Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 12.3.2009 21:10:44
|
|
|
|
Shorty_
|
Nočko, pa Meta.javi se kaj večkrat se tipkamo v soboto
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 13.3.2009 7:47:43
|
|
|
|
emaa
|
Jutro. Upam, da bo tokrat ratalo. meta večkrat se javi, fantje imajo pa itak večinoma manijo na avte, vozila so le vozila.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 13.3.2009 13:07:40
|
|
|
|
Barbk
|
Tale net mi ga neki sračka in ko si najdem čas mi pa noče okna za post odpret. V glavnem mal vas pogrešam, sam res ne gre, še brat mi ne znese. Manca je spet doma, ima vneta ušeska in saj veste tale naša direktorica pri nas doma ona hlače nosi. Samo toliko zaenkrat, da veste da sem še tukaj. Pridne bodite.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 13.3.2009 20:01:49
|
|
|
|
Najaa
|
Meni se tud nič ne da. Sem tako utrujena vsak večer, da sam na kavču bluzim. Nika je pridna in sam je in spi, veliko sva vzunaj in zgleda mal pretiravam, ker me že tretji dan spet rana boli. Pa kaj, ne morem cel dan sam ležat, no!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 14.3.2009 8:26:06
|
|
|
|
Barbk
|
Jutro! Zdaj šibam pospravit malo, pol pa na sončkaaaaaa.Pridne bodite....
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 14.3.2009 9:47:38
|
|
|
|
Najaa
|
Barbk, ti si tud že pridna. Moji še spijo, jaz pa že garam ko črna žvina. Haha, če bi bilo vsaj res! Dala sem prat perilo, obesila, zdaj pa sem malo na off. Paše malo tišine, preden se banda zbudi. Ful sem dobre volje, ker se je Nika samo enkrat zbudila ponoči, pa še takrat je hitro pojedla in zaspala nazaj tak da sem se res naspala danes. Vsem vam želim en lep dan.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 14.3.2009 12:29:57
|
|
|
|
frufru
|
ekola, midva sva s sončka, sva vse pospravla, pol sva pa okoli hiše brkljala, drevje obrezovala, na trobentice trobila, ptičke opazovala, pa soseda, ki je frezal, pa smetarski avto, ni da ni. Zdaj je pa začoril, tako, dama mama spet čas za RR
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 14.3.2009 19:44:05
|
|
|
|
Shorty_
|
Hojla, Nika se gunca na lesenem konjičku (ji ga je dedi danes prinesel in je nonstop gor ) in gleda fifi, pol greva pa zobke umit pa pančkat. Skopali in laske umili sva si že končno sem ugotovila zakaj je bila tako tečna: dobili smo še eno zgornjo petko, tko da imamo že 3 in nam manjka samo še ena V ponedeljek grem v kadrovsko v novi firmi vrjetno podpist pogodbo in če bo vse ok potem imam uradno novo službo. še enkrat hvala vsem za vzpodbudo Še vedno pa si želim videt slikice med drugim tudi trebuščke od nosečk Barbk in ally se tipkamo lep večer vsem skupaj
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 15.3.2009 8:28:07
|
|
|
|
Najaa
|
shorty, kaj pol začneš že v ponedeljek? Čestitke za skoraj vse petke. Jaz pa sploh ne vem stanje Tijinega zobovja. Mi ne pusti pogledat. Da boš vedla še to, da se vsak dan večkrat spomnem nate. Saj veš zakaj. Ko čistim flaške in pumpico. Res ti hvala, si mi olajšala delo fuuuul! Jaz bi tudi vidla trebuščke! Barbk, bo kaj? Mi smo spali fajn. Nika ima en fajn urnik in se je navadla, da se ponoči vsaj eno rundo spi vsaj 5 ur v kosu. Super, ne? Tako sploh nimam občutka, da kaj slabše spim, ker v nosečnosti sem se še bolj pogosto zbujala. A sem vam že povedala, kako sem vesela, da nimam več trebuha? No, trebuh še imam, sam nisem več tako fizično neokretna. Ahhhh, paše vstat brez občutka 3-tonske prtljage! Nosečnice, ne tega brat! Sicer pa, vse potrpimo, ker na koncu nas čaka lepa nagrada in se vse splača. Joj, sem zabluzila. Dobre volje sem danes.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 15.3.2009 14:59:24
|
|
|
|
Barbk
|
No takole, da me ne boste čez rit. Imam toliko časa, da slikco buškota pripopam. Je še čist frišna (17t in 3/7) Pa še malo naše čmrlike Mance: Naja superca za vaše spanje. Shorty Ostalim pa lupčka pa vas zvečer malce "oblajam".
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 15.3.2009 17:34:10
|
|
|
|
Najaa
|
Iiiii, lep buši in lepa Manca! Hvala, Barbk. Z Niko sva bile pa danes vzunaj kakšnih 5 ur. Kak je fajn dojenje, ko sam ven daš in že je topel obrok pripravljen!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 15.3.2009 22:12:07
|
|
|
|
Shorty_
|
Najprej bom pohvala enega prekrasnega bušija in ene prekrasne rjave okice Najaa ne, začnem vrjetno s 1.4.2009 (s 1.4.2008 sem začela v sedanji službi in postala moderatorka ja prvi april je zame resen dan ) jutri grem pa v kadrovsko pomojem podpisat pogodbo. Upam da bo vse tko kot je treba in da res podpišemo Drugače pa se mi ne zahvaljuj ker itak ga nimam za kaj rabit in sem ful vesela da ti pride prav. Kengorujčka pa dobiš takoj ko Niki še malo zraste, ampak dokler ne pocartam male Niki ti ga ne dam, to je cena za izposojo take it or leave it Jz sem tud dobre volje danes, Nika je bila cel dan brez pleničke in nam je samo enkrat ušlo par kapljic ker je bila mami prepočasna, še med 2,5 urami popoldanskega spanja se ni polulala (je imela pleničko gor za vsak slučaj). Sicer danes ni nič kakala upam da ji ni zoprno it kakat na kahlico??? no bomo videli sčasoma.... Možeka sem poslala na kavo s kolegom, ja dobesedno sem ga nagnala še denar sem mu dala k je neki odlašal ne res, nikamor ne gre več sam, pa vem da paše it vsake toliko. Kako pa ve kaj greste same kdaj ven brez možeka, pa možeki kdaj brez vas? me res zanima kako imate to uštimano No grem si nohte zrihtat pa gledat Zvezde na sodišču, nočko vsem skupaj
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.3.2009 7:59:59
|
|
|
|
Barbk
|
Jutro! Evo vmes ko se Manca igra z enim od svojih mnooooogih dojenčkov in je še v posteljici, se čisto na hitro malo javim. Hvala za pohvale tako za mojeg buškota in našo čmrliko. Shorty in predvsem Nika za suhe gatke. Manci tudi kar zdrži čez dan brez pleničke. Za ven jo imamo obvezno še zmeraj, v vrtcu pa tudi zdrži cel dan brez (razen zunaj, seveda). Sem imela pa kar nekaj težav, da sem najdla tako majhne gatke (tako reče Manca, ker ona nima spodnjih hlačk ) in spodnje majčke. Pa da o cenah sploh ne govorim. Shorty tebi pa , ker si možeka poslala no kofe, pivičko ali kar je že bilo, s prijatelji. Moj je šel v petek na nočni ribolov (no ti ni glih pijača , pa važen, da me ni bilo zraven ), jaz pa v soboto v kitajsko na RD. No v kitajsko gremo vozičkarce vsak mesec. Grem pa jaz definitivno večkrat sama ven (pa če je to samo kitajska) kot moj. V glavnem mislim, da tudi to mora bit, vse seveda v mejah normale. Naja kako ste pa danes spali? Kje ste pa ostale? No zdaj pa grem počasi...Manči me kliče. Še kak dan, dva za tale AB pol gre pa v vrtec. No takole zdaj pa res grem....
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.3.2009 8:50:16
|
|
|
|
Najaa
|
shorty, zelo si prijazna. Prvič, ko bomo v Lj za dalj časa (1.4. imam G pregled, sam takrat ne bo časa), se bomo dobile. Nekje blizu Barbk, da bo še ona priracala. Pa seveda še vse ostale, saj bi vas čim več rada vidla, drage moje punce! Ja, moj gre velikokrat sam ven... pa mu nič ne zamerim, ker je tak tip, da rabi to. Pa ne ponočevanje, ampak na pijačo... pa on je tak, da mimogrede nekoga sreča in že sedi na pjači. Jaz pa... ja, seveda grem, zdaj še posebej rada, ko vozičkam. Sama sem bila pa tik preden sem rodila pri eni kolegici, tak women night je bila, smo se tak narežale, da joj... Če ni še to spodbudilo predčasnega poroda, naj me koklja brcne! Pa bravo za Niko! In za Manco tudi. Barbk, spali smo dobro... no ja... Moj je tako smrčal, da je Tijo zbudil... ravno ko se je Nika dojila... samo enkrat na noč se doji, kar je super. Pa še takrat se vsi dvignemo uluft, sam ne zarad nje. Jaz pa drgač spim ko ubita. Se pozna, da se čez dan bolj malo krat uležem.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.3.2009 9:58:55
|
|
|
|
r1ta
|
Dobro jutro! Po nekajdnevnem internetnem mrku se vam javljam. No, internet smo dobili že v petek, pa ni bilo pravega časa za poročanje. No, tudi zdajle ga ravno nimam, pa se bo Ančka že malo zamotila. Zadnje dneve je tako pestro, da res nimam časa za nič. Ana zahteva vso pozornost zase. Da bi se igrala sama s kockami ali čem drugim ni variante. Igra se sama, če jaz sedim zraven, če pa si jaz slučajno vzamem čas za net, mora pa obvezno sedeti na mojih kolenih ali pa vsaj na stolu zraven. In potem ji moram risati in pisati. Njena trma pa je v teh dneh še narasla. Včasih se mi zdi, kot da nima ušes. In ne gre ne z lepi, grdega pa se poskušam izogibati kolikor se le da. Veliko sva zunaj, ne glede na vreme. Če dežuje, se opremiva z vsem mogočim od batarjev do dežnika in greva čofotat po lužah. In končno je k nam na sever prišla pomlad. Tudi v mesto. Povsod so nasadi narcis in krokosov, tako da je užitek hoditi po mestu in opazovati te rožice. Tulipani pa še pridejo. No evo, se je že parkirala k meni na kolena. Bežim, ker me čez urco čaka še pregled pri zdravniku. Aja, ne smem pozabit pohvalit trebuščka! Lep je! Manca je pa res srčkana. Barbk, veš, da sem jaz v nosečnosti bila 100% prepričana, da bo moje dete temnolaso in s temnimi očkami? Ta kombinacija mi je še bolj pri srcu kot temni lasje in modre očke. No, zdaj imam pa bjondo s temnimi očkami, pa je tudi vredu. Samo Manca je pa res očarljiva! Bravo še za veliko Niko( za odvajanje od pleničke) in za malo Niki( za lepo prespane nočke). No, zdaj pa res moram it!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.3.2009 11:22:41
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta sem ravno razmišljala, da ti bom poslala sms, kaj je zdaj to. Že v petek net, tebe pa nema! Hecam se. Ful fajn, da sta veliko vzunaj. In da so spet rožice. Joj to mora biti lepo tam pri vas... Lepo se mejte, babike. Grem jaz malo na zrak z Nikico pikico.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.3.2009 12:39:44
|
|
|
|
r1ta
|
Mah ja, saj vem, da bi se lahko javila prej. Nekaj sma z dragim delala na naši internetni strani in sem imela cel kup prevajanj in opisov za naredit, včeraj smo izkoristili lep dan in odšli na malo daljši sprehod v gozd, popoldan pa kuharija in ostala gosp. opravila, zvečer sma pa kot sem že rekla delala za računalnikom do pozne noči. Zdaj je ta večje delo za nama in se bom javljala bolj pogosto. Evo sem že štartala.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.3.2009 14:28:40
|
|
|
|
essa411
|
hojla babuške! sem vas sam na brzaka prečekirala, mam gužvo... Ijeeej, Barbk, lepe slikce!!! kava? jaz tudiiii....
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.3.2009 20:19:03
|
|
|
|
Shorty_
|
Rabim goro pesti do jutri popoldan glede moje službe danes sem imela še en razgovorček-kavico jutri pa uradno zvem. Po eni strani si mislim sej bo, po drugi me je pa strah da ne bo.....aaaaa kaj bo jutri.....
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.3.2009 21:56:16
|
|
|
|
frufru
|
Barbk lušen buši, še bolj pa mala prinčipesa. R1ta, a se bo dalo videt spletno stran? Saj veš firbec. Shorty bom držala pesti kolkr bom mogla, pa čstitke Niki za suhe gatke. Naš pa zadnje noči lula kot da ma sod namesto mehurja. Posledično je ves polulan, ker plenica dobesedno razpade. Pol se pa zbudi in cvili mamiiii aničko zamenat. Pol bi se pa igral, zjutraj je pa koma in spet , ker ga je treba zbudit za vrtec. In če se ga zbudi, je kot mami sam seb tečen
< Sporočilo je popravil frufru -- 16.3.2009 21:58:55 >
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.3.2009 23:11:39
|
|
|
|
r1ta
|
Frufru spletna stran ni Ančkina, biznis, biznis. Lahko ti jo pa tudi pokažem ko bo fertik. Bo lepa. Sem že zdaj zadovoljna z osnutkom. Je pa res veliko dela... Tak. Popldan sma spet šli ven za eno urco, malo na sprehod do cerkvice, pa spotoma še po en plastični zaboj za duplice in v trgovino po malenkosti, potem pa večerja, vmes malo igre in je dan naokoli. Jutri bo pa spet kaj na sporedu. No, danes pr dohterci sem ugotovila, da sem si fino poškodovala zapestje, ko sem premikala sama pohištvo v Sloveniji. Saj veste, zgodba o polomljeni postelji... V bistvu gre za teniški komolec, ki to sploh ni, roka oz. zapestje me pa boli že enajst dni. Madona, res sem za v penzijo... Tako da še enkrat vam polagam na srce, nikar vsega same! Tudi jaz se bom očitno mogla začet malo bolj pazit.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.3.2009 8:53:13
|
|
|
|
Barbk
|
Jutro, no moj je šel danes po bolniški spet v službo in sva z Manco sami. No saj Manca gre pa mogoče jutri v vrtec, AB-ja kar neče zmanjkat. Shorty jaz močno stiskam pestke. Frufru veš saj Manca ponoči tud tolk nalula v pleničko, da jo moram vmes obvezno previt (še dobro, da je zdaj ponoč ena runda AB-ja pa takrat vse naenkrat opravim ), če ne je definitivni poplava. R1ta ja madonca bejbi, čuvaj se, no. Ja na žalost je tako, da nas mora nekaj, nekdo pošteno "v rit brcnit", da ugotovimo in si priznamo, da naše telo ne zmore toliko kot smo si naložile. Naja ša kako novo fotko Nikice, prosim. Essa kako pa kaj vi? Jah nič, Manca kliče... Prisne bodite....
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.3.2009 9:06:59
|
|
|
|
r1ta
|
Shorty go, shorty go!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.3.2009 9:28:55
|
|
|
|
essa411
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Shorty go, shorty go!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.3.2009 9:38:25
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta maš pa res smolo, no. To je pa tak, če hočeš bit super women. Je pa mene tale nos. pošteno zmatrala. Čutim, da sem fizično čisto na psu. Poleg tega zarad dojenja tud sadja ne jem dosti tak da sem ko ena senca včasih. Kar nekaj s emi vrti. Zdaj jemljem še ostanek elevita, pa tud sadje bom naskočla v kratkem. shorty, držim peste... Javi, kako bo šlo. Barbk, nova slikca? Hehe, a ni bla pred kratkim? Nočem preveč težit s svojo tamičkeno... Če hočte, pa lahk, no. Spali smo dobro. Fajn je, ker se Niki zbudi sam 1x na noč, pol pa ob 7h, ko je treba še Tijo vržt iz postelje. Tija pa zvečer ne in ne zaspat tak da ima zjutraj rahlo krizo. Tudi v vrtcu je ko pride zjutraj mal krize, sam kaj čmo, se bo že navadla nazaj. Pri nas pa je odvajanje od plenice trenutno še preloženo na poletje, čeprav jaz bi se lotla tega zdaj. Sam me je možek strateško prepričal v poletje. Ok, naj mu bo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?