Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:48:01
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 4. vprašanje: Ja, takoj tam spodi že ne bo ok, ampak se bo popravlo - dejstvo pa ostaja da boste od poroda dalje uporabnice večjih tamponov in da bo luknjica postala luknja, se bo sicer malo zožala, ampak taka, kot je bla, ne bo nikoli več - se bojo moral potrudit, da boste uživale. Ampak ni panike, kjer je volja (ta je itak vedno!), tam je tud moč - pa tud malo drugačna češplica ima svoj čar za moške- preverjeno! Bi se morala malo po ustih, ker tole pisanje spominja že na kakšno erotično revijo! A tak je pol to? Bo kr zanimivo. Js si tamale že tak dolgo nisem vidla, da morm mojmu rečt, da mi jo slika, da bom imela spomin na malo češpljico, ker potem po porodu, ko jo bom videla...hja...nikoli ne veš... mogoče bo pa še lepša. ...pri nas je tud večkrat božič zdej, kot pa si jst tamalo vidim , no ko se brijem jo mal s špeglom pokukam, tak da vem da je še ok.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:49:45
|
|
|
|
*Junona*
|
2soncek2 - Nina Rmmaja - Dane Rmmaja - Fran Sobra - Tenea
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:51:20
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrok vidim, da je štorkljica napisala spet drugo štorijo...tako, da je najboljše, da pokličeš na vašo občini in vprašaš...ker mislim, da ima to vsaka občina drugače...naša ima tako, da ko daš vlogo moraš priložit pordilo o stalnem prebivališču mame in otroka in ta mora biti isti...se pravi mora biti v tej občini kje vlagaš vlogo... meni je rekla kolegica ki je rodila dec da je nesla to šele po orjstvu saj moraš dat potrdilo o rojstvu otroka.Lahko jo pa vprašam,sam se mi zdi da ima ona samo stalno in ne še začasno prebivališče pozanimaj se bo najbolle,sajj veš bolje se sam prepričat ko pa da je kj potem narobe EVO TAK ODG. SEM DOBLA JST Pozdravljeni, po našem Odloku o enkratnem denarnem prispevku za novorjence bi bili upravičeni do enkratnega denarnega prispevka, če bi imela v času rojstva in ob vložitvi zahtevka vi in otrok stalno prebivališče na našem območju. Zato predlagamo, da vlogo vloži oče otroka v svoji občini (predvidevamo, da bo otrok imel prijavljeno stalno prebivališče pri njemu) Lep pozdrav, Smilja Vončina višja svetovalka za področje družbenih dejavnosti
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:51:42
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že peti stroj cotk za bebija perem...me že tako križ boli od likanja. Dans sem čist adijo, full utrujena. Še 2 rundi speglam in to je to. Zdle sem se navečerjala, sem jedla sadje, mi nič kaj druga ne paše. u to pa je cotk ,a pa to smao za prve 4-6m ali večje tudi počivaj malo vmes.Mene pa spet tko spodaj pika-a bo spet kaj al ka.Naj bo ornk al pa nič. mali pa miga Do št. 62. Tu pa tam kakšna 68. Mam res cotk tolk, da ne vem, če bomo vse ponosli. Sej vmes hodim počivat, sem misla it zram sestre v Tuš v Žalec, pa ne morem, ker me tak križ boli. Ti tudi počivaj, k dragemu se stisni zdej ko ga imaš doma.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:52:47
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrok vidim, da je štorkljica napisala spet drugo štorijo...tako, da je najboljše, da pokličeš na vašo občini in vprašaš...ker mislim, da ima to vsaka občina drugače...naša ima tako, da ko daš vlogo moraš priložit pordilo o stalnem prebivališču mame in otroka in ta mora biti isti...se pravi mora biti v tej občini kje vlagaš vlogo... meni je rekla kolegica ki je rodila dec da je nesla to šele po orjstvu saj moraš dat potrdilo o rojstvu otroka.Lahko jo pa vprašam,sam se mi zdi da ima ona samo stalno in ne še začasno prebivališče pozanimaj se bo najbolle,sajj veš bolje se sam prepričat ko pa da je kj potem narobe EVO TAK ODG. SEM DOBLA JST Pozdravljeni, po našem Odloku o enkratnem denarnem prispevku za novorjence bi bili upravičeni do enkratnega denarnega prispevka, če bi imela v času rojstva in ob vložitvi zahtevka vi in otrok stalno prebivališče na našem območju. Zato predlagamo, da vlogo vloži oče otroka v svoji občini (predvidevamo, da bo otrok imel prijavljeno stalno prebivališče pri njemu) Lep pozdrav, Smilja Vončina višja svetovalka za področje družbenih dejavnosti Aha, se pravi, da bi blo najboljš, da si ti prijavljena tam ko tvoj. Bebi pa ima ponavadi prebivališče tam ko mami.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:53:00
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že peti stroj cotk za bebija perem...me že tako križ boli od likanja. Dans sem čist adijo, full utrujena. Še 2 rundi speglam in to je to. Zdle sem se navečerjala, sem jedla sadje, mi nič kaj druga ne paše. JOJ KAK SI PRIDNA JST PA NISEM DANES NIČ NAREDLA... upam da mi bo tole železo pa vsi vitamini dal kaj več energije, da bom lahko v prihodnjih dneh nadoknadila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:54:09
|
|
|
|
*Junona*
|
Grem še peglat, pa mojemu družbo delat v kopalnico, slišim da čisti vodni kamen in sifon. Priden moj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:55:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrok vidim, da je štorkljica napisala spet drugo štorijo...tako, da je najboljše, da pokličeš na vašo občini in vprašaš...ker mislim, da ima to vsaka občina drugače...naša ima tako, da ko daš vlogo moraš priložit pordilo o stalnem prebivališču mame in otroka in ta mora biti isti...se pravi mora biti v tej občini kje vlagaš vlogo... meni je rekla kolegica ki je rodila dec da je nesla to šele po orjstvu saj moraš dat potrdilo o rojstvu otroka.Lahko jo pa vprašam,sam se mi zdi da ima ona samo stalno in ne še začasno prebivališče pozanimaj se bo najbolle,sajj veš bolje se sam prepričat ko pa da je kj potem narobe EVO TAK ODG. SEM DOBLA JST Pozdravljeni, po našem Odloku o enkratnem denarnem prispevku za novorjence bi bili upravičeni do enkratnega denarnega prispevka, če bi imela v času rojstva in ob vložitvi zahtevka vi in otrok stalno prebivališče na našem območju. Zato predlagamo, da vlogo vloži oče otroka v svoji občini (predvidevamo, da bo otrok imel prijavljeno stalno prebivališče pri njemu) Lep pozdrav, Smilja Vončina višja svetovalka za področje družbenih dejavnosti aha in kaj boš sedaj naredila.A ga bo tvoj prijavil
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:56:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že peti stroj cotk za bebija perem...me že tako križ boli od likanja. Dans sem čist adijo, full utrujena. Še 2 rundi speglam in to je to. Zdle sem se navečerjala, sem jedla sadje, mi nič kaj druga ne paše. u to pa je cotk ,a pa to smao za prve 4-6m ali večje tudi počivaj malo vmes.Mene pa spet tko spodaj pika-a bo spet kaj al ka.Naj bo ornk al pa nič. mali pa miga Do št. 62. Tu pa tam kakšna 68. Mam res cotk tolk, da ne vem, če bomo vse ponosli. Sej vmes hodim počivat, sem misla it zram sestre v Tuš v Žalec, pa ne morem, ker me tak križ boli. Ti tudi počivaj, k dragemu se stisni zdej ko ga imaš doma. u madonca vaš otroček bo pa res imel veliko cotk,saj prav. ja moj spi k top na kavču
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:57:19
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že peti stroj cotk za bebija perem...me že tako križ boli od likanja. Dans sem čist adijo, full utrujena. Še 2 rundi speglam in to je to. Zdle sem se navečerjala, sem jedla sadje, mi nič kaj druga ne paše. JOJ KAK SI PRIDNA JST PA NISEM DANES NIČ NAREDLA... upam da mi bo tole železo pa vsi vitamini dal kaj več energije, da bom lahko v prihodnjih dneh nadoknadila Ti si se pa načakala na pregled, in to ful utrudi. Sej boš še vse uredila, boš videla. Js imam pa železov sirup - Legofer. KAtere tabletke imaš ti? A so ogabne? Sem pa mogla to dans, ker potem ta teden nimam več časa. Jutri dobim obisk, v sredo imam G in potem greva z dragim v Mb v šoping in na pico. V četrtek bi edino lahko, v petek pa grema k mojemu domov, če ne bo kake spremembe. Takšni so plani.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:57:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Grem še peglat, pa mojemu družbo delat v kopalnico, slišim da čisti vodni kamen in sifon. Priden moj. res priden,ej danes me je sestra vprašala ,če si sedaj spucala tisto in s čim če ti je pomagalo tist k ti je rekla a l si kj druga probala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:58:08
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ojla punce sem mal počivala mi je bilo zopet tako slabo, da sem bila kot cota ...pol me je pa še dragi na čevapčiče peljal v eno srbsko restavracijo in kajmak....pa sem zdej precej bolje ja kaj čem, če mi je pa Nalini naredila lušte...pa danes sva si z bebijem zaslužla ko so naju tak matral na pregledu . Brigitka, super za pregled. Sem mislila nate. Važno, da je vse ok. Koliko ste pa težki? Čudno edino, da nisi dobila napotnice za P. Me zanima, če jo bom jaz v sredo. niti teže mi ni povedala tako da ne vem...no sicer pa ona je G bo mnda že vedla, očitno je vse ok. zato ne bom neke panike delala se nama je z bebijem kolcalo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:58:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že peti stroj cotk za bebija perem...me že tako križ boli od likanja. Dans sem čist adijo, full utrujena. Še 2 rundi speglam in to je to. Zdle sem se navečerjala, sem jedla sadje, mi nič kaj druga ne paše. JOJ KAK SI PRIDNA JST PA NISEM DANES NIČ NAREDLA... upam da mi bo tole železo pa vsi vitamini dal kaj več energije, da bom lahko v prihodnjih dneh nadoknadila Ti si se pa načakala na pregled, in to ful utrudi. Sej boš še vse uredila, boš videla. Js imam pa železov sirup - Legofer. KAtere tabletke imaš ti? A so ogabne? Sem pa mogla to dans, ker potem ta teden nimam več časa. Jutri dobim obisk, v sredo imam G in potem greva z dragim v Mb v šoping in na pico. V četrtek bi edino lahko, v petek pa grema k mojemu domov, če ne bo kake spremembe. Takšni so plani. polno zasedena,kako šele bo k bo bebica
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:58:33
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že peti stroj cotk za bebija perem...me že tako križ boli od likanja. Dans sem čist adijo, full utrujena. Še 2 rundi speglam in to je to. Zdle sem se navečerjala, sem jedla sadje, mi nič kaj druga ne paše. u to pa je cotk ,a pa to smao za prve 4-6m ali večje tudi počivaj malo vmes.Mene pa spet tko spodaj pika-a bo spet kaj al ka.Naj bo ornk al pa nič. mali pa miga Do št. 62. Tu pa tam kakšna 68. Mam res cotk tolk, da ne vem, če bomo vse ponosli. Sej vmes hodim počivat, sem misla it zram sestre v Tuš v Žalec, pa ne morem, ker me tak križ boli. Ti tudi počivaj, k dragemu se stisni zdej ko ga imaš doma. u madonca vaš otroček bo pa res imel veliko cotk,saj prav. ja moj spi k top na kavču Veliko sem jih dobila, veliko pa za dušo sama nakupila. Pa neki še bom ziher kupla do rojstva.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:59:37
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka.... js pa vem... h Kojiću sta šla jest v Taverno, ane? Meni je tam božanska hrana. sedi pet , veš kak sem se napokala...mmmmmm men je tudi tam full dobr, pa mastn tudi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 17:59:54
|
|
|
|
*Junona*
|
Brigitka in Sonček, a sta vidve dobile kakšno obvestilo o naročilu majčke na mejl? Jaz nisem nič...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 18:00:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že peti stroj cotk za bebija perem...me že tako križ boli od likanja. Dans sem čist adijo, full utrujena. Še 2 rundi speglam in to je to. Zdle sem se navečerjala, sem jedla sadje, mi nič kaj druga ne paše. JOJ KAK SI PRIDNA JST PA NISEM DANES NIČ NAREDLA... upam da mi bo tole železo pa vsi vitamini dal kaj več energije, da bom lahko v prihodnjih dneh nadoknadila Ti si se pa načakala na pregled, in to ful utrudi. Sej boš še vse uredila, boš videla. Js imam pa železov sirup - Legofer. KAtere tabletke imaš ti? A so ogabne? Sem pa mogla to dans, ker potem ta teden nimam več časa. Jutri dobim obisk, v sredo imam G in potem greva z dragim v Mb v šoping in na pico. V četrtek bi edino lahko, v petek pa grema k mojemu domov, če ne bo kake spremembe. Takšni so plani. polno zasedena,kako šele bo k bo bebica Zasedena, ampak dnevi se mi pa vseeno vlečejo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 18:00:55
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ojla punce sem mal počivala mi je bilo zopet tako slabo, da sem bila kot cota ...pol me je pa še dragi na čevapčiče peljal v eno srbsko restavracijo in kajmak....pa sem zdej precej bolje ja kaj čem, če mi je pa Nalini naredila lušte...pa danes sva si z bebijem zaslužla ko so naju tak matral na pregledu . Brigitka, super za pregled. Sem mislila nate. Važno, da je vse ok. Koliko ste pa težki? Čudno edino, da nisi dobila napotnice za P. Me zanima, če jo bom jaz v sredo. niti teže mi ni povedala tako da ne vem...no sicer pa ona je G bo mnda že vedla, očitno je vse ok. zato ne bom neke panike delala se nama je z bebijem kolcalo Potem je vse ok, ker če ne bi blo bi sigurno kaj rekla. A ti je delala vaginalni UZ in onega čez bušija?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 18:01:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Grem še peglat, pa mojemu družbo delat v kopalnico, slišim da čisti vodni kamen in sifon. Priden moj. res priden,ej danes me je sestra vprašala ,če si sedaj spucala tisto in s čim če ti je pomagalo tist k ti je rekla a l si kj druga probala. Jojjj, nisem potem nobenega čistila kupila. Je šlo s Cilit Bangom, sem ga pustila več kot eno uro delovat. Prej sem pa vodo iz školjke popivnala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 18:01:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Grem še peglat, pa mojemu družbo delat v kopalnico, slišim da čisti vodni kamen in sifon. Priden moj. pejt si ti raje malce odpočit....če pa maš viška energije pa lahko še k men prideš ....no pa ne delat, na sladoled
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 18:04:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrok vidim, da je štorkljica napisala spet drugo štorijo...tako, da je najboljše, da pokličeš na vašo občini in vprašaš...ker mislim, da ima to vsaka občina drugače...naša ima tako, da ko daš vlogo moraš priložit pordilo o stalnem prebivališču mame in otroka in ta mora biti isti...se pravi mora biti v tej občini kje vlagaš vlogo... meni je rekla kolegica ki je rodila dec da je nesla to šele po orjstvu saj moraš dat potrdilo o rojstvu otroka.Lahko jo pa vprašam,sam se mi zdi da ima ona samo stalno in ne še začasno prebivališče pozanimaj se bo najbolle,sajj veš bolje se sam prepričat ko pa da je kj potem narobe EVO TAK ODG. SEM DOBLA JST Pozdravljeni, po našem Odloku o enkratnem denarnem prispevku za novorjence bi bili upravičeni do enkratnega denarnega prispevka, če bi imela v času rojstva in ob vložitvi zahtevka vi in otrok stalno prebivališče na našem območju. Zato predlagamo, da vlogo vloži oče otroka v svoji občini (predvidevamo, da bo otrok imel prijavljeno stalno prebivališče pri njemu) Lep pozdrav, Smilja Vončina višja svetovalka za področje družbenih dejavnosti aha in kaj boš sedaj naredila.A ga bo tvoj prijavil se bom kr v Ce prjavla, klinc boljš ko pa de me pol s temi bolniškami pa tem zaj.... , sej pasuša itak ne rabim novega, ker ti lahko dva naslova vpišejo...torej rabim zdravstveno, vozniško in osebno...., po moje bom kr tako naredila..Se grem pa ju3 pozanimat, če je dovolj da se začasno prijavim, pa vam javim.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 18:04:29
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ojla punce sem mal počivala mi je bilo zopet tako slabo, da sem bila kot cota ...pol me je pa še dragi na čevapčiče peljal v eno srbsko restavracijo in kajmak....pa sem zdej precej bolje ja kaj čem, če mi je pa Nalini naredila lušte...pa danes sva si z bebijem zaslužla ko so naju tak matral na pregledu . vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrok tam kjer je otrok prijavljen...samo, če bo to na očetovem naslovu potem to vlogo da oče, ker se mora dati potrdilo o stalnem prebivališču otroka in vlagatelja vloge (očeta, mame).... jaz pa sem se glih danes nekaj pozanimala glede tega kje prijavit otroka in so mi od krajevne skupnosti, ue, zzzs vsi rekli, da ga naj prijavim tako kot je mama...ker drugače so problemi, ko bo otrok bolena nimaš pravice do bolniške itd...baje, da so ful strogi postali...pa baje, da so začeli ful kontrolirat tiste, ki kao ne živjo skupaj (vsak svoj naslov, čeprav skup živijo)...v bistvu tam kjer je mati kot kao samohranilka v bistvu pa ni, sam toliko, da dobijo od države več denarja, manj je treba vrtec plačat itd... A res al kaj,pa glih zdaj ja, to mi je pa zaupala gospa, ko sem danes klicala naokoli...baje, da je ful to postalo moderno, da se ne poročiš pol pa kao, da nista mama in oče skup in pol se prijavi mama kot samohranilka itd...po drugi strani pa živjo skup...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 18:07:14
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrok vidim, da je štorkljica napisala spet drugo štorijo...tako, da je najboljše, da pokličeš na vašo občini in vprašaš...ker mislim, da ima to vsaka občina drugače...naša ima tako, da ko daš vlogo moraš priložit pordilo o stalnem prebivališču mame in otroka in ta mora biti isti...se pravi mora biti v tej občini kje vlagaš vlogo... meni je rekla kolegica ki je rodila dec da je nesla to šele po orjstvu saj moraš dat potrdilo o rojstvu otroka.Lahko jo pa vprašam,sam se mi zdi da ima ona samo stalno in ne še začasno prebivališče pozanimaj se bo najbolle,sajj veš bolje se sam prepričat ko pa da je kj potem narobe pri nas je ziher tako, kot sem napisala, ker sem se na naši občini pozanimala...ko daš vlogo moraš priložit potrdilo stalnega prebivališča mame in otroka ter rojstni list...prebivališče pa mora bit isto..v tej občini, kot je stalno prebivališče... sonček se spomniš, da sem čez vikend ful spraševala kako naj prijavim otroka???? danes sem mal klicala naokrog..pa so rekli, da je najboljše, da se prijavimo vsi na isti naslov...ker drugače, če je otrok bolan ali kaj nima pač tisti, ki nima stalnega prebivališča istega kot otrok pravice do bolniške pa nič...ful so baje postali strogi in ful komplicirajo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 18:08:04
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že peti stroj cotk za bebija perem...me že tako križ boli od likanja. Dans sem čist adijo, full utrujena. Še 2 rundi speglam in to je to. Zdle sem se navečerjala, sem jedla sadje, mi nič kaj druga ne paše. JOJ KAK SI PRIDNA JST PA NISEM DANES NIČ NAREDLA... upam da mi bo tole železo pa vsi vitamini dal kaj več energije, da bom lahko v prihodnjih dneh nadoknadila Ti si se pa načakala na pregled, in to ful utrudi. Sej boš še vse uredila, boš videla. Js imam pa železov sirup - Legofer. KAtere tabletke imaš ti? A so ogabne? ja ful so ogabne...neke FERRUM LEK, so za žvečit Sem pa mogla to dans, ker potem ta teden nimam več časa. Jutri dobim obisk, v sredo imam G in potem greva z dragim v Mb v šoping in na pico. V četrtek bi edino lahko, v petek pa grema k mojemu domov, če ne bo kake spremembe. Takšni so plani. super, sta takole za cel teden plan naredila....joj jst mam še tudi ta teden tok skakarije da groza , mmmm pica ti kr mal zavidam....pejta va Barona enkrat, poglej na netu zemljevid, sam tam je ful fajn ko je toplo in lahko zunaj sediš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 16.3.2009 18:09:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrok Tam kjer ga maš ti...otroka boš lahko prijavila šele po rojstvu, a ne? no men je blo tudi tak rečeno, pol sem pa mail na občino poslala pa mi je njihova referentka odpisala da kao tam ko je otrok prijavljen če se pač ne boš prijavila kot samohranilka ti svetujem, da se prijaviš na isti naslov kot bo otrok...tudi jaz bom naredila tako...ker je manj problemov itd...danes so mi vsepovsod našteli kje se vse zatakne, ko so naslovi različni in pač vsak od staršev želi nekaj uveljavati itd...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?