|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
17.3.2009 7:39:25   
dzanika
jutro

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

"nahrbtnik" za otroka
- z možem razmišljava, da bi jo v kratkem pičili v hribe, pa bi potem rabli tisto reč za na hrbet, da daš potem otroka not...ne vem kak se reče...a ima katera to doma, kako se obnese, kakšne so cene ....???

tole pa tut mene zanima...

jaz bom pa popoldne vozičkala danes ker mam ob 10h zobozdravnika. user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 7:51:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 8:00:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.3.2009 8:16:00   
dzanika
še kile sem dolžna danes. 70,1.  user posted image   Sej sem pričakovala da bo polom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.3.2009 8:24:33   
metuljcek321
Morning, ladies!

Hm, ponoci sva z mojim izmenicno vstajala in Anji dajala dudo ... jok-duda-spanec, pa cez nekaj casa spet jok-duda-spanec ... 5x smo se sli to igrico, zjutraj pa Anja prespana tipi-topi, midva sva pa malo pisano gledala. Upam, da so to zobki na pohodu.

3jemi, user posted image  za sestro - iskrene cestitke! S katerega podrocja pa je magistrirala?

neboglasnica, kako si kaj danes? Upam, da bo cist drugace kot vceraj - zasluzis si en dober, pozitiven, nebolec dan.

ZOO igrala - aha, torej so ze - ouje. Bo treba cekirat. Aha, 30 evrov je celoletna karta, pravis ... za razmislit ... zelo ...

Majuska, dobro ti to kupujes. Tudi meni se zdi, da se v Kiku najde marsikaj fletkanega za nase najmlajse. In fajn slikice tvojega smejkota - res je fletkan. Pa kaksne okice ima - izgledajo cisto crne - is it possible???

Uboscek Tarik, naj hitro okreva. Lp obema z mamico.

flour vs. fluor - ste me nasmejale, punce --- prva rec je po anglesko moka, drugo pa sestavina kolodontauser posted image  Predvidevam, da set se menile o zadevi nr. 2user posted image
POP TV is back, yesuser posted image  Tko da sem lahko gledala Gospodinje in se nasmejala njihovim dogodivscinam. House-ja sem pa posnela & bo danes zvecer laufal. Kolk dobr.

kapica po kopanju - samo cisto na zacetku, zdaj jo sfrotiram s plenicko & je to to.

Hvala za namige za sampone. Se bo kar tezko odlocit, katerega ubost, k ste tolk predlogov napisaleuser posted image

dzanika, pridna sportasica nasa! Odlicno si to zastavila. Povej, je danes kaj muskelfibra? Glede stroja: jaz upam, da ti ga asap popravijo. Mora biti pravo sr****, ko se ti nabirajo cunje & cunjice, pa brez pralnega .... grrrr .... Ja, slincek varianta - imamo tistega gumastega - pravim mu Robocop - in je OK, samo (kot sem 1x ze napisala) resnicno ne stekam, zakaj je pod brado narejena luknjica, ker tocno tam gre skozi! Damn!
home-made angelcka - totally cute - dzanika, res si umetnicauser posted image  user posted image  user posted image  In kaksne cortlih masnjice imata oba - za pohrustat. Kdo se ju je ze razveselil?

Soncica, jaz tud bolj na pocasi tole GH uvajam - cakam se en mal z glutenom, ker ima tasca celiakijo & ne bi rada cesa povzrocila ... jogurte & skuto sem pa glih vcearj kupila & bo ta teden na sporedu ... mesek: dala pri 7,5 mes. - zajcek, piscanec, puran, jagenjcek. Jagod se ne bom dala.

skutice za tamaucke - katere daste? A tud sadne? Ali navadne & daste notri sadje?

flower, pol kg v 2 tednih - vau, ej, to pa je jedec.

ksenci, drzi se!

Oooooo, levinja, long time no see ... kje si, izgubljena dusa? user posted image  za vozickanje z rovarko, pa hitro naj pridejo zobki, da se miss razdrazljivosti spreeni v miss zobatkouser posted image  user posted image  user posted image

tims, dobro opravi danes, neboglasnica, ti tudi - naj razresijo tale tvoj nesrecni prst - ne mores verjet - tako majhen, pa tako nadlezen ... uf, ej.

glugluglu, kako poteka eliminacija usi? Upam, da uspesno! Sccc, scccc, nadloga mala ...

lavita, WB, pa veliiiiiko zdravja & cim prej lepo ritko. Tudi nasa ima zadnje dva dneva mal rdeco (pa luliko tud & pregibe ob nogicah) - srcno upam, da so (tudi to) zobki ... Susim, pivnam, jo puscam na zraku, mazem s Sudokremom, je boljs, cez par ur spet slabs ...

Blacky, a ves, da niti pomislila nisem, da bi dala mleko v hladilnik & ga potem ponudila ob naslednjem obroku. Ne vem, no, raje kar sveze naredimuser posted image  Ni pa slab predlog. Ce to delajo v porodnisnici, ... samo, kako bi ga pa grela? Nimava mikrovalovke ... Eh, mal kompliciram ....

Moya, user posted image  mali za "polzenje"user posted image  Pa OMG stoijam s piscancem & smetano ... Res je shit, k mislijo, da delajo dobro, v bistvu pa potem otrocek trpi, ne spi, ...

user posted image  Aleksandru za postavljanje na nogice. Hiter je mali, ni kaj! Nasa se pa v stajici prime za tiste obrocke in se guga naprej-nazaj, potem ji pa nogice klecajo kot telicku - je tko smesna, da je joj.

user posted image  user posted image  user posted image , sem se narezala, mirjam, tistemu ali sta obe lustni ali debeli. In user posted image  za kenlanje kil. Zdaj pa v miniko smuknit, pa na spancir.

netki, slisala za sneg & zazijala z odprtimi usti, prikazala se mi je lopata za kidanje snega .... hudo, hudo ... upam, da je bla samo nocna morauser posted image

dzanika, srecno pri zobarju. Moj se tudi bliza - 4. 4., remember? netki, imas zapisano za en mini miting v Trbovljah?

Ej, rebeca, a sta bila Tariq in Anja v kaksni navezi, pa midve ne veva zanjo - sta se pogovarjala po telefonu maybe? Nasa je tudi zjutraj odprla ucke, nekaj se je zacela igrat z ropotuljico, zraven pa govorila: "Ata, ata" ... ne mores verjet - tko trenirava Mama, mama, pa nista ... hm ... Saj vem - tko kot v soli - ponavljanje, utrjevanje, ponavljanje, utrjevanje v nedogled, pa bo mamauser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.3.2009 8:36:49   
netki
metuljčica....čakam 4.4....upam da ne pride kej vmes!user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.3.2009 8:38:08   
nanka
jutro, en del gospodinjski del je že za mano, zdaj čakam na kavo, potem pa dalje.

Metuljček, jaz ji kupujem sadne skute od ljubljanskih mlekarn in jih ima zelo rada, samo jagodnih ji ne dam, so pa zoprno pakirane, 2x banana, 2x jagoda in 2x marelica. Potem pa po hiši ponujam jagodne in jih nihče ne mara. So pa v lončku po 50 g. Za našo ravno prav, ker eno zmaže več pa ne. Sem ji pa že parkrat dala smetano s sadjem od LM pa jo ima tudi rada, to ji dam pa borovničevo.

Neboglasnica, Tims dobro opravite preglede.

Majuska vau kako je Aleksander hiter, pa cel mesec mlajši od nekaterih julijčkov, našo je že prehitel, ker nima pojma kaj so to noge, brca ja kaj več pa ne. Zdaj šele dobro obvlada obrat na trebušček in ko jo nesem spat kmalu vpije da jo obrnem.

Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.3.2009 8:38:48   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

jutro, en del gospodinjski del je že za mano, zdaj čakam na kavo, potem pa dalje.

Metuljček, jaz ji kupujem sadne skute od ljubljanskih mlekarn in jih ima zelo rada, samo jagodnih ji ne dam, so pa zoprno pakirane, 2x banana, 2x jagoda in 2x marelica. Potem pa po hiši ponujam jagodne in jih nihče ne mara. So pa v lončku po 50 g. Za našo ravno prav, ker eno zmaže več pa ne. Sem ji pa že parkrat dala smetano s sadjem od LM pa jo ima tudi rada, to ji dam pa borovničevo.

Neboglasnica, Tims dobro opravite preglede.

Majuska vau kako je Aleksander hiter, pa cel mesec mlajši od nekaterih julijčkov, našo je že prehitel, ker nima pojma kaj so to noge, brca ja kaj več pa ne. Zdaj šele dobro obvlada obrat na trebušček in ko jo nesem spat kmalu vpije da jo obrnem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.3.2009 8:42:38   
neboglasnica
Dober dan...

Ne, ne, nisem šele sedaj odprla oči, ampak ob 04.00. Pojma nimam, kaj je to bilo user posted image . Skratka, ob 06.00 sem Ano stuširala, nato se je polulala v lonček in že sva bili na poti v ZD, kjer so ji še kri odvzeli. Moja pridna pupa ni nič pojokala. user posted image Nato hop v vrtec, pa domov po moža in sina, nato pa še moža odpeljati v LJ na zdravniški pregled. Sedaj pa zajtrk in malo miru - Staš spi, jaz pa berem RR in user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste pridno pisale, saj je bilo to eno lepših juter zadnje čase na RR.

Prst: še vedno prekleto boli. Ampak ga ignoriram do popoldneva, ko dela moja zdravnica.

Tims: dobro opravi...

Teja: vse naj ob obmesečnici!!! user posted image user posted image user posted image

Nekdo zvoni, kuj pridem nazaj

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.3.2009 8:45:12   
nanka
Neboglasnica pa ti si bila že superwomen da si vse oddala na svoj konec, zdaj si pa zaslužiš en manjši počitek s kavico.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.3.2009 9:20:41   
Ryssa
Ojla user posted image

Vse o nahrbtnikih si lahko preberete tu http://otrocarije.blogspot.com/2008/07/nahrbtniki-za-noenje-otrok-planinski.html
Kliknite na link na tej strani. Zelo koristno.

Slučajno sem videla, da se pogovarjate o tem.
Mi imamo deuter kc III, preko tega gospoda pride 175 evrov, ampak je vreden vsakega evra, ni primerjave z raznimi nahrbtniki, ki jih dobiš v BC in podobnih trgovinah za samo malo manj denarja - kolikor vem so okoli 100 evrov.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.3.2009 9:36:25   
nanka
Sem ravnokar govorila z Ilatic, Tariku gre počasi na bolje, kisik ima še zmeraj, samo so mu ga že zmanjšali, je še ne, pije malo, domov pa gresta ko bo Tarik 24 ur brez kisika. Ilatic je kar malo boljše volje, tako da jo je bilo plepo slišat.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.3.2009 9:44:02   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica pa ti si bila že superwomen da si vse oddala na svoj konec, zdaj si pa zaslužiš en manjši počitek s kavico.

Jap, si jo zaslužim, kajne? Ampak ne brez moto piškotov. Njami!!!

Super, d asta Ilatic in Tarik bolje. Le tako naprej!user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 9:48:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.3.2009 10:16:58   
sončika84
pozdravljene!
joj,majuška,sej upam da ne zameriš zrd kapce. sem čist tko vprašala,nisem čisto nič hudega mislila. user posted image
kar se tiče jagod, jaz sem matiju že dala pa ni bilo nič. jel pa je tudi že pomaranče in kivi,in jih ma zelo rad. kar se tiče pa tašč in drugih ki silijo, jaz se več ne obremenjujem. kadar ga dam v varstvo, jim pač zaupam. ko ga vzamem nazaj,jih pa vprašam, oziromam i kar sami povejo, kaj je matija jedel. tako da če bi prišlo do kake reakcije bi vedela od česa je. kaj češ,če se jim ne da dopovedat pa pol nekak rešiš. user posted image
a vaši se že kej na nogice postavljajo? matija skoz bolj. zdej se čisto skozi nekam prime in vstane. in mu je ful fajn in se počut pomembnega in se ful meni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.3.2009 10:26:27   
lili3
Dobro jutro,

mi smo imeli že ob 7h posvetovalnico, kakšna nora ura. Aljaž je bil 2. cepljen, pa dobili smo napotnico za UZ srčka, ker mu je slišala šum. Je sicer poslušla večkrat in ga zaznala samo 1x, ampak je rekla da bolje da gremo na UZ in da tam vidijo al je kaj al ni.

Drugače pa smo čez vikend našli varuško, začela ga bo čuvati septembra, čuva pa 3-4 otroke. Ceno ima sedaj 180 EUR, je pa rekla da bo verjetno malo podražala. Čez poletje pa bomo mogli malo štukati z babicami glede varstva.

Šampon, mi imamo Mustelo, lase umivamo s šamponom 1x na teden. Kapice nimamo več. Drugače pa za telo uporabljamo trdo milo, večinoma samo za ritko, nogice in rokice. Ostalo umijemo z vodo.

Aljaž je že tudi probal smetano, s tortice. Mu jo je moj zadnjič dal. Sem mislila da mu bo žlico nesel samo do ust in pol umaknil, ampak mu jo je kr dal usta, Aljaž pa seveda z veseljem pojedel. Mu pa že dajemo 10 dni Plasmon kekse, ki imajo mleko, pa tudi kašico z AM je že jedel, pa zaenkrat ni bilo kakšne reakcije. Tak da sem jaz včeraj tudi začela po 4 mesecih pit kavo z mlekom. U, kako paše. Saj sem se navadla kave brez vsega, ampak je z mlekom veliko boljša.

Neboglasnica, upam da se čimprej znebite uši.

Rovarka, tvoja Tia je pa res pravi cukrček, se mi ful dopade s trakom.

user posted image  Aleksandru za postavljanje na nogice.

Nič, zdaj pa grem mal po netu pobrskat, kam bi šli za 1. maj. Vi greste kam?

Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.3.2009 10:29:07   
lili3
Sončika, nas se še nič ne postavlja na noge.

Mene pa zanima še, kateri dokument ste dale delati za user posted image , osebno ali potni list in kakšne so kaj cene?

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.3.2009 10:40:10   
Inigo
hello čvekice!

takle je pr nas... gužva gužva gužva! prejšnji teden sva z markom finalizirala prenovo babičinega stanovanja, čez vikedn smo selili, zlagal stvari... skratka Brin je pozabil kdo je mami, ker ga je skos čuvala babica. user posted image

včeraj pa je bil tak dan, da... jst ne vem... noro! cel dan tečkal, spal le pol ure, popoldan bruhal, ponoč pa zelo slabo spal in dosti jokal. ne tečkal, jokal! sm misla da so zobki in sm mu probala namazat s calgelom in ni pustil, tko da ga je najbrž res tak bolel, da je blo groza. pol sm mu pa kr svečko not stisnala pol je pa mal zaspal. ampak mal! pol pa dalje... ampak ni minilo niti 3 ure. če bi minil vsaj pet, bi mu dala novo svečko... morm neki nabavit, da mu bom lajšala bolečine. tele svečke so prešvoh.

zdajle malo počivam, počas se bo tko zbudil mali in pol... sj ne vem. vreme je lepo, ma si prav ne upam it z njim ven, ker včeraj sm ga mogla nosit in voziček porivat zravn... ne ne, to pa ne gre! je pretežk! ne vozek, Brin! pa še s kolegico sma ble skup, sm misla najprej da je lačn, ni bil, žejen tut ne, pol sma pa rekla, da je najbolš da grema domov. in sva šla.... kaj pa druzga!

tak mal sm se spihala... zdj pa si grem dol vležt pa bom malo brala. sm bla včeraj v knjižnici. sm si vzela Nimfomanko user posted image user posted image

uvajanje GH
- mi nimamo več uvajanja. mu dam vse kar mi jemo. no, pohanega pa svinjskega glih ne. ampak bolj kot ne je vse.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.3.2009 11:03:43   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Neboglasnica, upam da se čimprej znebite uši.

Prosim, prosim, ne kliči nad nas še ušk... Se mi bo zmešalo. user posted image user posted image Verjetno si mislila na Glugluglu. user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
17.3.2009 11:14:13   
lidija***
Teja-
user posted image

Mi tudi ne uvajamo več. Je praktično vse. Kuham pa tako z zelo malo soli in svinjine in cvtretja skorj nikoli.

Umpa- se mi ne da razmišljat o receptihuser posted image . Hvala za info.
Copatki- včeraj sem kupila Cicibanove 18. številka. Pa ji grejo ful na živceuser posted image . Samo, ker se že toliko postavlja je boljše, da jih ima, ko raziskuje svoj domek.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
17.3.2009 11:17:19   
Majuska
'morning dear ladies,

kako ste danes? Malo pozno se javljam, sem morala najprej ukrotit malo zverinico, ki rogovili že nekaj ur user posted image   evo mal zajtrka

user posted image

najprej me je Aleksander zbudil ob 8.30, po flaški pa nikakor nazaj zaspat. Tako da smo imeli kričanja, vriskanja in prevračanja za izvoz user posted image   počasi mu bom šla že naštimat jabolko za naslednji obrok ... se mi zdi, da kar naprej jabolka tolčemo user posted image

Kako ste kaj ve?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
17.3.2009 11:28:35   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

in tiste s starejšimi otroci: kdaj so vaši razumeli prepovedi? npr. da nečesa ne sme tikat in so potem pustili na miru.
to sprašujem zato, ker mi je mami pravila, da pri meni in bratu niso nič zavarovali stvari, da so nama preprosto parkrat povedal da to ne smeva in sva vse pustila na miru. pa sedaj gledam našo ano in mislim, da ne bo šlo tako gladko skoziuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Nobelova nagrada za najbolj čudežna otroka na svetu!user posted image user posted image  hec, hec, samo ne vem, če obstaja tak otrok, ki bi te kar tako ubogal. Je le daleč nazaj, pa se mami več ne spomni dobro verjetno.user posted image  
Prepoved razume nekje od 1. leta dalje, če malo glas dvigneš, izziva in sprobava pa te še pri 2 letih tud.user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
17.3.2009 11:34:03   
Blacky30
Oj!

Noč je bila drekasta. user posted image  Spat sem šla ob polnoči, ob 3h pa je Teja začela ....nosek poln in ni mogla dihat, pa jok, pa očke zapre, pa jok, jaoooo....sem se milijonkrat iz postelje dvignila (sem trebušnjake delalauser posted image ). Potem sem ji nosek čistila, nič ni šlo ven, sem ji fiziološko not špricnila, potem se še pokaka, tak da sva se šli še previjat. Še vedno driska. Namažem dlesni s Calgelom in potem sem jo morala božat in za rokico držat, da je končno zaspala. Ne vem, upam, da bo tega kmalu konec, pa naj že pogleda ta zobek ven, če misli. Potem sem pa ob 4.30 zaspala za eno uro, ko me je budilka vrgla pokonci, ker sem morala vstat in zrihtat Nejca za vrtec. Sem bla čist blentava. Pa spet ležat nazaj od 6.45 do 7.40, jaoooo. Potem pa horuk pokonci in v akcijo. Zdaj Teja že spet spi, mene pa je končno zajtrk in čaj spravil k sebi. Ne upam si danes kave, mi ni nekaj dobro. Ne vem, včeraj sem bla že čist ok, danes pa mi je mogoče slabo od neprespanosti. Eh, saj bo....user posted image

Majuska, dobre cotke si to nabavila skoraj zastonj. Jaz tud rada grem v Kik.user posted image

Kapica za kopanje - tudi več ne uporabljam.user posted image

Znakec medo za stanje - ko se sam vstane ob opori in samostojno stoji, ne da se cel trese zraven, ker ga nogice komaj držijo (kot moja Tejči user posted image ).
VSE NAJBOLJŠE MOJI TEJČI ZA 8 MESECEV!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Slinčki za enkratno uporabo - do zdaj nisem vedela, da obstajajo.user posted image

Soncica, glede GH smo vse ful različne, ene hitro napredujejo, ene počasi. Jaz sem tokrat gluten uvedla po 6m, ker so takšna baje nova navodila, da moramo uvesti najkasneje do 7m, drugač pa zdaj je že tud rezance, jogurte, skuto. Tudi cvetačno juho z rižem sem ji ponudila, pa je bila narejena s prežganjem. Je jedla kot vlka.user posted image  Kruha in keksov pa ji ne dajem za vlačit po ustih, ker se bojim, da pride do nezgode, pa vedno vse odlomi, potem pa noče dat iz ust in joka. Brezveze, za to bo še čas. Sem ji pa včeraj hotla dat testenine (polžke) in bolognese omako, pa sem polžke le z vilico pretlačila, pa je po prvi žlički kar bruhala. So ji bili preveliki kosi. Glede drugih....pri nas si ne upajo dat otroka karkol v usta, če naju prej ne vprašajo. Mogoče jim je ostalo od Nejca, ki je imel alergijo in sva jih prestrašila, tak da niso upali, poleg tega pa je moj mož enkrat znorel pred celo familijo na zabavi, ko mu je njegova teta hotela dudo namočit v vino. Tak da so si ga takrat menda vsi zapomnili in se prestrašili, ker drugač je taka nežna mirna dušica.user posted image user posted image
No, berem dalje in vidim, da imate iste sume kot smo jih imeli mi. Atopični....poznam Elidel in Advantan, s slednjim le previdno, čist natanko in samo en teden skup maximalno mazat, več ne.user posted image  Se pa lepo popravi tudi po Elidelu.

Jagode GH ji bom dala po enem letu. Nejc pa jih obožuje in komaj čakava, da se začne prava sezona, jih bova mlela vsak dan.user posted image  Sem jih prejšnji teden videla na stojnici, potem pa me je kar ritensko odneslo proč,ko sem videla, da stane kila 14€.user posted image

Jagode - ste videle tisto reklamo za megalomanske jagode plezalke, ki jih lahko naročimo preko poštnega oglasnika? Men se dopadejo in jih bom naročila. Pa da vidimo. user posted image

Lavita*, ko je Nejc začel hodit v vrtec, je bil kar naprej bolan. Prvo leto je najhujše, pravijo. Samo potem pa se jim utrdi imunski sistem in pri nas se zdaj že pozna, da ni več toliko bolan. Smo pa lani od januarja do maja dali skozi kar veliko, 3x gnojna angina in 3x viroza in vodene koze. Pa smo prestali. Kljub vsemu vrtca ne bi menjala za nič, se ima fajn, čeprav je bilo joka na začetku. Zdaj je ugotovil, da uživa tam, da ima prijatelje in pridobiva marsikatero vrednoto, ki jo doma nevede zanemarimo. Včeraj sem bila sama doma z obema, pa še bajto sem morala v nulo spucat, ker je prišel cenilec. Ti povem, da sem se večkrat spomnila na tebe, ko imaš tako vsak dan. Odkrito povedano, meni bi se zmešalo. Pa kar naprej moraš imet neke ideje, kaj z njim ustvarjat in počet, da ne bulji cel dan v tv. Mi smo sploh včeraj imeli cel dan tv izklopljen, ker je imel kazen brez risank, ker zjutraj ni hotel vstat in iti v vrtec. Tak da ....ne, to ni zame. Pa tud ti bi si lahko malo odpočila. Otrok pa bi imel veliko od vrtca. Ne smeš gledat na vrtec kot na izgovor mame, da lenari, pač pa na dobro plat le-tega, kako vpliva na otroka.user posted image

Moya, za opis vašega plazenja si zaslužite želvico, kaj praviš? Za polžka mora šibat po vseh štirih kot raketa. Mi še tud čakamo polžka, se trudi, a se še prevrže na stran.user posted image
Glede GH in neupoštevanja - si ti mal premila dušica, kaj? Znaš znoret in dvignit glas??? Bo treba počasi zgleda.user posted image

Podaljšanje porodniške - dajte vloge vse, ki imate vsaj en izvid od specialista. Jaz sem na podlagi izvida specialista dermatologa, da ima Nejc atopični dermatitis dobila podaljšano, pa niso delali nobenih alergijskih testov in nič. Samo ta izvid in kremice pa je to to. Tak da se splača poskusit. Sploh flower, ksenci, lili, moya, soncica,.....

Ok, slavljenka je pokonci, pridem spet potem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3773
17.3.2009 11:35:47   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Blacky, a ves, da niti pomislila nisem, da bi dala mleko v hladilnik & ga potem ponudila ob naslednjem obroku. Ne vem, no, raje kar sveze naredimuser posted image  Ni pa slab predlog. Ce to delajo v porodnisnici, ... samo, kako bi ga pa grela? Nimava mikrovalovke ... Eh, mal kompliciram ....

Potem pa grelnik za stekleničke al pa flaško daš v posodo z vročo vodo za nekaj časa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3774
17.3.2009 11:36:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, dobro ti to kupujes. Tudi meni se zdi, da se v Kiku najde marsikaj fletkanega za nase najmlajse. In fajn slikice tvojega smejkota - res je fletkan. Pa kaksne okice ima - izgledajo cisto crne - is it possible???

V Kiku se res marsikaj najde, za prijateljico sem namreč kupila brisačko za dojenčka in en puloverček ... pričakujejo šele septembra, ampak meni se pa že zdaj zapravlja user posted image

Aleksandrove učke so zeleno-rjave ... na tej svetlobi pa res izgledajo črne ... bomo videli, če se bodo še kaj spremenile user posted image

evo ga, fanta

user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?