![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 22:46:28
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1 eno vpr, kako imate oblečene bebice za spat mislim to pižama ja ampak vspodi pa bodi dolgi rokav? Jaz mu oblečem pižamo in body z dolgimi rokavi, ker se nam ponoči spusti T v spalnici na 18 stopinj (varčujemo z gretjem )
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 22:50:04
|
|
|
|
Andromeda
|
nagajiva - super, da se Lovro lepo razvija Polna luna je bila pa tokrat res čudna in je na večino ljudi zelo slabo vplivala - jaz sem se pa zbujala sama od sebe vsako uro - brez pomoči Daria. No, grem kar počasi v posteljo. Se še kateri dogaja, da zjutraj s težavo vstane, zvečer pa nikakor ne more zaspat, ker enostavno še ni zaspana? No, lahko noč!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 7:06:38
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
time!! gal je pogruntu, da ko se dan nardi, da je treba ustat, da slučajno kaj ne zmudi. vsak dan prej ustajava, danes sva že malce cez 6h sesala noska pa mi je čisrt fajn tak ritem, čeprav sem malce nenaspana- tudi jaz zvečer ne morem v posteljo. danes sva bolje... _katja_ in jada,če bi se dobile, me pokličita, bom od 9h do 13 ziher zunaj.... spanje: oblečen je v body, pižamco pa zdaj ga bom dala še v žakeljček, ker se full premetava in si takoj zbrca kovter dol. zimske vreče še jaz nisem pospravila, sem se odločila, da jo bo kar imel, le manj ga bom oblekla. ubistvu je oblečen tako kot notri+kapca in zimske vreča, ker je res topla, še vedno je bil včeraj malce moker po hrbtu. imam pa tudi že od začetka športni voziček, ker pri jane gre ležišče full dol, edino eno brisačkoco ima podloženo, da je res ravno ležišče. grem likat in dokler vsega ne polikam ne perem.... moram pa nujno polikat dons, ker je vikend in perem samo med vikendi- malce šparamo in imam tudi razlog da mi mi treba med tednom slučajno prat.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 7:11:58
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
neki sem pa pozabla povedat.... mogoče se še katera spomne, ko sem bila v skrbeh, ker ni kakal... uglavnem, zdaj je pogruntal, da je voda full dobra in je spije OGROMNO! včeraj je bilo 3x 150 ml, oz 3 flaške... jaz sem mu težila z čaji pa se je zmrdoval in ni hotel pit, ali pa je vse vn pljunu, voda mu pa paše. samo zdi se mi, da malce velik spije..... uglavnem, odkar pije vodo kaka 2x na dan, tako da sem čisto srečna
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 8:30:21
|
|
|
|
onur
|
Hvala za kavico pomar*anča*. Ja, pr nas se dan začenja zgodaj. Petja vstaja ob 7-ih in se ne da. Ma ja, kaj bi dlje spala, če zaspi že pred 21 uro. Bi pa mami še potegnila . Kaj bomo danes delali, bomo še videli, ma nič posebnega. Drugač pa grem jutri k frizerju, juuuuuuuuupppppppppppiiiiiiii. , Petja pa v varstvo k noni. Tudi jaz študiram, da bi košaro z vozička zamenjala za športni del, ker bogi otrok nič ne vidi iz košare. Je pediatrinja na med.over.net rekla, da se lahko ležišče dvigne za 45 stopinj in podloži kolena.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 10:01:38
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro! pomaranča, hvala za kofetka. Naš fant se tudi prebuja malo čez sedem, pa ga takrat vzamem k sebi in ga včasih celo nahecam, da poležavava do pol devetih. No, danes je spal do 5.20, ponoči je samo 1x zajokal, se mi zdi, da je nekaj grdega sanjal, ga je dudica umirila. Danes bo spet primeren dan za vozičkanje, vikend bo pa menda sploh lep in sončen No, nekdo se mi pritožuje v pestunji, ampak se ne dam, grem še zajtrk pojest....ups, moj toast se žge
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 10:51:12
|
|
|
|
carly
|
Ojla, kako imate ene vroče otročke al je pa le moja bl mrzla?V glavnem za spanje ima gor bodi z dolgimi rokavi pa čez pižamo-pajacka pa pokrita je s kovtrom pa imamo tudi ponoči toplo.Za v vozek ji pa dam čez tisto kar ima notri napravljeno še en kompletek iz pliša ali pa volnenega pa kapico in rokavičke pa v zimski vreči je, če piha jo pa še z dekico pokrijem.Pa ni bila še nikoli mokra, včasih ko je res toplo zunaj je malo bolj topla.Smo pa mi že pred enim mesecem košaro stran dali ker ni bilo šans da bi se not vozila.Tko da je zdej v dvignjenem položaju, ko zaspi jo pa dol spustim pa je.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 11:27:35
|
|
|
|
luna8
|
Punce, kje mislite, da bi dobila steklen ribežen?
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 12:18:33
|
|
|
|
luna8
|
Andromeda komaj zdaj sem za nazaj prebrala-hvala za čestitke. Pomar*ANČA* a daješ prekuhano vodo al iz pipe? Naša tut popije vsaj 200 ml čaja. Ponoči je oblečena v dolg bodi, pajac z dolgimi rokavi, nogavičke in v spalni vreči, pa še z dekico jo pokrijem, v sobi pa je cca.21 stopinj. Aja še to da povem, ko je bila naša ful zaprta, kljub temu, da smo uporabljal mleko proti zaprtju - potem smo menjali, šla sem na HIPP BIO in kaka sigurno vsaj enkrat na dan, drgač pa drug dan 2x, tko da je res kul.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 12:43:36
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna8 Pomar*ANČA* a daješ prekuhano vodo al iz pipe? Naša tut popije vsaj 200 ml čaja. vode mu ne prekuham več, dobi direkt iz pipe, sem posklusila kako bi prenesel in je bilo ok, tako da sem prekuhavanje ukinila, prekuham občasno še flaško.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 13:40:00
|
|
|
|
luna8
|
A flaške potem samo spereš z vročo vodo? Oprosti, ampak se ne spomnim a ti daješ AM al dojiš?
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 14:01:09
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
flaško za vodo prekuham vsak dan, drugač vode ne prekuhavam, flaško za mleko- 1x na dan oz zvečer dodajam- prej prekuham, pa še to ne več vedno, flaške umivam pa samo z vodo ali v pomivalnem stroju.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 20:24:18
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla Spet en lep dan. No čeprav je zjutraj malo deževalo. Mam pa eno novico-konec meseca se selimo k mojim staršem na deželo. Da bo Lovro na svežem zraku....pa da bomo seveda lažje dokončali našo hiško. Od kar se je brat izselil je prostor, pa še najemnine nam ne bo treba plačevat . IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Se še kateri dogaja, da zjutraj s težavo vstane, zvečer pa nikakor ne more zaspat, ker enostavno še ni zaspana? Jaz.....sploh ne vem, kdaj sem šla nazadnje spat pred 23. Zjutraj pa . No, sicer pa se to meni dogaja že vse življenje-pozno hodim spat, zjutraj pa bi še tako pasala kaka urca....ali dve . Pomar*ANČA*-mi se obvezno vstanemo ob 6.00-brez pardona. Tako dolgo nerga, dokler ne prižgem luč, potem pa še malo "poklepeta" z živalcami na vrtiljaku, da se lahko oblečem in papica. Rihtanje je po papici, ker drugače bi znorel. Peremo pa tud mi al ponoči ali pa čez vikend-je bolj poceni. Voda-bomo tud mi probali, ker pri čaju dela res čudne grimase, pa še vse ven pljune.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 21:46:02
|
|
|
|
Andromeda
|
Čer! Mi smo spet izkoristili lep sončen dan in bili veliko vzunaj, popoldne smo šli še z očkom en giro ob Savi, ko smo domov prišli, pa obvezno sitnarjenje, ne paše mu ne v naročju ne pod igralnim centrom, saj več ne vemo, kako ga animirat. edino, ko ugotovi, da je TV prižgan, se umiri. voda - jaz sem mu probala tud vodo dat, pa se je še bolj zmrdoval kot pri čaju. Zdaj mu skuham malo kamilic, zraven dodam par zrnc hipp instant čaja (ker ima rad sladko) in celo nekaj popije. Pa zvčer pred spanjem, ko se naje, mu kar po žlički dam čaj - no, po 3. žlički začne itak ven pljuvat. prekuhavanje oz. sterilizranje stekleničk - jaz iz čiste navade še vedno vsak večer vse lepo v sterilizator vržem. Mi sploh še ni kapnilo, da bi lahko zadevo bolj poredko opravljala. Nič, se bom počasi za spat zrihtala, mogoče me pa danes spanec kaj prej zagrabi. Čeprav sem spet polna energije. Lahko noč!a
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 13.3.2009 21:54:51
|
|
|
|
zara13
|
Čer! Samo, da sporočim. Polynesia i njen Patrick sta še vedno v Pek. Testi so bili vsi ok (kri, urin, blato, uz trebuščka). Čez noč so mu snemali CMCRF. Danes mu pa delajo pH-metrijo, ki bo trajala do jutri 11h, izvide cmcrfja in pH-metrije pa dobijo v ponedeljek. Ima pa en virus v blatu. Več bo napisala Polynesia sama, ko bo prišla domov. Držimo pesti za dobre izvide!! Fajn spančkajte!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 14.3.2009 16:01:02
|
|
|
|
*jelka*
|
o danes pa ni nobene,se vidi da sonček sije in ste zunajsmo mene pa nekaj boli grlo ,ne vem če se bo izšlo brez ab,ali je katera jemala kakšen ab ko je dojila
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 14.3.2009 21:18:15
|
|
|
|
onur
|
Živjo. O, danes pa je blo malo počitka. Možek v službo, jaz pa Petja pa smo jo švignile k moji mamici in atiju. Jaz sem šla ta čas še k frizerju. Iz kratkolase oranžne deklice, je postala kratkolasa bjonda. Mama pa je imela Petjo po rokah cel dan, jaz sem jo samo nahranila. Zvečer smo se vrnile domov. Sedaj že spi, jaz pa malo viktorje pogledat. ali je katera jemala kakšen ab ko je dojila Jaz sem jemala antibiotik, vendar za mastitis. Dala mi je takšnega, da sem lahko dojila.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 14.3.2009 22:25:59
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla No, danes pa smo se očitno vsi sončili. Saj prav, je končno lepo vreme . Mi smo bli pri mojih. Smo se greli na soncu, klepetali, malo vozičkali, pekli na žaru seveda , pa je dan minil kar prehitro. Pa saj jutri naj bi bilo spet lepo vreme. Komaj čakam!!!! Malo še po netu pobrskam, pa spat. Lepo noč vsem .
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 14.3.2009 22:39:07
|
|
|
|
Andromeda
|
Živjo! Pri nas je bilo pa bolj vetrovno, ampak smo vseeno vozičkali. Dopoldne smo šli v Baby center pogledat za kak marela voziček in avtosedež, pa je bila ful gužva, prodajalkam se pa ni dalo delat, zato smo šli praznih rok domov. Kako ne maram teh centrov, samo kaj, ko je vse na kupu Danes se je še moja tašča vrnila z dopusta, seveda nas je morala takoj videt, pa še jutri se bo spet oglasila, torej se je vrnilo obdobje njene vladavine Poleg vsega mi je ves čas solila pamet, da je Dario premalo oblečen, da ga zebe, ni pa znala argumentirat, kako ve, da ga zebe...Eh, te tašče in ostale pametne babnce Da ne rečem, da ga je non stop cmokala. A je to normalno? ker moja mama ga nikoli tako ne napade s poljubčki? No, me čaka še nekaj perila za zlikat, potem bo treba it pa spat- BTW - prejšnjo noč sem spala od štririh do šestih zjutraj, je bilo treba non stop dudo štimat, pa prvič smo se že ob pol dveh hranili. Me prav zanima, kakšna bo ta noč.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 8:06:17
|
|
|
|
_katja_
|
Je uspelo, sem na hitro spacala riž z zelenjavco, pa spekla piščančje medaljone z rožmarinom...Meni je blo za prste obliznit, moj mož pa ni ljubitelj riža - kot večina moških, no, je pa vseeno pojedel. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Andromeda: če mu ponudiš kuskus bo sigurno začel z veseljem jesti riž
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 8:12:08
|
|
|
|
_katja_
|
Andromeda: Se še kateri dogaja, da zjutraj s težavo vstane, zvečer pa nikakor ne more zaspat, ker enostavno še ni zaspana? Meni se je nekaj dni. Zdaj je pa spet dva dni tako da se samo uležem in že spim. Meni se je zdelo kot da bi bila na speedu. Čist sem bla še naspidirana, ful enih misli mi je še švigalo po možganih. Verjetno je bil vpliv lune. Pol zjutraj bi pa takooo še spala malo
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 8:24:20
|
|
|
|
_katja_
|
čao punce! onur: kako je bilo pri frizerju? carly: ja sej otroci so si ful različni. In eni so bolj zmezlljivcki, drugi takoj zasvicajo. Jaz ga dostkrat potipam zadaj za vratom in vidim kaksna je situacija. Moj tudi še ni zakuhal. Sem pa včeraj imela čez dan, ko še ni bilo vetra bombažno kapico in ne več zimske. luna8: glede steklenega ribezna nimam pojma. Malo poklici v Merkur, Muller, Namo,...odvisno katere trgovine imas blizu. Pomar*anča* in jada: hvala, da sta v petek na kavici omenili, da vode ne prekuhavata več. Men sploh ni padlo na pamet, da je mogoče ni treba več No sem probala iz pipe in super prenese Nace. Itaq imamo pa mi ful dobro kolovško vodo. Če mu bom pa še kdaj dala AM po flasi, bom pa prekuhala. Prekuhavanje: mi imamo samo čaj po flaški. Pa flaške nisem prekuhala že dolgo časa. Operem s praškom pod vročo vodo pa je. Dude mu pa vsake toliko ko se spomnem prekuham, vmes pa kdaj umijem s ful vročo vodo. Vsak dan pa nekajkrat z mlačno, ko po tleh letijo. nagajiva: Super da se selite na deželo, na svez zrak, pa še zaradi najemnine. Veliko energije in denarja, da bo cimprej hisa gotova Polynesia in Patrik: Držim pesti da bo čimprej vse ok.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 8:33:25
|
|
|
|
_katja_
|
Dopoldne smo šli v Baby center pogledat za kak marela voziček in avtosedež, pa je bila ful gužva, prodajalkam se pa ni dalo delat, zato smo šli praznih rok domov. Kako ne maram teh centrov, samo kaj, ko je vse na kupu user posted image Jaz sem bila pa včeraj popoldne v BC v BTCju. Ja ful guzva. Sem mogla na dvigalo kar nekaj časa čakat, da sem prisla v spodnje nadstropje. Sem pa dobila, palerino za športni del vozicka, pa dve igrački za v vozicek obesit. Je bilo pa spodaj vse razturano, vozicki povsod (novi), očitno prodajalke niso imele časa pospravljat. Drugače smo bile pa v petek s Pomar*ančo* in jado na kavi. Pa celo vsi trije naši fantje so bili budni. Včeraj je bil pa moj odsoten in sva šla z Nacetom najprej v center Lj. Malo po tržnici, pa malo ob Ljubljanci. Pa na kavico na sonček (kako toplo greje). Pa tolk vozickov. Potem pa k mamic in atiju na kosilo, in še en giro po BTCju. Sem mogla it v Mullerja, pa BC,... Sem nazaj rinila tako natovorjen vozicek :) hehe Je bila pa tudi v BTCju ful guzva vceraj Sem malo gledala zase sportne zgornje dele, pa nisem vidla nič pametnega, razen enga za 55 eur. Pa se mi zdi mal velik. Bom mogla it se mal pogledat.Puloverjev, k jih imam dost, pa zdej ne nosim, ker je zaradi dojenja jopca veliko bolj prakticna. Ja bo treba še it v soping. Punce kje pogledam kdaj je poceni in kdaj drag elektricni tok? Ali je to splošno znano za vse enako? Ker v Lj. smo imela stevc, pa vem da je bila 1 ali 2. Pa si vedel. Tukaj v hisi pa ne vem kje pogledat.... Zdaj bomo sli pa na en doooolg sprehod, popoldne dobimo pa obiske.... Uživajte punce! K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 14:48:09
|
|
|
|
Andromeda
|
Živjo, mamice! Mi imamo danes zelo produktiven dan, dopoldne bili 2 uri na sprehodu, prišli domov, se malo crkljali, potem je Dario zaspal, midva sva pa ribice spekla in pojedla. Zdaj gremo malo počivat, potem pa pride tašča na obisk, ker nas že dolgo ni videla električni tok - cenejša tarifa pride v poštev, če je dvotarifni števec. Mislim, da je za celo SLO enako - ceneje je od 22. do 6. zjutraj in sobote, nedelje, prazniki cel dan. prekuhavanje vode - naj bi bilo priporočljivo do 6. meseca, tako, da bom jaz še počakala, preden mu postrežem vodo iz pipe. No, zdaj se grem pa malo uležt, da nadoknadim izgubljene ure spanja ponoči.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.3.2009 15:46:11
|
|
|
|
Andromeda
|
sem pozabila povedat - naš fantek se je včeraj prepoznal v ogledalu...najprej se je dolgo ogleodval, potem pa se je začel prav prikupno smejat. Zdaj mu večkrat pokažem ogledalo, da se malo zamoti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
TemencadejziDo kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?do 2m (
48%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
do 4m (
13%)
![](/slike/poll/poll.gif)
do 6m (
11%)
do 10m (
7%)
do 1 leta (
5%)
še dalje (
15%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!