|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
16.3.2009 19:25:29   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

aha kaj pa midva k nisva poročean,moj ima še doma prijavo jaz pa tu k sem.Živi pa dejansko pri meniuser posted image

ja, saj če ne bosta dala na sodišče tisto za preživnino ni panike (itak se lahko samo tako prijaviš, kot mati samohranilka), če pa bosta pol pa pazi, baje pregledujejo omare,...ker če sta kao ločena/ne živita skupaj, si mati samohranilka potem nimajo kaj iskati njegove stvari pri tebi ali tvoje pri njem...

a to pol pomeni, da če se ne bom prijavil kot mati samohranilka, imam lahko tudi samo začasni naslov pri mojmuuser posted image

kolko sem jaz razumela se gledajo samo stalni naslovi...ker ko dokazuješ svojo identiteto moraš predložit dok.kjer piše stalni naslov...če pa želiš biti mati samohranilka pa itak ne smeta imeti istega naslova ne stalnega ne začasnega...in pazi, ker baje ful kontrolirajo...
Sam naj probaj štarat po mojih omarah.user posted image jaz se bom prijavila kot samohranilka ,na občino pa tko moraš it in povedat da ne stanuješ skp oz.na sodišče kjer to obravnavajo-pri nas v CE

veš tega je čedalje več zato pa so začeli tako strogo nadzirat in kontrolirat...država pa nima več kešauser posted image ...sam pa je naša država tudi totalno čudna naj bi  dali mladim družinam malo več pomoči pa bi bilo manj tega nategovanja s strani staršev...pa naj bi stvari za otroke bile malo cenjše pa bi bilo vse boljše..ne pa da za otroka čevelj stane več kot zame...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
16.3.2009 19:27:00   
sonček85

veš tega je čedalje več zato pa so začeli tako strogo nadzirat in kontrolirat...država pa nima več kešauser posted image ...sam pa je naša država tudi totalno čudna naj bi  dali mladim družinam malo več pomoči pa bi bilo manj tega nategovanja s strani staršev...pa naj bi stvari za otroke bile malo cenjše pa bi bilo vse boljše..ne pa da za otroka čevelj stane več kot zame...
ja res je  potem nebi tko delali kot delamo

čevlji pa stanejo nekateri tudi več k naši.user posted image A imeti jih mora ,bosi ne morejo bituser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
16.3.2009 19:32:10   
brigita23

ojla punce

sem mal počivala mi je bilo zopet tako slabo, da sem bila kot cotauser posted image ...pol me je pa še dragi na čevapčiče peljal v eno srbsko restavracijo in kajmak....pa sem zdej precej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj čem, če mi je pa Nalini naredila lušte...pa danes sva si z bebijem zaslužla ko so naju tak matral na pregleduuser posted image user posted image .

vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrokuser posted image  

tam kjer je otrok prijavljen...samo, če bo to na očetovem naslovu potem to vlogo da oče, ker se mora dati potrdilo o stalnem prebivališču otroka in vlagatelja vloge (očeta, mame).... jaz pa sem se glih danes nekaj pozanimala glede tega kje prijavit otroka in so mi od krajevne skupnosti, ue, zzzs vsi rekli, da ga naj prijavim tako kot je mama...ker drugače so problemi, ko bo otrok bolena nimaš pravice do bolniške itd...baje, da so ful strogi postali...pa baje, da so začeli ful kontrolirat tiste, ki kao ne živjo skupaj (vsak svoj naslov, čeprav skup živijo)...v bistvu tam kjer je mati kot kao samohranilka v bistvu pa ni, sam toliko, da dobijo od države več denarja, manj je treba vrtec plačat itd...
A res al kaj,pa glih zdaj user posted image

ja, to mi je pa zaupala gospa, ko sem danes klicala naokoli...baje, da je ful to postalo moderno, da se ne poročiš pol pa kao, da nista mama in oče skup in pol se prijavi mama kot samohranilka itd...po drugi strani pa živjo skup...
aha kaj pa midva k nisva poročean,moj ima še doma prijavo jaz pa tu k sem.Živi pa dejansko pri meniuser posted image

ja, saj če ne bosta dala na sodišče tisto za preživnino ni panike (itak se lahko samo tako prijaviš, kot mati samohranilka), če pa bosta pol pa pazi, baje pregledujejo omare,...ker če sta kao ločena/ne živita skupaj, si mati samohranilka potem nimajo kaj iskati njegove stvari pri tebi ali tvoje pri njem...

a to pol pomeni, da če se ne bom prijavil kot mati samohranilka, imam lahko tudi samo začasni naslov pri mojmuuser posted image

kolko sem jaz razumela se gledajo samo stalni naslovi...ker ko dokazuješ svojo identiteto moraš predložit dok.kjer piše stalni naslov...če pa želiš biti mati samohranilka pa itak ne smeta imeti istega naslova ne stalnega ne začasnega...in pazi, ker baje ful kontrolirajo...

u glavnem totalno zakompliciran...ne ne bom prijavla kot mati smohranilka, tako da upam da ne bo zapletov....naslednje leto maja pa se z mojim dragim tako nameravama poročit...

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
16.3.2009 19:33:39   
sonček85

u glavnem totalno zakompliciran...ne ne bom prijavla kot mati smohranilka, tako da upam da ne bo zapletov....naslednje leto maja pa se z mojim dragim tako nameravama poročit...
u zvončki bojo peli in cingljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
16.3.2009 19:33:46   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ojlaaaaaaaaaaaaaaaaa,

evo nas domaaaaaaaaaaaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes so nas odpustili iz porodnišnice. Pa sem rekla, samo da se na hitro oglasim, ker se bo kmalu moja tamala oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image in ne bo moč pisati.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem še sploh nič brala. Ja, videla sem, da si bom mogla kar nekaj časa vzet za touser posted image . Resnično upam, da je en kup pomočnikov zraven prpopanihuser posted image user posted image user posted image user posted image .

ooooooooooooooooooooooooooo miškauser posted image user posted image user posted image  kako kaj? a te pomočniki mikajo...dobra si ti namuser posted image  kako se počutiš? a te niso imeli nekam dolgo v P? kako je kaj, ko imaš doma malo štručko?

Ah, te pomočnike sem itak pogrešala od kar sem parkirala v P. Jst se počutim OK in tamala tudi. Nepojmljivo lepo je nekaj svojega pestvati domauser posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
16.3.2009 19:34:15   
brigita23
sonček- a ti si že dobila odločbo od CSD, za paket? Jst sem jo danes dobila, sam pa denar pa še ni bil nakazan??? Pa tudi nič ne piše kdaj bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3681
16.3.2009 19:35:37   
brigita23

u zvončki bojo peli in cingljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeee

ooooo hvala hvala....pa naš bebi bo zraven...to bo najina najlepša družicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
16.3.2009 19:38:48   
detelja

ojla punce

sem mal počivala mi je bilo zopet tako slabo, da sem bila kot cotauser posted image ...pol me je pa še dragi na čevapčiče peljal v eno srbsko restavracijo in kajmak....pa sem zdej precej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj čem, če mi je pa Nalini naredila lušte...pa danes sva si z bebijem zaslužla ko so naju tak matral na pregleduuser posted image user posted image .

vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrokuser posted image  

tam kjer je otrok prijavljen...samo, če bo to na očetovem naslovu potem to vlogo da oče, ker se mora dati potrdilo o stalnem prebivališču otroka in vlagatelja vloge (očeta, mame).... jaz pa sem se glih danes nekaj pozanimala glede tega kje prijavit otroka in so mi od krajevne skupnosti, ue, zzzs vsi rekli, da ga naj prijavim tako kot je mama...ker drugače so problemi, ko bo otrok bolena nimaš pravice do bolniške itd...baje, da so ful strogi postali...pa baje, da so začeli ful kontrolirat tiste, ki kao ne živjo skupaj (vsak svoj naslov, čeprav skup živijo)...v bistvu tam kjer je mati kot kao samohranilka v bistvu pa ni, sam toliko, da dobijo od države več denarja, manj je treba vrtec plačat itd...
A res al kaj,pa glih zdaj user posted image

ja, to mi je pa zaupala gospa, ko sem danes klicala naokoli...baje, da je ful to postalo moderno, da se ne poročiš pol pa kao, da nista mama in oče skup in pol se prijavi mama kot samohranilka itd...po drugi strani pa živjo skup...

saj midva se imava tudi namen poročit...ampak, če so taki telebaniuser posted image ...ej ne vem če nisem zaradi teh papirjev bolj zmešana kot pa zaradi samega porodauser posted image  pa kaj boš zdaj ti naredila...se boš pri dragemu sam začasno prijavila ali stalno?...pa daj vpr. še ti pri vas na ue, da slišimo kaj pri vas tupijo...se mi zdi, da vsak malo po svoje...pol pa ne veš kaj naredit...pa narediš neki po svoje in pol ugotoviš, da bolj zakomplicirajo kot pa v resnici je....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3683
16.3.2009 19:40:03   
detelja

sonček- a ti si že dobila odločbo od CSD, za paket? Jst sem jo danes dobila, sam pa denar pa še ni bil nakazan??? Pa tudi nič ne piše kdaj bouser posted image

jaz sem dala 9.2. vlogo na csd...odločbi sem dobila za par dni...denar pa šele prejšnji teden-mislim, da v petek....

Neposredna povezava do sporočila: 3684
16.3.2009 19:44:12   
brigita23
detelja- ja midva sva se zdej pogovarjala in se bom zaenkrat prijavila začasno pri svojem...otrok bo tudi tukaj prijavljen in potem bom to kasneje urejala. Itak sem eno leto na P in bom imela v tem letu čas to naredit, če bo potrebno. Če pa nama uspe da se boma drugo leto maja ženla, tako kot nameravama, potem pa itak ni panike.

Bom pa vseeno jutri vprašala še na naši UE kako je s tem in ko zvem ti javimuser posted image .
Ne bom si zdle delala problemov s tem, ker je drugih skrbi dovolj....so pa res debili, da nas konkretno ne podučijo kako in kaj.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
16.3.2009 19:45:29   
brigita23

jaz sem dala 9.2. vlogo na csd...odločbi sem dobila za par dni...denar pa šele prejšnji teden-mislim, da v petek....

aha pol bo denar naslednji mesec...thx

Pa ti si dobila dve odločbe ali samo eno?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
16.3.2009 19:46:21   
sonček85

ooooo hvala hvala....pa naš bebi bo zraven...to bo najina najlepša družica

ja verjamem ,jaz tudi čakam kdaj me bo dragi zaprosu,če ne bom jaz njega prejuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3687
16.3.2009 19:46:24   
sonček85

Ne jaz  šele danes dobila papirje iz pisarne ,v sredo jih nesem  tko da nekje do konca meseca počakam na odločbo.Če si jo oddala do 20 v mesecu dobiš denar naslednji mesec k so otročki dokaladi od 12-15 v mesecu.Aprila boš dobila  verjetno.

Sem si pa sama izračunala kolk bi naj dobila porodniške,dinarčke od paketa  bom pa dobila tudi v aprilu user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3688
16.3.2009 19:47:31   
Cveta28
enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka - 1. otrok mora imeti prijavljeno stalno prebivališče tam kjer ga ima eden od staršev (ni nujno da je to mama), 2. potem pa pri tej občini zaprosiš za ta denarni prispevek (primer za KR) brigitka najprej se pozanimaj ali da več tvoja občina ali od možeka/fanta. Pa še to, otroka itak lahko prijaviš samo na naslovu kjer živijo njegovi starši oz skrbniki. Mi bomo koderčka najprej prijavili v KR pri meni, da pokasiramo dinarčke. Ko jih dobim na TRR pa še isti dan letimo v LJ, da ga prijavimo pri kodru zaradi vrtca. Jaz nimam prijavlenega niti začasnega prebivališča v LJ in si ga tudi ne mislim urejat, če to ne bo nujno potrebno.
bolniška za otroka - glej 17.člen ZZKZZ-K! Bolniško lahko vzame katerikoli starš, ki dejansko skrbi za otroka.
Man United vs L'pool - pri 1:3 sem raje nehala gledati, ker mi je šlo že na jok. user posted image pokazali ful boljšo igro ampak Redsi so pa zadevali kot za stavo. user posted image
nohti - THX vsem, bomo pa imeli prozoren lak.
meni - sej pravim, tašča je obsedena s hrano in potem je bolje, da se vnaprej dogovorimo kdo bo kaj jedel, ker drugače bi imeli vsak dan! meso, bljak user posted image Drugače pa poznam družine, ki v soboto naredijo meni za en teden vnaprej, da potem pravočasno kupijo vse sestavine in popedenajo službo, otroke, obiske, krožke itd. Ni slaba ideja pa še en lep pregled imaš kako raznolika kosila imaš, da ne ješ vedno eno te istega.
sonček85 - user posted image zate, da bo s tvojim dragim vse ok.
simonaa - user posted image da bo na pregledu drugi teden vse ok ter da bi tvoja bebica še malo plavala po tvojem bušiju. Drugače pa poročaj!
kri - za tokso so meni gledali 1x, ker sem jo že nekje enkrat staknila (pa hepatitis B in še za ne vem kaj), za železo pa do sedaj 3x. Za ostalo pa ne vem.
Miška2006 - WELCOME HOME! Sedaj pa naj sledi velikoooooo cartanja in počivanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3689
16.3.2009 19:48:04   
detelja

detelja- ja midva sva se zdej pogovarjala in se bom zaenkrat prijavila začasno pri svojem...otrok bo tudi tukaj prijavljen in potem bom to kasneje urejala. Itak sem eno leto na P in bom imela v tem letu čas to naredit, če bo potrebno. Če pa nama uspe da se boma drugo leto maja ženla, tako kot nameravama, potem pa itak ni panike.

Bom pa vseeno jutri vprašala še na naši UE kako je s tem in ko zvem ti javimuser posted image .
Ne bom si zdle delala problemov s tem, ker je drugih skrbi dovolj....so pa res debili, da nas konkretno ne podučijo kako in kaj.

ja saj...saj veš več vpr. bolj te vse zmešajo, ker vsak trdi svoje...saka ustanova (zzzs, ue) ima svoje teorije...sicer pa tudi jaz razmišljam...začasno sem jaz itak prijavljena pri mojem...zzzs me vodi pod začasnim naslovom...kaj pa naj napišem tam v porodnišnici-oba naslova ali samo stalnega ali samo začasnega???? tiste ki ste že rodile...a imaš plac za oba naslova ali samo za stalno prebivališče?..saj to je tudi res, eno leto smo na porodniški in pol si lahko v tem času uredimo prebivališča...itak pa ne bom prijavljena kot samohranilka...

Neposredna povezava do sporočila: 3690
16.3.2009 19:48:31   
Cveta28
Ne jaz  šele danes dobila papirje iz pisarne ,v sredo jih nesem  tko da nekje do konca meseca počakam na odločbo.Če si jo oddala do 20 v mesecu dobiš denar naslednji mesec k so otročki dokaladi od 12-15 v mesecu.Aprila boš dobila  verjetno.
Sem si pa sama izračunala kolk bi naj dobila porodniške,dinarčke od paketa  bom pa dobila tudi v aprilu user posted image

Mi smo pa že dobili dinarčke user posted image in jih še isti dan zapravili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
16.3.2009 19:48:37   
detelja

aha pol bo denar naslednji mesec...thx

Pa ti si dobila dve odločbe ali samo eno?

2 odločbi...eno za denar drugo za porodniško...

Neposredna povezava do sporočila: 3692
16.3.2009 19:50:36   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

bolniška za otroka - glej 17.člen ZZKZZ-K! Bolniško lahko vzame katerikoli starš, ki dejansko skrbi za otroka.

ja, naj bi bilo tako...ampak na zzzs težijo, če nima starš isti naslov kot otrok...neki so začel ful komplicirat...pa itak tuki je mišljeno, če so vsi na istem naslovu...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
16.3.2009 19:53:35   
detelja
tako zdaj pa se selim pred tv...sem ful nekam utrujena...pa naš bebi me tako brca, da komaj sedimuser posted image  pa upam, da bo ati hitro prišel domov...me že mal daje nervoza za jutrišnji prelged...upam, da bo še vse ok...

želim vam lep večer...pazite na user posted image ...dragi pa vas naj malo razvajajouser posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
16.3.2009 19:54:19   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ojlaaaaaaaaaaaaaaaaa,

evo nas domaaaaaaaaaaaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes so nas odpustili iz porodnišnice. Pa sem rekla, samo da se na hitro oglasim, ker se bo kmalu moja tamala oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image in ne bo moč pisati.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem še sploh nič brala. Ja, videla sem, da si bom mogla kar nekaj časa vzet za touser posted image . Resnično upam, da je en kup pomočnikov zraven prpopanihuser posted image user posted image user posted image user posted image .

oooooooooooooo MIŠKA kak smo pa tebe vesele....

kok si punca, mamika, je fajn????? Joj kok ti velje ko si že doma in so muke že za tabo, nas pa še vedno pomočniki malce zabavajo in nam krajšajo dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Javi se še kaj pa porodno zgodbo napiši.

papa

Moja porodna zgodba je čisto kratka:

Kot veste sem šla na pregled 11.3. (sreda). Zmerili so mi pritisk, naredili CTG in čakala sem na pregled G. No, pršla sem na vrsto in je gledal izvide pa še moj izpisek meritev tlaka, ki sem vestno pisala doma. Pregledal me je in ugotovil, da sem že 3 cm odprta. Pogledal je še maternico...plodovnico in po pregledu predlagal, da grem kar rodit. Hallooooooo. Jst sem se počasu prpravljala za 18.3. kot mi je prejšnja G rekla. Totalno šokirala, a kljub temu v pozitivnem smislu. Enostavno mi je povedal, da nima smisla več čakati, ker izboljšalo se ne bo nič več, le velika verjetnost je, da se bo še kaj pritaknilo zraven. Popolnoma sem se strinjala, a kljub temu še zmeraj zmedena. No, saj veste, da moja nosečnost ni bila glih idealna in sem po eni strani komaj čakala (zaradi vseh zapletov, ki sem jih imela), da čimprej rodim. A ko ti kdo kar reče, da greš rodit, nisem niti mogla prev dojet, kaj me čaka. In sem šla.....
.....pridem v P. Čaka me britje pa klistir. Čakam cca. 1 uro...ne vem kaj. Babica me je peljala v porodno sobo. Me namesti na "posteljo", mi da infuzijo v kateri je bila doza za sprožanje umetnih popadkov. Dobrih 40 minut mi je ta zadeva tekla v žilo (zelo počasi oz. majhna doza). Pol pride nazaj babica pa mi dozo poveča in še ovoje predre. In začela se je žurka....
....ej, kako so šopali popadki. Še od enga se nisem oddahnila je že prišopal ta drugi.user posted image Sm mislila, da če bom mogla to jakost trpet 4,6,8...ur.....bom kar umrla, ker nisem niti kondicije imela od 3 mesečnega ležanja. Pa me babica miri, da se lepo odpiram, in da bom kmalu rodila.....hallooooooo.....sm si mislila, ja ja....ti kar nakladaj in mi meči pesek v oči. Pa pride še G, ki me je pregledal pogledat....sm ga prosila za ultivo, pa je babica mahala, da ni potreba, ker bom kmalu rodila....user posted image user posted image user posted image . Pa je G skliznil ven iz sobeuser posted image user posted image user posted image .
Ej, ni bilo 10 minut, so se kar naenkrat začeli oblačt, pa zmeraj več jih je bilo v sobi. Pa gledam debelo ko čuk v nova vrata. Pa prihrumita še moja G in moj G. Ma sem si mislila, ej kaj pa je to?user posted image user posted image Pa je prišel popadek, so rekli, naj se primem pod kolena in pritisnem. To sem tudi storila in ena, dva, tri....tamala je bila zunaj..user posted image user posted image user posted image
Ne znam opisat kakšna sreča in veselje je to.... Naša Nina se je rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Niso mi je dali takoj, ker so morali prvo shranit popkovnično kri, ker sem jo darovala. Pol so tamalo porihtali in mi jo dali. Samo jokala sm od sreče, da je zdrava in je šlo vse v redu...brez komplikacij.

Ker je dejansko porod trajal resnično urco je bila tamala res malo šokirana in so jo odpeljali na pediatrijo samo na opazovanje. Malček je stokala in malček čudno dihala, a je kmalu pršla k sebi. Dobila je potem tudi minimalno zlatenco, zaradi česar so jo dali pod lučko in to je vse kar se ji je dogajalo.
Z mano pa tudi ni bilo nikakršnih problemov.....no, samo to, da tam spodaj malček boli, ker so mi naredili 2 šiva v porodni poti in to je resnično vse. Praktično bi lahko že šla takoj po porodu plesat.user posted image user posted image user posted image user posted image Resnično....se ne hecam.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 3695
16.3.2009 19:54:47   
Cveta28

ja, naj bi bilo tako...ampak na zzzs težijo, če nima starš isti naslov kot otrok...neki so začel ful komplicirat...pa itak tuki je mišljeno, če so vsi na istem naslovu...

Tako naj bi bilo pred dopolnitvijo zakona, ke rpotem so del o skupnem prebivališču črtali ven. No sej pravim, dokler ne bo potrebno urejati tega, se s tem ne bom ubadala.
Aja pa še nekaj, če je eden od staršev že na bolnišli zase, potem drugi ne more vzeti bolniške za otroka user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
16.3.2009 19:55:56   
sonček85
cveta:hvala za dragega.Že ves dan je tko zblojenuser posted image kar smili se mi je pa zato danes mali bolj živahenuser posted image user posted image
Sem šla malo kukat k vam za pomoč ob rojstvu,pa sem šla gledat za nas pa nič ne najdemuser posted image vi imate pa tko lepo obrazec zraven,sem že študirala da bom kr tega dala ,saj se da spremenit ,sem že probalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
16.3.2009 19:56:56   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

miška2006 - Kako lepo, da sta že doma! user posted image  user posted image  user posted image Lepo se cartajte, ostale Aprilčice pa te bomo kmalu dohitele. Kot je rekla ena v enem od prejšnjih mailov, še nobena ni bila nosečka za vekomaj. Sem se ful nasmejala user posted image user posted image user posted image .

To drži kot pribito. Še noben user posted image ni not ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
16.3.2009 20:01:50   
sonček85

Mi smo pa že dobili dinarčke user posted image in jih še isti dan zapravili user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja  mi bomo pa videli al ga bomo zapravili za bebija ali pa dali na račun

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
16.3.2009 20:01:52   
sonček85
detelja:nikar ne bodi nervozna ,saj bo vse ok,boš videla,joj kje je še moj pregleduser posted image
Srečno jutri držimo pesti zate in za vse ostale ,ki imajo jutri pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image
miška:zelo lepa porodna zgodba ,vsaka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?