![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 20:13:41
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Je uspelo, sem na hitro spacala riž z zelenjavco, pa spekla piščančje medaljone z rožmarinom...Meni je blo za prste obliznit, moj mož pa ni ljubitelj riža - kot večina moških, no, je pa vseeno pojedel. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Andromeda: če mu ponudiš kuskus bo sigurno začel z veseljem jesti riž Kuskus se mu zdi celo boljši od riža - za riž pravi, daje dolgočasen in nikoli dovolj slan No, kje ste vse mamice danes? Mi smo popoldne zabušavali in smo bili notri, ker se je pripravljalo na dež. Sem Daria položila na tla pasti kravce in se je prevrnil na trebuh, potem se je pa na ves glas smejal in smo ga tako kakih 20 minut hecali,na koncu se je pa ful zmatral in imel še "operno petje" kakih 15 minut.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 20:14:28
|
|
|
|
Andromeda
|
Juhu, pa smo prišli na ljubilejno 100. stran!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 20:53:20
|
|
|
|
_katja_
|
čer! Zatisje tukaj na forumu....vikend je... Andromeda: jaz ga v stolčku postavim pred ogledalo pa se malo zamoti, ko se gleda. Jah moj pa ne ljubi glih kuskusa...ampak dobro, če dam kaj mesa zraven se nekako gre. Samo s zelenjavo pa bolj ne. Mi smo imeli obiske in je dobil Nace eno hudo ropotuljico za v vozicek....sem jo gledala v BC, ko sem se odločala med dvema. Se dobro da sem ta drugo kupila, ker je to dobil. Lep nedeljski večer! K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 21:19:28
|
|
|
|
onur
|
Živjo. Evo še mene. Jem čips in surfam. Drugač pa smo bli danes s Petjo v vasi na sejmu zelišč in drugih stvari, pa še eno kavico smo si privoščili. Nato je tašča skuhala kosilo. Popoldan pa je šel še možek s Petjo ven in je dobre dve uri spala v vozičku. Jaz sem malo pofatala po hiši. Možek je šel v nočno, Petjo spi, jaz pa tle, pa malo likam. Mamo pa jutri ortopeda v Valdoltri in srčno upam, da so kolki ok. _Katja_, frizura je uspela, sem bjonda. Bom dala gor kakšno slikco, ko bom upala. Kakšno ropotuljo pa je dobil Nace. Jaz sem včeraj naši kupila polžka, ki je bil v akciji v Pikapolonici.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 21:33:52
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla Ah, je blo danes tako čudno vreme. Smo šli na sprehod, pa je pričelo rosit in mi proti domu. Pridemo skoraj domov, pa posije sonček in mi spet nazaj, ma ni vrag, je spet pričelo rosit ..... Sicer pa mamo danes 4. mesece -joj, kako čas beži. Jutri pa posvetovalnico, da vidimo kolk smo zrasli in se poredili. Pa še pikeca dobimo spet . Upam, da ga bo dobro prenesel. Pa lepo noč!
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 21:46:34
|
|
|
|
orka
|
helow no to pa je bil vikend...smo oba dneva pohajali od 9-18....sem prou potrebna počitka.... andromeda-če ne prideš na vrsto si ga kr v BC e-trgovini naroč...mi smo tko prenosno postlo naročil in jo zelo hitro dobili.... nagajiva-če se dobr spomnm si med mnogo piknikirala,in vidim da ste že spet začel....nam ne daš mira z lušti pa čestitke za 4....
< Sporočilo je popravil orka -- 15.3.2009 21:47:05 >
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 21:54:11
|
|
|
|
onur
|
Nagajiva čestitke za 4 mesece. Jutri pa posvetovalnico, da vidimo kolk smo zrasli in se poredili. Ma kaj mate posvetovalnico vsak mesec? Mi smo jo imeli za 1 mesec, pa 3 mes (cepljenje), pa zdaj bo 6 mes (cepljenje), pa 9 mes.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 22:07:33
|
|
|
|
nagajiva
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka nagajiva-če se dobr spomnm si med mnogo piknikirala,in vidim da ste že spet začel....nam ne daš mira z lušti pa čestitke za 4.... Uf ja, smo kar veliki feni žara.....Ko posije prvi sonček, si mi že pečemo .....
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 22:09:49
|
|
|
|
nagajiva
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Nagajiva čestitke za 4 mesece. Jutri pa posvetovalnico, da vidimo kolk smo zrasli in se poredili. Ma kaj mate posvetovalnico vsak mesec? Mi smo jo imeli za 1 mesec, pa 3 mes (cepljenje), pa zdaj bo 6 mes (cepljenje), pa 9 mes. Mi smo/mamo posvetovalnico pri 1.,2.,3.,4.,6.,9.,12. in 18. mesecu. Kolk vem naj bi tak blo.....
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 22:25:48
|
|
|
|
Andromeda
|
nagajiva - za 4 mesece. onur - srečno jutri na pregledu kolkov! Pa le pokaži novo frizuro, ko bo priložnost. Jaz imam že celo večnost isto frizuro in si bom tudi počasi morala kaj drugega omislit. Na črno se barvam vse od konca srednje šole posvetovalnica - mi smo jo imeli do zdaj vsak mesec, naslednjo imamo v ta torek, ko bo minilo 6 tednov, da lahko dobi drugo dozo cepiva. Ne vem pa kako bo zanaprej, pa mi bomo verjetno bolj čekirani, ker smo nedonošeni. No, alarm, naš fant zadnje čase spet hoče jest ob tej uri...Lahko noč!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 6:13:42
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jutro spet dobite od mene, upam,da bo ok, ker je sama ne pijem in ne vem kaj skuham.... naš vikend je bil lušten, v krogu familije.... je bilo pa današnje jutro malce slabše, sva se z dragim full skregala... pa sej bo bolš, ko bo kaj več doma, zadnje dni samo okol skače in sem tečna, ker ni nič z nama in sem za popolnoma vse sama.... spimo fajn, gal je zdrav, lepo raste, pa ni več tolk okorgel kot je bil..... IZVIRNO SPOROČILO: *jelka* o danes pa ni nobene,se vidi da sonček sije in ste zunajsmo mene pa nekaj boli grlo ,ne vem če se bo izšlo brez ab,ali je katera jemala kakšen ab ko je dojila jaz jih jem.... ker sem se tako prehladila, da sem jih nujno potrebovala, ker drugače bi se vleklo.... dojim in sem dobila takšnega, ki ga lahko
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 7:39:44
|
|
|
|
_katja_
|
Jutro! Pomar*anča* hvala za kavo! Je dobra onur: Jaz sem mu kupila zadnjic tole zirafo. Je taka kot tale, sam da je tko na vrvici in scipalka je gor, da je za na vozicek. Ko potegnes se raztegne in potem zavibrira: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169800 Potem sem mu kupila tole za okoli roke oz. lahko mu nastimam v vozicek: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173680 Tole je pa včerej dobil: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174056 Potem imas pa še ene hude banano, jabolko ali pomarančo. Tud tko za obesit za v vozicek, pa se odpre in imam jabolko noter crva, ki ga lahko ven potegnes in zavibrira nazaj. Sam te pridejo vse predolge za v nas vozicek. Sam so ful kjuti. Sem se mogla zadrzevat da nisem se kaj kupila. Mozek se mi pa smeji, da mi bo nad postlo nastimal kaksno k so mi tolk usec. Drugac sem pa dons dobila menstro. In to ob polnem dojenje pa se 4 mesce ni star NAce Ah ja... Alarm... uzivejte K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 10:27:38
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! pomaranča - kava je odlična! Sem se pa tudi jaz s svojim dragim zelo grdo usekala v soboto zvečer, ker mi je očital, da sem zadnje čase spet sitna...Kako ne bi bla, če sem pa v 1 tednu spala kakih 15 ur vsega skupaj, pa večinoma sama za vse...Saj bojo prišli boljši časi za nas! _katja_ sočustvujem s tabo glede menstre, jaz sem jo, ker sem imela mleko samo slaba 2 tedna dobila 6 tednov po porodu. Kaj moremo, ženkso nujno zlo No, moram it, ker je Dario opravil jutranjo potrebo
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 11:00:59
|
|
|
|
onur
|
Juuuuuuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiii, kolki so v redu, ne potrebujemo več plenic.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 11:16:08
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Juuuuuuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiii, kolki so v redu, ne potrebujemo več plenic. Ja super! Konec skrbi in širokega povijanja!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 13:30:14
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ziv' po dolgem casu... Smo preziveli prejsnji teden brez mozeka in v tem casu sta oba fantica naredila en preskok. Tavelik se je ful "umiril" in sedaj funkcioniramo zelo harmonicno. Bolj ko ne se vse zmenimo na lep nacin in smo prav lustna druzinica . Nejc nas je pa zadnje dve noci zelo presenetil. Samo informiram... vceraj je spal od 21.00 do 4.45 in od 5.00 do 8.00, danes pa od 21.00 do 6.30 in na joski se do 7.30. Bravo mali!!! Mislim, da se mu je crevesje v vecji meri umirilo in lahko sedaj lepo mirno spi. Naslednji projekt je pa dnevno spanje... v posteljici spi max. 20 minut, na rokah pa tudi do 1,5 ure... to bo tudi vzelo kar nekaj potrpljenja in vztrajnosti... Kaksna ideja ali predlog, kako naj se lotim zadeve Toliko, da vas pozdravim, sedaj grem pa za nazaj brat, da bom spet na tekocem... lep soncen dan!
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 13:38:26
|
|
|
|
mojsoncek
|
pa se ena slikica (je malo slabse kvalitete, ker je slikano s telefonom)
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 14:39:10
|
|
|
|
carly
|
ojlla, posvetovalnico smo mi imeli pri 1, 3 in sedaj drugi teden pri 4,5 mesecih potem pa spet pri 6. Mojsonček super da tako spite, kaj bi jaz dala za tako spanje,smo sicer že imeli obdobje ko je tako lepo spala sedaj je pa katastrofa po 4x na noč pokonc pa vsaj ena runda je taka ko ne zaspi kmalu nazaj in smo po uro pa pol pokonc.Sicer pa zaspi samo v naročju, zdejle ravno spi in je pomoje ene tretjič šele da je ratal da je sama zaspala, tko da če kdo kej pametnega pogrunta glede tega pa da ne vključuje varjante da otroka pustiš v joku v posteljici, se priporočam.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 14:45:00
|
|
|
|
Andromeda
|
mojsonček - ja super za spanje, zdaj je pri vas glede tega bolje kot pri nas. Moj se je zadnjih 14 dni zbujal nonstop tam od polnoči do petih zjutraj. Saj ne, da bi ful joakl, ampak toliko, da sem mu dudo dala, ampak čez pol ure pa spet. Nejc je pa res luštkan, pa vidim, da rad pase kravice, naš se začne takoj pritoževati, če ga damo "na pašo" In začel mi je ful veliko jest, zdaj mi na obrok poje 180-220 ml, pa lica mu bojo eksplodirala. Jutri imamo posvetovalnico, pa da vidimo, koliko je težek.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 15:00:41
|
|
|
|
luna8
|
Tud naša ne pase rada kravic, a je to kej narobe za nadaljni razvoj-plazenje?
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 19:33:13
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* .... je bilo pa današnje jutro malce slabše, sva se z dragim full skregala... pa sej bo bolš, ko bo kaj več doma, zadnje dni samo okol skače in sem tečna, ker ni nič z nama in sem za popolnoma vse sama.... sem bila na istem,le da se mi je to dogajalo pred porodom zadnjega otroka, sedaj pa je možek več doma kot prej in se ne smem pritoževat... za spanje in nespanje ne bom komentirala, da se mi kaj ne pokvari...drugače pa spimo 9 ur....danes sve spali od 21-6.30 pojedla in od 7-10 še spanje....pa namest da b mami vstala, je spala skupaj z njo Smo pa danes zamenjali voziček, za marelo in mi je sedaj velik laži okol hodit,saj nimam nič proti prejšnjemu sam z marelo je vseen laži ... no zdej smo se pa podelal ,mami menjaj.....
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 19:56:31
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna8 Tud naša ne pase rada kravic, a je to kej narobe za nadaljni razvoj-plazenje? Jaz mislim, da ni narobe, imamo pa naslednji petek RA in bom vprašala. Sicer mi na zadnjem pregledu v RA ni nič posebeje rekla glede tega, samo pokazala mi je, naj si ga dam čez kolena v položaj pasenja. Sicer pa jaz tudi nisem marala pasti kravic, pa sploh se nisem plazila in ni nič narobe z mano (baje )
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 19:57:37
|
|
|
|
Andromeda
|
orka - če ste kupili novo marelo, me zanima katero in kje...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.3.2009 20:26:09
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda orka - če ste kupili novo marelo, me zanima katero in kje... joj ne, žal...imam še staro od Ajde ABC design....če pa bi že morala, bi verjetno v btc e-trgovini naročila Hauckovo...bom mal pogledala pa ti sporočim,kera bi men najbolj ustrezala...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
metuljcek27 (
84%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
(
16%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!