimen
aqua kaj pa če hormon ni tok močen še da bi zaznal?jaz resnično upam da bi bila user posted image počaki še kak dan pa boš bolj zagotovo vedelauser posted image
Živček a to si dala za podaljšat bolniško na komisijo?jaz sm čakala tm približno 2 tedna da sm dobila.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
16.3.2009 13:00:12   
Anonimen
aqui moja nočem ti lažnih upov zbujat ampak a se spomniš moje zgodbice? V soboto ko naj bi prišla M minus v ponedeljek pa PLUS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz bom še malo navijala zate a prov? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja odgovor za bolniško čakam... No sej nekaj časa jim še dam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3348
16.3.2009 13:09:26   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

aqui moja nočem ti lažnih upov zbujat ampak a se spomniš moje zgodbice? V soboto ko naj bi prišla M minus v ponedeljek pa PLUS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz bom še malo navijala zate a prov? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja odgovor za bolniško čakam... No sej nekaj časa jim še dam user posted image user posted image user posted image

Hvala živa za spodbudo... user posted image user posted image user posted image
Mah ful mi je čudno, ker mi je slabo... user posted image  Zato sem tud šla lulat na palčko.. user posted image

Kaj vse dela tale psiha, sem en jogurt zdej ruknla pa je mal boljše... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
16.3.2009 13:15:20   
Anonimen
Počaki še malo aqui... Sej veš kako pravijo user posted image

Bom pa navijala do nebes in nazaj, da bi tile znakci kaj pomenili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kako si sicer kej?

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?