|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
16.3.2009 7:42:21   
jolly123
Moj je dobu odpoved oz. prisilni dopust zaenkrat, je na poti domov, zdej morava premislit kako pa kaj. user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
16.3.2009 7:53:37   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Že tak je recesija in fulll slabo stanje, še posebej kar se tiče financ.

S čim se ukvarja???

Verjamem da ti je čist čist bad.

Držim pesti zate in tvojega. Da se čimprej izboljša stanje.

Saj bo vse. Važn je, da sta ti, tvoj in tvoj user posted image zdravi, ostalo bo že.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
16.3.2009 8:07:13   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Moj je dobu odpoved oz. prisilni dopust zaenkrat, je na poti domov, zdej morava premislit kako pa kaj. user posted image

HAAAAAALO*** A TO KAR TKO V PONEDELJEK ZJUTRI PRIDEŠ V SLUŽBO IN TE ČAKA NOVICA***** ZA POP user posted image user posted image user posted image

ne morem verjet, da je to res kar tako...."mimogrede", pol pa rečejo, da smo socialna država, ma ne ga sračkat....jolly123 upam, da je to mogoče samo trenutno in bo kmalu bolje. Ali pa še bolje, da najde kaj novega? Vseeno se da tudi to v teh norih časih....

Malo sem pozabila, pa ne bi iskala za nazaj - zakaj pa imate provokacijo? Kake težave pa je Taj imel/ima? Če jih je imel v preteklosti, potem vam želim, da sedaj ne najdejo alergije in da težav več ne bo....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
16.3.2009 8:09:46   
iraira
Dobro jutro.

Mi smo pa danes spali od 19ih pa do7.30 brez zbujanja za dudico itd.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pikica moja. Saj danes sigurno ne bo, ker sem se pohvalilauser posted image user posted image .

Jolly mogoče pa Taja zobki tolk matrajouser posted image user posted image , sej je bošček ker ne more spatiuser posted image user posted image user posted image . Za tvojga user posted image  pa res bad u tej situaciji. Držim pesti da najdeta rešitev iz tega sranja.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
16.3.2009 8:11:34   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

A ima katera kako podobno izkušnjo?

Na žalost ne.....na žalost pa mislim zato, ker sva z user posted image večinoma sama, proti večeru je tu še mož. Mami (moja) še dela, pa tudi sicer je precej aktivna (joga, savna, plavanje, potovanja - ravno zdej na Kubi z očetom) in mi pomaga kadar lahko, a je to mogoče 2 urci na teden. Tašča pa je v pokoju, a pravi, da ne more pomagat....user posted image user posted image user posted image ....no comment....prav želela bi si, da mi kdo vzame malega za kako uro preko tedna user posted image ...sploh zadnje čase je revček, tečka in tečka pa ne morem ugotovit zakaj....kar cmevka in joka, tudi če je pri meni?? Upam, da so zobki ali kaj takega, kar bo slej ko prej minilo....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
16.3.2009 8:30:01   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

HAAAAAALO*** A TO KAR TKO V PONEDELJEK ZJUTRI PRIDEŠ V SLUŽBO IN TE ČAKA NOVICA***** ZA POP user posted image user posted image user posted image

ne morem verjet, da je to res kar tako...."mimogrede", pol pa rečejo, da smo socialna država, ma ne ga sračkat....jolly123 upam, da je to mogoče samo trenutno in bo kmalu bolje. Ali pa še bolje, da najde kaj novega? Vseeno se da tudi to v teh norih časih....

Malo sem pozabila, pa ne bi iskala za nazaj - zakaj pa imate provokacijo? Kake težave pa je Taj imel/ima? Če jih je imel v preteklosti, potem vam želim, da sedaj ne najdejo alergije in da težav več ne bo....

Se je kuhalo že neki časa, zdej je bla pa pika na i. Zdej pa ne vem on itak pravi, da bo v roku enega tedna nova služba, ampak za vsak slučaj vprašam a kdo pozna koga, ki bi mi lahko dal študentsko napotnico? Če ne bo kmalu službe, grem jaz delat na študentsko napotnico za 4 ure na dan do konca porodniške.  Sicer pa itak, dam tistih standard 10 %

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
16.3.2009 8:31:49   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Dobr

Jolly mogoče pa Taja zobki tolk matrajouser posted image user posted image , sej je bošček ker ne more spatiuser posted image user posted image user posted image

Ja upajmo da je to to. Sem pa danes ponoči pomislila, da je mogoče še fejst utrujen, pa da zaradi tega ne more spati..sam ne vem kaj naj mu v takem primeru nardim, edino to da ga skoz po rokah vlačim, da bo spal user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
16.3.2009 8:34:31   
iraira
Jolly, jaz jo dam v posteljico, ampak ne sme biti čist zmatrana, more bit še dobre volje potem jo pa pokrijem pa dudico dam in sedim zraven dokler ne zaspi....sem čisto tiho, nič pogovarjanja samo vsake toliko popravim dudo pa pobožam jo malo pa kar zaspančka

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
16.3.2009 8:37:53   
jolly123
Sej jaz ga dam takega tud zvečer v posteljo do sedaj nobenih problemov je sam zaspal,sem samo ugasnila luč in šla ven. Zdej pa stoka pol ure, se premetava dokler ne začne tulit, pol mu dam dudo, ga malo gujsam s pojstlo da zaspi. Ponoči ga dam pa na bok pa trepljam po ritki da zaspi al pa pač dam samo dudo user posted image Sej ne vem kaj naj še nardim.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
16.3.2009 8:40:42   
iraira
Če mu laho mu premakni posteljico na drug konec sobe....mogoče mu ne sede položajuser posted image  jaz sem že 2x prestavlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
16.3.2009 8:41:44   
PikicaStonoga
uf PPRRRRRRIIIIIDDDNNEEEEEEEEEE niste se dost načvekale za vikend ...5 strani ...dobr to bom že prebrala ;)

mi smo se imeli SUPER!!!! vikend minil kot bi trenil ...

valla. sem se spomnila tebe ko si rekla, da bi se vrnila domov zvečer, ko Tilen zaspi ...semo nareidli mi isto,  zvečer je tijana zaspala ob pol osmih in smo štartali za SLO, v dneh urcah smo brez težav bli v SLO, je skoz pančala :) hvala za idejo!!!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

.100nogauser posted image user posted image user posted image user posted image za barvanje hišek in kombinacijo barv..še malo pa boš v svoji hiški....najbolj pa pridemo na otrvoritev...predvsem za to ker sedaj živiš na 40 m2 al kolk vem da je full malo potem pa v celi hiši..ti bomo delale družbouser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj prvi dan...user posted image mal hec

lubica jaz živim na 16 kvadratihuser posted image  že peto leto ...in zbiram dinarčke na svojo hiško ...
vas bom poklicala, ko bom mela čistilmo akcijo user posted image user posted image user posted image

srečanje ...cocinnela je bla tista, ki je slikala, sam ona ni nč več na RR ...lahko pa corti zadolžimo,da dobi slice ;)

valla. a je tvoj kej lepega in poceni kupil??? Me res zanima, ke rmidva skoz dobiva, kar iščeva :) in kako je bilo doma pri tvojih?

pranje in obešanje ...prat dam jaz, obeša pa vedno moj (je že pred nosečnostjo) tako sva si pač razdelila ...

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

... Aja, razume in govori slovensko, bere in piše malo slabše k mu je čisto drugače od danščine, angleščine in nemščine, o kvaliteti pa ne bi govorila, morda boste kdaj slišale... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem govorila z njim, ko smo emle še trebuhe hehehhe ;) pa čist lepo govori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojga možeka!

ja shit no ...a to zarad tistga zadnjič al bi tud drugače dobu? mater ej ...sej sploh ne vem, kaj naj ti svetujem ... :( hitro novo službo iskat pa pazit za vsak eurček ...aja žal ne pšoznam nobenga za napotnico :(

lovely mi nimamo problemov, ker ko kam pridemo za dlje časa, ji dam na tla dekico in njo z  igračkami gor, potme pa če kater hoče naj se tja uleže usede in bo z njo ....ne dovolim 1000 različnih položajem in nono stop nošenja ...

nič lep dan vam želim, danes je bolj pust, pa še ne vem, kam se bom dala user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
16.3.2009 8:41:51   
jolly123
Sam če je do zdaj spal user posted image In to celo noč brez hranjenja user posted image A mu lahko kar naenkrat ne sede položaj? 

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
16.3.2009 8:43:22   
jolly123
Sej fotke o vašem srečanju so že na FB jih je coccinella objavila. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
16.3.2009 8:48:22   
Pšemek
Dobro jutro!

Jaz sem pa zdajle mojo pupo podojila in jo dala spat, pa se je zbudila še preden sem do konca prebrala vse za nazaj user posted image . Očitno še nič ne bo od dopoldanskega spanja.
Mi smo imeli pa ta vikend za spremembo malo bolj umirjen, vsaj kar se obiskov tiče. V petek smo šli popoldne na sprehod za tri ure, v soboto dopoldne sva s user posted image  naredila ta malo generalko na stanovanju, Nejka pa je ta čas spala. Ko s je zbudila, sva jo pa za eno uro dala eno nadstropje nižje, k babici. Tok da sva midva dokončala. Pol sva se midve malo igrali pa na hitro skuhali kosilo, ati je pa okoli hiše malo postoril. Po kosilu pa spet daljši sprehod, popoldne požitek. Nedelja je bila pa čisto lenobna. Zjutraj sem imela le še za zlikat - pol urce, pol pa lenarjenje. Še kosila nisem kuhala, smo šli vsi trije na sprehod v Tivoli, pa tam na horseburger, popoldne pa spet lenarjenje. Le proti večeru sta se oglasila moja sestra in njen dragi. Sta prišla za pol urce nas malo pozdravit.
Zdaj je pa ponedeljek in imam spet malo več časa kleppetati. Nejka je čisto not padla v grizenje krpice in sploh ne opazi, da se ne ukvarjam z njo!
Grem še malo za nazaj prebrati pa pokomentirati...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 9:07:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
16.3.2009 9:24:51   
irma78
Dobro jutro!

Se vam včeraj nisem uspela nič javit, smo imeli cel dan obiske, tako da sem computer šele ob 11-ih zvečer prižgala in sem vas na hitro preletela.

Mi smo OK, tudi spanje je čisto normalno - spi tam od 21-ih do 7-ih in to brez zbujanja. user posted image user posted image user posted image  za nas, samo ne smem ga preveč hvalit, da ne bo že jutrišnja noč drugačna.

Imamo pa težave z eno činčilo (jih imamo 3) - že 1 teden noče jest, je čisto drobčkana in je začela nekaj hropsti. Jo morava peljat zvečer k veterinarju. Me prav skrbi kaj bo z njo, pa še evrčki bodo spet šli.

Drugače pa Jolly, tol s službo tvojega je pa za popuser posted image . Moje sožalje, ampak kot so že druge rekle, najbolj pomembno je, da ste vsi zdravi in da se imate radi. Žal ne poznam nobenega za napotnico - smo malo starejši letnik. user posted image  

Je imel pa moj user posted image  pred časom težave v službi, ker je nekaj zajuser posted image  in se je bal, da bo brez službe. Pa sva se takrat zmenila, da če se bo tako zgodilo, bo šel pa v najslabšem primeru v McDonalds delat za nekaj časa, samo da bo nekaj evrčkov padlo. No zaenkrat službo še ima, čeprav sva še malo v strahu, ker so mu že grozili z disciplinsko komisijo.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
16.3.2009 9:29:29   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Je imel pa moj user posted image  pred časom težave v službi, ker je nekaj zajuser posted image  in se je bal, da bo brez službe. Pa sva se takrat zmenila, da če se bo tako zgodilo, bo šel pa v najslabšem primeru v McDonalds delat za nekaj časa, samo da bo nekaj evrčkov padlo. No zaenkrat službo še ima, čeprav sva še malo v strahu, ker so mu že grozili z disciplinsko komisijo.

z disciplinsko????? To me spominja na ocenjevanje vedenja v OŠ? Tiste, ki imate starejše otroke - a to še obstaja?? Jaz vem, da se imela v prvem razredu samo primerno vedenje - ker nisem hotela pri telovadbi nosit dresa za punce user posted image user posted image user posted image in ker sem se tepla s fanti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
16.3.2009 9:31:56   
ajetam@
oh pridem gor in same slabe novice user posted image
jolly sranje. upam da tvoj res dobi kmalu nov šiht...
napotnice nimam. nisem študentka in tut noben okoli mene ni več.
škoda tut ker mali ne pančka. mogoče res probi postlco prestavit. jest vem tut da ko sem mela nekje drugje posteljo še par let nazaj sem jo vsake tok skos obračala in pol bolje spala...

gogabojan kak slab vreme ? sej je full sonček ?
al bo spet samo dopoldne ? nazadnje ko je bil samo dopoldne sem ga zamudila... bova šla raje hitr mal ven user posted image

mi mamo pa dones fizioterapijo, jutr plavanje...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
16.3.2009 9:34:46   
irma78
Jaz sem pa dobila v OŠ pisni opomin, ker sem se z nekaj sošolci in sošolkami izgubila na Golovcu, ko smo imeli športni dan. By the way, tovarišice (v mojih časih smo jim še tako rekli) so se tudi izgubile, pa niso imele nobenih sankcij. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa velikokrat sem morala v kotu stat, ker sem bila preveč klepetavo dete in me je vse drugo bolj zanimalo, kot pa poslušanje tovarišic.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
16.3.2009 9:36:59   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

al bo spet samo dopoldne ? nazadnje ko je bil samo dopoldne sem ga zamudila... bova šla raje hitr mal ven user posted image

A na Vrhniki imate sonček???? Tukaj v LJ je pa še vse oblačno, pa še malo megleno. Dobro, da moj user posted image  sedajle še malo spi, da se jaz lahko z vami malo pomenim, vmes kaj naredim, potem bova pa vseeno šla na en giro.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
16.3.2009 9:38:07   
ajetam@

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

A na Vrhniki imate sonček???? Tukaj v LJ je pa še vse oblačno, pa še malo megleno. Dobro, da moj user posted image  sedajle še malo spi, da se jaz lahko z vami malo pomenim, vmes kaj naredim, potem bova pa vseeno šla na en giro.

ja jaz sem gor na hribu. mogoče je dol v dolini megleno. sam pri nas je fulll sonček.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
16.3.2009 9:39:14   
iraira

Sam če je do zdaj spal user posted image In to celo noč brez hranjenja user posted image A mu lahko kar naenkrat ne sede položaj? 

Pri nas je bilo tako. Probaj sej te nič ne staneuser posted image  Mogoče pa bo pri vas tudi pomagalo

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
16.3.2009 9:40:51   
iraira
Pri nas tudi sonček....pa brez oblačkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
16.3.2009 9:45:31   
Lucka1

hmmm....jaz sem tudi v LJ, pa imamo SOOOONCE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
16.3.2009 9:51:36   
Pšemek
Jaz sem uspela vse za nazaj prebrati. Madona, saj ni bilo tako malo. Evo, najprej user posted image  potalam.

.100noga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za barvne stene v novi hiški
irma user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za novo zvezdico
mbd user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  da vam je bolje
jolly user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za uspšen izlet in uživanje v Snoviku
marisha user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za kratko frizurco

pa še user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za vse ostale mamice in user posted image , če sem slučajno katero izpustila, pa da ne bo zamere user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?