tintara
|
Ku, ku. Sem izpolnila kvoto, da me par dni ni bilo in lahko spet kaj napišem. Kolo: mi ga že imamo (nimam pojma kere firme) in smo probal, pa je Nadja še premajhna. čeprav glih za glih. Mogoče poleti. Sam bo treba prej ta večje kolo zrihtat, da se bo tudi GAšper imel na čem peljat. Ima še kar tega ta malega (sicer zgleda malo smešno, ampak je pa dobro, k lahko z nogo stopi dol, ko bi sicer padel...) No, saj na širokem parkirišču mu kar gre vožnja brez koleščk, ampak speljevat pa še ne zna. Oh, Naja, pa kaj mi cediš sline s svojo lušno Nikico? No, saj je prav da jo pokažeš, sam k bi jaz tud mela že enga v trebuščku, pa ga (še) ni. No, itak, da če prespiš ugoden termin, da pol ni nič, ane. Luštni otroci, vsi skupaj, tudi ta veliki. Pa vsi imajo že tolko las? Le kam naj bi dala špangice Nadji? No, saj zdaj že ima nekaj več lask, ampak, še vedno precej manj kot ostali v vrtcu. Sicer jih pa ne bi hotela nosit, sem ziher. Še kikle neče (to je za fante, mi pove ). Nosi pa pomožnosti stvari, ki so od njenega ta bol bratranca (10 mesecev je starejši in ravno lahko cunje daje) - tako da so bolj fantovske. In potem se sprašujem zakaj jo vsi na fanta menjajo? No, tisto kar dokupimo je ultra punčkasto, ampak ni rečeno, da nosi. Kaj pa tudi, no. Takole, šibam delat. Mejte se. T
|