Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:52:41
|
|
|
|
Tabali
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KOMAD ZA MOJO TAŠČO JE HOP MARINKA ne me basat a za tvojo tut????? hahahahah moja je tut marinka hop marinka pridi greva u galop hop marinka lalalalalal potepinka pravijo ji vsi navihane marinke to sploh ne moti
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:54:21
|
|
|
|
Tabali
|
malecka pošli sve što imaš
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:55:54
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja lahk sam preko pošte na cd-ju
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 13:57:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm čutla na vodi, da se tule neki kuha, pa nism hotla prej pridit, ker vem, da ne bi končala zapisnikov!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabali opa zečić Znam da ipak misliš da sam kriva ja za sve I da moja sreća tvoju uzela je Kako zbog mene nemaš sve što imam ja I kako je tužna samo tvoja sudbina A ne znaš da nisam ni ja sretna s njim I kako se svako jutro sjetna probudim Pa mi dođe da te još jednom pitam ja Ima li nade za naaaaaas A čini mi se da bi' i ja dao pola života svog Da sam opet dušo samo dio srca tvog Jer nema dana kada na te ne pomislim Kako da se onda i ja s tim pomirim Jer dao bi' sve godine mladosti i sne Da si opet kraj mene Joooj Tabali, na tole pesm sma se midva spoznala... Pred 10. leti! In sma jo pol skoz u avtu poslušala! Pa še ena je bla zravn, sam ne vem, če ve kej poznate Dina Merlina: MJESEČINA, KO DUKAT ŽUT TI DOVOLJNO MLADA JA DOVOLJNO LUD, MJESEČINA, KO DUKAT ŽUT TI DOVOLJNO ŽENA PRVI JE PUT.... SRCE U SRCU DUŠA U DUŠI, KAO MORNARI U MIRNOJ LUCI, CRNA OKA DVA DVA LOPOVA, SVE SU SA SOBOM MI UZELA..... Mam kr metuljčke v trebuhu, ko se spomnim.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo HELIMAŠA A SI ŽE ŠLAAAAAA A VIDŠ KAKO SMO PRIDNE Punce a vemo, kaj bo helimaša mela? ali ?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej ste pa vse pobegnile?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 14:18:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 14:20:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:22:04
|
|
|
|
ribicau
|
alo, alo jest sem tud kle sem šla ob 11.30 iz službe, sem jih mela dost za ta teden ...cjeloga života ja sam htio samo njuuuuuu....še mal Dragojeviča in Cesarice
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:22:10
|
|
|
|
Tabali
|
POAJ ŠE MI ENKRAT ROKOOO joj jasna Dino Merlin mmmmmmmmmmmmm jst sem enkrat iz Sarajeva z njim letela vau sem mela čast
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:22:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jasna tu smo! sam še detajlnokuham zraven! ne nevemo kaj ma upam da bo
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:23:08
|
|
|
|
Tabali
|
da do njenog srca nađem puuuuuuuuuuutt cijega života moje tilo je bez nje ka cvićeeee bez vodeeeee
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:23:25
|
|
|
|
ribicau
|
O Kolumbo nisem ti fouš, lohk ti pa pridem pomagat jest sem že vse spucala, kopalnico, hodnik, stopnišče, dnevno, kuhinjo, sobo...zdele pa uživam ob kavici. Ob 15ih grem po Evo.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:24:50
|
|
|
|
ribicau
|
GO HELIMAŠA GO
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabali POAJ ŠE MI ENKRAT ROKOOO joj jasna Dino Merlin mmmmmmmmmmmmm jst sem enkrat iz Sarajeva z njim letela vau sem mela čast No, gA vsaj ena pozna! Naša tamala pa njen fant sta čist nora, vsepovsod gresta za njim na koncerte. Sta bila poleti v Ljubljani, konec leta pa na Koševo. bogi človek, vsepovsod ga najdeta. Sej zdej se že poznajo, tak, da jim je fajn.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau sem šla ob 11.30 iz službe, sem jih mela dost za ta teden Uf ribica - tole je pa za u koledar zapisat!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:30:21
|
|
|
|
malecka_mateja
|
pridna ribica helimaša dihaj dihaj jaz pa grem jest zdaj!
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:35:12
|
|
|
|
Tabali
|
seveda poznam dinu merlina a si vidla zdele ta nov komad ki ga je z Hari mata hari skupi zapel? joj zdele sem se spomnila golube, moj golube nosu joj suze mjesto pjesmeeeeeee ja odlazim, ko da sam kriv što voljeh onu koju ne smijem lejlaaaaa
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:35:15
|
|
|
|
ribicau
|
malecka_mateja sem pogledala slike sobice....prou fletna sobica res Men je tud moj včerej zvečer, no že skor zjutrej, ko sem prišla iz službe reku, da morva pa zdej res začet rihtat zgorej....sej jest bi, samo morva komplet zrisat elektroinstalacije, pa odločava se ali talno ali ne oziroma kaj bova dala po tleh....pa balkonske vrata je treba nove naročit...drugače pa jest tud razmišljam, kakšno barvo bi dala na stene...mi mamo tud medvedka PU stensko rekoracijo, samo mamo tiste iz pene, ne nalepke! Za pohištvo bova pa pogledala v Ikei oz. sva že zmenjena, da bova nardila vgradno omaro in šibne vrata (vse iz Ikee), postli mamo dve eno 140x 200, eno pa 90x200, tko da bomo še vidl, katero bomo postavl.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:36:36
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau sem šla ob 11.30 iz službe, sem jih mela dost za ta teden Uf ribica - tole je pa za u koledar zapisat! ..že pišem....
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 14:57:18
|
|
|
|
Tabali
|
zdej pa grem tut jst pucat helimaša go
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 15:34:25
|
|
|
|
helimaša
|
babe ne ga srta.....jst še nisem šla......jasna pa tud ne vemo kaj bo....tko da bo presenečenje.....šla bova pa enkrat proti večeru.....ker me je itak strah da me pošljejo še domov.....ker ni rekla da me bodo za 100 procentno not obdržal.....tko da ko grem se javim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 21:13:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Popoldanske aktivnostibinyyAli vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...da, plesne, telovadbo,... (
33%)
da, pravljične urice (
5%)
da, tuje jezike (
7%)
ne, je se premajhen (
32%)
ne, ker ni zainteresiran (
7%)
ne, ker nimamo finančnih sredstev (
16%)
Število vseh glasov: 178Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!