|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
16.3.2009 11:17:10   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: suska

BarbiG, hvala za nasvet - bom definitivno upoštevala!!!

Biba007, iz tvojih ust v božja ušesa...

n74, držim pesti da je vse OK!

Še nekaj vprašanj imam: Ali je treba počivati po punkciji ali po ET-ju?  A si po punkciji v redu, greš v službo ali ne? Ali te pri punkciji špikne samo enkrat ali za vsak folikl (ne predstavljam si čist dobr)?

Po punkciji ti vsaj na GKLJ pripada 5 dni bolniške in morm rečt, da jih je kar fajn izkoristit. Po ET-ju je pa fino kakšno uro na trebuhu ležat in pred ET-jem bi moral biti mehur poln. Tko da nč lulat it. Po ET-ju pa na GKLJ dobiš bolniško za tri dni. Je pa tko, če pride do vgnezditve, pride vsaj v večini primerov v šestih dneh po ET-ju. Jaz sem vedno bila na bolniški po ET-ju do rezultata, sicer nisem ležala, ampak sem živela normalno. Izogibala sem se edino večjim naporom.
Pri punkciji gre pa bolj za izsesavanje foliklov, sam te zna kdaj tud kej špiknt, če G ne more s papeto do folikla na nežen način. Sam ni to nič hujšega. Le pogumno naprej in držim pesti za super rezultat.

Pa se vsak dan nekaj naučim... Spet moja nevednost... Nisem vedela, da je fino imet pred ET-jem mehur poln. A potem greš pa lahko takoj po ET-ju lulat? Zakaj pa je to fino?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.3.2009 11:21:50   
mismis
MBT, po Reševi teoriji naj bi bilo bolje, da imaš mehur poln, ker ko greš takoj po ET lulat, to dejanje porine zarodke bolj notri (kao v ozadje) in zato naj bi bila večja možnost, da se vgnezdijo.

Palcica_ tudi zate user posted image user posted image , danes je pa res dan slabih novic.

T1979, kaj se pa delaš, da delaš. user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.3.2009 11:30:36   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

MBT, po Reševi teoriji naj bi bilo bolje, da imaš mehur poln, ker ko greš takoj po ET lulat, to dejanje porine zarodke bolj notri (kao v ozadje) in zato naj bi bila večja možnost, da se vgnezdijo.

Palcica_ tudi zate user posted image user posted image , danes je pa res dan slabih novic.

T1979, kaj se pa delaš, da delaš. user posted image user posted image user posted image

Aha.. Razumem. Hvala mismis. A ti to tudi prakticiraš oz. boš prakticirala zdaj čeprav si na GK?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.3.2009 11:37:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Aha.. Razumem. Hvala mismis. A ti to tudi prakticiraš oz. boš prakticirala zdaj čeprav si na GK?

glede na to, da jaz spijem zelo veliko vode, itak hodim skoz na WC, tudi danes pred UZ in pa seveda takoj po UZ-ju, je bilo treba ponoviti vajo.user posted image user posted image user posted image  Tako, da lahko rečem, ja bom prakticirala tole

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.3.2009 11:42:28   
MBT1979

glede na to, da jaz spijem zelo veliko vode, itak hodim skoz na WC, tudi danes pred UZ in pa seveda takoj po UZ-ju, je bilo treba ponoviti vajo.user posted image user posted image user posted image  Tako, da lahko rečem, ja bom prakticirala tole

Potem pa zate res ni problem študirat kdaj na WCuser posted image user posted image . Dobro, da si me spomnila. Grem se malo vode nažlampat.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.3.2009 11:46:02   
diana79
zdaj se boste smejale!imam eno butasto vprašanje!zadnjič v lj. sem videla tiste vrate kje je UZ!JAZ IMAM 23.3.!zdaj pa ne vem,zraven so dvoje vrate,in tam so hodile punce notri!me zanima kako to poteka,ko pridem čez tiste vrate!kje se morem slečit,in kako vem da sem na vrsti?res je butasto vprašanje,ampak še nikoli nisem bila tam,in res ne vem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.3.2009 11:50:33   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

zdaj se boste smejale!imam eno butasto vprašanje!zadnjič v lj. sem videla tiste vrate kje je UZ!JAZ IMAM 23.3.!zdaj pa ne vem,zraven so dvoje vrate,in tam so hodile punce notri!me zanima kako to poteka,ko pridem čez tiste vrate!kje se morem slečit,in kako vem da sem na vrsti?res je butasto vprašanje,ampak še nikoli nisem bila tam,in res ne vem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko prideš v čakalnico vprašaš katera je zadnja in si za njo ti na vrsti. ko si v kabini pa počakaš, da te pokličejo naprej. user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.3.2009 11:54:11   
MBT1979

Diana79, nobeno vprašanje ni butastouser posted image . Tudi jaz sem bila vsa zmedena kako in kaj in sem potem kar tam punce vprašala kaj je treba naredit. Gre pa takole. Prvi dve gresta najprej naenkrat notri. Tam na vratih piše kabina 1 in kabina 2, kjer se slečeš. Potem zdravnik reče naprej kabina 1 in opravi UZ v drugem prostoru. Potem ko je fertik, se gre punca iz kabine 1 preoblečt in gre ven potem gre druga notri. Medtem zdravnik pregleduje punco iz kabine 2 itd.... po kopitu. Upam, da nisem preveč zakompliciralauser posted image user posted image . Če boš v dilemi kar vprašaj katera je na vrsti, ampak po mojem ne boš, ker vse tako lepo teče.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.3.2009 11:55:14   
diana79
hvala ti!¨imam pa res neumne vprašanje!še enkrat hvala!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.3.2009 11:55:29   
mismis

Diana, ne se sekirati, nisi postavila nobeno butasto vprašanje, saj ne moreš vedeti, če si prvič v postopku.
Kot ti je že Stella napisala, ko prideš v čakalnico, kjer so UZ, lepo vprašaj katera je zadnja na vrsti. Ko si na vrsti, greš skozi ena od dvojih vrat, tam prideš v kabino kjer se slečeš. Ko ti zdravnik reče; "Naprej", greš skozi edina vrata iz kabine v ordinacijo. Nato daš sestri tisti list, kjer ti piše, katera zdravila imaš in kdaj si jih začela jemati in se vležeš na mizo, kjer te zdravnik pregleda. Ko opraviš, greš nazaj v kabino, se oblečeš in greš na oddelek SIII, da ti dajo zdravila za naprej.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.3.2009 11:55:35   
suska
BarbiG, fuuul ti hvala za odgovor. zdaj imam vsaj malo boljšo predstavo o vsem skupaj....

Palcica, škoda!!! Ampak ne se preveč sekirat, v drugo sigurno rata - že zdaj držim pesti!!!!

Diana79, jaz sem sicer pri Rešu, ampak ne sekiraj se, sigurno ti bodo tam vse razložili: kam, kako, kdaj.... Sicer ti bo pa katera punca sigurno odgovorila na vprašanje!

Punce, še nekaj mi ni jasno: O kakšni pavzi govorite v primeru da ne rata? A ni tako ali tako možno postopek ponoviti šele čez 3 mesece (vsaj tako mi je rekel Reš)?

Uživajte v sončku!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.3.2009 11:56:32   
mismis

Potem pa zate res ni problem študirat kdaj na WCuser posted image user posted image . Dobro, da si me spomnila. Grem se malo vode nažlampat.user posted image

le daj, voda je samo zdrava. Jaz jo že zjutraj spijem pol litra, še sploh ker jemljem tekoči matični mleček, potem pa ta moj polni mehur komaj prinesem v službo user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 16.3.2009 11:57:08 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.3.2009 12:01:52   
MBT1979

le daj, voda je samo zdrava. Jaz jo že zjutraj spijem pol litra, še sploh ker jemljem tekoči matični mleček, potem pa ta moj polni mehur komaj prinesem v službo user posted image

Pridna.. Jaz se tudi trudim da spijem čim več vode, ampak včasih se preveč delam da delam pa malo pozabimuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.3.2009 12:03:08   
mismis

Punce, še nekaj mi ni jasno: O kakšni pavzi govorite v primeru da ne rata? A ni tako ali tako možno postopek ponoviti šele čez 3 mesece (vsaj tako mi je rekel Reš)?

Uživajte v sončku!!!!! user posted image user posted image user posted image

drži, postopek je možno ponoviti šele čez tri cikluse. Vendar so ti postopki za žensko tako obremenjujoči, da si nekatere načrtno vzamejo večjo pavzo med postopki. Torej to je predvsem odvisno od počutja in pripravljenosti ženske na ponovni postopek

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.3.2009 12:08:13   
Stella Rossa

Jaz tudi že navsezgodaj spijem škaf vode in to zaradi matičnega mlečka, ki je pa tako zelo bljaaakkkkkk, da se ne da povedatuser posted image  
Sem ga od čebelarja kupla in si ga dajem pod jezik vsako jutro pol pa hektoliter vode spijem, da operem ta grozni okususer posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.3.2009 12:13:07   
BarbiG

Še nekaj vprašanj imam: Ali je treba počivati po punkciji ali po ET-ju?  A si po punkciji v redu, greš v službo ali ne? Ali te pri punkciji špikne samo enkrat ali za vsak folikl (ne predstavljam si čist dobr)?

Po punkciji ti vsaj na GKLJ pripada 5 dni bolniške in morm rečt, da jih je kar fajn izkoristit. Po ET-ju je pa fino kakšno uro na trebuhu ležat in pred ET-jem bi moral biti mehur poln. Tko da nč lulat it. Po ET-ju pa na GKLJ dobiš bolniško za tri dni. Je pa tko, če pride do vgnezditve, pride vsaj v večini primerov v šestih dneh po ET-ju. Jaz sem vedno bila na bolniški po ET-ju do rezultata, sicer nisem ležala, ampak sem živela normalno. Izogibala sem se edino večjim naporom.
Pri punkciji gre pa bolj za izsesavanje foliklov, sam te zna kdaj tud kej špiknt, če G ne more s papeto do folikla na nežen način. Sam ni to nič hujšega. Le pogumno naprej in držim pesti za super rezultat.

Pa se vsak dan nekaj naučim... Spet moja nevednost... Nisem vedela, da je fino imet pred ET-jem mehur poln. A potem greš pa lahko takoj po ET-ju lulat? Zakaj pa je to fino?

NE, ne takoj po ET-ju. Morš zadržvat dokler lohk. Jaz sem ponavad kr do doma zdržala. NE vem točno zakaj, ampak ti zarodek poln mehur zadržuje bolj not v maternici. Pa ne me prosim vprašat, kje sem to slišala, vem samo, da sem nekje prebrala, pa se ne spomnim več.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.3.2009 12:14:02   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Jaz tudi že navsezgodaj spijem škaf vode in to zaradi matičnega mlečka, ki je pa tako zelo bljaaakkkkkk, da se ne da povedatuser posted image  
Sem ga od čebelarja kupla in si ga dajem pod jezik vsako jutro pol pa hektoliter vode spijem, da operem ta grozni okususer posted image user posted image user posted image

no vidiš, sva že dve user posted image user posted image user posted image  Potem pa pade, še ena šumečka Q10, da z njo poplaknem Maco in Evitol, zadnje čase se mi zdi, da ratujem tabletomanuser posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.3.2009 12:19:17   
Stella Rossa
mismis a mogoče ti veš po kolkem času se vidi, če maš hiperstimulacijo? Jaz srčno upam da je pri meni ne bo, me pa je malo strah, ker mam trebuh napihnjen, boli pa me HB nič ne. Je pa danes padla 6 špika menopura.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.3.2009 12:23:37   
mismis
Stella, žal ti ne znam povedati, kdaj se vidi, da imaš hiperco. Po moje ti bodo v petek, ko imaš UZ povedali. Ti kar malo zasliši teganašega dr. D-ja. Ti pa povem, da se meni tudi zdi, da imam trebuh napihnjen, pa je danes padla šele prva špika Menopurja.

Če misliš, da imaš hiperco malo kontroliraj vnos in iznos tekočine, kajti če ne lulaš toliko, kot spiješ zna biti, da imaš hiperco (zastajanje vode), a ja pa piti je potrebno zelo veliko. Če te bo pa slučajno kaj začelo zelo boleti, pa šibajta na urgenco, saj veš kako pravijo, bolje sprečiti nego lečiti user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.3.2009 12:30:03   
Stella Rossa

Stella, žal ti ne znam povedati, kdaj se vidi, da imaš hiperco. Po moje ti bodo v petek, ko imaš UZ povedali. Ti kar malo zasliši teganašega dr. D-ja. Ti pa povem, da se meni tudi zdi, da imam trebuh napihnjen, pa je danes padla šele prva špika Menopurja.

Če misliš, da imaš hiperco malo kontroliraj vnos in iznos tekočine, kajti če ne lulaš toliko, kot spiješ zna biti, da imaš hiperco (zastajanje vode), a ja pa piti je potrebno zelo veliko. Če te bo pa slučajno kaj začelo zelo boleti, pa šibajta na urgenco, saj veš kako pravijo, bolje sprečiti nego lečiti user posted image

Hvala za info.....zaenkrat še je znosno, na živce mi gre samo to, ker nobenih hlač ne morem zapet, ne da bi me tiščaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  Bolečin nimam doli nobenih (razen vsakdanje slabosti na katero sem pa se itak že navadlauser posted image user posted image user posted image ) na wc pa tud kar pogosto hodim. Tak da mislim, da bom do petka že zdržala.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.3.2009 12:52:49   
Reby
Dan!
Vidim, da je naša mismis spet v akciji user posted image  Bravo za prve špikice user posted image
N74 - izcedek smo imele skoraj vse, tako da se nič ne sekiraj, če bi bila pa sveža kri, pa hitro na pregled oz. urgenco
Palcica in a.jrad - žal mi je punci  user posted image  a.jrad - čimprej po pingivnčke, palcica - tebi pa tudi uspešno nadaljevanje
Suska - pavza je odvisna od postopka, če imaš še zamrznjenčke, lahko greš že naslednji mesec po njih, če pa moraš rpičeti spet s hormoni, pa je potrebna pavza
Zvezdica - tale tvoj medo je pa res tak srček
Barbi, Vita, Biba, MBT, T1979, Pika, Lara, Zarja, Miska, Sapi - kako si ti?, Sonček, Bebii, Pikica, Žiži, Stella, WP, Shuka, Lučka, Lana, Bambi, Barbi, Pikovitek, Hedi - čist preveč vas je, ziher sem katero izpustila - vsem en lep sončen dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.3.2009 12:58:34   
MBT1979

NE, ne takoj po ET-ju. Morš zadržvat dokler lohk. Jaz sem ponavad kr do doma zdržala. NE vem točno zakaj, ampak ti zarodek poln mehur zadržuje bolj not v maternici. Pa ne me prosim vprašat, kje sem to slišala, vem samo, da sem nekje prebrala, pa se ne spomnim več.

Ok, hvala za info.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.3.2009 13:01:21   
Reby
Barbi in MBT - pri Rešu moraš tudi imet poln mehur pred ET, po ET pa greš lulat, to naj bi zarodek porinilo bolj noter...

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.3.2009 13:31:41   
mismis

AKTUALNO  

Ponedeljek, 16.03.
mismis - UZ
zofka7 - ET
suska - UZ+stopka
daisy23 - punkcija

Sreda, 18.03.
suska - punkcija

Četrtek, 19.03.
Kismy - začetek špikanja

Petek, 20.03.
Stella Rossa - UZ
womanpolice - UZ

Sobota, 21.03.
listek - UZ

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ

Torek, 24.03.
BEBIII - prevzem zdravil

Sreda, 25.03.
mismis - UZ

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  
Lana70 - UZ

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

Nedelja, 15.03.
cukica

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image    BibaBond, Špelka12, Loremi, Bambi75, Vitaebella, Suzi74, Arneja, a.jrad, palcica_   user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Fargesia greje user posted image  ??  test 19.03. 
mala81  greje user posted image user posted image   test 23.03. 
gospodarica  greje user posted image   test 25.03. 
Pika74  greje user posted image user posted image   test 26.03. 

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler)
  • šopka (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, 14.4. posvet zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Špelka12 (2. IVF, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš)    
NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  MAREC user posted image        

user posted image  Cari (PO)
    user posted image  Naska (LJ)
    user posted image  miška73 (LJ)
    user posted image  jona3 (MB)
    user posted image  n74 (PO)

•  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1449
    16.3.2009 13:32:51   
    BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

mismis a mogoče ti veš po kolkem času se vidi, če maš hiperstimulacijo? Jaz srčno upam da je pri meni ne bo, me pa je malo strah, ker mam trebuh napihnjen, boli pa me HB nič ne. Je pa danes padla 6 špika menopura.

Kolikor je meni znano, punce največkrat omenjajo hiperco po punkciji. Je pa vsaj blaga oblika dobra, ker marsikateri potem uspe zanosit.

Neposredna povezava do sporočila: 1450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?