|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
16.3.2009 14:50:48   
lili82
mišk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
16.3.2009 14:52:37   
Cveta28
janja ravno sem bila pri kolegici na čveku in tudi njo so en mesec pred rokom strašili, da bo šla vsak hip roditi. Na koncu pa je rodila 3 dni prej. Imela pa je iste težave kot ti (ima jih tudi v drugi user posted image ).
vpr. št. 4 - jaz sploh še nisem pomislila, da bi se moja user posted image po porodu kaj spremenila. Verjetno je čas, da vkalkuliram tudi to v svojo bučo. user posted image Kot poznam svojega kodra se s to rečjo ne bo preveč ubadal, ker je že sedaj strokovno ugotovil, da mu je večja bolj všeč. Ne morem verjet, da je opazil razliko, da se je moja gospodična sedaj med nosečnostjo spremenila user posted image
vpr. št. 1-3 - kot sem že dejala, HVALA še enkrat vsem!!! Me veseli, da imate tako pozitiven odnos do vsega kar pišemo tukaj gor ter nobene ne dajete v nič ampak raje pomagate z vašimi izkušnjami, nasveti in obilico dobrih misli user posted image Res ste user posted image user posted image user posted image !!!
kosilce - danes: špinača in pire krompir, jutri: mesna rižota in motovilec, sreda: grem s kolegicami ven, četrtek: polpeti in krompirjeva solata, petek: bomo še premislili. Sedaj ko sem v LJ je glavna kuharica tašča in tako bolj redko pridem do štedilnika. Doma se pa z mami izmenjujeva tako, da kuham vsaj vsak drugi dan. user posted image če rad kuhaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
16.3.2009 14:55:34   
tinaaja
Nisem brala, ker sem cist out, pa me zanima, ce ima se katera kaksno tako pocutje... Sem na hitrc vidla, da se vas par slabo pocut.
Okoli 13 sem se ful cudno pocutilo, kot da ne bi cist normalno mogla vidt. In sem mislila, da sem premalo jedla, kot da bi mi cukr padu. In si zmerim pritisk in 95/55 user posted image user posted image Normlano imam cca 117/77 nekje.  me je skoraj kap. Klicem teto in rece, da naj ne kompliciram, da naj kaj telovadim, da se pristisk dvigne, da edin ce bi me bolelo in krvavitev, takoj v P. Da nizek pritisk naceloma ni problematicen. Zdaj sem pocivala eno uro in sem nekako boljs. Ampak sem se pa kar ustrasla user posted image Any idea?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3553
16.3.2009 14:56:48   
Cveta28
Evo punce, častim na vse nas in naše prijateljstvo na RR
user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
16.3.2009 15:00:01   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Nisem brala, ker sem cist out, pa me zanima, ce ima se katera kaksno tako pocutje... Sem na hitrc vidla, da se vas par slabo pocut.
Okoli 13 sem se ful cudno pocutilo, kot da ne bi cist normalno mogla vidt. In sem mislila, da sem premalo jedla, kot da bi mi cukr padu. In si zmerim pritisk in 95/55 user posted image user posted image Normlano imam cca 117/77 nekje.  me je skoraj kap. Klicem teto in rece, da naj ne kompliciram, da naj kaj telovadim, da se pristisk dvigne, da edin ce bi me bolelo in krvavitev, takoj v P. Da nizek pritisk naceloma ni problematicen. Zdaj sem pocivala eno uro in sem nekako boljs. Ampak sem se pa kar ustrasla user posted image Any idea?

Danes jih je kar nekaj bolj tak tak. Mogoče posledica neprespanih noči, preveč dela???? Imaš pa prav, da raje nižji pritisk, ki ga lahko dvigneš z malce telovadbe, kavice ali kakšnega krofeka user posted image kot pa da bi se borila z visokim. Z user posted image pa je valda vse ok?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
16.3.2009 15:01:59   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica
dopust - poleti bomo verjetno zavili v kake toplice v SLO. Drugače pa želim v oktobru odpotovati nekam dlje. Jaz zelo navijam za Turčijo, samo možek nekaj štrajka. Sicer imam še čas da ga prepričam.

Jaz se menim že za junij ter potem cel september za Krk. Ko prepričaš možeka za Turčijo mi prosim javi, da še sama stopim v akcijo. Jaz sem imela sicer v mislih Marko ampak še le februarja. Bomo vidli kako bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3556
16.3.2009 15:11:14   
Cveta28
brigitka user posted image za pregled. Za železo pa ti iz prve roke povem, da je pri meni naredil ravno nasproten učinek kot pri Junonci user posted image WC školjka + jaz = best friends user posted image
lakiranje nohtov - to opravilo še čaka tudi mene. A mislite, da bodo v P kaj komplicirali, če bi imela samo s prozornim lakom namazane nohte na nogi? Za roke bom že preživela ampak kremplje na nogah pa imam ponavadi vedno namazane. Sem pa čula dvoje: 1. če ni prozoren lak, zdravniki težko spremljajo kakšne spremembe, ki se odrazijo na koži pod nohti; 2. lak ovira delovanje napravice, ki ti jo dajo na prst npr. med CR za spremljanje življenjskih znakov. A od tega kaj drži? user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
16.3.2009 15:27:23   
simonaa
Hojla!

da se še jaz malo javim s pregleda. Naša pupa kar nori, tako da ni še videt, da bi ji bilo v trebuščku pretesno, mi je pa G nakazala, da če do naslednjega tedna ne bo, bomo počasi sprožili. Že komaj čakam.

Čestitke tudi vsem ostalim za uspešne preglede user posted image user posted image user posted image

Glede branja porodne literature pa: že tako imam možgane čisto na off, da mi gredo še rumene stvari bolj težko v glavo, kaj šele kaj bolj poglobljenegauser posted image .

Lp,S 

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
16.3.2009 15:42:53   
malapikica
lakirani nohti - lahko povem samo iz lastne izkušnje. Pred letom in pol sem morala na čiščenje zaradi SS. Sem imela nalakirane nohte (rdeče). In ker to opravljajo v splošni anasteziji sem si morala vse dol spucat (roke in noge). So mi kar tam prinesli vato in odstranjevalec. Tako, da je možno, da v primeru CR res ne smeš met nalakirane. Baje da gledajo neke spremembe pod nohti.

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
16.3.2009 16:22:58   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Punce moje da se vam pofočkam.Sem z pregleda (šele sedaj).Nekaj mi je po pregledu ratalo slabo in me niso spustili domov.Pa še pritisk sem imela najprej 110/65,potem pa 146/92.Morala sem malo odležat in še enkrat na Ctg,potem pa še pregled.No Ginekolog je rekel,da se zna zgoditi ta teden.Koliko sem odprta pa ne vem nič,ker nisem vprašala.No verjetno sem,ker drugače mi nebi rekel,da bo po vsej verjetnosti ta teden.Pustimo se presenetit.
No zdaj pa sem spet čisto fuč,tako,da grem spat.

a si preveč mislila na pomočnike???user posted image  a se sedaj dobro počutiš? ne, ta teden te še ne damo....malo še naj ta vaš fantek počaka...sploh ni čudno, če ti je ratal slabo, če si pa tako dolgo bila pri gin. pa še nekam čudno vreme je zunaj (saj pri nas)...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
16.3.2009 16:26:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Evo punce, častim na vse nas in naše prijateljstvo na RR
user posted image

ooooo...en tak fajni sadni bi se pa prilegeluser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
16.3.2009 16:28:42   
detelja

veš, malo je vreme krivo, malo pa ta čas, ker pričakujemo pa itak nekaterim nam je to prvič in ne vemo kako bo in pod zavestno nas itak to mal zdeluje...pol slabo spimo...in vse skup pripelje do raznih slabosti...jaz sem zadnjič tudi en dan mal na hitrco zadremala pa ko sem se zbudila sem imela tak čuden filing telesa, kot da bi se dotaknila drugega telesa nej svojega...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
16.3.2009 16:33:11   
brigita23
ojla punce

sem mal počivala mi je bilo zopet tako slabo, da sem bila kot cotauser posted image ...pol me je pa še dragi na čevapčiče peljal v eno srbsko restavracijo in kajmak....pa sem zdej precej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj čem, če mi je pa Nalini naredila lušte...pa danes sva si z bebijem zaslužla ko so naju tak matral na pregleduuser posted image user posted image .

vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrokuser posted image  

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
16.3.2009 16:36:54   
brigita23

meni se to dogaja, ampak jst mam visok pritisk...pa pulza mi nabije na 100 takrat...no pa so mi danes na pregledu ugotovili slabokrvnost, tako da sem dobila železove tablete ( blek), pa velik" C" vitamina moram uživat.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
16.3.2009 16:39:46   
janja*
Detelja pri nas je ful sonček,tako,da vreme ni krivo.Ne vem kaj mi je danes?No že ponoči sem slabo spala in na wc sem hodila vsake dve uri.Zdej pa ,ko imam mir in bi lahko spala pa ne morem.
Premalo mislim na pomočnike,zato me je spet zvilo.Sej iz porodnišnice sem jim pa kar ušla.Rekli so,da če imam prevoz pa sem rekla,da vozim sama in so mi odsvetivali ,da vozim sama.Mož in moj oče sta šla na morje tako,da prevoza nimam.Da je vožnja tvegana......in potem sem se zlagala,da pride pome kolegica in jo popihala.
Nisem imela druge izbire,no pa tudi počutila sem se bolje,drugače verjetno nebi tvegala.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
16.3.2009 16:42:14   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

brigitka user posted image za pregled. Za železo pa ti iz prve roke povem, da je pri meni naredil ravno nasproten učinek kot pri Junonci user posted image WC školjka + jaz = best friends user posted image
lakiranje nohtov - to opravilo še čaka tudi mene. A mislite, da bodo v P kaj komplicirali, če bi imela samo s prozornim lakom namazane nohte na nogi? Za roke bom že preživela ampak kremplje na nogah pa imam ponavadi vedno namazane. Sem pa čula dvoje: 1. če ni prozoren lak, zdravniki težko spremljajo kakšne spremembe, ki se odrazijo na koži pod nohti; 2. lak ovira delovanje napravice, ki ti jo dajo na prst npr. med CR za spremljanje življenjskih znakov. A od tega kaj drži? user posted image

No me veseli, bomo vidl kok bo pr nasuser posted image  Sem ravno zdle eno tableto požvečla pa so nevzgravžne fulluser posted image .
No v soboto sta se pa najini ekipi v fuzbalu udarli, si vidla.... sicer pa je res včasih fino pogledat tele fuzbalerčke pa njihove napete rite...mal pozabiš pol na utrdevnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

nohti-LAHKO IMAŠ PROZORN LAKuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
16.3.2009 16:45:01   
janja*
Cveta pa si mi dala idejo kaj naj kuham jutri in v prihodnjih dneh.Mi ne bo treba razmišljat.
Kar še kdaj napiši.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
16.3.2009 16:50:25   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrokuser posted image  

Tam kjer ga maš ti...otroka boš lahko prijavila šele po rojstvu, a ne?user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
16.3.2009 16:54:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nalini:a sedaj si pa upedenana ,samo počakaj še kak dan ,vsaj do konca tedna,vesele novičke se pa veselimo vse aprilske tetke

če bom še kak dan čakala ..... bo potrebno postopek ponovit user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image A TI TKO HITRO RASTEJOuser posted image user posted image user posted image user posted image

janja*:je čakamo novo mamico in bebijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še malo pa bo konec
dopust.mi bomo špli verjetno za kak vikend kam tko smai,gremo pa avg.v pulo k bo tašča dol ,a tudi smao za vikend k bo že to dovoljuser posted image a ne zaradi morja zaradi nje k me kr skrbi kako bo user posted image

cveta.tale tvoj jedilnik bi se pa še meni zelooooooooo prilegel,same dobrote.m koktejli so bili pa odlični-hvalauser posted image
tinaaja.a si sedaj kaj bolje ,se ti je dvignil pritisk.user posted image
simonaa.a tebi tudi kar sprožili ,ja zakaj pa user posted image
brigita:po moje iz tvoje ,kjer si ti prijavljena.Se pravi Šen....

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
16.3.2009 16:57:40   
sonček85
Evo moj dragi je bil operiran,je čakal kar od 11.30-14.00user posted image mami je pa lepo pri sestri jedla kokice,pila vodo ,gledla tv  bla malo na rač ,si zračunala koliko bomo imeli P,.......
ja pestro ,kajneuser posted image user posted image user posted image Zdaj pa ati spi k top ,saj je bil cel zblojen od inekcije ki jo je dobil in še z nočne je bil tko da zdaj bo po moje spal............

zdaj grem pa uredit seznamček,simonaa,janja kdaj imata preglede

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
16.3.2009 16:59:34   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št.user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)             17.03             user posted image    CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)            ŽE CARTAuser posted image   user posted image GO

02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                     user posted image    LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)            12.03CTG        LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                     user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)             17.03             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)            16.03            user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)           20.03 CTG       user posted image PT            
05.04. 
17.tinaaja                         (št. 3, št. 1)              20.03           user posted image LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           13.03 CTG         

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                        MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)           16.03           user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        17.03CTG       user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)          13.03,24.3CTG     KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)             23.03            MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0)              ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)   24.3.,01,04.,10.04     LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)           17.03            
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )            18.03             user posted image LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                    user posted image                                   
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             18.03             user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                   user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                   user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)      
ŽE CARTA user posted image  user posted image   LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           18.03             user posted image LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                 user posted image SG      

17.04.

61.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)           17.03           user posted image   KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03            user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)          25.03                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image                     user posted image user posted image  LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)                               user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )          23.03             user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           27.03           user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                             user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)         18.03           

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         25.03              SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)                                     user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)         23.03              TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)                                 user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.0
88.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.03CTG       user posted image CE
89.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)             19.03          user posted image MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.03          user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              23.03               MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              24.03          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
9.anca(28)                      (št.
1, št. 0)              12.03          user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                                    LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)             31.03            user posted image
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)            24.03
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)             12.03        NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             06.04            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)             17.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)              18.03            CE
108.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)              30.03       user posted image LJ
109.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                                    LJ
 1.5.                     
110.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
111.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
112.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
113.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                    user posted image user posted image LJ
114.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             30.03        user posted image LJ
115.Rmmaja                        (št. ?, št. ?) user posted image user posted image       ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

17.03
detelja
mišk
L&L
Srečka82
jernejav
piruri
18.03
angelito
Junona
diti
frutolina
NinaMM
19.03
nmag
20.03
lily82 CTG
tinaaja
BrinaBa
23.03
malapikica
mlavla
ninica23
pikaro
24.03
Artičoka CTG
cveta28
sonček85 CTG
Pat74
anchika

25.03
klavdyk
m...tina
27.03
zupancdam
30.03
sončni nasmeh
blueeyes

31.03
štorkljica

Trenutno imamo:
user posted image :20+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :72                

TRENUTNO NAS JE: 115 nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
16.3.2009 17:01:23   
sonček85

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
16.3.2009 17:01:26   
sonček85

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP                 NAŠI APRILSKI ZAKLADKI

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
16.3.2009 17:01:29   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI

user posted image Detelja/36t1d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/32t6d
user posted image malapikica/31t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /36t
user posted image janja*/ 35t

user posted image
Sonček85 /33t2d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image
frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /36t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
16.3.2009 17:10:47   
simonaa
Aja, seveda, pregled 23.3., takrat bodo povedali kako pa kaj za naprej...

Prej bi pa sprožili zato, ker je naša bebika bolj drobižek in verjetno ne bo več veliko zrasla v trebuščku, zrela je pa tako al tako že.

Uživajte!

Lp,S

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?