|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
16.3.2009 17:15:05   
Tabletka dOr
Janja, meni je bilo dons tud ful grozno na pregledu, sem G skor pobruhala user posted image  
user posted image  je ok user posted image

Me pa zanima, kolikorat so vam kaj pregledali kri? Za tokso itak vem, da je 3 krat.

< Sporočilo je popravil Tabletka dOr -- 16.3.2009 17:18:42 >

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
16.3.2009 17:17:15   
Tabletka dOr
Meni pa dons celo posti nagajo user posted image

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
16.3.2009 17:20:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

ojla punce

sem mal počivala mi je bilo zopet tako slabo, da sem bila kot cotauser posted image ...pol me je pa še dragi na čevapčiče peljal v eno srbsko restavracijo in kajmak....pa sem zdej precej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj čem, če mi je pa Nalini naredila lušte...pa danes sva si z bebijem zaslužla ko so naju tak matral na pregleduuser posted image user posted image .

vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrokuser posted image  

tam kjer je otrok prijavljen...samo, če bo to na očetovem naslovu potem to vlogo da oče, ker se mora dati potrdilo o stalnem prebivališču otroka in vlagatelja vloge (očeta, mame).... jaz pa sem se glih danes nekaj pozanimala glede tega kje prijavit otroka in so mi od krajevne skupnosti, ue, zzzs vsi rekli, da ga naj prijavim tako kot je mama...ker drugače so problemi, ko bo otrok bolena nimaš pravice do bolniške itd...baje, da so ful strogi postali...pa baje, da so začeli ful kontrolirat tiste, ki kao ne živjo skupaj (vsak svoj naslov, čeprav skup živijo)...v bistvu tam kjer je mati kot kao samohranilka v bistvu pa ni, sam toliko, da dobijo od države več denarja, manj je treba vrtec plačat itd...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
16.3.2009 17:21:44   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja pri nas je ful sonček,tako,da vreme ni krivo.Ne vem kaj mi je danes?No že ponoči sem slabo spala in na wc sem hodila vsake dve uri.Zdej pa ,ko imam mir in bi lahko spala pa ne morem.
Premalo mislim na pomočnike,zato me je spet zvilo.Sej iz porodnišnice sem jim pa kar ušla.Rekli so,da če imam prevoz pa sem rekla,da vozim sama in so mi odsvetivali ,da vozim sama.Mož in moj oče sta šla na morje tako,da prevoza nimam.Da je vožnja tvegana......in potem sem se zlagala,da pride pome kolegica in jo popihala.
Nisem imela druge izbire,no pa tudi počutila sem se bolje,drugače verjetno nebi tvegala.

pa ti bi nam javila pa bi ti poslala enega pomočnikauser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
16.3.2009 17:24:40   
detelja

vprašanje-ali katera ve na kateri občini mi pripada enkratna denarna pomoč za rojstvo novorojenca???? Tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer ga bo imel otrokuser posted image  

vidim, da je štorkljica napisala spet drugo štorijo...tako, da je najboljše, da pokličeš na vašo občini in vprašaš...ker mislim, da ima to vsaka občina drugače...naša ima tako, da ko daš vlogo moraš priložit pordilo o stalnem prebivališču mame in otroka in ta mora biti isti...se pravi mora biti v tej občini kje vlagaš vlogo...

Neposredna povezava do sporočila: 3580
16.3.2009 17:24:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: simonaa

Aja, seveda, pregled 23.3., takrat bodo povedali kako pa kaj za naprej...

Prej bi pa sprožili zato, ker je naša bebika bolj drobižek in verjetno ne bo več veliko zrasla v trebuščku, zrela je pa tako al tako že.

Uživajte!

Lp,S
hvala za datum, ja potem pa res bolje da sprožijo  in še prej boš držala pikico v naročju,VSO SREČO in javi se še kaj pred tem da vemo kako si .Pa pazi da boš sporočila da si rodilauser posted image

tabletka:a ti si imela tudi danes pregleduser posted image user posted image user posted image kdaj imaš pa naslednjič?A voziček sta že kupila sedaj?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
16.3.2009 17:24:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ojla punce

sem mal počivala mi je bilo zopet tako slabo, da sem bila kot cotauser posted image ...pol me je pa še dragi na čevapčiče peljal v eno srbsko restavracijo in kajmak....pa sem zdej precej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj čem, če mi je pa Nalini naredila lušte...pa danes sva si z bebijem zaslužla ko so naju tak matral na pregleduuser posted image user posted image .

tam kjer je otrok prijavljen...samo, če bo to na očetovem naslovu potem to vlogo da oče, ker se mora dati potrdilo o stalnem prebivališču otroka in vlagatelja vloge (očeta, mame).... jaz pa sem se glih danes nekaj pozanimala glede tega kje prijavit otroka in so mi od krajevne skupnosti, ue, zzzs vsi rekli, da ga naj prijavim tako kot je mama...ker drugače so problemi, ko bo otrok bolena nimaš pravice do bolniške itd...baje, da so ful strogi postali...pa baje, da so začeli ful kontrolirat tiste, ki kao ne živjo skupaj (vsak svoj naslov, čeprav skup živijo)...v bistvu tam kjer je mati kot kao samohranilka v bistvu pa ni, sam toliko, da dobijo od države več denarja, manj je treba vrtec plačat itd...
A res al kaj,pa glih zdaj user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
16.3.2009 17:26:57   
sonček85

vidim, da je štorkljica napisala spet drugo štorijo...tako, da je najboljše, da pokličeš na vašo občini in vprašaš...ker mislim, da ima to vsaka občina drugače...naša ima tako, da ko daš vlogo moraš priložit pordilo o stalnem prebivališču mame in otroka in ta mora biti isti...se pravi mora biti v tej občini kje vlagaš vlogo...
meni je rekla kolegica ki je rodila  dec da je nesla to šele po orjstvu saj moraš dat potrdilo o rojstvu otroka.Lahko jo pa vprašam,sam se mi zdi da ima ona samo stalno  in ne še začasno prebivališče

pozanimaj se bo najbolle,sajj veš bolje se sam prepričat ko pa da je kj potem narobe

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
16.3.2009 17:33:56   
Tabletka dOr
Mau gledam poste za nazaj, sem hotla prebrat porodno zgodbo od 2soncek2 pa je ne najdem?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
16.3.2009 17:37:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Mau gledam poste za nazaj, sem hotla prebrat porodno zgodbo od 2soncek2 pa je ne najdem?

daleč zadaj je pred 100 će se ne motim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3585
16.3.2009 17:41:12   
*Junona*
Js pa že peti stroj cotk za bebija perem...me že tako križ boli od likanja. Dans sem čist adijo, full utrujena. Še 2 rundi speglam in to je to.user posted image

Zdle sem se navečerjala, sem jedla sadje, mi nič kaj druga ne paše.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 3586
16.3.2009 17:41:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Evo punce, častim na vse nas in naše prijateljstvo na RR
user posted image

Iiii, kak lepo. Hvala.user posted image user posted image user posted image

NAZDRAVJE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
16.3.2009 17:42:00   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Tam kjer ga maš ti...otroka boš lahko prijavila šele po rojstvu, a ne?user posted image

no men je blo tudi tak rečeno, pol sem pa mail na občino poslala pa mi je njihova referentka odpisala da kao tam ko je otrok prijavljenuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
16.3.2009 17:42:43   
*Junona*

Janja, meni je bilo dons tud ful grozno na pregledu, sem G skor pobruhala user posted image  

Me pa zanima, kolikorat so vam kaj pregledali kri? Za tokso itak vem, da je 3 krat.

Meni je kontroliral trikrat oz. v sredo imam tretjič. PA ti?

Neposredna povezava do sporočila: 3589
16.3.2009 17:43:46   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Nisem brala, ker sem cist out, pa me zanima, ce ima se katera kaksno tako pocutje... Sem na hitrc vidla, da se vas par slabo pocut.
Okoli 13 sem se ful cudno pocutilo, kot da ne bi cist normalno mogla vidt. In sem mislila, da sem premalo jedla, kot da bi mi cukr padu. In si zmerim pritisk in 95/55 user posted image user posted image Normlano imam cca 117/77 nekje.  me je skoraj kap. Klicem teto in rece, da naj ne kompliciram, da naj kaj telovadim, da se pristisk dvigne, da edin ce bi me bolelo in krvavitev, takoj v P. Da nizek pritisk naceloma ni problematicen. Zdaj sem pocivala eno uro in sem nekako boljs. Ampak sem se pa kar ustrasla user posted image Any idea?

Js sem mela zadnjič pritisk 85/45, nekaj takega. Imam tudi nizkega. Najbolje se pa počutim, ko ga imam med 110-120/60-75.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
16.3.2009 17:43:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

Hvala za pohvale moje puncke!

Sicer pa, ko sem bila v bolnisnici in so prihajale v mojo sobo vedno na novo pecene mamice s svojimi bebami, so bile vse zaljubljene v svoje bebe "kolk so lepe".user posted image Saj veste, se vedno drzi, da je tvoj otrok vedno najlepsi in najbolj srckan!!!

Res vam vsem iz srca privoscim, da kmalu ugledate svojega najlepsega otrocka (prej se pa potrudite RESNO se naspati, ker se potem ne boste mogle nikoli dovolj nagledati male struce)!!!!

Naj vam na hitro se napisem, kako se je vse pri meni dogajalo.
Nosecnost je potekal brez problema, skoraj tako, kot da ne bi bila noseca. Nato pa me zjutraj nekaj pricne crvicit po trebuhu in sem mislila, da mala rita sem ter tja. Ker ni bilo mira sem odsla na WC in ko sem se pobrisla, sem bila vsa krvava.user posted image
OK, sem rekla, verjetno je cep (saj lahko gre tud 3 tedne prej pa se ni poroda...je bila moja naslednja misel). Ker so nam v soli za starse rekli, da moramo ob vaski krvavitvi v bolnico, sva se z dragim ob 7.30 odpravla tja. Naredili so pregled, rekli, da imam maternicni vrat se ohranjen, me hosptalizirali in naslibali z inekcijami za razvoj otrokovih pljuck ter magnesolom...ces, da bomo stvar poskusli zadrzat in ustavit.

Lezim in vedno bolj me je crviclo, kot kaksni hujsi menstrualni krciuser posted image user posted image . Nato sem jih zacela stopat in so bili na 5 min redno, nato na 3 min,priklopli so me na CTG in rekli, da so popadkiuser posted image user posted image .

Se 1x me je pregledala zdravnica, ki je najprej mislila, da je se vse ok, nato pa naenkrat panicna otipa, da sem ze 3 cm odprta in , da tipa otrokove nogice(ne me vprasata kako?????)--imela sem medenicno vstavo. Zato so se takoj odlocili za CRuser posted image user posted image . Se ko sem lezala na operacijski mizi nisem mogla verjeti, da je to pa res potem to.

Bila sem cisto mirna in nic prestrasena, ker sem do zadnjega mislila...saj so samo lazni popadki...user posted image .

K sreci je mala prava baba in je bila le 3 dni v inkubatorju...so pa lepo poskrbeli za njo...

To je to....

evo sem šla iskat in našla na str.98user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
16.3.2009 17:44:02   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Pozdravljene čveke.

Ne uspevam vas več prebirati, kaj šele, da bi kaj napisala.
Sem ravnokar pojedla zelenjavno juhico oz. juho, ker je je bilo za celo skodelo.

cveta28 - jaz bom zdaj drugič rodila in mi Izziv poroda tudi ni bila preveč všeč. Na porod pa mislim, da je vsaka pripravljena tako ali drugače. Eno so mogoče predstave, ki jih o tem imamo, drugo pa je potem realnost - tisto kar se zgodi. Jaz sem enkrat že dala skoz, pa je čisto verjetno, da bo drugič drugače. Bom videla - se pustim presenetiti. Glede čustev in ljubosumja pa bo tudi vse drugače, ko boš imela enkrat štručko v svojih rokah. Jaz si več sploh ne predstavljam kako je bilo, ko sva bila z možekom še sama.

dopust - poleti bomo verjetno zavili v kake toplice v SLO. Drugače pa želim v oktobru odpotovati nekam dlje. Jaz zelo navijam za Turčijo, samo možek nekaj štrajka. Sicer imam še čas da ga prepričam.

Kasneje vam mogoče pripopam slikce, kako je pri nas zgledalo ob rojstvu prvega...

Jaaaa, daj prosim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
16.3.2009 17:44:35   
*Junona*
Js bom tudi imela prozoren lak na nohtih. Baje prozoren ni problem.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
16.3.2009 17:45:53   
*Junona*

ojla punce

Brigitka, super za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mislila nate.user posted image user posted image user posted image Važno, da je vse ok. Koliko ste pa težki?

Čudno edino, da nisi dobila napotnice za P. Me zanima, če jo bom jaz v sredo.

Neposredna povezava do sporočila: 3594
16.3.2009 17:46:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js pa že peti stroj cotk za bebija perem...me že tako križ boli od likanja. Dans sem čist adijo, full utrujena. Še 2 rundi speglam in to je to.user posted image

Zdle sem se navečerjala, sem jedla sadje, mi nič kaj druga ne paše.

u to pa je cotk ,a pa to smao za prve 4-6m ali večje tudi

počivaj malo vmes.Mene pa spet tko spodaj pika-a bo spet kaj al ka.Naj bo ornk al pa nič.user posted image mali pa miga 

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 16.3.2009 17:47:11 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
16.3.2009 17:46:24   
sonček85

24.3 bo 3x za tokso,vmes pa še samo za sladkorno 1x

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
16.3.2009 17:46:33   
*Junona*
Brigitka.... js pa vem... h Kojiću sta šla jest v Taverno, ane? Meni je tam božanska hrana. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
16.3.2009 17:46:59   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Punce moje da se vam pofočkam.Sem z pregleda (šele sedaj).Nekaj mi je po pregledu ratalo slabo in me niso spustili domov.Pa še pritisk sem imela najprej 110/65,potem pa 146/92.Morala sem malo odležat in še enkrat na Ctg,potem pa še pregled.No Ginekolog je rekel,da se zna zgoditi ta teden.Koliko sem odprta pa ne vem nič,ker nisem vprašala.No verjetno sem,ker drugače mi nebi rekel,da bo po vsej verjetnosti ta teden.Pustimo se presenetit.
No zdaj pa sem spet čisto fuč,tako,da grem spat.

Janja, še malo...user posted image user posted image user posted image user posted image
Super, da je vse ok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
16.3.2009 17:47:41   
brigita23

ojla punce

ja kaj pa če mam jst začasno bivališče v celju prijavljeno tam kot ati in bebi, je potem tudi problem z bolniško in to kar si zgoraj navedla?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
16.3.2009 17:47:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

24.3 bo 3x za tokso,vmes pa še samo za sladkorno 1x

Aja, točno, pa še za sladkorno 1x.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?