Polynesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: šema Madonca kva ste načvekale polynesia- verjamem, da bo vse ostalo tudi OK- drugače pa čakam inf še s tvoje strani glede postopkov v PeK zvijanje in protestiranje pri dojenju?- ali ima še katera ta "sindrom" ker ne vem čemu naj ga pripišem. Ob dojenju je prvih nekaj potegov OK potem pa se začne krčit in stegvat, pa jamrat zraven in protestirat kokr da ga kej matra al pa zvija. Sem brala nekaj na pediatriji, zdej pa še manj vem Končno konec predavanj- še 10.4. zadnji izpit pol pa samo še diploma (ta bo pa počakala do konca porodniške) Samo na hitro napišem...potem pa naprej...našemu so v PeK ugotovili, da ima v blatu kalici virus, čeprav njemu ni nič, "razen" odstavljanja od dojenja po parih minutah, tuljenje, stokanje, on bi pa še FUUUUL jedel, pa ne more. In na uz trebušča so videli da ima v trebuščku malo več zraka, to pa je vzrok tega virusa in posledično črvičenja pri hranjenju, potem prdkanja, sluz v blatu, itd...nakar smo prišli od refluksa (za le tega smo imeli popolnoma vse preiskave) do tega virusa in dobili probiotične kapljice (notri so dobre bakterije), reče se jim BioGaia (kupijo se v lekarni) in ti priporočam da si jih kupiš, malemu pa daš 5kaplic na dan, jaz dam kar dopoldne, danes je drugi dan kar mu dajem in bom vidla čez verjetno teden dni kako bo. Zaradi tega virusa ima moj fantek dostikrat v kakici malo sluzi, ker problem je to, da ta nadležni virus dojenček malo težje spravi iz sebe kot mi...ker mi ga previjamo, on bruhne/polije in da to spet vase in tko se to lahko vrti v krogu po par mesecev, kar se dogaja nam...posledično se pa men meša zarad dojenja, ampak SE NE DAM...ker HOČEM dojit in tudi dojim in tudi bom še naprej....mu pa dam samo enkrat na dan tretjino enega obroka Milupa mležne riževe kašice, ker se odstavlja pri hranjenju in se mi zdi da je še lačen in dobesedno zmaže kašico, mu seveda dam po žlički. Drugače pa smo imeli tako štalo zaradi tega, ker mene moja prepametna pediatrinja (ki jo bomo zamemnjli enostavno dva meseca ni hotla poslušat kaj je mojmu otroku. Aja, zaletava se mu pa še vedno, tko da to moramo še rešiti...imamo naslednjo sredo v PeK kontrolo, naslednji četrtek pa posvetovalnico.
|