|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
11.3.2009 20:04:07   
Blueeyes
malapikica ti si kr spočij... si bla pridna če si mela generalno čiščenje... zdej pa le glej da sledi kakšna masaža

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.3.2009 20:04:53   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdej grem pa jabolko pohamsat.user posted image

ooo kako zdravo pa ti ješ...jaz ponavadi jem za zajtrk kak bananin šejk ali pa sadje pa jogurt...danes sem si pa privoščila burek-mjami...popoldan pa kar celo malo milkouser posted image user posted image user posted image  mi je že čez glavo nonstop neki pazit kaj jem pa kaj neuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.3.2009 20:06:04   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Aja, danes sem bila na brazilski, pa lahko povem, da sem tak občutljiva ratala tam doli, da sem kr švicala zraven ko mi je vlekla trakce.

ti se še spomniš kaj si zadnjič obljubila???.user posted image ..kaj nam pokažeš, če ti pošljem par pomočnikovuser posted image user posted image user posted image  jaz sem ti jih poslala sedaj pa čakamo slikice, da vidimo, če gremo tudi mi na brazilsko ali gremo rajši na kako drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jutri, dans imam še mal zatečeno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, bomo videli...obljuba dela dolguser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa sem se danes sama neki urejala pa sem se porezala in je izgledalo hujše kot, če bi imela kolineuser posted image user posted image  moj se je sam za glavo prijeluser posted image  da bi pa pomgal to pa ne user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga ti.Jaz moram pa potrkat da se že zdaj odkar imam tko velik,velik buši nisem,sem se prej k je še manjši bil prejuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.3.2009 20:06:59   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Punce, povejte mi, ker se moj user posted image spet neki zmišljuje glede imen - sem se že navadla na Andreja, on se pa zdaj kar neki spet ogreva za Luka, pol sem pa jest rekla, da mi je že bolj všeč Matija. Kaj pa ve menite?

za deklico sva izbrala kar hitro ime...sicer je bolj moj zbral...za fantka pa si je vedno nekaj zmišljeval pa to ne pa ono ne...pol pa sem rekla jaz eno ime pa neki ja pa ne...pa sem rekla, ti daš priimek jaz pa ime...pa je vtihnil...se nasmejal pa rekel ok...user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.3.2009 20:07:25   
sonček85
a bomo še danes dopolnile 100 stran al kaj,nekam lenarimo sedaj,pa tko pridne smo bileuser posted image user posted image user posted image

kje STE e sedaj junona,brigitka,april,detelja,Be -DAJMO DAJMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.3.2009 20:07:28   
Blueeyes

ooo kako zdravo pa ti ješ...jaz ponavadi jem za zajtrk kak bananin šejk ali pa sadje pa jogurt...danes sem si pa privoščila burek-mjami...popoldan pa kar celo malo milkouser posted image user posted image user posted image  mi je že čez glavo nonstop neki pazit kaj jem pa kaj neuser posted image

jz sem tud prej jabolko pojedla... saem pa don tud zbasala celo tamalo gorenjka čokolado... sploh ne vem kaj mi je blo,od kje ta apetit, k mi tkole čokolada niti najmanj ne diši

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.3.2009 20:07:54   
sonček85

Punce, povejte mi, ker se moj user posted image spet neki zmišljuje glede imen - sem se že navadla na Andreja, on se pa zdaj kar neki spet ogreva za Luka, pol sem pa jest rekla, da mi je že bolj všeč Matija. Kaj pa ve menite?

za deklico sva izbrala kar hitro ime...sicer je bolj moj zbral...za fantka pa si je vedno nekaj zmišljeval pa to ne pa ono ne...pol pa sem rekla jaz eno ime pa neki ja pa ne...pa sem rekla, ti daš priimek jaz pa ime...pa je vtihnil...se nasmejal pa rekel ok...user posted image user posted image user posted image
KATERO bolj paše k priimku tisto pa izbertauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.3.2009 20:08:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jz sem tud prej jabolko pojedla... saem pa don tud zbasala celo tamalo gorenjka čokolado... sploh ne vem kaj mi je blo,od kje ta apetit, k mi tkole čokolada niti najmanj ne diši
jaz sem pa za malico pojedla 3 pomaranče in 1 banano-smo danes bile vse bolj na sadjuuser posted image

za večerjo pa regratuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
11.3.2009 20:09:19   
Blueeyes

men se Luka najbolj dopade od teh treh imen... midva sva se tud hitro odločila... jaz sem navijala za Gajo in ta je potem obveljala... če bi bil pa fantek, sva se pa strinjala z imenom Blaž

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
11.3.2009 20:11:08   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

KATERO bolj paše k priimku tisto pa izbertauser posted image user posted image user posted image user posted image

eee to je tudi dobra ideja, da mu zabrusiš, da je on izbral spol (od moškega je odvisno, kaj bomo rodile) ti pa pol daš imeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
11.3.2009 20:13:08   
detelja

a bomo še danes dopolnile 100 stran al kaj,nekam lenarimo sedaj,pa tko pridne smo bileuser posted image user posted image user posted image

kje STE e sedaj junona,brigitka,april,detelja,Be -DAJMO DAJMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj bo gledal fuzbal tako, da bom jaz visela na netu in se zna zgodit, da bomo še čez 100 strani prišleuser posted image user posted image user posted image  me je že vprašal kaj toliko tipkamuser posted image  sem rekla ženske zadeveuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem rekla moške pa so po tv-fuzbaluser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
11.3.2009 20:15:38   
detelja

Aja, danes sem bila na brazilski, pa lahko povem, da sem tak občutljiva ratala tam doli, da sem kr švicala zraven ko mi je vlekla trakce.

ti se še spomniš kaj si zadnjič obljubila???.user posted image ..kaj nam pokažeš, če ti pošljem par pomočnikovuser posted image user posted image user posted image  jaz sem ti jih poslala sedaj pa čakamo slikice, da vidimo, če gremo tudi mi na brazilsko ali gremo rajši na kako drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jutri, dans imam še mal zatečeno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, bomo videli...obljuba dela dolguser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa sem se danes sama neki urejala pa sem se porezala in je izgledalo hujše kot, če bi imela kolineuser posted image user posted image  moj se je sam za glavo prijeluser posted image  da bi pa pomgal to pa ne user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga ti.Jaz moram pa potrkat da se že zdaj odkar imam tko velik,velik buši nisem,sem se prej k je še manjši bil prejuser posted image user posted image user posted image

ma jaz sem se prej pa se zdaj...moj mi vedno govori, da mi tega zdaj ne bi blo treba delat, ker itak me noben ne vidi...pa sem rekla kaj pa gin....pol pa me je vpr., če tam slučajno dela kak mlad med. bratuser posted image user posted image user posted image  sem rekla, ja ful mladuser posted image  mene pa vse srbi pa ne vem ne počutim se ok...čeprav vidim ne nič..špeglom pa je tudi bolj tkouser posted image user posted image  se mi zdi, da to, da si kar tako na pamet urejma bo šuma nastala vsepovsod...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
11.3.2009 20:17:53   
Blueeyes

ma jaz sem se prej pa se zdaj...moj mi vedno govori, da mi tega zdaj ne bi blo treba delat, ker itak me noben ne vidi...pa sem rekla kaj pa gin....pol pa me je vpr., če tam slučajno dela kak mlad med. bratuser posted image user posted image user posted image  sem rekla, ja ful mladuser posted image  mene pa vse srbi pa ne vem ne počutim se ok...čeprav vidim ne nič..špeglom pa je tudi bolj tkouser posted image user posted image  se mi zdi, da to, da si kar tako na pamet urejma bo šuma nastala vsepovsod...user posted image user posted image user posted image user posted image

joj meme tud vse srbi če se ne uredim... zdej so že kr problemi.. ko že mislim da je vse lepo gladko, pa ugotovim da sem na 10 mestih spregledala... in pol sem šekasta k ena liska user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.3.2009 20:18:07   
2soncek2
Hvala za pohvale moje puncke!

Sicer pa, ko sem bila v bolnisnici in so prihajale v mojo sobo vedno na novo pecene mamice s svojimi bebami, so bile vse zaljubljene v svoje bebe "kolk so lepe".user posted image Saj veste, se vedno drzi, da je tvoj otrok vedno najlepsi in najbolj srckan!!!

Res vam vsem iz srca privoscim, da kmalu ugledate svojega najlepsega otrocka (prej se pa potrudite RESNO se naspati, ker se potem ne boste mogle nikoli dovolj nagledati male struce)!!!!

Naj vam na hitro se napisem, kako se je vse pri meni dogajalo.
Nosecnost je potekal brez problema, skoraj tako, kot da ne bi bila noseca. Nato pa me zjutraj nekaj pricne crvicit po trebuhu in sem mislila, da mala rita sem ter tja. Ker ni bilo mira sem odsla na WC in ko sem se pobrisla, sem bila vsa krvava.user posted image
OK, sem rekla, verjetno je cep (saj lahko gre tud 3 tedne prej pa se ni poroda...je bila moja naslednja misel). Ker so nam v soli za starse rekli, da moramo ob vaski krvavitvi v bolnico, sva se z dragim ob 7.30 odpravla tja. Naredili so pregled, rekli, da imam maternicni vrat se ohranjen, me hosptalizirali in naslibali z inekcijami za razvoj otrokovih pljuck ter magnesolom...ces, da bomo stvar poskusli zadrzat in ustavit.

Lezim in vedno bolj me je crviclo, kot kaksni hujsi menstrualni krciuser posted image user posted image . Nato sem jih zacela stopat in so bili na 5 min redno, nato na 3 min,priklopli so me na CTG in rekli, da so popadkiuser posted image user posted image .

Se 1x me je pregledala zdravnica, ki je najprej mislila, da je se vse ok, nato pa naenkrat panicna otipa, da sem ze 3 cm odprta in , da tipa otrokove nogice(ne me vprasata kako?????)--imela sem medenicno vstavo. Zato so se takoj odlocili za CRuser posted image user posted image . Se ko sem lezala na operacijski mizi nisem mogla verjeti, da je to pa res potem to.

Bila sem cisto mirna in nic prestrasena, ker sem do zadnjega mislila...saj so samo lazni popadki...user posted image .

K sreci je mala prava baba in je bila le 3 dni v inkubatorju...so pa lepo poskrbeli za njo...

To je to....

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.3.2009 20:21:25   
Blueeyes
2soncek2 lepo to da si delila z nami svoje izkušnje.... joj gre čas hitro... glede na tvoje črvičenje sem se zdejle kr mal ustrašla k mene tud črviči... dons že celo popoldne neki... pa ne vem kaj je to.. sicer pa nobene krvavitve,... upam da bo do večera k bom šla spat že vse ok... da bom v miru zaspala brez strahu

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.3.2009 20:21:57   
detelja
nekaj pomočnikov, katere zdaj nujno rabimo, ker bo spet fuzbal po tv user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

tega bi jaz zdaj mal slekla in preobleklauser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.3.2009 20:23:03   
brigita23
halo punce samo toliko da se vam mal javim....sem danes katastrofa....počivam že od MŠ, v kateri sem zdržala samo do 1. odmora.
Ful me boli trebuh spodaj, kot da mi bo user posted image  vn paduuser posted image
Vzela sem že kar nekaj Buscopanov in če ne bo čez noč bolje grem zjutraj G na pregled.
Ne paše mi jest, danes v bistvu razen nekaj sadja in jogurt nisem v sebe spravila druga.
Niti brala vas nič nisem....grem zdej mal prebrat pa vam še tipkam

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.3.2009 20:24:16   
brigita23

nekaj pomočnikov, katere zdaj nujno rabimo, ker bo spet fuzbal po tv user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

tega bi jaz zdaj mal slekla in preobleklauser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

me je kr mal manj začelo boletuser posted image ....tile pa so postavni madonca. Detelja ki jih najdešuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.3.2009 20:24:35   
sonček85

moj bo gledal fuzbal tako, da bom jaz visela na netu in se zna zgodit, da bomo še čez 100 strani prišleuser posted image user posted image user posted image  me je že vprašal kaj toliko tipkamuser posted image  sem rekla ženske zadeveuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem rekla moške pa so po tv-fuzbaluser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image moj je šel pa že v posteljo,dela zjutri jaz pa kot sem že nx rekla ne grem spat pred 23h k pol slabo spim,gledam na kraju zlločina

ej meni je bilo včeraj prav nerodno k me je G pogledala vaginalno in nisem bila obritauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.3.2009 20:24:36   
sonček85
sonček:a tko je šlo pri tebi vse hitro,joj res ti vleja in najbolj pomembno je da je mala ok in da so lepo skrbeli zanjo in tko je prav.Zdaj pa lepo uživate doma in se cartate.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.3.2009 20:28:11 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.3.2009 20:25:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

halo punce samo toliko da se vam mal javim....sem danes katastrofa....počivam že od MŠ, v kateri sem zdržala samo do 1. odmora.
Ful me boli trebuh spodaj, kot da mi bo user posted image  vn paduuser posted image
Vzela sem že kar nekaj Buscopanov in če ne bo čez noč bolje grem zjutraj G na pregled.
Ne paše mi jest, danes v bistvu razen nekaj sadja in jogurt nisem v sebe spravila druga.
Niti brala vas nič nisem....grem zdej mal prebrat pa vam še tipkam

počivaj...pa če ne bo ok...vzemi 2 buscopana skup...mene zadnjič ko je matral vse spodaj sem vzela 2 spasmexa skup pa je bilo boljše...počivaj počivaj in pazi na vaju...user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.3.2009 20:25:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

2soncek2 lepo to da si delila z nami svoje izkušnje.... joj gre čas hitro... glede na tvoje črvičenje sem se zdejle kr mal ustrašla k mene tud črviči... dons že celo popoldne neki... pa ne vem kaj je to.. sicer pa nobene krvavitve,... upam da bo do večera k bom šla spat že vse ok... da bom v miru zaspala brez strahu
ma sva se zmenle da ne bomo prhitevaluser posted image user posted image user posted image boš ti res prej rodila k jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja moj je tretji pomočnik

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.3.2009 20:28:05   
sonček85
brigita.a pa nebi ti raj šla kr do bolnice ,saj nimaš  daleč in da te pregledajo in dajo na CTG,saj zato imaš napotnico

za jutri se pa čujemo,sva se z junono pogovarjale.

Mmoj je pa danes pravi živc,se je dragi prej z njim pogovarjal on pa koda bi odgovarkjal nazaj (prav k je moj utihnil je brcnu in migu k je pa govoril je pa koda bi poslušu dal mir)user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.3.2009 20:28:15   
detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image moj je šel pa že v posteljo,dela zjutri jaz pa kot sem že nx rekla ne grem spat pred 23h k pol slabo spim,gledam na kraju zlločina

ej meni je bilo včeraj prav nerodno k me je G pogledala vaginalno in nisem bila obritauser posted image

te čist razumem...sam nam so rekli v MŠ, da naj tega zdaj ne počnemo, ker je koža tam spodaj bolj občutljiva in lahko pride do vnetja itd...sam jaz ne zdržim, da ne bi bila urejena...sicer pa kaj ti lahko gin., saj v bistvu on ni tam, da ti gleda kako imamo frizurco narejeno, ampak, da ugotovi, če tam spodaj vse štima...to smo me nore, da se tolk obremenjujemo...me si je itak ne vidimo tako, da ni panika...user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.3.2009 20:28:16   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

Hvala za pohvale moje puncke!

Sicer pa, ko sem bila v bolnisnici in so prihajale v mojo sobo vedno na novo pecene mamice s svojimi bebami, so bile vse zaljubljene v svoje bebe "kolk so lepe".user posted image Saj veste, se vedno drzi, da je tvoj otrok vedno najlepsi in najbolj srckan!!!

Res vam vsem iz srca privoscim, da kmalu ugledate svojega najlepsega otrocka (prej se pa potrudite RESNO se naspati, ker se potem ne boste mogle nikoli dovolj nagledati male struce)!!!!

Naj vam na hitro se napisem, kako se je vse pri meni dogajalo.
Nosecnost je potekal brez problema, skoraj tako, kot da ne bi bila noseca. Nato pa me zjutraj nekaj pricne crvicit po trebuhu in sem mislila, da mala rita sem ter tja. Ker ni bilo mira sem odsla na WC in ko sem se pobrisla, sem bila vsa krvava.user posted image
OK, sem rekla, verjetno je cep (saj lahko gre tud 3 tedne prej pa se ni poroda...je bila moja naslednja misel). Ker so nam v soli za starse rekli, da moramo ob vaski krvavitvi v bolnico, sva se z dragim ob 7.30 odpravla tja. Naredili so pregled, rekli, da imam maternicni vrat se ohranjen, me hosptalizirali in naslibali z inekcijami za razvoj otrokovih pljuck ter magnesolom...ces, da bomo stvar poskusli zadrzat in ustavit.

Lezim in vedno bolj me je crviclo, kot kaksni hujsi menstrualni krciuser posted image user posted image . Nato sem jih zacela stopat in so bili na 5 min redno, nato na 3 min,priklopli so me na CTG in rekli, da so popadkiuser posted image user posted image .

Se 1x me je pregledala zdravnica, ki je najprej mislila, da je se vse ok, nato pa naenkrat panicna otipa, da sem ze 3 cm odprta in , da tipa otrokove nogice(ne me vprasata kako?????)--imela sem medenicno vstavo. Zato so se takoj odlocili za CRuser posted image user posted image . Se ko sem lezala na operacijski mizi nisem mogla verjeti, da je to pa res potem to.

Bila sem cisto mirna in nic prestrasena, ker sem do zadnjega mislila...saj so samo lazni popadki...user posted image .

K sreci je mala prava baba in je bila le 3 dni v inkubatorju...so pa lepo poskrbeli za njo...

To je to....

res lepo da si delila svoje izkušnje o porodu z nami, zdaj pa vam želim čimveč lepih, igrivih in toplih skupnih trenutkovuser posted image

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?