|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
11.3.2009 13:17:49   
crci06
ah, no, dobr, dons še ni bilo pol strani. V povprečju sem pa blizu user posted image

Luštne slike, mojga miha pavliha sem pa za pusta glih kar gor dala..

Kaja pa... kolk je pa Kaja velika? Ker je tolk suha, se mi na tej sliki vidi cca 15-20 cm večja od nejca!
pa ja se nista že s tistim kolesom pripeljali?

Ema, če drugega ne, pomladanska utrujenost nas vse daje...
Pa jaz sem čez dan tolk aktivna, no, vsaj trudim se bit, da me zvečer čist nič ni sram zgodaj it "dnevnik gledat". Tako je temu naša mami rekla. Jaz pravim,d a grem film gledat in potem ravno do časa zaspim, da moj na fuzbal preklopi ob 20:30, ko je pa en polčas mimo, pa da še juniorja spat. Dober sistem,a?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
11.3.2009 13:34:52   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Kaja pa... kolk je pa Kaja velika? Ker je tolk suha, se mi na tej sliki vidi cca 15-20 cm večja od nejca!
pa ja se nista že s tistim kolesom pripeljali?

Ja, Kaja je velikanka, že celo svoje življenje user posted image . Merila je že dolgo nisem, ampak v vrtcu je med večjimi, sicer pa na splošno vsak misli, da je stara že vsaj 3 leta, ker je tok dolga. Jasno, obnašanje na nivoju 2 letnika, itak. user posted image
Po kom je pa tok šlank pa pojma nimam. Po starših sigruno ne user posted image

Ne, to ni naš bicikl, smo pa v fazi kupovanja "ta pravga" bicikla s koleščki (12 col). Tricikl ji je že lani razpadel in sedaj se mi neumno zdi kupovat ponovno tricikl. Vi že mate ornk bicikl?

Najaa: Kaja ima 3 take tunike oz. kiklce, kukr jim ona pravi, jih ful rada nosi, meni pa so tudi luštne. Itak jo non stop v hlače oblačim, tudi kavbojke je na tej fotki imela bolj kot ne slučajno oblečene; trenerka je zakon, ker je pač komot (moje mnenje). Za fensi, šmensi bo še čas. Sicer pa da kakšno špangico v lase in en čopek, pa je vsa hepi. Še lokacija s fotke: Oranžerija - Mengeš

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
11.3.2009 13:47:29   
essa411
moj_moj user posted image

ženkica_res je velka vaša Kaja...

še ena misel, ravnokar prejela in moram delit naprej:

> Kaj odgovoriš, kot ti nekdo reče, da si se zredila?
>
>
>
> "Lepe punce ni nikoli preveč!"

user posted image user posted image user posted image

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
11.3.2009 13:51:46   
crci06

ženkica, dej plis mal pomeri kajo...
ker me res firbec matra.
sej ne, da bi jaz vedela, kolk je naš "velik", samo jaz pač vem, da po starših prav zelo velik nikol ne bo.
bolj tisto v stilu lepe punce...

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
11.3.2009 13:58:18   
Vilma
Dober dan punce moje drage user posted image
Julija še spi, naj zdrži še ene 10 minutk, da vam pišem user posted image
Najaa kako lepa pupa je tvoja Niki user posted image  Aaaa dojenčki, ko že mislim, da me mine sindrom še enega, se spet malo vrne, ko vidim tako štručko. A bom lahko prišla mal popestvat? user posted image
Tija pa po atijevih stopinjah a? Bo glasbenica super! user posted image  Mogoče bi se z Dominikom lahko ukompila, ona bi kej zaigrala, naš bi zaplesal, kaj praviš. user posted image
Shorty Nika pa zgleda prava mala navihanka. Ta nasmeh, joj... a vas vrti okol prsta? user posted image  In takooo lepe modre oči, ta bo še vrtela kej drugega okol prsta, ne sam vaju dva. user posted image
Dejte mi povedat ve, ki imate punčke. A kej dajete špangice gor? Jaz sem Juliji danes dala prvič špango, ima spredaj ful dolge laske, ji grejo že na oči. Pa mi je po eni strani nerodno, ko tako malemu otroku tlačim špango gor, po drugi strani je pa tkoooooo luštna. user posted image
Ženkica lepo da si se javila. Kaja lje prava lepotička in res zgleda kar velika na fotki. In ne morem, da ne bi spet pohvalila njene prelepe oči. user posted image
Mi smo Dominiku kupili za drugi rojstni dan kolo. Schwinovo, za 2-4 let. Je precej drago, ampak dobro. Žal mi je edino, da nismo kupili aluminijastega, ampak sploh nisem bila na to pozorna. Ga bo imela pa tudi Julija.

Evo Julije.Še dobro, da hitro tipkam, je blo sam pet minut. user posted image  

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
11.3.2009 14:07:29   
crci06
in kolk pol to je - drago?
katerega bi sicer kupila?
dej se mal razpišite, za tiste, ki nas to še čaka.
Sem mislila, da bo kar tricikel (poganjalec) kolo imel letos, samo se mi trenutno malo štorasto vidi vse skup.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
11.3.2009 14:20:12   
Vilma
Julija je zaspala nazaj, zato evo popam še fotko od Dominikovega kolesa. Da boš mela mal predstave Ženkica, kako zgleda. Imajo tudi punčkaste variante. user posted image  
user posted image

Je pa blo Dominiku na začetku zanimiv samo bidonček.Se je prav nalival z vso možno tekočino iz njega.
Zdaj ga je začel malo vozit, ko se je vreme otoplilo. Je pogrutal, da mora delat ovinke, drugače pa bo rabil še nekaj časa, da osvoji vožnjo. Bo že počasi. 
Ima pa kolo kontro, kar ne vem al je dobro al ni za to majhne. user posted image  Mal povprašaj po trgovinah, če boš kupovala.
Drugač pa tud mene zanima, kolk je Kaja velika. user posted image  Če se ti bo dal merit seveda.

Essa tale vic je pa res dober. user posted image
Moj_moj kje so fotke od Nejca? Sem vidla tisto zadnjič, ko je bil MOjster MIha? A so kje še kakšne, nič ne vidim?
Ema ti si kar privošči lenobo! user posted image  Čim večkrat ok? user posted image
Tamtam pozdravite se! Sem pogledala fotke tvojih otrok v albumu. Neki mi ni jasno. A maš ti tri al štiri otroke? Pa razlika med dvojčkoma in Aljošo? Majhna a? A ti kej spiš pri tolk mejhnih otrocih? user posted image  In sploh sprašujem tud zato, ker so precej bolani. Ti moram še to povedat, da ima Tosja prekraaaaaaasno ime! user posted image  Jaz sem tako navijala za ruska imena, Tosja, tudi Aljoša, pa je moj kr pikice dobil, ko sem samo omenila. user posted image  Pol sem še pretiravala in predlagala, da bi Dominik bil Fjodr al pa Maksim. Čeprov Maksim mi je ful lepo ime, v bistvu nit nisem pretiravala. user posted image  A Tosja in Anej sta enojajčna dvojčka? Sej verjetno si že omenila, ampak očitno mi je ušlo.

Julija še spi. Uuuu kolk mam cajta.
Jutr gre pa moja bejb prvič v vrtec. Sicer greva skupi za eno urco, pa vseeno.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
11.3.2009 14:31:10   
Vilma
Moj_moj 100 evrov s poštnino. Alu varianta pa še 20 evrov dražja. Men je velik. user posted image
Sam po drugi strani nobenega otroškega bicikla ne dobiš pod 60 evrov. Saj jaz ga nisem vidla. Schwinn pa je kr znana bičikleto firma, verjetno bolj poznamo njihova BMX kolesa. No sem jim  zdej ful reklamo nardila, bi mi lahk kej popusta dal. user posted image
Sem se pa jaz odločla za to kolo na račun RR. Sem  pa prebrala tuki, kaj punce priporočajo in so glih tega. Tko da jaz se dost na te stvari ne spoznam nit se mi ne da raziskovat po trgovinah, raj mamice tuki vprašam al pa preberem, sej se je itak še o vsem pisalo.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
11.3.2009 14:37:18   
essa411
Vilma_si me nasmejala user posted image  ...Fjodr, a dej nehi, no...user posted image  Sej se ne delam norca, ampak a to je res ime al kaj?

Kul, dobre informacije za bicikel, po moje bo zdele tok prodaja poskočila, da bi ti za par let vnaprej loh popust dal (mislim, ko bo Dominik rabil večje kolo).

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
11.3.2009 14:41:49   
Vilma
Ja seve da je Fjodr ime Essa! user posted image  Dostojevski ga ma. user posted image
Ja tale Fjodr je bla res tko za zajebancijo, pa še enga sem mela, sam se zdej ne spomnim.
Sem pa jaz mahnjena na Ruse, sploh na ruski jezik. Moj fetiš je to, al kako se temu reče...
Če bi slišala zdej enga tipa rusko govort, bi se začela plazit ko ena mačka po tleh. Tko kot Jamie Lee Curtis v filmu "Fish called Vanda". user posted image  A se spomnete tega filma? user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
11.3.2009 14:56:55   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: essa411
...Fjodr, a dej nehi, no...user posted image  S

pomoje bi ga otroci klicali feder
druagče pa je meni pri drugih všeč posebnost, sama se pa ne bi tako odločila.

IZVIRNO SPOROČILO: essa411
Kul, dobre informacije za bicikel, po moje bo zdele tok prodaja poskočila, da bi ti za par let vnaprej loh popust dal (mislim, ko bo Dominik rabil večje kolo).

ja al pa nam vsej drugim decembrčkom naj dajo popust user posted image

Pa še to povej, kje si ga naročila, da bo reklama popolna?!
In če ima še kakšno bolj uradno ime od "kolo 2-4 let"

jaz bom tokrat malo med rabljene pogledala, če kaj spustijo cene

Nejčeve slike so tiste od Miha, ampak saj tak je, BV še eno podobno limat.
Te hlače nosi v drugi kombinaciji, isto srajčka ful lepo paše na ene druge hlače... skupaj sestaviš pa dobiš mojsta miha user posted image   letos smo se pa res veliko presmejali na ta računuser posted image

A julija pa kar v vrtec? ne morem verjet, pa taka naša mala decembrčica! Sem hotela napisat micena, amapk ta pojem je zdaj oddan... user posted image   Če primerjaš z Niki, je Julija že ornk punca, a?
Kako hitro gre.
Vrtec ti pa kar malo zavidam, priznam. Upam, da se bosta imeli zelo fajn in da bo lepo sprejela njen novi mali svet! Bom mislila na vaju jutr, pozitivno, seveda!

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
11.3.2009 17:22:25   
Vilma
Evo tuki se kupijo ta kolesa:
http://www.kolo-kolesa-orbitrek.com/id70.html
To od Dominika se imenuje Tiger 12 kolo Schwinn. Ampak to je cena za ogrodje iz železa, alu je 20 evrov dražje, kar na njihovi spletni strani ne piše.
Je pa tako moj_moj. Jaz bi na tvojem mestu kupila novega. Naj ga Nejco vozi, pa ti prodaj rabljenega, 50 evrov boš zanji ziher dobila, če ne več! Zdrži pa to kolo ziher 4 otroke, tako da...
Zdaj moram nehat, čeprov bi še rekla kakšno na temo Fjodr, Feder, čist zares pa je lepo tudi Fedja. user posted image  Ampak to očitno samo meni, okusi pa so različni in prav je tako!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
11.3.2009 17:23:53   
Vilma
Pa še to. Moj_moj hvala za pozitivne misli za jutrišnji vrtec. Bom poročala, kako bo.
Danes grem še na dva RD od prijateljic, pa sem čist nemirna in v pričakovanju! Ena praznuje 40 let,druga pa tolk kot jaz. user posted image  Mam ful dela...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
11.3.2009 17:48:20   
Najaa
tatam, ste pa res bogi. Tudi jaz komaj čakam, da bo že konec te zime. Ful me skrbi kako bo nasl. teden, ko gre Tija v vrtec. Upam, da ne bo po treh dneh spet bolana. user posted image

Vas matra spomladanska utrujenost,mene pa vedno večja lenoba. To je zato, ker ne smem dvignit nič težkega in pol sam čakam, da pride moj in mi pomaga... njemu pa se takoj ne da... in pol delo čaka, ker kasneje se pa tud men ne da več. user posted image   user posted image

Sej res, Tija bo tudi dobila svoje prvo tapravo kolo... Sam kakšnega pa še ne vem. Vilma, hvala za informacije. Pa 100 evrov se men ne zdi drago. user posted image
Vilma, v tretje gre rado! user posted image user posted image
Seveda lahko prideš popestvat. user posted image  Zdaj boš nekaj fraj, si rekla... Komot.
Ja, naša bo zaigrala, vaš bo zaplesal in imamo cirkus! user posted image  Se še kdo priklopi za klovna?user posted image
Špangic pa Tija ne mara. Od nekdaj ne.
In še to - kdaj imaš RD?

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
11.3.2009 21:09:19   
Shorty_
Hojla no eno hitro javljanje pol grem pa k možeku na kavčuser posted image

No najprej pohvale vsem lepotcem in lepotičkam, Kaja je res velika pomojem vsaj 10 cm večja od Nike (cca 82cmuser posted image )
in naša višina je razlog da smo kupili tricikel, hotla sem ji kupit navadno kolo amapk smo še orng premali in mislim da bomo tudi drugo leto še, žaluser posted image no tricikel pa lepo vozi še raje pa ima če jo kdo drug rineuser posted image
Ja Vilma naša nas že vrti okoli prsta vse po vrstiuser posted image kar se pa špangic tiče jih pa ne mara in čopkov tudi neuser posted image pa je tak srčkana da se stopim zraven. Ji naredim frizuro pa gre do ogledala se pogleda pa vse dol povleče pol jo moram pa spet frizirat...in to lahko delava cel dan ampak da bi pa imela jih gor pa ne.

Ema se ti pridružujem v klubu lenihuser posted image daj si duška čeprav pri dveh pobčkih si težko pomojem vzameš minutko zase in počitek(lenobo)user posted image

Joj kje pa je naša dvojna nosečka Barbk, in kam je pobegnila tintara?? pa še kar nekaj jih pogrešam recimo Vampirko?? no pa vse decembrčice ki se niso že dolgoooo javile.

Bom treba spet tiralico razpisat da se malo pofočkamouser posted image

Kako pa kej napredujete s projekti suha pleničkauser posted image mi smo po virozi kr mal na pauzi (ne vem zakajuser posted image user posted image ) no sej v vrtcu pa vsak dan hodi na kahlico.
Ko bo vreme lepše pa bomo orng začeli s projektomuser posted image

Joj Julija naša gre pa že v vrtec,ajoj, kam gre tale čas... to je pa noro.

Natali javi se kaj z novičkami o Katarini in Urbanu pa naša nosečka Ally tudiuser posted image

Pišem brez repa in glave grem še mal počekirat forum z enim učem pa se tipkamo zjutraj

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
12.3.2009 6:54:07   
tintara
Ku, ku. Sem izpolnila kvoto, da me par dni ni bilo in lahko spet kaj napišem.

Kolo: mi ga že imamo (nimam pojma kere firme) in smo probal, pa je Nadja še premajhna. čeprav glih za glih. Mogoče poleti. Sam bo treba prej ta večje kolo zrihtat, da se bo tudi GAšper imel na čem peljat. Ima še kar tega ta malega (sicer zgleda malo smešno, ampak je pa dobro, k lahko z nogo stopi dol, ko bi sicer padel...) No, saj na širokem parkirišču mu kar gre vožnja brez koleščk, ampak speljevat pa še ne zna.

Oh, Naja, pa kaj mi cediš sline s svojo lušno Nikico? No, saj je prav da jo pokažeš, sam k bi jaz tud mela že enga v trebuščku, pa ga (še) ni. No, itak, da če prespiš ugoden termin, da pol ni nič, ane.

Luštni otroci, vsi skupaj, tudi ta veliki. Pa vsi imajo že tolko las? Le kam naj bi dala špangice Nadji? No, saj zdaj že ima nekaj več lask, ampak, še vedno precej manj kot ostali v vrtcu. Sicer jih pa ne bi hotela nosit, sem ziher. Še kikle neče (to je za fante, mi poveuser posted image ). Nosi pa pomožnosti stvari, ki so od njenega ta bol bratranca (10 mesecev je starejši in ravno lahko cunje daje) - tako da so bolj fantovske. In potem se sprašujem zakaj jo vsi na fanta menjajo? No, tisto kar dokupimo je ultra punčkasto, ampak ni rečeno, da nosi. Kaj pa tudi, no.

Takole, šibam delat. Mejte se. T

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
12.3.2009 8:04:14   
Ženkica
Ekola, včeraj sem zvohala na Bolhi rabljenegea Schwinna 12 za punčke; lepo ohranjen, sem poslala kar tasta, ki živi v bližini in ga je kar vzel. aja, prišel nas je 50 eur, kar je ravno 50% cene na netu. Upam, da bo naši dami dobro služil.

moj_moj: pozabila sem jo zmerit; obljubim, 1x te dni jo bom, obljubim, obljubim (ala Nodi user posted image )

Vilma: hvala za komplimente user posted image

No, moja maja princeska se je včeraj v vrtcu, ko sem prišla ponjo odločila, ko nekaj ni bilo po njeno, da bom tepena user posted image ; začela je udrihat po meni, me brcat, metat kapo po tleh, skratka, kaj tazga. Nisem vedla kako reagirat. Najprej sem jo ignorirala, potem sem bila huda, imelo me je (priznam), da bi jo enkrat po riti, pa je nisem.
Zadnje čase je ful agresivna do mene, kadar ni po njeno. Pa vidi se, da me preizkuša, prav zanalašč nagaja. Skratka user posted image . Včasih me prime, da bi kar dala odpoved user posted image . Evo, je prec boljše, ko sem se malo izkašljala. aja, mogoče še kakšen nasvet, kako bi ve reagirale.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
12.3.2009 8:18:05   
essa411
No, jaz Dostojevskega nisem nikol brala, poznam ga pa sam kot Mihaila, al pa Fjodorova (ampak to mi je že čist ušlo, ...kje je že srednja šola...)...kakorkoli, men se ful smešno sliši, da bi mi sina nekdo klical Fjodr.
Poročaj kako je bilo prvi dan v vrtcu.

Ema_kako je kej user posted image ?

Najaa_ne sekiraj se glede lenobe, po takem naporu in sekiranciji ti počitek PRIPADA. Dobro da je mala miška tolk pridna user posted image !

Če bi jaz imela še enga bejbija in bi to bila punčka, bi tud bila čist v fantovskih cotah. Kaj pa naj bi nardila z Lanovim cunjam? Škoda stran dat, se sam dokupi mal roza, al pa z volančki in je.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
12.3.2009 8:25:05   
essa411
Ženkica_kadar ma Lan takšne izpade mu najprej odločno povem, da se to ne sme in skušam preusmerit pozornost. če nič ne zaleže ga ignoriram ali pošljem v njegovo sobo (ponavadi šše joka zraven), d a se "ohladi". za to pa že ve, da pride ven, ko neha jokat. normalno, da me je imelo, da bi ga po riti, ampak poskušaš vzdržat.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
12.3.2009 8:40:59   
Shorty_

Joj naša zgaga pa že na vse zgodaj zjutraj preizluša moje živčkeuser posted image user posted image user posted image

Začelo se je ob 5h ko ni več hotla spat je zaspala ob 7h ob 7:30 je morala vstat in vsa tečna. Pol se ni hotla slečt iz pižame, brcala kričala...pa sok hotla pa ne v kozarec v flašo....ne te žabice druge žabice....ne hlače ne bom sam žabice bom.......bucke hočm (skibucke)....ne bom nodija nesla vjtc bom medija..ok nenenenen muco bom nesla mamica......aaaaa malo je manjkalo pa bi jih čez rit dobila res čist malo. Komaj sem čakala da gresta od doma z možekom da bo 5 minut tišineuser posted image

Ženkica jz jo takrat na trdo posedim na silo in ji povem da če se takoj ne umiri grem ven in jo počakam pred vrati ona naj se pa sama obleče in pride za mano. Samo enkrat sem začela korakat proti izhodu od takrat naprej se tko lepo obleče da je kaj. Začelo se je obdobje preizkušanja mej in upam da bomo imele dovolj živčkov na zalogi, sploh tiste ki nimate edinčkovuser posted image

Punce naj vam povem (čeprav še ni uradno, pač ne morem bit tiho) da sem vrjetno dobila drugo službo. Na razgovoru sem bila v torek in zdej čakam da me iz kadrovske pokličejo da se dogovorimo kdaj podpišemo pogodbo-upam da čimprej k sem že čist živčnauser posted image
Delala bom pa od 8-16h pa vikende frajuser posted image plača pa za 200€ večji brutto kot sedaj. Bom pa vnašala podatke na spletno stran pa kontaktirala podjetja... skratka zanimivo razgibano in možnost napredovanja.  pa pssst dokler ne bo uradno, upam da si ne bodo kaj premisliliuser posted image user posted image

Hvala vam za pomoč Essa posebej tebi res hvala te peljem na kavico ob priliki pa seveda vsem ostalim tudi za vzpodbudne besedeuser posted image

Rada vas imam

Shortyka

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
12.3.2009 8:50:07   
emaa
shorty vso srečo.
jaz sem v redu, mal mi je slabo, ma bo že, kaj več pa drugič.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
12.3.2009 9:17:33   
Najaa
Dobro jutro.

Mi smo se naspali, zdaj pa golaž kuham (da bo par dni mir user posted image ) in pol šibama veeeeeen! Je tak lep sonček, da bi bil greh bit v bajti. user posted image

Ženkica, ne vem kaj naj rečem glede tega izpada, samo en user posted image  ti pošiljam. Tija je sam po tleh meče in mislim, da točno ve, da je ne smem dvigovat. To še od prej, ko sem imela trebuh.

tintara, jaz držim pesti, da boš kmalu imela enega bejbija v trebuščku in da ti bo slabo, bruhala boš, utrujena boš... user posted image  Saj veš, da je dobronamerno. Čeprav sem sama zelo vesela, da je s tem konec in nikoliiiii večččččč! user posted image  (pa ne mi zdej rečt, da se zarečenega kruha največ poje, ker tega se ne bo)

shorty, super za službo. Sem zelo vesela. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
12.3.2009 9:29:09   
tatam
Tamtam pozdravite se! Sem pogledala fotke tvojih otrok v albumu. Neki mi ni jasno. A maš ti tri al štiri otroke?  Pa razlika med dvojčkoma in Aljošo? Majhna a? A ti kej spiš pri tolk mejhnih otrocih? user posted image In sploh sprašujem tud zato, ker so precej bolani. Ti moram še to povedat, da ima Tosja prekraaaaaaasno ime! user posted image Jaz sem tako navijala za ruska imena, Tosja, tudi Aljoša, pa je moj kr pikice dobil, ko sem samo omenila. user posted image Pol sem še pretiravala in predlagala, da bi Dominik bil Fjodr al pa Maksim. Čeprov Maksim mi je ful lepo ime, v bistvu nit nisem pretiravala. user posted image A Tosja in Anej sta enojajčna dvojčka? Sej verjetno si že omenila, ampak očitno mi je ušlo.

Ja imam štiri.Tjaša bo avgusta 10,Aljoša je bil osem, za malidva pa itak vešuser posted image
Tak da razlika ni tak mala.Spanje-kaj je že to???user posted image Recimo da se stanje izboljšuje.
Kar se imen tiče smo namerno izbirali ruska in začetnica A in T -smo vsi takouser posted image .Na koncu ni blo nič "pametnega" na A,zato ima Anej zdaj pač latinsko ime. Mi je pa všeč tudi Fedjauser posted image
Kar se jajčnosti tiče pa sta menda dvojajčna.Ločimo ju vsi domači,pa Tosja ima alergije,Anej pa jih nima.No,tolko o tem.
Kahlice pa so pri nas bolj za okrasuser posted image Saj občasno jima uspe kaj,ampak če nisem lih poleg in takoj odnesem kar ven vlijetauser posted image Mah,bo že.......
Šibam zaj postelje preoblečt,potem pa na sonceeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
12.3.2009 12:59:26   
Anonimen
Da vas malo pozdravim, moje koke user posted image  Vidim, da ste še kar ene in iste tukaj, pa da vam otroci pridno rastejo. Čestitam za pogum! user posted image

Em, kaj naj povem? Matija raste, zdaj sta s sestrico (5) v fazi stalnega pretepanja. Tamal jo kar obriše user posted image  Drugače je pa tak fleten, bolj droben, ravno danes je zlezel na vago in ima 11 kil, pa od oka okrog 82cm, po oblačilih sodeč. O kakšnem kolesu, da bi ga gonil, ne duha ne sluha, je bolj pri nerodnih, sicer je pa čisto pahnjen na traktorje, vlake in ostalo mehanizacijo. Zanimivo je gledati, kako kljub enaki vzgoji Ana pada smo na lišp in barbike in kiklce, Matija pa čisto po fantovsko skoz nekaj zida in popravlja in tako. Zanimivo, res.

No, saj zleze na kolo (Anino), ampak potem se gor drži kot lipov bog, samo smeje se prav na vsa usta user posted image

(odgovor članu tatam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4624
12.3.2009 13:57:47   
Najaa
O, ilegalci! user posted image user posted image  Meta. fajn te je brat. Daj se večkrat oglasi.

r1ta mi je sporočila, da jim net ne dela. Se bo oglasila, ko jim zamenjajo modem.

Pravkar sem pojedla ćisto mrzlo kosilo, ker se je Nika spomnila vmes, da je tudi ona lačna. user posted image  user posted image  Zdaj pa grem igrače pucat. Sem zvedla, da imajo v vrtcu akcijo za Unicef in ker se jih itak moramo kakšnih 3/4 znebit, je to idealna priložnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?