Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 9:53:30
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 A na Vrhniki imate sonček???? Tukaj v LJ je pa še vse oblačno, pa še malo megleno. Dobro, da moj sedajle še malo spi, da se jaz lahko z vami malo pomenim, vmes kaj naredim, potem bova pa vseeno šla na en giro. hmmm....jaz sem tudi v LJ, pa imamo SOOOONCE Na tem koncu Lj pa ne duha ne sluha o sončku! Se je to že večkrat zgodilo, da za Bežigradom je, na Viču pa ne
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 9:57:32
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 A na Vrhniki imate sonček???? Tukaj v LJ je pa še vse oblačno, pa še malo megleno. Dobro, da moj sedajle še malo spi, da se jaz lahko z vami malo pomenim, vmes kaj naredim, potem bova pa vseeno šla na en giro. hmmm....jaz sem tudi v LJ, pa imamo SOOOONCE Na tem koncu Lj pa ne duha ne sluha o sončku! Se je to že večkrat zgodilo, da za Bežigradom je, na Viču pa ne no, potem smo pa pravo lokacijo izbrali.....evo, seje zbudil, gremo "malo rito zamenjat" in hitro ven...da res ne bo kakega slabega vremena....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 10:06:30
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* aja še to a mi lohk katera pove kje dobim kak poceni grelnik vode ker ga rabim za cel teden ... v hotelu ni kuhalnika da bi lahko vodo vrela za tko da ga moram kupit talcy, teh grelnikov imaš povsod malo morje. Kakšen Merkur jih ima ziher. Pa cene tut niso tako visoke. Nekje 15€ pa naprej kolikor sem jaz s tem seznanjena. IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ punce a ma katera idejo zakaj se lušine držijo trdo kuhanega jajca in kaj naredit da se to nebi dogajalo ? sem si naredila zdele jajčka in noriiiim ko mi lušina dol pol jajca potegne. grrrrr ajetam, jaz uporabljam način, ki mi ga je pokazala moja babica. Takooj ko so jajčka kuhana jih daš v mrzlo vodo. Ko jih lupiš, odstraniš lupino na vrhu in potem pihneš v jajce. Tko kot da bi ga hotla napihnit, kot balon. Upam, da sem dovolj jasno napisala IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 z disciplinsko????? To me spominja na ocenjevanje vedenja v OŠ? Tiste, ki imate starejše otroke - a to še obstaja?? Jaz vem, da se imela v prvem razredu samo primerno vedenje - ker nisem hotela pri telovadbi nosit dresa za punce in ker sem se tepla s fanti mene je ena učiteljica v OŠ proglasila za najbolj predrznega otroka! Joj, s čim se hvalim . Nikol nisem bila med ta pridnimi, pa sem zdaj čisto normalen človek. - UPAM!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 10:23:02
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ gogabojan kak slab vreme ? sej je full sonček ? al bo spet samo dopoldne ? nazadnje ko je bil samo dopoldne sem ga zamudila... bova šla raje hitr mal ven mi mamo pa dones fizioterapijo, jutr plavanje... A na Vrhniki imate sonček???? Tukaj v LJ je pa še vse oblačno, pa še malo megleno. Dobro, da moj sedajle še malo spi, da se jaz lahko z vami malo pomenim, vmes kaj naredim, potem bova pa vseeno šla na en giro. ja jaz sem gor na hribu. mogoče je dol v dolini megleno. sam pri nas je fulll sonček. Ja ajetam, ko sem se zbudila, je bilo fullll slabo vreme. Šele mal prej se je sonček pokazal. Pa še to bolj jeravo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 11:17:42
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Je imel pa moj pred časom težave v službi, ker je nekaj zaj in se je bal, da bo brez službe. Pa sva se takrat zmenila, da če se bo tako zgodilo, bo šel pa v najslabšem primeru v McDonalds delat za nekaj časa, samo da bo nekaj evrčkov padlo. No zaenkrat službo še ima, čeprav sva še malo v strahu, ker so mu že grozili z disciplinsko komisijo. z disciplinsko????? To me spominja na ocenjevanje vedenja v OŠ? Tiste, ki imate starejše otroke - a to še obstaja?? Jaz vem, da se imela v prvem razredu samo primerno vedenje - ker nisem hotela pri telovadbi nosit dresa za punce in ker sem se tepla s fanti uf tega že dolgo ni! vsaj 5 let, kar sem jaz v službi! Pa po novem od letos naprej tud ni več končnega uspeha odličen, prav dober ...če bi blo po mojem, bi moglo bit VSE nazaj, tud ovenjevanje vedenja!!! jaz sem tud danes v LJ in je SONNNNNNČČČČČČČEKKKKKKKKK ....ko se zbudi se ob 12h miška napapca, pol greva k možeku in skupaj na kosilo, potem pa na sprehodeka!!! :) JJJJJJEEEEEEEEEEEEJJJJJJ!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 11:23:18
|
|
|
|
jolly123
|
Ni več odličnega uspeha itd?? Ja a to v celi devetletki al kako? Ja na kakšen način pa pol ocenjujejo? Za kosilo bo pohana cvetača, pa pražen krompir...zdej ko je doma, se lahko potrudim Jaz sem dobila par idej kaj lahko počnem preko sp-ja, samo ne vem kako bi to laufalo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 11:42:56
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ni več odličnega uspeha itd?? Ja a to v celi devetletki al kako? Ja na kakšen način pa pol ocenjujejo? Za kosilo bo pohana cvetača, pa pražen krompir...zdej ko je doma, se lahko potrudim Jaz sem dobila par idej kaj lahko počnem preko sp-ja, samo ne vem kako bi to laufalo ja normalno se zaključi na koncu leta z oceno 1-5, samo potem se ne določa končni uspet ....KATASROOOOFFFAAAAAA ...mah ta devetletka je kr neki ...prve tri leta pa itak nimajo sploh ocen!!! Kakšne ideje pa imaš???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 11:50:02
|
|
|
|
iraira
|
Ta 9letka je res čist mimo Otroci sploh niso ziher na čem so....vsaj prva tri leta.Potem je pa tukaj še nivojski pouk (takoj v petem razredu jih že razdelijo na boljše in slabše?) ki meni res ni všeč pa Jaka nima problemov z uspehom Jolly full dobr ko razmišljaš kaj boste in kako kapo dol, marsikera bi se smilila sami sebi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 11:50:11
|
|
|
|
jolly123
|
Ja da bi recimo za podjetja, kjer imajo samo par zaposlenih in nimajo svojih tajnic v bistvu vse dela direktor, izvajala outsourcing tajniškega dela npr. Pa naprimer zdej ko je recesija verjetno ful folka ne plačuje, da bi izvajala kompenzacije. To sem trenutno razmišljala...bomo mogoče še kaj našli Za baby sitter ne grem
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 11:51:36
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly full dobr ko razmišljaš kaj boste in kako kapo dol, marsikera bi se smilila sami sebi Ja pa kaj čem...sej ne morem doma sedet itak nisem tak človek, če ne bo pa moj na zavodu jaz bom pa delala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 11:53:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kaj boste kej danes počele? Al ste že vse ven zbežale na sonček? Midve sva se cel dopoldne matrale zaspat , pa nama je šele mal prej uspelo ;) Prej sva mele obisk moževo sestro prišla tamalo pogledat :) zdej čakam, da se zbudi, naje, previje, pa greva na kosilce z možekom, majo zdej menzo pa greva kar tja pojest na njegovo kartico (itak ma kdaj teren pa takrat ne je v službi in pol bi mu probadlo, ker se denar od malce ne prenaša v naslednji mesec), pol pa šibava ven na rsonček, sva zmenjeni s kolegico in njenim malim, dva emsca mlajšim ;) pol pa nazaj "domov" (k tašči in tastu) počakat, da možek konča službo pa na hiško pa zares domov v Medvode. :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 11:56:31
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly full dobr ko razmišljaš kaj boste in kako kapo dol, marsikera bi se smilila sami sebi Ja pa kaj čem...sej ne morem doma sedet itak nisem tak človek, če ne bo pa moj na zavodu jaz bom pa delala ma lej če je treba je treba kaj češ, jolly jaz te razumem, ker tud midva oba delava službo pa skoz še zraven kej ...kaj pa boš če mi ati ni Zoran Janković mami pa ni Katarina Kresal super ideje, mal še razmisli pol ša kaj češ, loti se posla, aja pa še svojemu obvezno kaj najdi, da ne boš samo ti delala ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 11:59:39
|
|
|
|
jolly123
|
Moj ma jutri že dva razgovora pa enega danes popoldne, zanga se nič ne bojim on bo šel tud jarke kopat če bo treba. Mater so hitri teli z infekcijske šele zdaj so poslali izvide od takrat ko je mel Taj drisko, da je imel rotavirus. A so šele zdaj pregledali blato al kaj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 12:01:39
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
mater mi je dolgčas ko Tijana spi, jaz pa nimam kej počet, ker nisem doma ...edino računalnik mam kaj čem ;) pa mal opletam z jezikom še dobr da je tast kupu računalnik pred nekaj leti (kao da se bo nekej učil), no pa se nikol ni, ampak ga uporabljajo njegovi vnučki pa midva :) BRAVO DEDI za računalnik in internet! upam da se kmal zbudi pa da greva na teren ...sem že laaaaaaaaaččččččččnnnnnnnnaaaaaaaaaa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 12:06:19
|
|
|
|
iraira
|
za tvojga A kar rota virus al kaj? Dobro je prenesel vidiš za Taja
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 12:45:28
|
|
|
|
evelin
|
Zdravo, midve sma že iz dopoldanskega sprehoda, super vreme je zuni. Popoldan pa gremo na rojstni dan, tk da se ne bomo kaj sprehajali. Jolly upam da se kmalu uredi tole s službo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 12:55:34
|
|
|
|
ajetam@
|
midva sva se tut že na vozičkala. ma zunaj je superrrr. sva zdej prišla notr. mali je lih pojedu korenčka, bučke in kolerabo. zdej si oblizuje slinček jolly pol sva imele pribljižno iste misli danes dopoldne jaz sem tut cel čas vozičkanja tuhtala kaj čem sama s sabo. a nej grem na faks, al nej grem na šiht pa nasledn let na faks, al nej grem na šiht in na faks, al nej bom še eno leto doma in grem nasledn let na šiht in na faks.. nič nisem natuhtala. se bom zmenila z mojim dones na poti na fizioterapijo... aja na kompenzacijah in je precej težko. ene trije so k jim lavfa full in jim gre res dobr, drugač je pa poden. jest sem najprej še neki delala pol se mi je pa folk nehu javlat na telefone in sem končala s tem... nič, upam da se bo zdej mali kej zamotu z igračkam da kej pospravim pa mogoče celo kosilo skuham, pol pa greva spet ven in že pride možek. kok gre zdej dan hitreje mimo ko je sonček. pozimi se mi je pa vsaka min. vleklaaaaa ko čreva in sem komej čakala da mož pride domov...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 13:24:10
|
|
|
|
jolly123
|
Kako se vidi alergija na GH? Oz. na določeno živilo. Sicer nič takega nismo jedli, je pa dobil neke pike po trebuhu, pa zdej ne vem a je mogoče reakcija na sobotno kopanje v bazenu, klor pa to, čeprav smo ga zmilili in naoljili ali reakcija na GH? Danes sem mu prvič dala za probat hruško
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 13:26:05
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ jolly pol sva imele pribljižno iste misli danes dopoldne jaz sem tut cel čas vozičkanja tuhtala kaj čem sama s sabo. a nej grem na faks, al nej grem na šiht pa nasledn let na faks, al nej grem na šiht in na faks, al nej bom še eno leto doma in grem nasledn let na šiht in na faks.. nič nisem natuhtala. se bom zmenila z mojim dones na poti na fizioterapijo... aja na kompenzacijah in je precej težko. ene trije so k jim lavfa full in jim gre res dobr, drugač je pa poden. jest sem najprej še neki delala pol se mi je pa folk nehu javlat na telefone in sem končala s tem... a pa bi šla redno študirat al izredno? a prav na kompenzacijah si delala? Kje pa to, če ni skrivnost Ja sej ne bi samo tega delala, bi mela zraven še kaj drugega, pa moj bi šel tud na svoje...vodovodarsvo, pa bi blo to zraven.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 13:39:19
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ jolly pol sva imele pribljižno iste misli danes dopoldne jaz sem tut cel čas vozičkanja tuhtala kaj čem sama s sabo. a nej grem na faks, al nej grem na šiht pa nasledn let na faks, al nej grem na šiht in na faks, al nej bom še eno leto doma in grem nasledn let na šiht in na faks.. nič nisem natuhtala. se bom zmenila z mojim dones na poti na fizioterapijo... aja na kompenzacijah in je precej težko. ene trije so k jim lavfa full in jim gre res dobr, drugač je pa poden. jest sem najprej še neki delala pol se mi je pa folk nehu javlat na telefone in sem končala s tem... a pa bi šla redno študirat al izredno? a prav na kompenzacijah si delala? Kje pa to, če ni skrivnost Ja sej ne bi samo tega delala, bi mela zraven še kaj drugega, pa moj bi šel tud na svoje...vodovodarsvo, pa bi blo to zraven. redno. izredno je ta faks fulllllllllllllllllllllllllll drag. ja zasebno ti povem ;)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 15:00:56
|
|
|
|
timnala
|
Oj punce! Hvala za nasvete vceraj glede caja..sem mu vrocega nalila v flasko in pustila v sobi pa mu dala potem kar takega kot je bil - sobna temperatura, danes sem mu pa kar prekuhala vodo in mu tud kr tako dajem. Tejcika29, kako je bilo na krstu? Ste uzivali? Mi ga bomo imeli pa verjetno aprila..rada bi se nasla prej zupnika, ki bi nam malcka krstil kje zunaj, tam kjer bi bili zbrani, ne pa ravno v cerkvi. Tak bolj piknisko se mi dopade..ce pa ne bo slo, bomo pac v cerkvi Mandek..kako je bil vikend na morju? Upam, da ste se imeli fino fajn Jolly..vam se pa dogaja Upam, da bo vsaj Taj zdrav in da ne bo pokazalo alergije!!! Grem kuhat, ker se ati igra z malim. Papa, timnala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 15:22:00
|
|
|
|
laknerš
|
Ojla punce!!! Krst je uspel!!! Naša mala pikica je bla ful pridna, sam enkrat je zajokala ko jo je polil z vodo ampak ni panike ker pravijo da more jokat mal da bo pol pevka. Pa smo ga žural še cel popoldan. Dons sem bla pa tudi že pridna in sem sejala PRAVO zelenjavo, ne tko kot Gogabojan na FB. Sem vsjala solatko, petršilček, korenček za mojo pikico in špinačko na njivo ter cvetačo, brokoli in jajčevce v korita.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 15:35:54
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Ojla punce!!! Krst je uspel!!! Naša mala pikica je bla ful pridna, sam enkrat je zajokala ko jo je polil z vodo ampak ni panike ker pravijo da more jokat mal da bo pol pevka. Pa smo ga žural še cel popoldan. HOČEMO SLIKEEEEEEE!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 15:45:22
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Ojla punce!!! Krst je uspel!!! Naša mala pikica je bla ful pridna, sam enkrat je zajokala ko jo je polil z vodo ampak ni panike ker pravijo da more jokat mal da bo pol pevka. Pa smo ga žural še cel popoldan. HOČEMO SLIKEEEEEEE!!!!!!!!! Nimam jih še!! Je slikala moja sestra pa jih mogoče jutri že dobim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 18:03:28
|
|
|
|
čebelka77
|
mi smo pa danes spali do 11 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sem šla kr parkrat pogledat če še diha. jolly eno vprašanje, a je mož vodovodar? poznam namreč firmo ,ki ful išče ta profil dela.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?