metuljcek321
|
Morning, ladies! Hm, ponoci sva z mojim izmenicno vstajala in Anji dajala dudo ... jok-duda-spanec, pa cez nekaj casa spet jok-duda-spanec ... 5x smo se sli to igrico, zjutraj pa Anja prespana tipi-topi, midva sva pa malo pisano gledala. Upam, da so to zobki na pohodu. 3jemi, za sestro - iskrene cestitke! S katerega podrocja pa je magistrirala? neboglasnica, kako si kaj danes? Upam, da bo cist drugace kot vceraj - zasluzis si en dober, pozitiven, nebolec dan. ZOO igrala - aha, torej so ze - ouje. Bo treba cekirat. Aha, 30 evrov je celoletna karta, pravis ... za razmislit ... zelo ... Majuska, dobro ti to kupujes. Tudi meni se zdi, da se v Kiku najde marsikaj fletkanega za nase najmlajse. In fajn slikice tvojega smejkota - res je fletkan. Pa kaksne okice ima - izgledajo cisto crne - is it possible??? Uboscek Tarik, naj hitro okreva. Lp obema z mamico. flour vs. fluor - ste me nasmejale, punce --- prva rec je po anglesko moka, drugo pa sestavina kolodonta Predvidevam, da set se menile o zadevi nr. 2 POP TV is back, yes Tko da sem lahko gledala Gospodinje in se nasmejala njihovim dogodivscinam. House-ja sem pa posnela & bo danes zvecer laufal. Kolk dobr. kapica po kopanju - samo cisto na zacetku, zdaj jo sfrotiram s plenicko & je to to. Hvala za namige za sampone. Se bo kar tezko odlocit, katerega ubost, k ste tolk predlogov napisale dzanika, pridna sportasica nasa! Odlicno si to zastavila. Povej, je danes kaj muskelfibra? Glede stroja: jaz upam, da ti ga asap popravijo. Mora biti pravo sr****, ko se ti nabirajo cunje & cunjice, pa brez pralnega .... grrrr .... Ja, slincek varianta - imamo tistega gumastega - pravim mu Robocop - in je OK, samo (kot sem 1x ze napisala) resnicno ne stekam, zakaj je pod brado narejena luknjica, ker tocno tam gre skozi! Damn! home-made angelcka - totally cute - dzanika, res si umetnica In kaksne cortlih masnjice imata oba - za pohrustat. Kdo se ju je ze razveselil? Soncica, jaz tud bolj na pocasi tole GH uvajam - cakam se en mal z glutenom, ker ima tasca celiakijo & ne bi rada cesa povzrocila ... jogurte & skuto sem pa glih vcearj kupila & bo ta teden na sporedu ... mesek: dala pri 7,5 mes. - zajcek, piscanec, puran, jagenjcek. Jagod se ne bom dala. skutice za tamaucke - katere daste? A tud sadne? Ali navadne & daste notri sadje? flower, pol kg v 2 tednih - vau, ej, to pa je jedec. ksenci, drzi se! Oooooo, levinja, long time no see ... kje si, izgubljena dusa? za vozickanje z rovarko, pa hitro naj pridejo zobki, da se miss razdrazljivosti spreeni v miss zobatko tims, dobro opravi danes, neboglasnica, ti tudi - naj razresijo tale tvoj nesrecni prst - ne mores verjet - tako majhen, pa tako nadlezen ... uf, ej. glugluglu, kako poteka eliminacija usi? Upam, da uspesno! Sccc, scccc, nadloga mala ... lavita, WB, pa veliiiiiko zdravja & cim prej lepo ritko. Tudi nasa ima zadnje dva dneva mal rdeco (pa luliko tud & pregibe ob nogicah) - srcno upam, da so (tudi to) zobki ... Susim, pivnam, jo puscam na zraku, mazem s Sudokremom, je boljs, cez par ur spet slabs ... Blacky, a ves, da niti pomislila nisem, da bi dala mleko v hladilnik & ga potem ponudila ob naslednjem obroku. Ne vem, no, raje kar sveze naredim Ni pa slab predlog. Ce to delajo v porodnisnici, ... samo, kako bi ga pa grela? Nimava mikrovalovke ... Eh, mal kompliciram .... Moya, mali za "polzenje" Pa OMG stoijam s piscancem & smetano ... Res je shit, k mislijo, da delajo dobro, v bistvu pa potem otrocek trpi, ne spi, ... Aleksandru za postavljanje na nogice. Hiter je mali, ni kaj! Nasa se pa v stajici prime za tiste obrocke in se guga naprej-nazaj, potem ji pa nogice klecajo kot telicku - je tko smesna, da je joj. , sem se narezala, mirjam, tistemu ali sta obe lustni ali debeli. In za kenlanje kil. Zdaj pa v miniko smuknit, pa na spancir. netki, slisala za sneg & zazijala z odprtimi usti, prikazala se mi je lopata za kidanje snega .... hudo, hudo ... upam, da je bla samo nocna mora dzanika, srecno pri zobarju. Moj se tudi bliza - 4. 4., remember? netki, imas zapisano za en mini miting v Trbovljah? Ej, rebeca, a sta bila Tariq in Anja v kaksni navezi, pa midve ne veva zanjo - sta se pogovarjala po telefonu maybe? Nasa je tudi zjutraj odprla ucke, nekaj se je zacela igrat z ropotuljico, zraven pa govorila: "Ata, ata" ... ne mores verjet - tko trenirava Mama, mama, pa nista ... hm ... Saj vem - tko kot v soli - ponavljanje, utrjevanje, ponavljanje, utrjevanje v nedogled, pa bo mama