![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 11.3.2009 14:12:18
|
|
|
|
Andromeda
|
Evo, da se nam seznam ne izgubi... Moram piskat še tistega z rojstnimi dnevi.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 11.3.2009 14:12:43
|
|
|
|
luna8
|
Joj kolk piha! Zjutraj pa je bil tako lep sonček - sva šle v sleepy wrapu s psom na sprehod Naša pa že skor 2 meseca spi od 20.30 - 5.30, zdej pa se je začela kar nekaj vmes zbujat in ji dam čaj in potem zaspi nazaj - a je tolk žejna? Ker čez dan tud pije čaj.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 11.3.2009 14:13:47
|
|
|
|
Andromeda
|
ROJSTNI DNEVI MAMIC MALIH KRIČAČEV 22.12. - 20.03. 25.12. jada 27.12. mojsonček 5.1. Onur 12.1. bobika1 25.1. Zara13 28.1. Nagajiva 1.2. Orka 11.2. klavdiy4 19.2. TINKA05 8.3. luna8 21.03. - 20.06. 30.3. Polynesia 5.4. Pomar*ANČA* 24.4. _katja_ 12.5. caligula 18.5. vebo 21.06. - 22.09. 29.6. cursa 23.09. - 21.12. 26.9. Andromeda 28.9. jelka123 11.10. konina 2.11. taly82 10.12. šema 19.12 poli*
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 11.3.2009 14:25:14
|
|
|
|
Andromeda
|
luna8 - sem šele zdaj videla, da praznuješ rojstni dan na Dan žena! Čestitke za nazaj!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 11.3.2009 14:38:01
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
gal še vedno prespi skoraj celo noč, upam da do nadaljnega tako ostane. sva pa oba na antibiotikih, ker imava tak hud prehlad. gal je dobil kapljice, ker mu iz nosu teče zelen šmrku in je treba to pozdravit da ne gre naprej do plučk, ima full rdeče grlo in gnojno, jaz pa gnojno glavo in zelo zatečeno grlo, plučka so pa tudi pri meni ok. mu bom pa te dni ukinila zimsko vrečo, ker je cisto premočen v njej, ko sva odhajala od zdravnikov, ga nisem nič napravila v bundo- ker je že do dohtarja prišel čisto premočen, je bil samo v bodyu in kapci ter hlačah in ko sva domov prišla, je bil spet čisto moker. tako da gre vreča v škatlo, bom imela pa s sabo dekco, da ga bom pokrila.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 11.3.2009 16:03:17
|
|
|
|
Andromeda
|
pomaranča - čimprej se pozdravita! Sva bila tudi jaz in Dario že 2x bolna oba skupaj in res ni luštno. Pa brez antibiotikov je šlo.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 11.3.2009 18:24:16
|
|
|
|
carly
|
Ojla, polynesia fajn opravte. Midve sva šle dopoldan mal ven pa je tako pihalo pa dež je začel,ksva pa nazaj not prišle je pa sonce posijalo . Obračanje, Taja se obrača iz hrbta na trebuh,se takoj okol obrne samo da jo dam na igralno podlogo, s trebuha nazaj na hrbet pa še ni probala.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 11.3.2009 20:21:14
|
|
|
|
_katja_
|
Obračanje, Taja se obrača iz hrbta na trebuh,se takoj okol obrne samo da jo dam na igralno podlogo, s trebuha nazaj na hrbet pa še ni probala. IZVIRNO SPOROČILO: carly Naš pa ravno obratno, iz treba na hrbet ni problema. Obratno pa sploh še ni probal. Se je pa zdej začel vrtet tako, da ko ga dam pod lok, se tko zavrti da je z nogam uprt v eno steno loka, z glavo pa v drugo ena mala vrtavka:) Pomar*anča* upam, da se čimprej pozdravita z Galom! Polynesia: upam, da ti bo tale noč v PeK cimprej minila! Andromeda: meni se tudi včasih zgodi, da ne morem zaspat nazaj. Sem očitno preveč predramljena. Potem sem pa še jezna sama nase, da ko bi lahko spala pa ne morem. Ampak na srečo se to malokrat zgodi. Večinoma se samo uležem in že spim jada: Sem mogla potem, ko sva se ločili Naceta nest, ker se je ful jokal. Pa sploh ni bil tolk lačen. Sam on ni nič ven vidu Sem probala rizkota pa je jedel. Glede na to da je vse ok, mu bom jutri zvecer zgostila, pa da vidim če bo spanec kaj daljsi. Danes sva bili z jado dopoldne 3 ure zunaj. Potem se je vmes tako čudno oblačilo, pa spet zjasnilo parkrat. Pa sem se vseeno odločila it se malo ven. No in naš kostrun kljub temu, da je bil ful zaspan, ni hotel biti v vozicku. Jok in jok. Ga vzamem ven, pa gledal kot čukec. No pa sva se potem malo okoli hiše nosila. Sam kaj ko je ful pihalo,... Zdaj bo pa dragi namontiral športni del, pa k meni bo obrnjen. Bomo videli če bo kaj boljse. Jutri se greva pa pokazat P. Sem danes klicala pa je rekla naj pridemo. Ima Nace učka vnetega ze nekaj casa. Pa zdaj mu včasih tud zeleno ven teče, Pa kapljice ki smo jih imeli in moje mleko nič ne pomagajo.... Bomo vidl. Sladke sanje! K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 11.3.2009 20:22:13
|
|
|
|
_katja_
|
joj kaj je ratalo Sem hotla sam tist od carly dat v okvirček... ah ta tehnika...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 11.3.2009 21:59:09
|
|
|
|
Andromeda
|
Eh, za nami je spet en naporen dan. Dario je bil tak tečko... Ves čas se je zvijal iz naročja in godrnjal. Pa spet se slini, da mi par slinčkov na dan premoči. Mu 2x na dan namažem s calgelom, da se vsaj malo umiri. Problem je, da se ga sploh ne da zamotit, niti z igračkami. Edino v vozičku je priden in radovedna gleda, dokler ga ne premaga spanec. frizer - jaz sem kar sam svoj frizer - pobarvam se sama - odkar sem rodila se niti ne tako pogosto, ker pač ni časa, ker nimam neke zahtevne frizure, pa mi konice postriže mož. veter - za naslednje dni je napoved precej vetrovna... Tako, da se bomo morali na žalost bolj notri tiščat...Eh, saj bo minilo in bo prišla res prava pomlad.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 7:01:50
|
|
|
|
_katja_
|
čao! Samo eno VELIKO za vse! Mi smo pokonci od 5,15 Jedli smo pa prvič že ob 11,00. Pa potem ob 2,00 pa ob 5,00........Ah ja ...danes zvecer dam kasico v mleko....moje zadnje upanje Punce en lep sončen dan vam želim! K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 8:28:04
|
|
|
|
Toon
|
Ojla, _katja_ hvala za ! Naša zdajle še spi, se mi pa zato ponoči še vedno skoz zbuja tako, da zjutraj prav paše, da malo dlje spi, jaz pa na RR malo pogledam in kaj naredim. Ponoči se hoče n-krat priklopit in takoj pogrunta, če ji daš dudo. Je sploh ne prime. Sem se sprijaznila, da ima tako obdobje in zdaj čakamo kdaj bo boljše. Midve kar lepo izkoriščava ta sonček in toplo vreme in greva vsak dan še po njeno sestrico v vrtec peš. Je pa res, da piha in me skoz malo skrbi, da si ne bi Ema oči spet prehladila (1x smo jih že imel). Drugače se pa mi že nekaj časa vozimo v športnem vozičku. Zdaj je začela gledat okoli sebe in ko gre kakšen velik drevo mimo se prav začudeno oglasi ooouuu. Se je pa včeraj prvič obrnila sama iz hrbta na trebuh. Je bila izgleda dovolj jezna name, ker je nisem prišla takoj iskat, ko se je začela pritoževat. Zdaj pa šibam še malo pofirbcat po netu...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 8:31:13
|
|
|
|
Jullija
|
Dobro jutro! Bom kar na tešče s težkimi vprašanji: Kako izgleda začetek prehlada pri ? Mož je namreč zelo prehlajen in zdaj samo čakam,da še ostali dobimo. Je tu katera, ki se lahko pohvali, da njen štirimesečnik ni bil še nikoli nič bolan? Ve katera, kje se da dobiti poceni zimsko vrečo za voziček? Nam je namreč košara za novorojenčke premajhna in bomo morali naštimati športni del, pa nimamo še spalne vreče. Lep sončen dan vam želim in polno otroškega smeha danes!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 8:32:59
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
živ gal je že bolje, čeprav še precej kašlja in smrka. jaz pa še vedno čisto hin. _ kjatja_ revca, meni bi se verjetno mešalo, če nebi spal. sem gfa navdla, da gre ob pol 9h spat, pa mi zdej spi do po 6h in takrat prvič je in potegne do 8h. je pa potem čez dan večja težava z spanjem, le voziček ga uspava, čeprav je postal tak firbec, da bi najraje že vn gledal. včerej je res pihalo, sva bila zunaj le 2 ure- poanvadi sva dopoldan okoli 4 ure..... upam,da bova danes lahko malce več. greva midva vn, je treba izkoristit sončka!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 8:38:27
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jaz pa ravno razmišljam, da bi zimsko vrečo vzela stran in ga z dekco pokrila, ker mu je full vroče v tej vreči. imam jo pa od stokle in je res super, samo prevroča- spodaj imam še od jagenčka kožo, da ga res ne more zebst v hrbet in rito. je pa v zimski vreči čisto moker po hrbtu in se mi zaradi tega prehladi.... prehlad... ja zgleda tko da kar naenkrat začne smrkat, kašlat... kot pri odraslem..... jaz si pomagam z fiziološko in babyvacom, pa zdaj je dobil ene antibiotike-kapljice za v nos.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 9:24:26
|
|
|
|
Andromeda
|
Živjo! Še eno lepo sončno jutro! Jaz še nekaj postorim, potem bova pa pičila ven, če bo slučajno kasneje spet pihalo, da izkoristimo že sedaj lepo vreme. pomaranča - če mu je vroče, daš lahko mirne duše stran zimsko vrečo in daš dekico. Za vsaks lučaj, si lahklo še eno rezervno vzameš s sabo, pa ga po potrebi pokriješ - če npr. začne pihat ali se pooblači... Nič, šibam stran...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 9:53:39
|
|
|
|
orka
|
helow malo javljanja še od nas...Emica je malo zadremala,pol bove pa vn mahnle... zimska vreča-jaz sem jo že vstran vzela je dop v kombinezonu,pe če piha tud pa pokrita z eno plastjo deke, zadnjič v ned.8. pa sem jo pop. oblekla dvojno plast, jaknico in dvojno plast dekce pa sem imela občutek da ji je vroče, zeblo je absolutno ni, tko da bomo kmalu lahko tudi brez kombinezončkov Naša Ema še ni bila nič bolana,in upam da tako tudi ostane... lp
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 9:55:42
|
|
|
|
orka
|
???
< Sporočilo je popravil orka -- 12.3.2009 9:56:55 >
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 9:58:37
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jullija Ve katera, kje se da dobiti poceni zimsko vrečo za voziček? Nam je namreč košara za novorojenčke premajhna in bomo morali naštimati športni del, pa nimamo še spalne vreče. jaz mislim, da je ne potrebuješ več
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 15:44:51
|
|
|
|
Andromeda
|
Se pozna, da je sonček in ni nikjer nobene čvekice. Mi2 sva bila vzunaj od desetih do pol treh, vmes smo se šli previt in nafutrat, pa še moja prijateljica - sošolka iz srednje - je prišla in sem mela družbo... Zdaj se pa Dario že nekaj jezi, pa moram še nekaj skuhat -hmm, a mi bo uspelo?
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 18:43:56
|
|
|
|
bobika1
|
haj. No pa je bil še en sončen dan, jaz kar vriskam kadar je ker matic edino tako spi dlje časa, ko je vzunaj. drugače pa naše spanje j spet bistveno se poslabšalo- kar se noči tiče.... ob 7 si je nekak naredu uro da spi in potem od 10 že buden in mal čez polnoč pa mal čez 1 pa mal čez 2 in takrat bi on kr bedel. pol ure bedi preen zaspi in pol skoz kvačkamo eno kloaso skupi... upam da je to posledica polne lune, al so pa res zobki na udaru.... pojma nimam ampak jz sem čist hin...moj tak dela cele dneve, mislim da glih 1 uro preživi z maticom, ostalo je pa matic skoz z mano..... pa tak sem že misla da bo spanje šlo na boljše!!! uf zej neki jamram tle, sam mi je kr lažje. Jutr je moj frej in grem mal v trgovino se sploh ne spovnem kdaj sem bla nazadnje (in grem sama...) eno vpr, kako imate oblečene bebice za spat mislim to pižama ja ampak vspodi pa bodi dolgi rokav? glede vozička, midva imava že skoz tega športnega in kadar piha dam gor uno podlogo nepremočjivo (prozorno) in notr ostane prav toplo, za ven ga ne oblačim več v kombinizonček ampak takšne debelejše hlače. in če je res mrzlo, da ni sončka še pokrijem z dekico. no in sedaj je na vrsti spanje - matica tako da morem it.... se še javim
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 18:57:57
|
|
|
|
Jullija
|
Andromeda, ti pa si kar dosti zunaj s svojim . Sem mislila, da samo jaz tak bluzim okrog in sem se bala, da bi bila preveč zunaj. Pa zgleda, da jim res paše na zraku in sončku in je treba to izkoristiti. Sem malo premislila glede spalne vreče in imate prav, da mi jo je zdaj brez veze kupovati. Sem bom nekak znašla z dekico, za drugo zimo pa vprašanje, če bo še prišla prav. Pa originalna za Jane stane 80 Eur . A vaši tamali tudi cvilijo? Moja je zdaj začela, in to na veeeeeeees glas!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 20:37:07
|
|
|
|
_katja_
|
Čer! Andromeda: ti je uspelo skuhat? Kaj je bilo pa dobrega? Za mano je pa danes en cuden dan...no bolj dopoldne.... ampak bo ze Zdaj je ql. Jedli smo od 5,15 se mi zdi da vsako uro, spali skoraj nič, potem koncno v vozicku do dohtarja, potem za nazaj se mi je pa ene pol ure tko horonsko jokal, če sem ga dala v vozicek Tko da sem ga mela na rokah, pa vozicek porivala zraven. Potem pa tudi to ni več pomagalo, tko da sva se mogla mal pocrkljat tam na klopci zunaj. Potem je pa zaspal Jaz pa se en velik krog, potem je pa mozek prisel domov in ga dobil v varstvo, jaz sem pa spala 2 uri Sem cist prerojena. Sem se pa počutla, ko se mi je jokal, tako bedno. Zdej sploh ne vem vec kdaj je lacen, ker je SKOZ lačen. No sej pol se je pomiril pa je blo ql. Sam res je blo cudno dopoldne.... Bili smo pri P in dobili napotnico za na ocesno, da vidijo če ima solzni kanal zamasen. Morm se jutr naročit. Drugače sem bila pa zunaj tudi jaz danes kar veliko. Je res super soncek. Pa tukaj pri nas imamo super traso ob Bistrci. Pa TOOOK velik mamic. Pa se dve poznani sem srečala in smo klepetale. Danes sem mu naštimala malo rizkota v mleko. Potem je pa se skoraj obe joski spraznu. Pravi jedec bobika1: sočustvujem s tabo glede spanca. Drzim pesti da bo boljse! nocno oblacenje: jaz ga imam v dolgem bodiju in zabicah pa pajacek cez. Se pa vklopi centralna ko pade pod 18,5 C. Jullija: nič se bati da bi bila preveč zunaj. Od svezega zraka ni še noben zbolel. Pomar*anča*: kako kaj zdravje? Če bos jutri doma, se slisimo za kavo. Pa sori ker sem danes tako na hitro zjutraj. Lep večer (imam zmenek z likalnikom ) in mirno noč! K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 20:47:50
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Andromeda: ti je uspelo skuhat? Kaj je bilo pa dobrega? Je uspelo, sem na hitro spacala riž z zelenjavco, pa spekla piščančje medaljone z rožmarinom...Meni je blo za prste obliznit, moj mož pa ni ljubitelj riža - kot večina moških, no, je pa vseeno pojedel. bobika1 - verjetno je to har se dogaja mešanica polne lune in nekega čudnega obdobja v razvoju dojenčka. Moj lump se tudi ene 10 dni zbuja ful ponoči, no, saj zaspi nazaj, ampak največ za 1 uro - prejšnjo noč se je samo 2x takole zbudil. Saj bo minilo. julllija - kot je že _katja_rekla - od svežega zraka še nihče ni zbolel. Bolje bit cel dan vzunaj kot pa cel dan v zatohlem stanovanju, sploh pozimi, ko kurjava dela slab zrak.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 12.3.2009 22:23:44
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla V torek smo imeli RA in se naš fantič lepo razvija, bp in ga bo enkrat še pogledala pri 9m in to je to. Malo mi je pokazala prijeme, potelovadla z njim..... Nocoj pa smo imeli direndaj (baje je bla polna luna )-od 00-4 ni hotel spat. Pa bi se on lepo pogovarjal, igral jaz pa .....Pol je končno zaspal, ampak samo do 6 in jovo na novo-mami animiraj me . Ah bo že. IZVIRNO SPOROČILO: Jullija Je tu katera, ki se lahko pohvali, da njen štirimesečnik ni bil še nikoli nič bolan? Mi ....na srečo. Razen 2x malo več smrklja v nosku, pa še to kak dan. Na srečo je blo to vse. Bobika-jaz mu dam body, zoknčke in tanko pižamico....Ponoči ne kurimo in zaenkrat se mi zdi, da mu ni preveč. Pokrijem ga pa samo čez nogice. Še malo po netu pobrskam in spat.....upam, da bo nocoj kaj več spanca. Lahko noč.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Imena za PUNČKOJanjikaaaaNeža (
19%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Larisa (
13%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Neja (
15%)
Tiana (
16%)
Vanesa (
5%)
Lana (
32%)
Število vseh glasov: 237Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!