|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 20:45:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
16.3.2009 20:48:46   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jaz sem ji pa že dala jagodne skutke za jesti.a ne bi smela.

če ni reakcije potem ni problema. Tut jaz sem mu že dala jagodno skutko. Najprej čist malo in ko ni bilo reakcije je dobil naslednič malo več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
16.3.2009 20:49:13   
dzanika
sedaj vas pa zapuščam. Grem pod tuš pa v posteljo malo brat.

Nočko

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
16.3.2009 20:51:34   
neboglasnica
Tako babe žabe, malce težko sedim tule za računalnikom in klofan z nogo, dvignjeno v zrak. Jutri popoldne dela moja osebna zdravnica, pa bom šla k njej. Potem pa, kar bo rekla. V bistvu že vem - da naj grem ponovno rezat. In bom šla. Samo še ne vem, kako bom uskladila vse fešte v prihodnjih 14 dnevih, user posted image  user posted image . Hm, pa novo garderobo sem si kupila???

Nočka,

user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
16.3.2009 21:13:33   
Blacky30
Tims, ojej, tvoji zgodbi z večernim izhodom in nenadnim zaključkom lepega pa nič ne zavidam.user posted image  Upam, da bo kmalu bolje. Jaz s tem hb nimam težav, zaenkrat (že trkamuser posted image ).

Ilatic in Tarik, ubožec mali, koš poljubčkov in koš zdravja ti pošiljam, mamici pa koš objemčkov, da vzdržiš to  psihično breme. Držita se in javita se kmalu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
16.3.2009 21:19:12   
nanka
nočko punce, lepo spite in mirno noč

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
16.3.2009 21:25:53   
lavita*
Dobr večer še z moje strani!

Saj preberem še vas, da bi pa kaj pokomnetirala, pa mi enostavo zmanjka časa.
ponavadi že tak čas spim, ker sem tulk utrujena, da mi že ob osmih oči kar skup lezejo. Jaz ne vemkako bo ko bo treba v službo in itak zgosi vstajat, se vozit tri ure v službo, delat, pa zidat zraven.
Vikend je bil kar pester. Ta večji je v soboto imel skraj 40 stopinj vročine. Pa kar naenkrat. No potem je včeraj malo padla, tako da danes je bil že brez. Pa ne vem od česa. Pa nič drugega ga ni bolelo.
Mala ima še vedno čist ubogo ritko. Tak plenični izuščaj, da je grozno.revica kar skače o ji tiro umivam in mažem. Danes sem bila z njo pri P.Tkao da upam ,da bo mazilo pomagalo. Zgleda, da se pa pripravlja tudna zobke zgoraj. Vse je že nared sam ven morajo pogledat.

Upam,, da se Tarik čimprej pozdravi.

Kapica - Samo od začetka ko sem jo prvič in še nekajkrat kopala. Drugač epo kopanju ne uporabljamo več kapice.

Šampon - pri tamali ne uporabljam še nič. Razne Linola kopel. Za sina pa samo Jonson za laske in ne kaj pogosto. Za kopat pa tud samo Linolo. Zaradi problemov s kožo ne prakticiramo novih šamponov.

Neboglasnica- ti imaš pa res skoz probleme s temi nogami. To mora bit pa res grozn.

Jaz sem tud rekla, da bom začela zvečer ali pa popoldne hodit stran od tamale. Je tako navezana name, da je kriza. Sem rekla,da se bomogla navajat še kaj nea očeta.

Tiste ko imate otorke v vrtcih- a so kaj bolj bolani kot pa običajno? Neumno vprašanje. Pač kako se vam zdi.

No ne vem kaj še naj kaj napišem. Grem spat. Je treba zgodaj vstat. Pr nam ej zdaj tak, da če en spi, bo pa drug budn in obratno. Zdaj je že tamala začela vstajta ob šestih in še prej.

lp

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 21:56:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
16.3.2009 21:59:24   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

... ce pa nisi ziher, ce je imela dovolj, ji ponudi po sadju se mleko - jaz nasi to naredim - pa je tako, da kdaj spije tud 170 ml, naslednji dan pa recimo prav nic ---- sploh ne morem predvidet, kako je s tem. OK, bom pac zlila kar nekaj mleka stran, a kaj cmo, tako je.

Zakaj pa ga ne shraniš v hladilnik? Če v P tak delajo, ne vem, zakaj bi ti morala stran zlivat. Oni se pa menda ne bi igrali s tem, če bi bilo nevarno. Jaz vedno shranim mleko, ki ga ne spije. Če ga tud drugič ne spije do konca, pa ga zavržem. V P naredijo flaške po 100ml za cel dan vnaprej in jih dajo v hladilnik, potem pa jih segrevajo in nosijo v sobe mamicam.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
16.3.2009 22:01:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Question: a za umivanje lask otrok uporabljate sampon ali ste se kar na trdem milu & vodi, tko kot mi?

Trdo milo in voda in na tem bomo ostali. Pri Nejcu (4 leta) še vedno uporabljamo samo to, vse ostalo mu škodi.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
16.3.2009 22:13:18   
moya
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Aja, pa vse naj današnjim slavljenčkom... Bor, Tija, Kali in Timotej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke.
Blacky, mi bi polžka, se neki trudmo plazit, ampak bolj z obrati pa mal po trebuhu, danes naredila cela 2 metra da je prišla do igračke user posted image . Vidim pa da so eni že ful napredni, že šibajo po vseh štirih in celo stojijo. Bravo!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 22:20:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
16.3.2009 22:52:12   
moya
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

In me je seveda čist na rit vrglo, ko mu je ena izmed tašč zdrobila pecivo (z jajci, moko...) in ga mu dala. Me ni blo zraven, ampak ne vem, če bi se lahko zadržala user posted image To me pa tako jezi, da mu skoz nekaj turijo, že Benjamina mi s piškoti filajo, ampak da mi pa Timija, ki je šele 8m star pa tud ne vem no... Sem jezna ko user posted image user posted image user posted image user posted image Povejte, a pretiravam??? Se opravičujem, ker sem tu gor nasmetila, sem se morala malo skašljat user posted image

Eh, če bi bila samo tašča, pri nas so še moji starši obup ! Sploh jim ne morem dopovedat, da je alergik in da jo na določene stvari zvija pa še kar turijo ... Zadnjič jo je mel fotr 5 min in je že šla žlica smetane v usta: "dej mal smetance probi, božček , ti mami nič ne da..." user posted image user posted image user posted image user posted image  Jst pa že 8 m na dieti brez mleka in jajc. Seveda smo mel posledično pestro noč ! user posted image user posted image
Pa tašča, ji povem, da jo po piščancu zvija in da naj skuha samo zelenjavo in kaj je skuhala: piščanca z zelenjavo... user posted image  grrr. "mora mal piščančka za možgančke .. "
No tako, da veš da nisi edina, pa še jst sem se mogla mal skšlat, me je kr razkurl, ko sem tole prebrala user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3738
16.3.2009 23:01:42   
moya
Tud naša ima AD tako, da za umivanje uporabljamo posebno Mustelino tekoče milo za AD. Je sicer malce dražje ampak traja pa ful, za laske pa tudi Mustelino peno za temenca (še od takrat jih je dobila).

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
16.3.2009 23:09:55   
Majuska
Bom dala še jaz komentar na tašče in to, kako našim otrokom turijo kakšno hrano ... pred časom je moja tašča rinila Aleksandru v usta hruško (takrat jih še ni jedel). Sem ji lepo povedala, naj tega ne počne, pa je začela "pa saj to ni nič takega!"  Mož je rekel, da sem bila vseeno preveč prijazna in da tega ni razumela na način, kot bi jaz hotela. Tako da sem se odločila, da prvič ko pride spet do tega, bom pojasnila, da pri mojem otroku veljajo moja pravila. In če jih ne bo upoštevala, posledično pač ne bomo hodili k njim user posted image res imam poln kufr ljudi, ki se jim ne da nič dopovedati.

Vidim da se je sprožila prava debata o uporabi kapice ... in to samo zaradi enih fotk user posted image

Šampon - zaenkrat uporabljamo nek Johnsonov gel, ki je za umivanje telesa in las (softwash). Na začetku pa smo uporabljali le milo od Nivee.

Ah, čisto sem pozabila povedat, da se naš fant postavlja na noge in da se bomo zgleda tudi kmalu plazili. Kdaj si pa prislužijo znakec za seznam? Imamo kaka posebna merila, koliko časa mora stati? Zdaj tudi že žlobudra "ammmm ammmm" ... tako da če slučajno pozabim na uro gledat, me sam opomni, da je čas za naslednji obrok user posted image   zvečer smo bili pa že na "mmaaammm mmaaamm" ... user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 16.3.2009 23:10:18 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
16.3.2009 23:37:06   
tims
Evo, moji spijo. Jaz ša samo še malo pokomentiram, pa v posteljo. Bo treba zjutri zgodaj vstat.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jaz sem ji pa že dala jagodne skutke za jesti.a ne bi smela.

Po moje s skutkami ni problemuser posted image . Mislim, da so sveže jagode bolj kritične.

Flower, če bi jaz šla tako ven, bi mi blo verjetno kar čudnuser posted image . Pri nas se Nina že obrača, čim me ni več kot dest minut. Pa čez dan še nekako gre, zvečer pa zgleda da ne bo tako. No, sicer niti ne hodim ne vem koliko ven, tisto enkrat na dva meseca, se bosta pa že popedenala, pa tud če bo mal jokala. Se bo že mogla navadit, da ne morem bit ves čas z njo.

Blacky, HB niti nisem ne vem kako prej prekinila. Smo se tko al tko počasi odpravljale, tko da ni bilo prevelike škodeuser posted image . Če pa bi res hotla zažurat, pa ne vem kako bi to šibaluser posted image

Lavita, pri nas je bil Tim na začetku, ko je začel v vrtec hodit ves čas bolan, potem pa se je kar umirilo. Je pa trajal mislim da skoraj do tretjega leta.

Metuljček, mi tudi uporabljamo samo trdo milo in vodo. Pri Timu za laske uporabljam Johnsona, za telo pa najraje nič. Ima preveč občutljivo kožo, tako da mu z milom umijem samo rito in nogice, ostalo pa samo voda.

Sončica -  Mi smo uporabljal pri Timu  Elidel in je bilo zelo fajn, ker se mu je koža zelo hitro pozdravila, kljub temu, da je imel tako, da sem mislila, da ne bo imel nikoli več čiste kože. Jaz se s tem ne bi igrala. Če ima tako kožo, ga raje maži, ker ko ga bo začelo srbet, bo že zelo hudo. To je moje mišljenje.

Majuska, ja, Aleksander mora stat deset sekund, pa dobiš znakecuser posted image user posted image user posted image . Hecam se, da ne boš zamerila. Jaz sem rekla takrat, ko se je pač postavila na nogice, pa čeprav je takoj zletela na ritouser posted image .

Grem gledat Seinfeld-a, pa spat.

Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3741
16.3.2009 23:37:41   
tims
Aja, pa user posted image  Aleksandru za postavljanjeuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
16.3.2009 23:54:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Aja, pa user posted image  Aleksandru za postavljanjeuser posted image

thanks user posted image   ja pol si pa definitivno zasluži znakec ... je stal pri očku in zijal mene. Trajalo je sigurno vsaj minuto user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 1:13:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3744
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 1:14:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3745
17.3.2009 7:08:20   
Netta
jutro,

še en lep dan za vozičkanje se nam obetauser posted image
moja dva še spita, ampak pomoje bo vsak čas akcija...zato le na hitro

Sončica, jaz bom z jagodami še počakala. Vsaj še ene dva meseca, se pravi nekako pri destih ji bom dala prvič. Prej pa ne, ker so baje ful alergene.

tims, ne zameri, ampak tole tvoje se da še vse drugače razumeti...mi je šlo kar na smeh, ko sem imela v glavi tiste "druge" jagodeuser posted image user posted image

tašče ali drugi in hrana - ja tudi mi smo imeli včeraj eno takšno cvetko...so prišli moji starši in stari starši na obisk, pa smo se ustavili na sprehodu na eni kavici...in ji je moja babi hotla dat po žlički smetano iz kofeta za pituser posted image user posted image   in pol ji rečem, da ne sme...pa odgovori...pa saj ni nič kave tu gor, saj je samo smetana iz mleka (kravjega seveda)user posted image user posted image
ojejej...si sploh ne predstavljam s čim bi jo vse futral, če bi jo imeli v varstvu...HB ni te nevarnostiuser posted image
sicer mi je pa malo jasno zakaj te starejše generacije tako hočjo vse po vrsti dat otroku, ker so pač tudi sami tako delali...moj stric je baje že pri 3mesecih dobil zelje za jestuser posted image   žal si pa ne dajo dopovedat, da so sedaj drugačni časi, da je več bolezni in alergij...uf sm se razpisalauser posted image

za vse bolančke, male in velike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"nahrbtnik" za otroka
- z možem razmišljava, da bi jo v kratkem pičili v hribe, pa bi potem rabli tisto reč za na hrbet, da daš potem otroka not...ne vem kak se reče...a ima katera to doma, kako se obnese, kakšne so cene ....???

kapca - smo jo ukinili kakšen mesec nazaj...so ji bile vse premaleuser posted image

kile - no da se še malo pohvalim, da mi le še kila manjka do predporodne teže in da vse cunje spravim nase...ampak....ta vikend srečamo eno teto in pogleda ano in reče" iiii kako je luštno debela, čisto po mamici!"user posted image user posted image user posted image   sedaj pa ne vem kaj to pomeni, da sva obe luštni, ali obe debeliuser posted image user posted image user posted image

varovala - verjetno ste že dajale kakšne stvari v vtičnice in na robove ali kaj?? me zanima kakšne ste kupile, ker na izbiro je tega ogromno...predvsem bi rada dobila takšne, da ti ni treba vrtat v omare, ker s tem jih samo uničiš.
in tiste s starejšimi otroci: kdaj so vaši razumeli prepovedi? npr. da nečesa ne sme tikat in so potem pustili na miru.
to sprašujem zato, ker mi je mami pravila, da pri meni in bratu niso nič zavarovali stvari, da so nama preprosto parkrat povedal da to ne smeva in sva vse pustila na miru. pa sedaj gledam našo ano in mislim, da ne bo šlo tako gladko skoziuser posted image

hmmm, sem še nekaj nameravala vprašati, pa sem pozabila,

bodte fajnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3746
17.3.2009 7:10:31   
netki
a sem prva???

jutrooooo

joj kako lepo je zunaj, sonce vzhaja, ptički pojejo.....komi čakam da šibneva ven!!!

btw: a ste vidle da bo konec tedna ful hladno spet in sneg!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
17.3.2009 7:12:29   
netki
nisem prva user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
17.3.2009 7:28:09   
tims
Dobro jutro.

Sem že pokonc, enkrat za spremembo. Grem pod tuš in k G. Mi je ful čudno, ker tok časa nisem bila, prej pa vsak dan tam visela na tistem CTG-juuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Mal hecno sem napisala. Nič se ne igram s tem.  Normalno ga mažem, saj mi ni fajn, da ma tako kožo, kar neka obloga se naredi gor. Hotela sem rečt da ni luštno da to sploh ima in da si tega ne želim še pri Timiju.
Tims, povej mi, kok časa ste mazali? Ker pri Benjaminu se mal izboljša, pa nehamo, pa spet izbruhne in spet mažemo... ne morem pa rečt, da se mu je 100% nazaj popravilo... Sploh potem ko ga skopam, kar zacveti...  Najbolj mi je nenavadno, da se mu je to pojavlo pri 22m, prej pa nikol nobene reakcije na hrano. Ste pri vas ugotovili vzrok?

Sorry, Sončica, sej nisem tko mislila, da se ti pa igrašuser posted image . Ampak na splošno, da se s tem ni za igrat. Skratka, Tima sem mazala še skoraj dva tedna po tistem, ko se je koža že čisto popravila in zacelila. Zakaj je do tega prišlo, niso ugotovili. Tim je imel to po prsih, hrbtu, rokah, nogah... Skratka po celem telesu. In najhuje je bilo, ko sem ponoči slišala, kako se je praskal. Zadnjič smo imeli pregled pri pulmologu in je tam vidla, da se mu je začelo spet pojavljat, pa je rekla, da ga mormo umivat strogo brez vsakega mila. Po umivanju pa uporabljat kakšno negovalno kremo, da mu vlaži kožo. Smo pa zmenjeni, da se gremo pokazat k dermatologu. Se mu  pa pojavlja nekako ob prehodi - jesen, spomlad. Pa ne vedno in v istem obsegu, nekako od tretjega leta in pol naprej. Na hrano nima alergije, ima pa na pršice, trave in pelode. Ne vem pa, če je to kakorkoli povezanouser posted image .

Mirjam, mi imamo varovala na mizi v dnevni, s katerimi se naša Nina igrauser posted image . Midva tud ne bi rada vrtala, ta ki sva jih pa kupila nič ne držijo, če jih samo zalepiš. Jih je Nina takoj spravla dol. Kar se pa prepovedi tiče. Moram rečt, da jih Nina že kar razume. Ji rečem ne (včasih tud 5xuser posted image ), pa me pol mal čudno pogleda in gre kar stran. Če pa ne, ji pa še enkrat rečem ne in jo jaz umaknem od tiste stvari. Pri Timu tudi sva tudi tako delala, pa se je obneslo.

Jah, nič, grem. Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 3749
17.3.2009 7:31:30   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

Sončica, jaz bom z jagodami še počakala. Vsaj še ene dva meseca, se pravi nekako pri destih ji bom dala prvič. Prej pa ne, ker so baje ful alergene.

tims, ne zameri, ampak tole tvoje se da še vse drugače razumeti...mi je šlo kar na smeh, ko sem imela v glavi tiste "druge" jagodeuser posted image user posted image

C,c,c,c,c, user posted image user posted image user posted image . A sam tiste jagode imaš v glavi, neuser posted image ?

user posted image user posted image user posted image Za kile.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?