|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
17.3.2009 7:25:55   
Cveta28
DETELJA, VSE NAJBOLJŠEuser posted image
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 17.3.2009 7:26:30 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
17.3.2009 7:28:48   
brigita23
VSE NAJBOLJŠE NAŠA DETELJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , PA VELIKO ZDRAVJA, SREČE, POLJUBČKOV, user posted image , NASMEHOV, OBJEMOV IN SEVEDA TISTEGA NAJLEPŠEGA KAR TE KAMLU ČAKA...OD MENE PA EN VELIK user posted image user posted image

user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
17.3.2009 7:32:49   
tinaaja
Detelja - vse naj naj user posted image      user posted image   
pa dobro opravi na pregledu user posted image

pa hvala za ornk hotelski zajtrk user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
17.3.2009 7:33:00   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

detelja-uspešen pregled jutri, pa komaj čakam žurkouser posted image user posted image

hvala...sem tako nervozna, da me bo pobralo...ej že večraj sem bila...sem šla pol ob 2 zjutraj spat in ob 5 sem že gledala v luft...v bistvu pa ob 3 nisem spala...zdaj imam toliko adrenalina, da me bo kap...pol po pregledu, če bo vse ok pa bom kot cota...žurka pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se odločila, da bo to mal taka ekstra žurkauser posted image user posted image  itak bo polno žrebcev tamuser posted image user posted image  me pa bomo prišle v bikinkah...da mal razkažemo buščije itak so to zadnji tedni, dnevi...ko jih imamouser posted image user posted image user posted image  sam ne, da bi jaz slučajno že zvečer ostala brez buščijauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image TI SE KR POMIR, sej bi itak vse ok...nestrpna pa si zato ker komaj čakaš pregled a ne?user posted image

Joj kak kraljevi zajtrk....to se bomo  napokaleuser posted image user posted image

A v bikini praviš, sam men niso nobene pravuser posted image user posted image user posted image , eh  bom že neki našlauser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
17.3.2009 7:35:28   
Cveta28
Detelja - njami za tale nadvse veličasten zajtrk. Še kakšen room service bi mi prav prišel user posted image ups, saj si ti slavljenka, no potem pa tebi user posted image user posted image user posted image
Junona, Brigitka
- THX za bušija. Sej, če malo bolje pomislim ga kmalu ne bo več user posted image ker bomo kmalu dobile najdražje 'uteži' na svetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vredne kot bi bile iz suhega zlata user posted image user posted image user posted image
Sonček si malce pohitela s pregledi user posted image Punce držimo pesti za dobro opravljene preglede. Pa da ne bo katera odšla v Rim brez nas user posted image
17.03
detelja
mišk
L&L
Srečka82
jernejav
piruri

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
17.3.2009 7:36:45   
detelja
HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE! user posted image

VE SE SAMO FAJN NAJEJTE, DA NE BOSTE LAČNEuser posted image

GLEDE BIKING...LAHKO JE TUDI EVIN KOSTUMuser posted image user posted image user posted image  

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 3731
17.3.2009 7:37:44   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Detelja - njami za tale nadvse veličasten zajtrk. Še kakšen room service bi mi prav prišel user posted image ups, saj si ti slavljenka, no potem pa tebi user posted image user posted image user posted image

nisem vedela kaj boš jedla zato nisem organizirala "room service"user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
17.3.2009 7:38:15   
Cveta28
Jaz se bom danes še malce 'izgubila', ker dobimo mojstra. Nam je na pralnem stroju šel programator user posted image pa ravno, ko bi moral začeti opravljati svojo 'življenjsko nalogo' - pranje plenic user posted image user posted image user posted image Potem sem pa še z eno mlado mamico v Tivoliju dogovorjena. JUPI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
17.3.2009 7:39:52   
Cveta28
GLEDE BIKING...LAHKO JE TUDI EVIN KOSTUMuser posted image user posted image user posted image  

...pa da smo potem kot naši moški pod skupno prho....pokaži katera ima večjega.....ja bušija.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
17.3.2009 7:44:10   
detelja

...pa da smo potem kot naši moški pod skupno prho....pokaži katera ima večjega.....ja bušija.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej meni je vseeno kaj boste potem delale...jaz sam zabavo prirejamuser posted image user posted image ...sicer pa bo polno pomočnikov...vsi tile pomočniki, ki so bili do zdaj prilimani bodo za žurkiuser posted image user posted image user posted image  pol pa bomo lahko primerjale kateri ima bolj trdegauser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
17.3.2009 7:45:13   
kpmk
Sonček85 in vse ki imate pregled, fajn rihtajte,....user posted image
Ti pregledi,.... jst sem do pregleda cel dan vedn full nervozna, dokler ne reče dr. da je ok in živahen,.... me je tole štetje brcev kr iz tira vrglo,...user posted image
Brigita23 a si že skoz slabokrvna? Al se ti je to zej pojavil? user posted image
Pišuka ej, jst sem vedn misla da ko smo v 9 mesecu, v nizkem štartu za porodno, da sej zdej pa je tko vse ok in nič več ne more bit,.... pa me je ravno ena na akupunkturi prestrašla user posted image  ko je pravla, da je imela ravno zadnji mesec povišan pritisk,.... itd,.... No pa sej z nami in našimi malčki bo vse OK user posted image
Pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
17.3.2009 7:47:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Ti pregledi,.... jst sem do pregleda cel dan vedn full nervozna, dokler ne reče dr. da je ok in živahen,.... me je tole štetje brcev kr iz tira vrglo,...user posted image
Brigita23 a si že skoz slabokrvna? Al se ti je to zej pojavil? user posted image
Pišuka ej, jst sem vedn misla da ko smo v 9 mesecu, v nizkem štartu za porodno, da sej zdej pa je tko vse ok in nič več ne more bit,.... pa me je ravno ena na akupunkturi prestrašla user posted image  ko je pravla, da je imela ravno zadnji mesec povišan pritisk,.... itd,.... No pa sej z nami in našimi malčki bo vse OK user posted image

mislim, da je na koncu najboljše čim manj poslušat druge...ker itak same vemo, kaj vse nas lahko doleti pol pa še take in drugačne zgodbe pol pa smo sam nervozne...jaz sem dnaes tudi ful nervozna...pa komaj ob 11 imam pregled...upam, da dragi kmalu vstane, da me mal zamoti..

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
17.3.2009 7:57:10   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa bolj trdga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
17.3.2009 7:57:18   
L & L
Dobro jutro.
Detelja vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image
Cveta28 res lep buši user posted image user posted image user posted image
Danes pa pregled vam poročam kasneje pa še nakup iz Ikee ki je bil itak uspešen.
Najprej grem pa v vrtec k mojemu Patriku, namreč zgovarjajo se o družinah in zato so se vzgojiteljice zmenile da povabijo eno nosečko (mene) in eno mamico z majhnim dojenčkom.
Se že full veselim in komaj čakam.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
17.3.2009 7:58:22   
kpmk
Ja to je čist res, čim manj poslušanja, sam včasih se res prestrašiš,... čeprav mogoče brezveze,...... user posted image  jst sem tud pred pregledom baje full tečna user posted image  (kao user posted image ) pol ko je pa vse mim,.... uh kok fajn,.... je pa prav fajn,.... sam da zvem kok je vse ok user posted image
Le zbudi dragega al pa še kako kitico oddremaj user posted image  pol pa le na pregled, da boš videla ali pa čula srček,... user posted image  vse bo ok.
Aja pa sem zasledila,.... vse naj naj user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
17.3.2009 7:59:54   
brigita23
a bo striptis tudi????

tale bi rad prišel....to bo moje darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3741
17.3.2009 8:00:34   
Nalini
draga detelja .... vse dobro za rojstni dan .... user posted image

user posted image  ... ta je za jutri .... ko boš sama user posted image

user posted image  ... tega ahko deliš z nami ... user posted image

user posted image   ....  in ta je za pogum pred pregledom ....

lepo opravi danes .... pa poročaj lepe novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....

< Sporočilo je popravil Nalini -- 17.3.2009 8:01:17 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
17.3.2009 8:03:01   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

alo alo....

no jst sem imela prej skos vse bp kri, pritisk, itd.....zdej mam pa full slabo. Pa tudi počutim se čist adijouser posted image  Čist brez energije, pa non stop slabosti kot da bi bila v 8t nosečnostiuser posted image .
Kaj pa ti si ok? Kdaj imaš pregled?....Kaj veš kok je z Nino?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
17.3.2009 8:03:14   
Nalini
user posted image ... upam,da te bo tak dragi peesenetil ....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
17.3.2009 8:04:52   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Dobro jutro.
Detelja vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image
Danes pa pregled vam poročam kasneje pa še nakup iz Ikee ki je bil itak uspešen.
Najprej grem pa v vrtec k mojemu Patriku, namreč zgovarjajo se o družinah in zato so se vzgojiteljice zmenile da povabijo eno nosečko (mene) in eno mamico z majhnim dojenčkom.
Se že full veselim in komaj čakam.
LP

Lepo zrihtaj na pregledu in nam poročaj kako jeuser posted image ...v vrtcu se pa le izkaži da bo sinček ponosen na svojo mamico...fulll lepo, uživajuser posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
17.3.2009 8:05:11   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Hvala za pohvale. Tole z vrtcom se mi zdi pa ful zanimivo. Dej PLZ poročaj kako bo šlo, ker za kaj takega slišim prvič. Mi je pa ful da best, da malčkom na tak način predstavijo pojem družina. user posted image user posted image user posted image Po Ikeji se pa meni kolca, ker sva zadnjič pozabila kupiti rjuhe za posteljo user posted image . Če bo sreča greva v soboto spet v AUT.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
17.3.2009 8:07:20   
brigita23
vidim da bo pa danes res žurka na rruser posted image user posted image user posted image , me prav zanima kolk strani bomo popisaleuser posted image .

Nalini ti si pa prpravla naši detelji ornk darilo, da bo lahko dala pregled čez???user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
17.3.2009 8:08:23   
kpmk
In kaj ti je reku, da morš kej dodatnega pit,...? Zej se bodo začel lepi dnevi, tak da bomo vse doble energijo user posted image .
Včeraj sem ga mela,.... hvala bogu je pol blo vse ok,.... beležit moram gibe,..... tak da zdej pa spet čakam na naslednji pregled ali pa če že grem prej v P.
Joj nič še ne vem za Nino,.... danes jo bom poklicala, pol malo kasneje, ker verjetn še spi user posted image  pa da vidim ali je še sama ali user posted image  se že kaj pripravlja user posted image
Ne morem verjet, a ve na forumu ste vedno tko zgodne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3748
17.3.2009 8:09:47   
brigita23
vprašanje-če jemljem železove tablete, lahko zraven jemljem še centraMed (zaradi folne) in pa Omega3user posted image user posted image user posted image user posted image  Ve mogoče katera, da ne bi predozirala

Neposredna povezava do sporočila: 3749
17.3.2009 8:11:01   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Nalini ti si pa prpravla naši detelji ornk darilo, da bo lahko dala pregled čez???user posted image user posted image user posted image user posted image

saj jih je še več v vrstiuser posted image .... samo nočem, da ji pred pregledom preveč otrdeva user posted image  .....
... ko se vrne dobi še kakšnega za posladek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?